Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα πριν 2 χρονια εκανα 2 σπερματεγχυσεις σε δυο κυκλους συνεχομενα λογω πολυκυστικων αλλα δεν πετυχε καμια δυστυχως!!! Πηραμε την αποφαση για εξωσωματικη την Δευτερα κανω την πρωτη μου εμβρυομεταφορα! Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα Δυστυχως η σπερματεγχυση εχει πολυ χαμηλο ποσοστο επιτυχιας να το ξερετε! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, anna5190 είπε:

Κοριτσια καλησπερα πριν 2 χρονια εκανα 2 σπερματεγχυσεις σε δυο κυκλους συνεχομενα λογω πολυκυστικων αλλα δεν πετυχε καμια δυστυχως!!! Πηραμε την αποφαση για εξωσωματικη την Δευτερα κανω την πρωτη μου εμβρυομεταφορα! Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα Δυστυχως η σπερματεγχυση εχει πολυ χαμηλο ποσοστο επιτυχιας να το ξερετε! 

Καλημερα κοριτσια και συγγνωμη που μπαινω σφηνα στο θεμα σας. 

Καλη μου Αννα η σπερματεγχυση δεν εχει τα ποσοστα της εξωσωματικης αλλα και παλι εχει πολυ καλα ποσοστα, τα οποια μεγαλωνουν οσο πιο μικρη εισαι και αναλογα το προβλημα.

Εγω εκανα 4 φορες. Δυο βιοχημικες αλλα και δυο γιους υπεροχους! Ο μεγαλος με την πρωτη μαλιστα.

Μην απογοητευεστε, για καποιες περιπτωσεις ειναι η ιδανικη μεθοδος.

Αννα να πανε ολα τελεια στην εμβρυομεταφορα και να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ευχομαι σε ολες να πετυχετε αμεσα το ονειρο σας!

Καλημερα!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 37 λεπτά , Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια και συγγνωμη που μπαινω σφηνα στο θεμα σας. 

Καλη μου Αννα η σπερματεγχυση δεν εχει τα ποσοστα της εξωσωματικης αλλα και παλι εχει πολυ καλα ποσοστα, τα οποια μεγαλωνουν οσο πιο μικρη εισαι και αναλογα το προβλημα.

Εγω εκανα 4 φορες. Δυο βιοχημικες αλλα και δυο γιους υπεροχους! Ο μεγαλος με την πρωτη μαλιστα.

Μην απογοητευεστε, για καποιες περιπτωσεις ειναι η ιδανικη μεθοδος.

Αννα να πανε ολα τελεια στην εμβρυομεταφορα και να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ευχομαι σε ολες να πετυχετε αμεσα το ονειρο σας!

Καλημερα!

Ναι κοριτσι μου συμφωνω απολυτα!!! Εγω δεν ειχα κ σωστη αντιμετώπιση απο την γιατρο μου ετσι κ αλλιως οποτε κ αλλαξα γιατρο! Κ ειμαι κατω των 30 φαντασου! Εγω απλα λεω τη δικη μου περιπτωση ετσι κ αλλιως. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Κ ολες μας ελπίζω να πετυχω με την πρωτη αυτο που θελουμε χωρις να ταλαιπωρηθουμε πολυ! Καλη συνεχεια!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, anna5190 είπε:

Ναι κοριτσι μου συμφωνω απολυτα!!! Εγω δεν ειχα κ σωστη αντιμετώπιση απο την γιατρο μου ετσι κ αλλιως οποτε κ αλλαξα γιατρο! Κ ειμαι κατω των 30 φαντασου! Εγω απλα λεω τη δικη μου περιπτωση ετσι κ αλλιως. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Κ ολες μας ελπίζω να πετυχω με την πρωτη αυτο που θελουμε χωρις να ταλαιπωρηθουμε πολυ! Καλη συνεχεια!! 

Καλε κατω απο 30; Με την πρωτη θα πετυχει σου λεω! Ειμαι γουρλου εγω!

Ναι παιζει σημαντικο ρολο ο γιατρος. Κι εγω αλλαξα και επιασα τα παιδακια μου αλλιως ακομα θα περιμενα...

Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!

Καλη συνεχεια και σε σενα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Alekk είπε:

Καλε κατω απο 30; Με την πρωτη θα πετυχει σου λεω! Ειμαι γουρλου εγω!

Ναι παιζει σημαντικο ρολο ο γιατρος. Κι εγω αλλαξα και επιασα τα παιδακια μου αλλιως ακομα θα περιμενα...

Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!

Καλη συνεχεια και σε σενα!

Αντε μακαρι!!! Θα σας ενημερωσω μολις εχω νέα!!! Να εισαι καλα!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 5/28/2019 at 9:02 PM, bettyboob said:

Καλησπέρα κορίτσια! Αδιαθέτησα και εγώ εχτές και έχω ραντεβού με τον γιατρό να με δει με υπερηχο για να ξεκινήσω τα serpafar και να μου πει την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε αυτό τον μήνα για την σπερματέγχυση..για να δούμε μήπως τα καταφέρουμε αυτό το μήνα...

Άντε με το καλό!!! Τίποτα δεν είναι σαν διαδικασία !

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακια μου τι κάνετε...λοιπόν σήμερα έκανα την πρώτη σπερματηγχυση μας!!!! Αχχχχ... Έχω χαρά και πολύ αισιοδοξία...ξέρω τα ποσοστά αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο σήμερα από το Μητέρα γελαγα σαν παιδάκι....Μίλησα και με την γυναικολογο μου όταν τελείωσε η διαδικασία και με γέμισε χαρά η κουβέντα μας... Ευτυχώς ,δόξα το θεό, δεν έχουμε κάποιο ιατρικό πρόβλημα υπογονιμότητας .. ενώ όλες οι εξετάσεις είναι τέλειες απλά δεν πας έχει τύχει ακόμα... Κ η γυναίκολογος μου σήμερα αυτά μου έλεγε ..ότι παίζουμε χαμηλά μπάλα και ήρεμα...είμαστε συγκρατημένοι αισιοδοξα..δεν στεναχωριομαστε αν δε μας πέτυχε εξάλλου είμαστε απόλυτα υγιής σε όλα...άρα αν δεν έρθει τώρα θα έρθει στην αμέσως επόμενη... Μου έδωσε και ένα σκασμός χαπακια...το πρωί θα περνώ σίδηρο...το μεσημέρι ένα σαλοσπιρ μετά το φαγητό και το βραδάκι πριν κοιμηθώ ένα κολπικό  utrogestan ...σήμερα το πρωί έγινε ...σαν διαδικασία δεν είναι ΤΊΠΟΤΑ!!!...και το Μητέρα σήμερα ειδικά στην αίθουσα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ήταν τίγκα κόσμο...πήρα λίγο θάρρος δεν το κρύβω....λέω όλες θα τα καταφέρουμε... 

• Μου αρέσει 3

22 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Άντε με το καλό!!! Τίποτα δεν είναι σαν διαδικασία !

Αυτο έχω ακούσει & γω, οτι ειναι σαν διαδικασία πολυ απλη, αλλα&παλι ανχωνομαι αρκετα... 

Θα παρω για 5 ημέρες τα serpafar & μετα ο γιατρος μου ειπε να κανω ενεσεις menopur 75&θα με παρακολουθει παραλληλα για να βρουμε το κατάλληλο μεγεθος των ωοθυλακιων για την ovitrel.. Οποτε εχω ακομα μερες μπροστά μου.. Προσπαθώ να μη στρεσαρομαι, γιατι μονο κακο μου κάνω αλλα με ολα αυτα φορτιζομαι αρκετα.. Αντε να δουμε.. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, bettyboob είπε:

Αυτο έχω ακούσει & γω, οτι ειναι σαν διαδικασία πολυ απλη, αλλα&παλι ανχωνομαι αρκετα... 

Θα παρω για 5 ημέρες τα serpafar & μετα ο γιατρος μου ειπε να κανω ενεσεις menopur 75&θα με παρακολουθει παραλληλα για να βρουμε το κατάλληλο μεγεθος των ωοθυλακιων για την ovitrel.. Οποτε εχω ακομα μερες μπροστά μου.. Προσπαθώ να μη στρεσαρομαι, γιατι μονο κακο μου κάνω αλλα με ολα αυτα φορτιζομαι αρκετα.. Αντε να δουμε.. 

Κοριτσακι μου στο λέω ηλικρεινα που την έκανα εχθές...δεν είναι τίποτα . Δεν ξέρω που θα την κάνεις εγώ την έκανα στο Μητερα εχθές και ήταν τέλεια μέσα..λες και ήσουν σε ξενοδοχείο ήταν η αίθουσα για την υποβοήθουμε αναπαραγωγή....δεν πήρα τίποτα σαν φάρμακα έκανα 2 υπερήχους...μια στην 6 μέρα ...και άλλη μία στην 10...την επόμενη το βράδυ στις 11:00 έκανα την ενεση ovitrelle που δεν την νοιώθεις καν ...και μετά από 36 ώρες ακριβώς έκανα την σπερματηγχυση...νοιώθεις σαν το τέστ Παπ..και κρατάει 1 λεπτακι μόνο...μετά απλά θα κάτσεις ξαπλωμένη στην καρέκλα εκεί 15 λεπτακια....να σου πω και εγώ έλεγα θα έχω ανχος και τέτοια αλλά γενικα την απόλαυσα πάρα πολύ σαν εμπειρία...είχα και χαρά πολύ εγώ να σου πω....ήθελα πολύ να το προχωρήσουμε και πήγα εχθές μέσα στο χαμόγελο και έφυγα ακόμα πιο χαρούμενη...δεν ξέρω αν θα σταθούμε τυχεροί αλλά εγώ νοιώθω ήδη άλλος άνθρωπος...  Είχαμε μετά κ το βράδυ άλλη μια επαφή...μας είπε η γιατρός μας αν θέλουμε μπορούμε.. σου εύχομαι ολόψυχα να την κάνεις και να είναι κ η τυχερή σου φορά....μην έχεις ανχος..αυτό θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο προσωπικό σου θαύμα...

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου τι κάνετε...λοιπόν σήμερα έκανα την πρώτη σπερματηγχυση μας!!!! Αχχχχ... Έχω χαρά και πολύ αισιοδοξία...ξέρω τα ποσοστά αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο σήμερα από το Μητέρα γελαγα σαν παιδάκι....Μίλησα και με την γυναικολογο μου όταν τελείωσε η διαδικασία και με γέμισε χαρά η κουβέντα μας... Ευτυχώς ,δόξα το θεό, δεν έχουμε κάποιο ιατρικό πρόβλημα υπογονιμότητας .. ενώ όλες οι εξετάσεις είναι τέλειες απλά δεν πας έχει τύχει ακόμα... Κ η γυναίκολογος μου σήμερα αυτά μου έλεγε ..ότι παίζουμε χαμηλά μπάλα και ήρεμα...είμαστε συγκρατημένοι αισιοδοξα..δεν στεναχωριομαστε αν δε μας πέτυχε εξάλλου είμαστε απόλυτα υγιής σε όλα...άρα αν δεν έρθει τώρα θα έρθει στην αμέσως επόμενη... Μου έδωσε και ένα σκασμός χαπακια...το πρωί θα περνώ σίδηρο...το μεσημέρι ένα σαλοσπιρ μετά το φαγητό και το βραδάκι πριν κοιμηθώ ένα κολπικό  utrogestan ...σήμερα το πρωί έγινε ...σαν διαδικασία δεν είναι ΤΊΠΟΤΑ!!!...και το Μητέρα σήμερα ειδικά στην αίθουσα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ήταν τίγκα κόσμο...πήρα λίγο θάρρος δεν το κρύβω....λέω όλες θα τα καταφέρουμε... 

΄Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα και να πιάσεις με την πρώτη!!! Πότε σου είπε να κάνεις χοριακή αν δεν αδιαθετήσεις;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, favol είπε:

΄Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα και να πιάσεις με την πρώτη!!! Πότε σου είπε να κάνεις χοριακή αν δεν αδιαθετήσεις;

Σε ευχαριστω πολύ κοριτσακι μου...το εύχομαι ηλικρεινα...και προσεύχομαι για αυτο...Σε 14 μέρες από εχθές μου είπε..άρα 13/6 αν φυσικά δεν μου έχει έρθει μέχρι τότε...με γέμισαν και αισιοδοξια τα λόγια της γιατρού μου εχθες...ότι μπορεί να προχωρήσαμε ετσι αλλά δεν ανήκουμε στα "ιατρικά υπογονημα ζευγάρια" ...άρα πιστεύει ότι κάτι μπορεί να γίνει...βέβαια το ξαναλέω όλα είναι πιθανά...μπορει αν είσαι καλά και να μην έρχεται ...μπορεί κάτι να υπάρχει και να ερθει...ολα πιθανοτητες.. προσπαθούμε ήδη 22 μήνες που δεν έχε τύχει..άρα έτσι μπορεί να μην τύχει και τώρα...αλλά είμαι αισιόδοξη και πολύ πολύ πολύ χαρούμε....κάναμε την προσπάθεια μας και περιμένουμε...

• Μου αρέσει 2

Καλησπέερα καινούργια στην παρεούλα σας και εχω πολλές ερωτησεις σχετικα με το θέμα..

Ειχα ενδομητρίωση και έκανα λαμπαροσκόπηση και 7 μήνες με ενέσεις θεραπέια είμαι 25 ετων και ο συζηγός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σπέρμα του και ξεκινώ να κάνω σπερματεγχυση πέστε μου σας παρακαλώ αν ξέρεται αν εχει επιτυχία βάση του ιστορικού μου καμία αλλη κοπέλα !!

ευχαριστωωω πολύ καλώς σας βρήκα <3

I93xp3.png 

Just now, Pagor είπε:

Κοριτσακι μου στο λέω ηλικρεινα που την έκανα εχθές...δεν είναι τίποτα . Δεν ξέρω που θα την κάνεις εγώ την έκανα στο Μητερα εχθές και ήταν τέλεια μέσα..λες και ήσουν σε ξενοδοχείο ήταν η αίθουσα για την υποβοήθουμε αναπαραγωγή....δεν πήρα τίποτα σαν φάρμακα έκανα 2 υπερήχους...μια στην 6 μέρα ...και άλλη μία στην 10...την επόμενη το βράδυ στις 11:00 έκανα την ενεση ovitrelle που δεν την νοιώθεις καν ...και μετά από 36 ώρες ακριβώς έκανα την σπερματηγχυση...νοιώθεις σαν το τέστ Παπ..και κρατάει 1 λεπτακι μόνο...μετά απλά θα κάτσεις ξαπλωμένη στην καρέκλα εκεί 15 λεπτακια....να σου πω και εγώ έλεγα θα έχω ανχος και τέτοια αλλά γενικα την απόλαυσα πάρα πολύ σαν εμπειρία...είχα και χαρά πολύ εγώ να σου πω....ήθελα πολύ να το προχωρήσουμε και πήγα εχθές μέσα στο χαμόγελο και έφυγα ακόμα πιο χαρούμενη...δεν ξέρω αν θα σταθούμε τυχεροί αλλά εγώ νοιώθω ήδη άλλος άνθρωπος...  Είχαμε μετά κ το βράδυ άλλη μια επαφή...μας είπε η γιατρός μας αν θέλουμε μπορούμε.. σου εύχομαι ολόψυχα να την κάνεις και να είναι κ η τυχερή σου φορά....μην έχεις ανχος..αυτό θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο προσωπικό σου θαύμα...

Σε ευχαριστω κοπελα μου!! Ότι καλύτερο μεσα απο την καρδια μου και σε σενα!!

Μένω επαρχία και θα την κάνω σε ιδιώτη γιατρό. Η επόμενη εναλλακτικη που έχουμε ειναι το δημόσιο νοσοκομείο, που και εκει ένα 200 άρι σου ζητανε (για την επεξεργασία του σπέρματος σου λενε να το πας σε ιδιώτη κέντρο-μικροβιολογο -κατι τέτοιο- και να τους το πας έτοιμο και χρήματα για τον ίδιο τον γιατρό που θα στο κάνει)..οποτε επιλέξαμε τον ιδιώτη με 300€.. Αν δεν πετύχει αυτό το μήνα, σκέφτομαι τον άλλο μηνα να το κάνω όπως εσύ, σε φυσικο κύκλο χωρίς φάρμακα...Είδομεν!!

2 ώρες πρίν, bettyboob είπε:

Σε ευχαριστω κοπελα μου!! Ότι καλύτερο μεσα απο την καρδια μου και σε σενα!!

Μένω επαρχία και θα την κάνω σε ιδιώτη γιατρό. Η επόμενη εναλλακτικη που έχουμε ειναι το δημόσιο νοσοκομείο, που και εκει ένα 200 άρι σου ζητανε (για την επεξεργασία του σπέρματος σου λενε να το πας σε ιδιώτη κέντρο-μικροβιολογο -κατι τέτοιο- και να τους το πας έτοιμο και χρήματα για τον ίδιο τον γιατρό που θα στο κάνει)..οποτε επιλέξαμε τον ιδιώτη με 300€.. Αν δεν πετύχει αυτό το μήνα, σκέφτομαι τον άλλο μηνα να το κάνω όπως εσύ, σε φυσικο κύκλο χωρίς φάρμακα...Είδομεν!!

Και εμάς στο Μητέρα 300€ πήγε...αν δεν έχεις κάποιο θέμα με πολυκοιστικες να το κάνεις και εσύ χωρίς κάποιο φάρμακο...απλα με την ovitrelle για να είστε σίγουροι ότι θα σπάσει σε 36 ώρες... Εγω την είχα ρωτήσει για τα σερπαφαρ για να κάνω πάνω από ένα για περισσότερες πιθανότητες αλλά ήταν κάθετη...μου είπε αφού δεν έχουμε θέμα με πολυκοιστικες δεν φορτώνουμε με κάποιο φάρμακο...μου είπε ότι αυτό κάνει όντως πιο πολλά ωάρια αλλά λεπταίνει το ενδομήτριο άρα καλό θα είναι αφού δεν το έχω ανάγκη να μην το πάρω...

On 28/5/2019 at 5:50 ΜΜ, mousaskg είπε:

@Vila εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σας, όπως κι αν γίνει να έχει αίσια αποτελέσματα! ;)

Τελικά πόσους υπερήχους έκανες πριν την σπερματέγχυση; Γιατί εγώ έχω ψιλοκουραστεί να πηγαίνω. Πάμε καθημερινά πλέον. 

Μέσα σε 10 μέρες κάναμε 5 υπερήχους και αύριο ξανά! 

Βέβαια έχω και πολυκυστικές και έχουν τον ρυθμό τους είπε η γιατρός.

@mousaskg εγώ τελικά έκανα μόνο 3 υπερήχους συνολικά! 

Κάνατε πρόκληση ή σε φυσικό κύκλο θα την κάνετε τη σπερματεγχυση?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...