Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Και εμάς στο Μητέρα 300€ πήγε...αν δεν έχεις κάποιο θέμα με πολυκοιστικες να το κάνεις και εσύ χωρίς κάποιο φάρμακο...απλα με την ovitrelle για να είστε σίγουροι ότι θα σπάσει σε 36 ώρες... Εγω την είχα ρωτήσει για τα σερπαφαρ για να κάνω πάνω από ένα για περισσότερες πιθανότητες αλλά ήταν κάθετη...μου είπε αφού δεν έχουμε θέμα με πολυκοιστικες δεν φορτώνουμε με κάποιο φάρμακο...μου είπε ότι αυτό κάνει όντως πιο πολλά ωάρια αλλά λεπταίνει το ενδομήτριο άρα καλό θα είναι αφού δεν το έχω ανάγκη να μην το πάρω...

Πολυκιστικες εχω, αλλα με σταθερο κυκλο 30 ημερων. Ουσιαστικά δεν μου εχουν δημιουργησει ποτε μου κανενα πρόβλημα περα απτο οτι η ωορηξια μου δεν ειναι κάθε μηνα την ιδια ημερα (πχ. 15η ημερα), αλλους μηνες είναι 16η αλλους 18η. Σκεψου οτι οταν εμεινα εγκυος ηταν την 19η μερα η ωορηξια(ξερω λογω του ποτε εγινε η πραξη). & τωρα που αγανακτησα πια, τα serpafar (&τα cyclacur για να ειναι νορμαλ το εμδομητριο) ειπα να τα πάρω δοκιμαζοντας πιο επιθετικα αυξανοντας τις πιθανότητες μπας&τα καταφερω με την πρωτη,δεδομενου οτι ολες οι εξετασεις μας είναι 1χαρα. Τι να πω!?!?!?! Αντε να δουμε.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, bettyboob είπε:

Πολυκιστικες εχω, αλλα με σταθερο κυκλο 30 ημερων. Ουσιαστικά δεν μου εχουν δημιουργησει ποτε μου κανενα πρόβλημα περα απτο οτι η ωορηξια μου δεν ειναι κάθε μηνα την ιδια ημερα (πχ. 15η ημερα), αλλους μηνες είναι 16η αλλους 18η. Σκεψου οτι οταν εμεινα εγκυος ηταν την 19η μερα η ωορηξια(ξερω λογω του ποτε εγινε η πραξη). & τωρα που αγανακτησα πια, τα serpafar (&τα cyclacur για να ειναι νορμαλ το εμδομητριο) ειπα να τα πάρω δοκιμαζοντας πιο επιθετικα αυξανοντας τις πιθανότητες μπας&τα καταφερω με την πρωτη,δεδομενου οτι ολες οι εξετασεις μας είναι 1χαρα. Τι να πω!?!?!?! Αντε να δουμε.. 

Στο εύχομαι κοριτσι μου...για όλες μας τις εύχομαι...και εγώ έχω μια χαρά και ανυπομονησια να δω...δεν ξέρω τι θα δω σε λίγες μέρες αλλά προς το παρόν νοιώθω ευτυχίσμενη...ολα τα άλλα τα αφήνω για μετά...εγώ χάρηκα που που κάναμε το επόμενο βήμα...εύχομαι να έχουμε κατάφερει το μικρο  μας θαύμα!!!

• Μου αρέσει 1

On 30/5/2019 at 11:23 ΜΜ, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου τι κάνετε...λοιπόν σήμερα έκανα την πρώτη σπερματηγχυση μας!!!! Αχχχχ... Έχω χαρά και πολύ αισιοδοξία...ξέρω τα ποσοστά αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο σήμερα από το Μητέρα γελαγα σαν παιδάκι....Μίλησα και με την γυναικολογο μου όταν τελείωσε η διαδικασία και με γέμισε χαρά η κουβέντα μας... Ευτυχώς ,δόξα το θεό, δεν έχουμε κάποιο ιατρικό πρόβλημα υπογονιμότητας .. ενώ όλες οι εξετάσεις είναι τέλειες απλά δεν πας έχει τύχει ακόμα... Κ η γυναίκολογος μου σήμερα αυτά μου έλεγε ..ότι παίζουμε χαμηλά μπάλα και ήρεμα...είμαστε συγκρατημένοι αισιοδοξα..δεν στεναχωριομαστε αν δε μας πέτυχε εξάλλου είμαστε απόλυτα υγιής σε όλα...άρα αν δεν έρθει τώρα θα έρθει στην αμέσως επόμενη... Μου έδωσε και ένα σκασμός χαπακια...το πρωί θα περνώ σίδηρο...το μεσημέρι ένα σαλοσπιρ μετά το φαγητό και το βραδάκι πριν κοιμηθώ ένα κολπικό  utrogestan ...σήμερα το πρωί έγινε ...σαν διαδικασία δεν είναι ΤΊΠΟΤΑ!!!...και το Μητέρα σήμερα ειδικά στην αίθουσα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ήταν τίγκα κόσμο...πήρα λίγο θάρρος δεν το κρύβω....λέω όλες θα τα καταφέρουμε... 

@Pagorκαι εγώ Σάββατο την έκανα άντε κοντά κοντά Καλά αποτελέσματα αγωνιαααααα το άλλο Σάββατο θα κάνω χοριακη.

I93xp3.png 

On 31/5/2019 at 10:57 ΜΜ, Vila είπε:

@mousaskg εγώ τελικά έκανα μόνο 3 υπερήχους συνολικά! 

Κάνατε πρόκληση ή σε φυσικό κύκλο θα την κάνετε τη σπερματεγχυση?

@Vila Κάναμε τελικά σπερματέγχυση με πρόκληση γιατί έχω πολυκυστικές και δεν είχα κύκλο. Την Παρασκευή 31/05 έγινε και είμαστε εν αναμονή... 

Καλημέρα κορίτσια @Pagor που είσαι; πως πας;

On 30/5/2019 at 11:23 ΜΜ, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου τι κάνετε...λοιπόν σήμερα έκανα την πρώτη σπερματηγχυση μας!!!! Αχχχχ... Έχω χαρά και πολύ αισιοδοξία...ξέρω τα ποσοστά αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο σήμερα από το Μητέρα γελαγα σαν παιδάκι....Μίλησα και με την γυναικολογο μου όταν τελείωσε η διαδικασία και με γέμισε χαρά η κουβέντα μας... Ευτυχώς ,δόξα το θεό, δεν έχουμε κάποιο ιατρικό πρόβλημα υπογονιμότητας .. ενώ όλες οι εξετάσεις είναι τέλειες απλά δεν πας έχει τύχει ακόμα... Κ η γυναίκολογος μου σήμερα αυτά μου έλεγε ..ότι παίζουμε χαμηλά μπάλα και ήρεμα...είμαστε συγκρατημένοι αισιοδοξα..δεν στεναχωριομαστε αν δε μας πέτυχε εξάλλου είμαστε απόλυτα υγιής σε όλα...άρα αν δεν έρθει τώρα θα έρθει στην αμέσως επόμενη... Μου έδωσε και ένα σκασμός χαπακια...το πρωί θα περνώ σίδηρο...το μεσημέρι ένα σαλοσπιρ μετά το φαγητό και το βραδάκι πριν κοιμηθώ ένα κολπικό  utrogestan ...σήμερα το πρωί έγινε ...σαν διαδικασία δεν είναι ΤΊΠΟΤΑ!!!...και το Μητέρα σήμερα ειδικά στην αίθουσα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ήταν τίγκα κόσμο...πήρα λίγο θάρρος δεν το κρύβω....λέω όλες θα τα καταφέρουμε... 

@Pagorκαι αγωγών Σάββατο την έκανα άντε κοντά κοντά Καλά αποτελέσματα αγωνιαααααα

• Μου αρέσει 2

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

Καλημέρα κορίτσια @Pagor που είσαι; πως πας;

@Pagorκαι αγωγών Σάββατο την έκανα άντε κοντά κοντά Καλά αποτελέσματα αγωνιαααααα

Εδώ κορίτσι μου και εγώ στην αναμονή...σε 6 μέρες χωριακη... Άντε να δούμε τι κάναμε...ξέρω ρε γαμωτο ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον μου αλλά επειδή πρώτη φορά κάναμε το επόμενο βήμα ελπίζω και προσεύχομαι να πετύχαμε κάτι .. εσύ έχεις ξανά κάνει σπερματηγχυση??? Εγώ την 5 μέρα από την σπερματηγχυση είχα κάνει σουβλιες από την πλευρά την ωορρηξιας...και τώρα από εχθές δηλαδή  7 μέρες από την σπερματηγχυση πριστηκε και το στήθος μου πολύ και πονάει πάρα πολύ...βέβαια λόγο της προγεστερόνης που περνώ όλα αυτά είναι λογικά...άρα περιμενωωωωωω...εσύ έχεις τίποτα???

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagor είπε:

Εδώ κορίτσι μου και εγώ στην αναμονή...σε 6 μέρες χωριακη... Άντε να δούμε τι κάναμε...ξέρω ρε γαμωτο ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον μου αλλά επειδή πρώτη φορά κάναμε το επόμενο βήμα ελπίζω και προσεύχομαι να πετύχαμε κάτι .. εσύ έχεις ξανά κάνει σπερματηγχυση??? Εγώ την 5 μέρα από την σπερματηγχυση είχα κάνει σουβλιες από την πλευρά την ωορρηξιας...και τώρα από εχθές δηλαδή  7 μέρες από την σπερματηγχυση πριστηκε και το στήθος μου πολύ και πονάει πάρα πολύ...βέβαια λόγο της προγεστερόνης που περνώ όλα αυτά είναι λογικά...άρα περιμενωωωωωω...εσύ έχεις τίποτα???

Ακριβώς τα ίδια κ γω αγάπη μου τραβήγματα και τσιμπήματα χαμηλά και πόνο στο στήθος..Εύχομαι να'ναι θετικά κ στις δύο μας...

Πρώτη σπερματεγχυση και για μένα και είναι όλα καλά κ για μένα κ το σπέρμα του άντρα μου ίδωμεν..♡

• Μου αρέσει 1

I93xp3.png 

Γειά σας κορίτσια!!! Αύριο το πρωί πρωί έχουμε κανονίσει και μείς σπερματέγχυση, κάναμε και πρόκληση ωορηξίας για να έχω περισσότερα ωάρια και εχτες εκανα την οβιτρέλ...Όσο περνάει η ώρα ανχώνομαι πατνως...Για να δούμε..!!

Γεία σας κορίτσια μου!!! Έκανα κι εγω σήμερα την πρωτη μου (&ελπίζω και τελευταία..) σπερματέγχυση..Σαν διαδικασία δεν ήταν τιποτα το ιδιαίτερο&μου είπε ο γιατρός ότι πήγε καλά γενικά. Κατά την ωορρηξία που έκανα ωορρηξία όμως (που είχα κανά μισάωρο μετά από την διαδικασία ) διπλώθηκα απ' τον πόνο και έκανε κανα 2 ωρο να μου περάσει..Με το ζόρι γύρισα σπίτι...Μίλησα με τον γιατρό και μουπε ότι ειχα τόσο έντονο πόνο λόγω του ότι είχα 4-5 ωοθηλακια... Τουλάχιστον τώρα μου πέρασε... & κατά τα άλλα σε 14 ημέρες θα δούμε την έκβαση...

• Μου αρέσει 1

Just now, bettyboob said:

Γεία σας κορίτσια μου!!! Έκανα κι εγω σήμερα την πρωτη μου (&ελπίζω και τελευταία..) σπερματέγχυση..Σαν διαδικασία δεν ήταν τιποτα το ιδιαίτερο&μου είπε ο γιατρός ότι πήγε καλά γενικά. Κατά την ωορρηξία που έκανα ωορρηξία όμως (που είχα κανά μισάωρο μετά από την διαδικασία ) διπλώθηκα απ' τον πόνο και έκανε κανα 2 ωρο να μου περάσει..Με το ζόρι γύρισα σπίτι...Μίλησα με τον γιατρό και μουπε ότι ειχα τόσο έντονο πόνο λόγω του ότι είχα 4-5 ωοθηλακια... Τουλάχιστον τώρα μου πέρασε... & κατά τα άλλα σε 14 ημέρες θα δούμε την έκβαση...

Έκανες ενέσεις και είχες τόσα πολλά ωάρια; Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κοπέλα μου!!! Να είναι η τυχερή σας !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Efouko είπε:

Έκανες ενέσεις και είχες τόσα πολλά ωάρια; Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κοπέλα μου!!! Να είναι η τυχερή σας !!!

Σευχαριστω πολυ!!!!! πάλι ξεκινησα να ποναω στις ωοθηκες βεβαια...να ανυσυχησω?????

Έκανα πολλά ωάρια γιατι έχω πολυκυστικές ωοθηκες, με σταθερό κύκλο βεβαια, οπότε παράγονται όπως ναναι.. serpafar πηρα 1 χάπι την ημέρα για 5 ημερες, 3η-8η ημερα.  Μετά εκανα 2 ενεσεις menipur των 75 την 8η&9η ημερα, την 9η εκανα την ovitrell&μετα απο 36 ωρες την σπερματεγχυση.. Μουπε ο γιατρός να έρθουμε σε επαφή και σημερα και αύριο, αλλά πονάω πάρα πολυ.. ελπίζω να μου περάσει μπας και τον καταφέρω :wink:...

3 ώρες πρίν, bettyboob είπε:

Σευχαριστω πολυ!!!!! πάλι ξεκινησα να ποναω στις ωοθηκες βεβαια...να ανυσυχησω?????

Έκανα πολλά ωάρια γιατι έχω πολυκυστικές ωοθηκες, με σταθερό κύκλο βεβαια, οπότε παράγονται όπως ναναι.. serpafar πηρα 1 χάπι την ημέρα για 5 ημερες, 3η-8η ημερα.  Μετά εκανα 2 ενεσεις menipur των 75 την 8η&9η ημερα, την 9η εκανα την ovitrell&μετα απο 36 ωρες την σπερματεγχυση.. Μουπε ο γιατρός να έρθουμε σε επαφή και σημερα και αύριο, αλλά πονάω πάρα πολυ.. ελπίζω να μου περάσει μπας και τον καταφέρω :wink:...

Bettyboob έχω μια απορία μετά την οτριβιλ ακριβώς 36 ώρες την έκανες; Γιατί εμένα είχαν περάσει 2 ώρες μετά άραγε πειραζει;

Καλή επιτυχία κοριτσάκι και εγώ την Παρασκευή θα κάνω χοριακη♡

I93xp3.png 

7 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

Bettyboob έχω μια απορία μετά την οτριβιλ ακριβώς 36 ώρες την έκανες; Γιατί εμένα είχαν περάσει 2 ώρες μετά άραγε πειραζει;

Καλή επιτυχία κοριτσάκι και εγώ την Παρασκευή θα κάνω χοριακη♡

Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! .

Την Ovitrel την έκανα Τετάρτη κατά τις 20.30 -20.45 και τν σπερματέγχυση την έκανα 10 παρά την παρασκευη το πρωι. οπότε και εγώ στις 37-38 ώρες ήμουν και στο καπάκι ξεκίνησα να πονάω , που απότι μουπε ο γιατρός τότε ξεκίναγαν ένα ένα τα ωοθηλάκια να σπάνε και είχα πόνους σε όλη την κοιλιά...

Θεωρώ οτι είμαστε και οι 2 μέσα στους χρόνους, γιατί το ωάριο μένει στις σάλπιγγες 12-24 ώρες. Το σπερμα ζεί και αυτό αρκετά μέσα στο σώμα, οπότε ελπίζω κάπου να συναντήθηκαν τα 2τους να τα πουνε..;-);-);-);-);-);-);-)

Μου είπε ο γιατρός να χουμε και επαφή την ίδια μέρα της σπερματέγχυσης για να αυξήσουμε τις πιθανότητες, ο σύζυγος βέβαια ανενδοτος. Ελπίζω να τον καταφέρω σήμερα... &απτην άλλη λέω να μην ανχώνομαι άλλο και άμα ειναι να γίνει, θα γίνει και ουσιαστικά 1 χρειαζεται, το οποίο προκύπτει απο την σπερματεγχυση.. Τι να πω..?? Εν αναμονή...

Just now, bettyboob είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! .

Την Ovitrel την έκανα Τετάρτη κατά τις 20.30 -20.45 και τν σπερματέγχυση την έκανα 10 παρά την παρασκευη το πρωι. οπότε και εγώ στις 37-38 ώρες ήμουν και στο καπάκι ξεκίνησα να πονάω , που απότι μουπε ο γιατρός τότε ξεκίναγαν ένα ένα τα ωοθηλάκια να σπάνε και είχα πόνους σε όλη την κοιλιά...

Θεωρώ οτι είμαστε και οι 2 μέσα στους χρόνους, γιατί το ωάριο μένει στις σάλπιγγες 12-24 ώρες. Το σπερμα ζεί και αυτό αρκετά μέσα στο σώμα, οπότε ελπίζω κάπου να συναντήθηκαν τα 2τους να τα πουνε..;-);-);-);-);-);-);-)

Μου είπε ο γιατρός να χουμε και επαφή την ίδια μέρα της σπερματέγχυσης για να αυξήσουμε τις πιθανότητες, ο σύζυγος βέβαια ανενδοτος. Ελπίζω να τον καταφέρω σήμερα... &απτην άλλη λέω να μην ανχώνομαι άλλο και άμα ειναι να γίνει, θα γίνει και ουσιαστικά 1 χρειαζεται, το οποίο προκύπτει απο την σπερματεγχυση.. Τι να πω..?? Εν αναμονή...

Μακάρι ψυχή μου να είμαστε  μαζί  τι ευτυχία ♡♡

Εγώ από την 20η μέρα έχω πόνους περιόδου μες την μέρα  που κρατάνε λίγη ώρα...

Just now, Φούφη είπε:

Μακάρι ψυχή μου να είμαστε  μαζί  τι ευτυχία ♡♡

Εγώ από την 20η μέρα έχω πόνους περιόδου μες την μέρα  που κρατάνε λίγη ώρα...

Από ότι διαβάζω πόνους περιόδου συμβαίνει να χουμε κ στην εμφύτευση 

I93xp3.png 

Κοριτσάκια μου..μπήκα στην δεύτερη εβδομάδα αναμονής μετά την σπερματεγχυση την Παρασκευή θα πάω για β χοριακή.. 

Συμπτωματα: από την 6η μέρα πιθανής σύλληψης 

1) πρησμένο στήθος  κ πόνος στις Ρώγες 

2) πονάκια περιόδου  2-3 φορές την ημέρα

3) ξυροδερμία

4) πρησμένη κοιλίτσα

5) ασπρο υγρό

6) υπνηλία

Πώς τα βλέπετε;

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις