Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ακριβώς, τις μισές φορές λυγιζατε φαντάζομαι και ο συζηγος σας. Σκεφτείτε τώρα αυτό που περάσατε 1 χρόνο με μόνο ωολληψιες, χωρίς εμβρυομεταφορες και αποτυχίες και αποβολές, να το περνούσατε 3-5-10 χρόνια, 5-8 αποβολές, συν όλος ο κόπος σου ο οικονομικός να φευγει σαν αέρας…. Να χάνεις τους φίλους σου, την οικογένεια σου, τον εαυτό σου, κάποιες να απομακρύνονται με τον σύντροφο τους…. 

για αυτό έγραψα ότι δεν είναι ωραία η φράση. Και θα επιμείνω σε αυτό.

Χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι όλα θετικά πλέον και γεμάτα αισιοδοξία. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα πιστεύουμε και πολύ μάλιστα, δεν σταματήσαμε να προσευχόμαστε να αντέξουμε, να βγούμε οι ίδιες υγιής από όλα αυτά που τραβάμε σωματικά και ψυχικά και μετά να έρθει ένα μωράκι στην ζωή μας. 

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, Φούφη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου είναι καμία εδω; η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινα...

Φουφη μου θύμισε μου εσυ περιμένεις να έρθει η μέρα της χοριακης;έχω χαοθει λιγάκι και δεν θυμάμαι τι περιμένει η κάθε μια μας! Εγώ είμαι στη φάση να έρθει η ακατανόμαστη για να ξεκινήσω τις διαδικασίες. 

Ασχετο οποία κοπελα ξέρει ας μου απαντήσει κάτι να ξέρω πρέπει να ξανακάνουμε πάλι τις εξετάσεις για HIV κτλ κτλ και πάλι να καταθέσουμε ληξιαρχική πράξη γάμου; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, koukou84 είπε:

Ασχετο οποία κοπελα ξέρει ας μου απαντήσει κάτι να ξέρω πρέπει να ξανακάνουμε πάλι τις εξετάσεις για HIV κτλ κτλ και πάλι να καταθέσουμε ληξιαρχική πράξη γάμου; 

Καλησπέρα @koukou84

Εμείς ξανακάναμε εξετάσεις για HIV κ.τ.λ. γιατί είχε περάσει κοντά στο 6μηνο από τότε που τις είχαμε πρωτοκάνει.

Επίσης μας ζήτησαν μία πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου την ημέρα της σπερματέγχυσης, όταν υπογράφαμε για την διαδικασία.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι η πρώτη σου φορά;

Just now, mousaskg είπε:

Καλησπέρα @koukou84

Εμείς ξανακάναμε εξετάσεις για HIV κ.τ.λ. γιατί είχε περάσει κοντά στο 6μηνο από τότε που τις είχαμε πρωτοκάνει.

Επίσης μας ζήτησαν μία πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου την ημέρα της σπερματέγχυσης, όταν υπογράφαμε για την διαδικασία.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι η πρώτη σου φορά;

Καλησπέρα κοριτσάκι μου! Όχι είναι η 2η φορά. Η 1η ήταν τέλη Μαρτίου(επιτυχής μεν αλλά βιοχημική τελικά). Όποτε λογικά εμείς δεν θα χρειαστεί να τις ξανά κάνουμε είμαστε στο 3μηνο περίπου. Θα ρωτήσω βέβαια όταν πάω για ελεγχο από το γιατρό μου και πριν ξεκινήσουμε απλά για να το έχω στο νου μου. Όχι ότι είναι κάτι να ξανακάνουμε τις εξετασεις απλά έτσι πληροφοριακά. Εσυ σε τη φάση είσαι; Συγγνώμη εάν επαναλαμβάνομαι απλά είμαστε μπόλικες και μέχρι να σας μάθω όλες ίσως σας κουράσω λίγο.

Εμάς πάντως τις εξετάσεις μας τις έκαναν την προτελευταία φορά που πήγαμε πριν την διαδικασία.

Εγώ αύριο θα κάνω τεστ / χοριακή, μετά την 1η σπερματέγχυση. 

Να σε ρωτήσω, την 1η φορά πως έμαθες ότι είχες μείνει έγκυος; από τεστ ή από χοριακή; ή και από τα δύο;

Just now, mousaskg είπε:

Εμάς πάντως τις εξετάσεις μας τις έκαναν την προτελευταία φορά που πήγαμε πριν την διαδικασία.

Να σε ρωτήσω, την 1η φορά πως έμαθες ότι είχες μείνει έγκυος; από τεστ ή από χοριακή; ή και από τα δύο;

@koukou84 sorry! Τα έχεις ήδη απαντήσει τα παραπάνω....

:) εύχομαι αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 

Just now, mousaskg είπε:

@koukou84 sorry! Τα έχεις ήδη απαντήσει τα παραπάνω....

:) εύχομαι αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 

Έκανα τεστ εγκυμοσύνης. Από το άγχος μου ξύπνησα 5 το πρωί και λέω ας κάνω ένα αφού αρνητικό θα είναι να πέσω να κοιμηθώ πιο ήρεμα.Το κάνω και από συνήθεια(τόσα αρνητικά που έχουν πεταχτεί) πάω να το πετάξω και βλέπω μια άχνη 2η γραμμή. Τρελαμένη ξυπνάω τον άντρα μου παίρνω τηλ την αδερφή μου αχαραγα να της στείλω να το δει. Άντε μετά να περάσουν 2.5 ώρες για να ανοίξει το μικροβιολογικό. Και επιβεβαιώθηκε και με τη χοριακη.

Θετική σκέψη. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου αύριο να μας πεις τα ευχάριστα και να μας φέρεις γούρι!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, koukou84 είπε:

Φουφη μου θύμισε μου εσυ περιμένεις να έρθει η μέρα της χοριακης;έχω χαοθει λιγάκι και δεν θυμάμαι τι περιμένει η κάθε μια μας! Εγώ είμαι στη φάση να έρθει η ακατανόμαστη για να ξεκινήσω τις διαδικασίες. 

Αύριο χοριακηηη αλλά κορίτσια μου νιώθω πως δεν έχω οξυγόνο από την σγωνιααα

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Αύριο χοριακηηη αλλά κορίτσια μου νιώθω πως δεν έχω οξυγόνο από την σγωνιααα

Σύνηθες φαινόμενο αυτό! Εγώ νόμιζα ότι την τελευταία μέρα πριν την χοριακη η μέρα είχε παραπάνω ώρες και δεν πέρναγαν. Ελα έλα έφαγες τον γάιδαρο η ουρά σου μένει. Ξέρω η ουρά είναι το δύσκολο κομμάτι. Άντε να έχουμε ευχαριστα νέα και από σένα Φουφη μου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, koukou84 είπε:

Σύνηθες φαινόμενο αυτό! Εγώ νόμιζα ότι την τελευταία μέρα πριν την χοριακη η μέρα είχε παραπάνω ώρες και δεν πέρναγαν. Ελα έλα έφαγες τον γάιδαρο η ουρά σου μένει. Ξέρω η ουρά είναι το δύσκολο κομμάτι. Άντε να έχουμε ευχαριστα νέα και από σένα Φουφη μου!!

Κρατω τις ευχές σας φυλαχτό για αύριο ♡♡♡♡

• Μου αρέσει 2

I93xp3.png 

On 6/12/2019 at 8:57 PM, koukou84 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!διαβαζω εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο θέμα γιατί με ενδιέφερε και μάλλον ήρθε η ώρα να σας γράψω και εγώ.εγω λοιπόν μετά από εξετάσεις και επεμβάσεις βρέθηκε μια άκρη και διορθώθηκε. Τέλη Μαρτίου κάναμε την 1η μας σπερματεγχυση. Επιτυχής. Αλλά δυστυχώς βιοχημική κύηση. Το πως ένιωσα όταν είδα το αχνό θετικό τεστ δεν περιγράφεται. Η χοριακη θετική μεν οριακή δε. Ο γιατρός μου από την αρχή μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν προετοιμασμένη. Ανέβαινε αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά δίνει μια και ο σπόρος ανέβηκε τόσο όσο έπρεπε. Χαρά και ελπίδα(από μέρους μου ο γιατρός μου καθόταν στα κάρβουνα μήπως και πήγαινε για εξωμητριο). Ώσπου ήρθε αιμορραγία την επόμενη μέρα και απλά έφυγε. Αυτό που θέλω λοιπόν να σας πω είναι ότι έχετε πίστη τόσο σε σας όσο και στο γιατρό σας.Χαλαρωστε(όσο γίνεται γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται). Μην ψάχνετε για σημάδια και εγώ είχα τα πάντα αλλά μην ξεχνάτε τα χάπια που παίρνουμε την ενεση που κάνουμε. Η κάθε μια μας είναι διαφορετική η κάθε μια μας μπορεί να έχει τα πάντα ή και τπτ. Εγώ δεν το βάζω κάτω πάω και για την επόμενη σπερματεγχυση. Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας, ξέρω τα πάντα. Αλλά θέλω να το παλέψω. Για οτιδήποτε και εάν κάνουμε χρειάζεται θετική σκέψη και ψυχολογία. Και η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει εξωσωματική. Ειπαμε να κάνουμε σπερματεγχυση που είναι γνώριμα λημέρια για μένα. Αυτά από μένα. 

Μπραβο κορίτσι μου.. θαυμάζω τη δύναμη σου αλήθεια... ελπίζω η επόμενη προσπάθεια να πετύχει και να φωλιάσει το σπορακι σου.. και μεις αυτό το μήνα καναμε σπερματεγχυση .. πέτυχε αλλά από χτες έχω αίμα στο σκουπισμα.. περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακης για να δούμε που κυμαινομαστε... Κουράγιο σε όσες προσπαθούμε ...

Just now, Efouko είπε:

Μπραβο κορίτσι μου.. θαυμάζω τη δύναμη σου αλήθεια... ελπίζω η επόμενη προσπάθεια να πετύχει και να φωλιάσει το σπορακι σου.. και μεις αυτό το μήνα καναμε σπερματεγχυση .. πέτυχε αλλά από χτες έχω αίμα στο σκουπισμα.. περιμένω τα αποτελέσματα της χοριακης για να δούμε που κυμαινομαστε... Κουράγιο σε όσες προσπαθούμε ...

Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και η χοριακη να είναι τόσο όσο πρέπει και ακόμα περισσότερη. Να ξεκουράζεσαι. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Ξεκίνησες με καλη χοριακη; Πρέπει όλες μας μέσα από τις δυσκολίες να βρίσκουμε κάτι καλό και να προχωράμε. 

@Φούφη & @mousaskg κορίτσια μου ευχομαι μια τεράστια χοριακη σήμερα και στις 2!!!! Στείλτε μας όταν έχετε νέα. Σας στέλνω οοοολη τη θετική μου ενέργεια. Εάν είναι και κάποια άλλη σε φάση χοριακης σήμερα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, koukou84 said:

Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και η χοριακη να είναι τόσο όσο πρέπει και ακόμα περισσότερη. Να ξεκουράζεσαι. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Ξεκίνησες με καλη χοριακη; Πρέπει όλες μας μέσα από τις δυσκολίες να βρίσκουμε κάτι καλό και να προχωράμε. 

Σ ευχαριστώ πολύ.. μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα σκάσω. Μου είπε να είναι ξαπλωμένη και να σηκωνομαι μόνο για τουαλέτα και φαγητό. Από χτες το απόγευμα έχω αφήσει στάμπα στο καναπέ. Η χωριακη μου τη προηγούμενη Πέμπτη τη μέρα δηλαδή που περίμενα να αδιαθετησω ήταν 45. Δεν μου είχε πει κάτι καλό η κακό. Και τη δεύτερη την έκανα χτες που τελείωσε η απεργία των μικροβιολογικών. Περιμένω τα αποτελέσματα για να μου πει αν μπορούμε να δούμε σάκο και να με εξετάσει σήμερα κιόλας.

• Μου αρέσει 1

Just now, Φούφη είπε:

Αγαπάκια μου...ένα να πρωί πρωί χοριακή γυρνώντας όμως ένιωσα πόνο περιόδου λέω πάει θα μου ρθουν..Ε στο σκούπισμα είδα ροζ...Αλλά πονάω λες κ θα κατέβουν...

Όχι να μην κατέβει!!να έρθει σε μένα που την θέλω..ξεκουράσου!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

♡♡♡

Αρνητικό...

Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται...Η Παναγίτσα ξέρει πότε θα μας το στείλει..♡♡

Καλά αποτελέσματα αγάπες μου περιμένω με αγωνία τα δικά σας αποτελέσματα θετικά με χαρά♡♡

• Λυπημένη/-ος 1

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...