Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

όλα θα πάνε καλά!!!Να είσαι σίγουρη..θα περιμένουμε ευχάριστα από εσένα..:P:p

πόσο καιρό προσπαθείτε??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbel!24, ευχαριστω για το τραγουδακι, ειναι γλυκο και γελαστο σαν τα αρκουδακια σου! Ευχες και ονειρα...

maria-v, και με τις κυστες μπορει να κανεις κανονικη ωορηξια, εξαρταται απο το αν εκκρινουν οιστρογονα ή οχι. Ο μονος τροπος για να το μαθεις ειναι να κανεις εξεταση οιστραδιολης (Ε2), την τριτη μερα του κυκλου. Αν ειναι ανεβασμενη (πανω απο 50) δυσκολευει τα πραγματα. Επισης η προγεστερονη την 21 μερα δειχνει αν εγινε ωορηξια (ανεξαρτητα απο κυστες). Παντως αν αρχισουμε να τρυπιομαστε τρεις την ωρα για να ελεγχουμε το ορμονικο προφιλ καθε κυκλου δεν τις γλυτωνουμε τις ασπρες ρομπιτσες, που λεει και η Enangeliapan! Και μου πανε τα ασπρα, δε σας λεω! Ειναι και μεσατες, κουκλα θα δειχνω!!! Για ενδομητριο Enangeliapan, δεν εχω ιδεα! Αλλα την ομοιοπαθητικη τη θεωρω καλη εναλλακτικη, το εψαξες κι απο κει;

deni..29, ως γνωστον τα συμπτωματα απατουν! Εγω ειχα τοσες μερες πρησμενο στηθος και μια τεραστια κοιλια, τραβηγματακια στη μητρα και τελικα μαλλον ουτε ωορηξια δεν εγινε:shock:! Οποτε μη δινεις σημασια! Αν η ωορηξια σου εγινε στη μερια της καλης σου σαλπιγγας εχεις τις ιδιες πιθανοτητες με οποιαδηποτε αλλη κανει σπερματεγχυση. Καλη σου επιτυχια:D:D:D!

όλα θα πάνε καλά!!!Να είσαι σίγουρη..θα περιμένουμε ευχάριστα από εσένα..:P:p

πόσο καιρό προσπαθείτε??

πανω απο 2 χρονια ομωσ αππο την λαπαροσκοπηση εχουν περασει 6 μηνεσ γιατι πριν οτι και να καναμε αδικα ηταν γιατι ειχα υδροσαλπιγγα.24 ιουλιου κλεισαμε 2 χρονια γαμου.πιστευω το τριτο χρονο να ειμαστε 3...

πανω απο 2 χρονια ομωσ αππο την λαπαροσκοπηση εχουν περασει 6 μηνεσ γιατι πριν οτι και να καναμε αδικα ηταν γιατι ειχα υδροσαλπιγγα.24 ιουλιου κλεισαμε 2 χρονια γαμου.πιστευω το τριτο χρονο να ειμαστε 3...

σου εύχομαι ολόψυχα να είστε και να είμαστε 3 όλες!!

και εμείς 24/7 2 χρόνια...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα! Μερα για πλυντηρια-στεγνωτηρια σημερα, να ΄μαστε ετοιμοι για την αυριανη εξορμηση! Ελπιζω να ξαναζεστανει λιγο ο καιρος, παγωσα απ΄το πρωι! Τρωω κατι φρουτακια μουρλια τωρα, καθως το ψυγειο μας ειναι αδειο:shock:! Βαριομασταν χθες κι ουτε ψωμι και γαλα δεν εχουμε!!! Τεμπελαρίες! Με τραχανα βλεπω να τη βγαζουμε... Εσεις τι καλο θα φτιαξετε;

καλημέρα κορίτσια!!!

τι καλά Γεωργία μου που θα πάτε διακοπές!!!Καλά να περάσετε!!

και μην μας ξεχάσεις!!

maria papa σε βλέπω και σήμερα στις παραλίες..

ανθούς γεμιστούς έχει σήμερα το μενού.

1533345xcnw09g7xt.gif

Ανθους γεμιστους; Ειναι τα λουλουδια απο τα κολοκυθια που τα γεμιζουν; Νομιζω οτι ειχα φαει κατι τετοιο στην Κρητη, εδω πανω δεν πολυσυνηθιζεται! Λιγη θαλασσιτσα απο αυριο, γιατι μου χει λειψει απιστευτα! Ελπιζω μονο να λειτουργει το Wi-Fi τους, γιατι αλλοιως μας βλεπω το ιδιο βραδυ πισω! Το παλληκαρι μου δε μπορει χωρις ιντερνετ:evil:! Τι γουστο βρισκει σ΄αυτο το Travian, δεν καταλαβαινω!

Ανθους γεμιστους; Ειναι τα λουλουδια απο τα κολοκυθια που τα γεμιζουν; Νομιζω οτι ειχα φαει κατι τετοιο στην Κρητη, εδω πανω δεν πολυσυνηθιζεται! Λιγη θαλασσιτσα απο αυριο, γιατι μου χει λειψει απιστευτα! Ελπιζω μονο να λειτουργει το Wi-Fi τους, γιατι αλλοιως μας βλεπω το ιδιο βραδυ πισω! Το παλληκαρι μου δε μπορει χωρις ιντερνετ:evil:! Τι γουστο βρισκει σ΄αυτο το Travian, δεν καταλαβαινω!

ναι αυτά είναι..τους λατρεύω...!!!

μακάρι να έχει να μπαίνεις και εσύ να μας λες τα νέα σου..!!!

τελικά με τραχανά τη βγάλατε?

1533345xcnw09g7xt.gif

Κριθαρακι σουπιτσα με ζουμι απο κατσικακι! Ευτυχως η καταψυξη εχει διαφορα τετοια και μας σωζουν σε εποχες βαριεστημαρας! Πηρα και κατι τυρογαριδακια για το βραδυ! Παρτυ θα κανω αποψε!!

Διαφημίσεις

Κριθαρακι σουπιτσα με ζουμι απο κατσικακι! Ευτυχως η καταψυξη εχει διαφορα τετοια και μας σωζουν σε εποχες βαριεστημαρας! Πηρα και κατι τυρογαριδακια για το βραδυ! Παρτυ θα κανω αποψε!!

μια χαρά!!!:P

1533345xcnw09g7xt.gif

γεια σας!!!! εννοητε οτι θα πηγαινα για μπανακι σημερα!!! αν κ ημουν κουρασμενη απο χθες γιατι πηγαμαι χαλκιδικη αυθυμερον κ γυρισαμε 12 το βραδυ . αλλα περασαμε τελειαααα!!! τρελη χαλαρωση αυτον τον μηνα κοριτσια!!!!!

γεωργια μου που θα πατε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάρες,καλησπέρα!Τί κάνετε?Μήνας για μπάνιο,ποτάκια,γύρους.

Τρελαίνομαι λέμε!Λυπήθηκα πολύ για τα αρνητικά αποτελέσματα,θα

πετύχει που θα πάει!Η σπερματέχυνση βέβαια τα ποσοστά της δεν ξεπερνάν

το 25%.Εμένα για επιτυχία εξωσωματικής τότε ο Νίκος μου έδινε μόλις 35% και έτσι αποφάσισε για σπερματεχύνσεις με φάρμακα.

Γεωργία στο πέτρινο πήγαινα εγώ σχολείο,ο Νίκος μπάνια?Γιατί δεν

μπορείς να πάρεις χάπια?

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι γειτονισσα απο αλλο θεματακι και μπηκα να δω τι κανετε!

Ηθελα να ρωτησω και το εξης βασικα (γιατι σκεφτομαι και εγω την σπερματεγχυση ως επιλογη)....τι ποσοστα επιτυχια εχει??

Ποσες απο εδω εκαναν και ειχαν αποτελεσμα?Και μετα απο ποσες προσπαθειες?

Σε περιπτωσεις υπογονιμοτητας λογω αγχους,η σπερματεγχυση βοηθαει???

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Καλησπέρα γλυκουλες μου τι κάνετέ; καλα αποτελέσματά deni και στα υπόλοιπά κοριτσάκια ελπίζω να χαλαρωσετε και εύχομαι ολόψυχα να ρθει το μωράκι από μόνο του. Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο είμαι Κρητη για διακοπές και ελπίζω να ναι όλα καλα σαν βρω σύνδεσή θα σας ενημερωσω σας φιλώ και να χαλαρωσετε θα βοηθησει ;)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...