Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Just now, Φούφη είπε:

Αρνητικό...

Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται...Η Παναγίτσα ξέρει πότε θα μας το στείλει..♡♡

Καλά αποτελέσματα αγάπες μου περιμένω με αγωνία τα δικά σας αποτελέσματα σαν δικά μου♡

Φουφη μου πάμε για άλλα. κοιτάμε μπροστά!!!! <3

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φούφη είπε:

Αρνητικό...

Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται...Η Παναγίτσα ξέρει πότε θα μας το στείλει..♡♡

Καλά αποτελέσματα αγάπες μου περιμένω με αγωνία τα δικά σας αποτελέσματα σαν δικά μου♡

Δεν απογοητευόμαστε!!! Θα μας κάτσει!!! Που θα παει!!??!! :wub:

• Λυπημένη/-ος 1

Καλησπέρα! 

Just now, Φούφη είπε:

Αρνητικό...

@Φούφη κάθε εμπόδιο σε καλό! Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε! Έχεις δίκιο! Η Παναγίτσα ξέρει πότε θα μας το στείλει!

Εγώ έκανα σπίτι 2 τεστ γιατί δεν κρατιόμουν και ήταν και τα 2 αρνητικά. Έχω ρίξει το κλάμα του αιώνα... 

Πήγα βέβαια έδωσα και αίμα, τους είπα να μου το στείλουν με email γιατί έφυγα εκείνη την ώρα για την δουλειά και θα σχολάσω στις 19:00 αλλά δεν έχουν στείλει κάτι ακόμα.

Δεν πιστεύω ότι θα έχω θετικά αποτελέσματα... αλλά... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Just now, mousaskg είπε:

Καλησπέρα! 

@Φούφη κάθε εμπόδιο σε καλό! Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε! Έχεις δίκιο! Η Παναγίτσα ξέρει πότε θα μας το στείλει!

Εγώ έκανα σπίτι 2 τεστ γιατί δεν κρατιόμουν και ήταν και τα 2 αρνητικά. Έχω ρίξει το κλάμα του αιώνα... 

Πήγα βέβαια έδωσα και αίμα, τους είπα να μου το στείλουν με email γιατί έφυγα εκείνη την ώρα για την δουλειά και θα σχολάσω στις 19:00 αλλά δεν έχουν στείλει κάτι ακόμα.

Δεν πιστεύω ότι θα έχω θετικά αποτελέσματα... αλλά... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μη απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου..Μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα.. μεγάλη κ σφιχτή αγκαλίτσα♡♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Φούφη said:

Αρνητικό...

Καλά αποτελέσματα αγάπες μου περιμένω με αγωνία τα δικά σας αποτελέσματα θετικά με χαρά♡♡

Τώρα το είδα κορίτσι μου... Θα τα καταφέρουμε όλες! Με αίσιοδοξια και αγάπη!

• Λυπημένη/-ος 1

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά το 99% από ότι βλέπω από τις σπερματεγχυση ειναι αναποτελεσματικές..δν καταλαβαίνω γιατί..και ιδίως σε ζευγάρια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα..τόσα συμπτωματα και αρνητικό.. 

I93xp3.png 

Κοριτσακια μου και εμενα αρνητικο αλλα δεν απογοητευομαστε....λενε οτι με την πρωτη φορα πολυ δυσκολο μεχρι 3 για να δεις αποτελέσματα....εγω ειμαι πολυ θετικη και θα ξανακανω τωρα τον Ιούλιο...βέβαια εκλαψα χτυπήθηκα αλλα σηκώθηκα...ολα θα γίνουν...δυναμη κορίτσια μου!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου και εμενα αρνητικο αλλα δεν απογοητευομαστε....λενε οτι με την πρωτη φορα πολυ δυσκολο μεχρι 3 για να δεις αποτελέσματα....εγω ειμαι πολυ θετικη και θα ξανακανω τωρα τον Ιούλιο...βέβαια εκλαψα χτυπήθηκα αλλα σηκώθηκα...ολα θα γίνουν...δυναμη κορίτσια μου!!!

Αγαπάκι μου φυσικά κ δεν τ παραταμε...Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια κ Καλή επιτυχία απο τα βάθυ της καρδιάς μου σε όσες περιμένουν αποτελεσματα♡♡♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

9 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά το 99% από ότι βλέπω από τις σπερματεγχυση ειναι αναποτελεσματικές..δν καταλαβαίνω γιατί..και ιδίως σε ζευγάρια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα..τόσα συμπτωματα και αρνητικό.. 

Καλημερα καλημερα!! Πέρα από όλους τους άλλους παράγοντες παιζουμε και με τις πιθανότητες!! Εμένα μου έκατσε με την πρώτη αλλά τελικά δεν προχώρησε καλά. Για όλες μας κάτι καλό θα υπάρχει. Θα μας έρθει. Απλα πρέπει να παλέψουμε περισσότερο. Και σημαντικό κομμάτι σε όλο αυτό είναι και η ΨΥΧΙΚΗ μας ΥΓΕΙΑ. 

Κοριτσια μου με τα αρνητικά αποτελέσματα σηκώστε μανίκια και πάτε παρακάτω, τελείωσε κάτι, κάτι άλλο θα ξεκίνησει. 

Στα δικά μου νέα εγώ περιμένω την ακατανόμαστη να ξεκινήσω για τη 2η προσπάθεια. Επειδή δεν έχω και τον πιο σταθερό κύκλο και παίζω με 1-2 μέρες πάνω κάτω την περιμένω από αύριο μέχρι και Τρίτη. Αυταααα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

On 14/6/2019 at 9:40 ΜΜ, Efouko είπε:

Τώρα το είδα κορίτσι μου... Θα τα καταφέρουμε όλες! Με αίσιοδοξια και αγάπη!

Κοριτσακι μου τι κάνεις???ολα καλα???..εμπαινα να δω αν εχεις γραψει...περιμενω να μας πεις νεα σου...εύχομαι ολα να εχουν παει τελεία!!! 

Just now, Pagor said:

Κοριτσακι μου τι κάνεις???ολα καλα???..εμπαινα να δω αν εχεις γραψει...περιμενω να μας πεις νεα σου...εύχομαι ολα να εχουν παει τελεία!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου! Η σπερματεγχυση πέτυχε αλλά κατέληξε σε βιοχημική δυστυχώς. Στη γιατρό μου που πήγα τη Παρασκευή μου είπε ότι συμβαίνει συνήθως λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών. Θα προσπαθήσουμε πάλι σε λίγο καιρό.. εσύ πως είσαι;

Just now, Efouko είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Η σπερματεγχυση πέτυχε αλλά κατέληξε σε βιοχημική δυστυχώς. Στη γιατρό μου που πήγα τη Παρασκευή μου είπε ότι συμβαίνει συνήθως λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών. Θα προσπαθήσουμε πάλι σε λίγο καιρό.. εσύ πως είσαι;

Καταλαβα κοριτσακι μου...κριμα αγαπη μου αληθεια.... δεύτερη φορα δεν ηταν αυτη της σπερματυνχησης??? Εγω καλα...αυριο τελειωνει η καταραμένη...αυτο το μηνα μονη μας και τον αλλον ξανα...μηνα παρα μηνα ειπαμε...εσυ πως το πήγες???το πηγες σερι σε μηνα η αφησες εναν κενο???

Just now, Pagor said:

Καταλαβα κοριτσακι μου...κριμα αγαπη μου αληθεια.... δεύτερη φορα δεν ηταν αυτη της σπερματυνχησης??? Εγω καλα...αυριο τελειωνει η καταραμένη...αυτο το μηνα μονη μας και τον αλλον ξανα...μηνα παρα μηνα ειπαμε...εσυ πως το πήγες???το πηγες σερι σε μηνα η αφησες εναν κενο???

Όχι η πρώτη φορά ήταν ... Εμείς είπαμε θα το ψιλοαφησουμε και μετά το καλοκαίρι βλέπουμε.. να ηρεμήσουμε λίγο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...