Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

Κοριτσάκια μου..μπήκα στην δεύτερη εβδομάδα αναμονής μετά την σπερματεγχυση την Παρασκευή θα πάω για β χοριακή.. 

Συμπτωματα: από την 6η μέρα πιθανής σύλληψης 

1) πρησμένο στήθος  κ πόνος στις Ρώγες 

2) πονάκια περιόδου  2-3 φορές την ημέρα

3) ξυροδερμία

4) πρησμένη κοιλίτσα

5) ασπρο υγρό

6) υπνηλία

Πώς τα βλέπετε;

Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Εγώ έχω το 1, 2 και 5. δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό!

Να σε ρωτήσω, ποιά ημέρα την έκανες και θα πάς την Παρασκευή για β χοριακή;

Εγώ την έκανα Παρασκευή 31/05 και γράφει το χαρτί με τα χάπια που μου έδωσαν να τα παίρνω ως και 14/06. Να πάω 14 ή 15;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mousaskg είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Εγώ έχω το 1, 2 και 5. δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό!

Να σε ρωτήσω, ποιά ημέρα την έκανες και θα πάς την Παρασκευή για β χοριακή;

Εγώ την έκανα Παρασκευή 31/05 και γράφει το χαρτί με τα χάπια που μου έδωσαν να τα παίρνω ως και 14/06. Να πάω 14 ή 15;

1 Ιουνίου την έκανα κοριτσάκι μου

Και έχω 28 μέρες κύκλο.. 

Και εμένα πλέον έχουν παραμείνει οι πόνοι στο στήθος η ξυροδερμία και τα πονάκια χαμηλά και το άσπρο υγρό!

Just now, Φούφη είπε:

1 Ιουνίου την έκανα κοριτσάκι μου

Και έχω 28 μέρες κύκλο.. 

Και εμένα πλέον έχουν παραμείνει οι πόνοι στο στήθος η ξυροδερμία και τα πονάκια χαμηλά και το άσπρο υγρό!

Είχα πρήξιμο πολύ στη κοιλίτσα τις προηγούμενες μέρες το οποίο πρέπει να οφειλόταν στην ενεση οτριβιλ.

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Κοριτσιαααασα έπιασα Βοσκόπουλο...

Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαιιι...

Εσείς πως πάτε από αγωνια;

Ασε μην το ψαχνεις... Εγω την Παρασκευή την εκανα, δηλαδη πριν 3μερες&ηδη ειμαι σε αναμενα κάρβουνα... Μου φαίνονται ατελείωτες οι ημερες... 

Τουλάχιστον ειστε εσεις νωριτερα, να ακουσουμε τα ευχαριστα σας, να αναθαρρησουμε&εμεις..!!!! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Just now, bettyboob είπε:

Ασε μην το ψαχνεις... Εγω την Παρασκευή την εκανα, δηλαδη πριν 3μερες&ηδη ειμαι σε αναμενα κάρβουνα... Μου φαίνονται ατελείωτες οι ημερες... 

Τουλάχιστον ειστε εσεις νωριτερα, να ακουσουμε τα ευχαριστα σας, να αναθαρρησουμε&εμεις..!!!! ❤️ 

Όντως ατελείωτες...

Ας είναι καλά τα αποτελέσματα τουλάχιστον σας κ μν κάνεις πρεντικτορ..Έκανα σήμερα αρνητικό και όλοι με μαλώνουν...υπομονηηηη

Πιάνω άλλο ρεπερτόριο τωρα: κάντε υπομονηηηηη κ ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοςςςςςς :))))))

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Φούφη είπε:

Όντως ατελείωτες...

Ας είναι καλά τα αποτελέσματα τουλάχιστον σας κ μν κάνεις πρεντικτορ..Έκανα σήμερα αρνητικό και όλοι με μαλώνουν...υπομονηηηη

Πιάνω άλλο ρεπερτόριο τωρα: κάντε υπομονηηηηη κ ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανοςςςςςς :))))))

Αλλωστε ".. Μια λεμονια ανθιζει στην γειτονιά.." 

Γαιδουρινη υπομονη! 

• Μου αρέσει 1

Εγω παντως πηρα σημερα την γυναικολόγο μου που ειναι 12 μερες μετα την σπερματενχυση και μου ειπε να μην διανοηθω να κανω τεστ στο σπιτι μονο χωριακη σε 2-3 μερες...και να συνεχισω να περνω τα utrogestan που μου τα ειχε δωσει βοηθητικά....εγω την εκανα στο Μητερα την σπερματενχυση...εσεις που την κανατε???

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Εγω παντως πηρα σημερα την γυναικολόγο μου που ειναι 12 μερες μετα την σπερματενχυση και μου ειπε να μην διανοηθω να κανω τεστ στο σπιτι μονο χωριακη σε 2-3 μερες...και να συνεχισω να περνω τα utrogestan που μου τα ειχε δωσει βοηθητικά....εγω την εκανα στο Μητερα την σπερματενχυση...εσεις που την κανατε???

Καλημέρα πάγκορ  μου εννοείται δεν θα κάνεις τεστ στο σπίτι...Δεν σε αφηνουμε ούτε κ μεις....  ;)))

Εγώ την έκανα Ιασώ  ανώδυνα αναίμακτα και χαλαρά.

Τώρα πως περνάνε οι μέρες...

• Μου αρέσει 2

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Καλημέρα πάγκορ  μου εννοείται δεν θα κάνεις τεστ στο σπίτι...Δεν σε αφηνουμε ούτε κ μεις....  ;)))

Εγώ την έκανα Ιασώ  ανώδυνα αναίμακτα και χαλαρά.

Τώρα πως περνάνε οι μέρες...

Καλέ ναι και εγώ ... τίποτα δεν κατάλαβα....όλα πήγαν τέλεια ..άντε να δούμε τώρα όμως τι κάναμε ...σε κάνα δυο μέρες θα κάνω κ την χωριακη αν δεν με επισκεφτεί η καταραμένη πρώτα φυσικά...

Just now, Φούφη είπε:

Πέστε μου βρε κορίτσια έχετε συμπτωματα;

Εγώ τίποτα αγάπη μου...ούτε πόνους στην κοιλιά...ούτε κραμπες..ούτε τίποτα...πιο τίποτα δεν γίνεται όμως. ...το στήθος με ποναγε με πέθαινε πόσες μέρες αλλά από εχθές έχει ηρεμήσει πολύ...κάπου κάπου κάτι σουβλιες μόνο μου ρίχνει αλλά μέχρι εκεί...από πόνο ούτε αυτό πλέον...

Διαφημίσεις

Just now, Pagor είπε:

Καλέ ναι και εγώ ... τίποτα δεν κατάλαβα....όλα πήγαν τέλεια ..άντε να δούμε τώρα όμως τι κάναμε ...σε κάνα δυο μέρες θα κάνω κ την χωριακη αν δεν με επισκεφτεί η καταραμένη πρώτα φυσικά...

Εγώ τίποτα αγάπη μου...ούτε πόνους στην κοιλιά...ούτε κραμπες..ούτε τίποτα...πιο τίποτα δεν γίνεται όμως. ...το στήθος με ποναγε με πέθαινε πόσες μέρες αλλά από εχθές έχει ηρεμήσει πολύ...κάπου κάπου κάτι σουβλιες μόνο μου ρίχνει αλλά μέχρι εκεί...από πόνο ούτε αυτό πλέον...

Εμένα το στήθος με πονάει πολύ βάρυνε  και τσουζουν οι ρώγες μου.

Και πολλά άσπρα υγρά.. 

@Pagor αύριο θα την κάνεις;

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Εμένα το στήθος με πονάει πολύ βάρυνε  και τσουζουν οι ρώγες μου.

Και πολλά άσπρα υγρά.. 

Πάρα πολύ καλά σημάδια αυτά αγάπη μου...έχεις παρά πολλές πιθανότητες να το έχετε πετύχει...έχεις όλα τα θετικά σημάδια για έγκυμοσυνη ....ενώ εγώ τίποτα για αυτό πιστεύω ότι δυστηχως εμεις δεν τα καταφέραμε....λένε ειδικά αυτό με το τσούξιμο στις θηλές ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι.. εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγες μέρες....σε ποια μέρα μετά την σπερματηγχυση είσαι εσυ;;;

• Ευχαριστώ 1

Just now, Pagor είπε:

Πάρα πολύ καλά σημάδια αυτά αγάπη μου...έχεις παρά πολλές πιθανότητες να το έχετε πετύχει...έχεις όλα τα θετικά σημάδια για έγκυμοσυνη ....ενώ εγώ τίποτα για αυτό πιστεύω ότι δυστηχως εμεις δεν τα καταφέραμε....λένε ειδικά αυτό με το τσούξιμο στις θηλές ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι.. εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγες μέρες....

Και το να μν έχεις σημάδια τις τελευταίες μέρες είναι καλό από ότι έχω διαβάσει..μν μου απογοητεύεσαι αγαπάκι μου ολ θα πάνε σούπερ θα δειςςςςς ♡♡

I93xp3.png 

Ρε κορίτσια εσείς τώρα που έχετε κάνει την σπερματηγχυση και είστε στις μέρες που περιμένετε αποτε

Just now, Φούφη είπε:

Και το να μν έχεις σημάδια τις τελευταίες μέρες είναι καλό από ότι έχω διαβάσει..μν μου απογοητεύεσαι αγαπάκι μου ολ θα πάνε σούπερ θα δειςςςςς ♡♡

Να σε ρωτήσω και κάτι....εσύ έχεις θέματα δυσκοιλιότητας??μιλάω φυσικά να μην ειχες πριν και ξαφνικά να σου εμφανίστηκαν τώρα....το λέω γιατί και αυτό είναι ένα σημάδι έγκυμοσυνη πολύ καλό και φυσικά ούτε αυτό έχω... τίποτα δεν έχω και να θέλω να χαρώ δεν μπορώ ...τίποτα δεν υπάρχει που να μου λέει ότι κάτι κάναμε.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagor είπε:

Ρε κορίτσια εσείς τώρα που έχετε κάνει την σπερματηγχυση και είστε στις μέρες που περιμένετε αποτε

Να σε ρωτήσω και κάτι....εσύ έχεις θέματα δυσκοιλιότητας??μιλάω φυσικά να μην ειχες πριν και ξαφνικά να σου εμφανίστηκαν τώρα....το λέω γιατί και αυτό είναι ένα σημάδι έγκυμοσυνη πολύ καλό και φυσικά ούτε αυτό έχω... τίποτα δεν έχω και να θέλω να χαρώ δεν μπορώ ...τίποτα δεν υπάρχει που να μου λέει ότι κάτι κάναμε.. 

Εχθές το ένιωσα αυτό για πρώτη φορά αλήθεια είναι σύμπτωμα κ αυτο;

11η μέρα από σπερματεγχυση είμαι.. 

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...