Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου. Αυτές οι ιστορίες δίνουν ελπίδα & αισιοδοξία σε όλες εμάς που ακόμα δεν τα έχουμε καταφερει. 
      Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε κατ’ευχην!🤞🏻♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Just now, BettySt είπε:

Τίποτα δεν είχα. Και επειδή είχα ακούσει και εγώ για το στήθος ότι είναι συμπτωμα το κοιτούσα συνέχεια, αλλά τίποτα. Από τις φλέβες που λένε ότι γίνονται πιο έντονες δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη γιατί εμένα είναι έντονες έτσι και αλλιώς. 

Υπομονή 2 μέρες ακόμα και θα ξέρεις! Καλή επιτυχία! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου...ναι υπομονή...και αύριο μπορώ να πάω αφού είναι η 14 μέρα αύριο αλλά είπα να το αφήσω να δω και πάω την Πέμπτη.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φούφη είπε:

Μαζί θα χαρούμε εμείς ζουζούνα μου ♡♡♡♡♡

Και θα είμαστε κ ζωντανό παράδειγμα η μια είχε συμπτωματα η άλλη Όχι και όμως κ οι δύο έγκυος ♡♡♡♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Μαζί θα χαρούμε εμείς ζουζούνα μου ♡♡♡♡♡

Δεν ξέρεις πόσο το εύχομαι...αλήθεια...για όλες τις γυναίκες...από τα βαθύ της ψυχής μου το λέω και κάθε φορά που προσεύχομαι το λέω...άσχετο αλλά το ζουζούνα που είπες έτσι με λεει η κολλητή μου όταν ειμασταν μικρά στο σχολείο.. Πάντα ετσι με λέει και μου λείπει πολύ επειδή πλέον μένει μόνιμα πολύ πολύ πολύ μακρυά με την οικογένειά της..αν και μιλάμε κάθε μέρα με βιντεοκλήση μου λείπει τρέλα..όταν το διάβασα μου ήρθε η εικόνα της....φιλιά πολλά κορίτσια μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά...

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagor είπε:

Δεν ξέρεις πόσο το εύχομαι...αλήθεια...για όλες τις γυναίκες...από τα βαθύ της ψυχής μου το λέω και κάθε φορά που προσεύχομαι το λέω...άσχετο αλλά το ζουζούνα που είπες έτσι με λεει η κολλητή μου όταν ειμασταν μικρά στο σχολείο.. Πάντα ετσι με λέει και μου λείπει πολύ επειδή πλέον μένει μόνιμα πολύ πολύ πολύ μακρυά με την οικογένειά της..αν και μιλάμε κάθε μέρα με βιντεοκλήση μου λείπει τρέλα..όταν το διάβασα μου ήρθε η εικόνα της....φιλιά πολλά κορίτσια μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά...

Και εγωωω έτσι λέω την κολλητή μου ♡ όλα θα πάνε καλά και η Παναγίτσα θα μας τα στείλει για καλό μας Φιλάκια στα μουτράκι περιμένω αύριο με αγωνίαααααα♡

• Μου αρέσει 2

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, bettyboob είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Είδα στον ύπνο μου οτι μουρθε περίοδος σήμερα - αύριο, ενώ περιμένω περίοδο - χωριακη την αλλη Παρασκευή.. 

Νομίζω ότι εχω ΤΟ ΑΝΧΟΣ!!! ❤️ ❤️ ❤️ 

Και εγώ είδα όνειρο χθες..

Just now, Φούφη είπε:

@Betyboob  είδα πως βρήκα ένα σκυλάκι μέσα σε μια βαλίτσα..μικρούλι..  Κ μετά από λίγο μέσα στην βαλίτσα υπήρχε άλλο ένα τσαντάκι που είχε ακόμη δύο μικροσκοπικά σκυλάκια.. ήμουν με την μαμα μου κ τα κρατήσαμε τα δύο κ το άλλο το δώσαμε.. 

• Χαχα 1

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

@Betyboob  είδα πως βρήκα ένα σκυλάκι μέσα σε μια βαλίτσα..μικρούλι..  Κ μετά από λίγο μέσα στην βαλίτσα υπήρχε άλλο ένα τσαντάκι που είχε ακόμη δύο μικροσκοπικά σκυλάκια.. ήμουν με την μαμα μου κ τα κρατήσαμε τα δύο κ το άλλο το δώσαμε.. 

Ηθικο δίδαγμα : ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ!!!! ❤️ ❤️ 

Μπαμπουσκα ειδες κοινώς... 

• Χαχα 1

Ωρα για καφέ.. Είναι κάνεις εδωωω μαζευτείτε θα απαγγείλωωωω 

πρίν από 16 λεπτά , bettyboob είπε:

Ηθικο δίδαγμα : ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ!!!! ❤️ ❤️ 

Μπαμπουσκα ειδες κοινώς... 

Εεεε μάλλον μακάρι ναι οι κουκλες μου 2 αχχχχχ πολυ μ αρεσεεε

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!διαβαζω εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο θέμα γιατί με ενδιέφερε και μάλλον ήρθε η ώρα να σας γράψω και εγώ.εγω λοιπόν μετά από εξετάσεις και επεμβάσεις βρέθηκε μια άκρη και διορθώθηκε. Τέλη Μαρτίου κάναμε την 1η μας σπερματεγχυση. Επιτυχής. Αλλά δυστυχώς βιοχημική κύηση. Το πως ένιωσα όταν είδα το αχνό θετικό τεστ δεν περιγράφεται. Η χοριακη θετική μεν οριακή δε. Ο γιατρός μου από την αρχή μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν προετοιμασμένη. Ανέβαινε αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά δίνει μια και ο σπόρος ανέβηκε τόσο όσο έπρεπε. Χαρά και ελπίδα(από μέρους μου ο γιατρός μου καθόταν στα κάρβουνα μήπως και πήγαινε για εξωμητριο). Ώσπου ήρθε αιμορραγία την επόμενη μέρα και απλά έφυγε. Αυτό που θέλω λοιπόν να σας πω είναι ότι έχετε πίστη τόσο σε σας όσο και στο γιατρό σας.Χαλαρωστε(όσο γίνεται γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται). Μην ψάχνετε για σημάδια και εγώ είχα τα πάντα αλλά μην ξεχνάτε τα χάπια που παίρνουμε την ενεση που κάνουμε. Η κάθε μια μας είναι διαφορετική η κάθε μια μας μπορεί να έχει τα πάντα ή και τπτ. Εγώ δεν το βάζω κάτω πάω και για την επόμενη σπερματεγχυση. Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας, ξέρω τα πάντα. Αλλά θέλω να το παλέψω. Για οτιδήποτε και εάν κάνουμε χρειάζεται θετική σκέψη και ψυχολογία. Και η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει εξωσωματική. Ειπαμε να κάνουμε σπερματεγχυση που είναι γνώριμα λημέρια για μένα. Αυτά από μένα. 

• Μου αρέσει 3

Just now, koukou84 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!διαβαζω εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο θέμα γιατί με ενδιέφερε και μάλλον ήρθε η ώρα να σας γράψω και εγώ.εγω λοιπόν μετά από εξετάσεις και επεμβάσεις βρέθηκε μια άκρη και διορθώθηκε. Τέλη Μαρτίου κάναμε την 1η μας σπερματεγχυση. Επιτυχής. Αλλά δυστυχώς βιοχημική κύηση. Το πως ένιωσα όταν είδα το αχνό θετικό τεστ δεν περιγράφεται. Η χοριακη θετική μεν οριακή δε. Ο γιατρός μου από την αρχή μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν προετοιμασμένη. Ανέβαινε αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά δίνει μια και ο σπόρος ανέβηκε τόσο όσο έπρεπε. Χαρά και ελπίδα(από μέρους μου ο γιατρός μου καθόταν στα κάρβουνα μήπως και πήγαινε για εξωμητριο). Ώσπου ήρθε αιμορραγία την επόμενη μέρα και απλά έφυγε. Αυτό που θέλω λοιπόν να σας πω είναι ότι έχετε πίστη τόσο σε σας όσο και στο γιατρό σας.Χαλαρωστε(όσο γίνεται γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται). Μην ψάχνετε για σημάδια και εγώ είχα τα πάντα αλλά μην ξεχνάτε τα χάπια που παίρνουμε την ενεση που κάνουμε. Η κάθε μια μας είναι διαφορετική η κάθε μια μας μπορεί να έχει τα πάντα ή και τπτ. Εγώ δεν το βάζω κάτω πάω και για την επόμενη σπερματεγχυση. Ξέρω τα ποσοστά επιτυχίας, ξέρω τα πάντα. Αλλά θέλω να το παλέψω. Για οτιδήποτε και εάν κάνουμε χρειάζεται θετική σκέψη και ψυχολογία. Και η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει εξωσωματική. Ειπαμε να κάνουμε σπερματεγχυση που είναι γνώριμα λημέρια για μένα. Αυτά από μένα. 

Γεια σου κοριτσακι μου...καλως ηρθες και καλως μας εγραψες την Ιστορία σου...εγω σημερα έκανα την πρωτη μου χωριακη αλλα αρνητικη...πρωτη φορα εκανα και εγω σπερματυνχηση μετα απο σχεδον δυο χρονια ποροσπαθειας...εξετασεις εχουμε κανει τα παντα και οι δυο και ολα τελεια αλλα δεν μας θελει το ατιμο...σημερα επεσα αρκετα ψυχολογικα αλλα θα ξανα ανεβω συντομα και φυσικα θα παμε για δευτερη...θα μιλησω με την γιατρο μου τωρα πουε θα παμε μαλλον μηνα παρα μηνα θα το παμε...αρα για Ιουλιο ξανα...ευχομαι σε ολες μας μα εχουμε μονο θετικα τεστ αποδω και υστερα!!!!

Just now, koukou84 είπε:

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου κοριτσάκι μου♡♡

I93xp3.png 

Just now, Pagor είπε:

Γεια σου κοριτσακι μου...καλως ηρθες και καλως μας εγραψες την Ιστορία σου...εγω σημερα έκανα την πρωτη μου χωριακη αλλα αρνητικη...πρωτη φορα εκανα και εγω σπερματυνχηση μετα απο σχεδον δυο χρονια ποροσπαθειας...εξετασεις εχουμε κανει τα παντα και οι δυο και ολα τελεια αλλα δεν μας θελει το ατιμο...σημερα επεσα αρκετα ψυχολογικα αλλα θα ξανα ανεβω συντομα και φυσικα θα παμε για δευτερη...θα μιλησω με την γιατρο μου τωρα πουε θα παμε μαλλον μηνα παρα μηνα θα το παμε...αρα για Ιουλιο ξανα...ευχομαι σε ολες μας μα εχουμε μονο θετικα τεστ αποδω και υστερα!!!!

Και εμείς κάπως έτσι μάλλον θα το πάμε. Ο γιατρός μου μου είπε να αφήσω έναν κύκλο να περάσει να ηρεμήσω από όλα,να ηρεμήσει και ο οργανισμός μου και στην επόμενη περίοδο,δλδ του Ιουνίου να μιλήσουμε για την επόμενη. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται. Όλες πέφτουμε αλλά πρέπει να βρίσκουμε δύναμη να σηκωνόμαστε. Δυστυχώς παιδευόμαστε αλλα πιστεύω ότι κάτι καλό θα έρθει και για μας. Μην το βάζουμε κάτω. Και μην το βάζεις κάτω.ψηλα τα μανίκια και πάμε παρακάτω.

Just now, Φούφη είπε:

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου κοριτσάκι μου♡♡

Φουφη μου σε ευχαριστώ πολύ! Όλες να έχουμε σύντομα ένα θετικό τεστ και το σημαντικότερο μια τελειομανή εγκυμοσύνη. Δεν γίνεται κάτι καλό θα έρθει και για μας!!

• Μου αρέσει 3

15 ώρες πρίν, koukou84 είπε:

Και εμείς κάπως έτσι μάλλον θα το πάμε. Ο γιατρός μου μου είπε να αφήσω έναν κύκλο να περάσει να ηρεμήσω από όλα,να ηρεμήσει και ο οργανισμός μου και στην επόμενη περίοδο,δλδ του Ιουνίου να μιλήσουμε για την επόμενη. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται. Όλες πέφτουμε αλλά πρέπει να βρίσκουμε δύναμη να σηκωνόμαστε. Δυστυχώς παιδευόμαστε αλλα πιστεύω ότι κάτι καλό θα έρθει και για μας. Μην το βάζουμε κάτω. Και μην το βάζεις κάτω.ψηλα τα μανίκια και πάμε παρακάτω.

Φουφη μου σε ευχαριστώ πολύ! Όλες να έχουμε σύντομα ένα θετικό τεστ και το σημαντικότερο μια τελειομανή εγκυμοσύνη. Δεν γίνεται κάτι καλό θα έρθει και για 

Καλησπέρα κορίτσια μου είναι καμία εδω; η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινα...

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...