Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα 

Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε. 

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 5/14/2019 at 1:44 PM, Pagor said:

Έχεις δίκιο ψυχή μου...θα το πάω ναι...τώρα η ψυχολογία θα δείξει πως θα είναι .... Εμείς κανουμε ότι μπορούμε και ο Θεός δινει ότι θέλει ...αυτό έχω να πω μόνο... Πιστεύω ότι όλα έχουν μια σειρά ...ίσως η δικη μου δεν είναι ακόμα...

Αχ κορίτσι μου πόσο σε νιώθω για αυτό που λες... Και μεις είμαστε ίδια περίπτωση όλα καλά αλλά δεν έρχεται το άτιμο... Αν ψυχολογικά δεν μπορεις άλλο και έχεις κουραστεί μπορείς να κάνεις για αρχή μια σπερματέγχυση και δε ξέρεις καμιά φορά. Αφού όπως λες όλες οι εξετάσεις είναι καλές δεν έχετε να χάσετε κάτι !!! Εννοείται ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές και ψυχοσύνθεση ... Εγώ μετά από 2.5 χρόνια προσπαθειών ξέσπασα πολύ άσχημα ...

On 5/9/2019 at 10:26 PM, Vila said:

Αν δεν ήταν μέσα στις ημέρες του Πάσχα που ήταν αργίες μαζεμένες ίσως αποφασίζαμε να κάνουμε τη δεύτερη απανωτά αλλά δε βόλεψε! Τώρα θα δούμε για τον επόμενο κύκλο αφού θα μιλήσουμε με τον γιατρό. Είμαι νομίζω αρκετά προετοιμασμένη ψυχολογικά πλέον ακόμα και για εξωσωματική!

Να ρωτήσω κάτι σας είχε συμβουλέψει κάτι συγκεκριμένο για το σπέρμα ο γιατρός σας ή αν επιτρέπεται να έχεις επαφές πριν τη διαδικασία;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efouko είπε:

Να ρωτήσω κάτι σας είχε συμβουλέψει κάτι συγκεκριμένο για το σπέρμα ο γιατρός σας ή αν επιτρέπεται να έχεις επαφές πριν τη διαδικασία;

Ο γιατρός μας είχε πει να πάρουμε τα πρεγνακερ χις&χερς, όχι ότι κάνουν κάτι φοβερό αλλά κακό δεν κάνουν, πολυβιταμίνες είναι στην ουσία, τα είχαμε πάρει και παλαιότερα για αρκετό καιρό. Είχαμε όμως πολύ καλό σπέρμα έτσι κι αλλιώς οπότε δεν έδωσε κάτι πιο δραστικό. Φίλη από εδώ μέσα μου είπε να πίνει πολλούς φυσικούς χυμούς πορτοκάλι και έπινε εκείνες τις μέρες σίγουρα ένα το πρωί και ένα το βράδυ!! 

Όσο για επαφές είχαμε κανονικά μέχρι το βράδυ που έκανα την οβιτρελ. Μετά την ένεση έγινε η τελευταία επαφή, δηλαδή 36 ώρες πριν την σπερματεγχυση.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

10 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Αχ κορίτσι μου πόσο σε νιώθω για αυτό που λες... Και μεις είμαστε ίδια περίπτωση όλα καλά αλλά δεν έρχεται το άτιμο... Αν ψυχολογικά δεν μπορεις άλλο και έχεις κουραστεί μπορείς να κάνεις για αρχή μια σπερματέγχυση και δε ξέρεις καμιά φορά. Αφού όπως λες όλες οι εξετάσεις είναι καλές δεν έχετε να χάσετε κάτι !!! Εννοείται ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές και ψυχοσύνθεση ... Εγώ μετά από 2.5 χρόνια προσπαθειών ξέσπασα πολύ άσχημα ...

Και εσείς 2,5 χρόνια εεε??? Εμείς τώρα κλείνουμε 2 ...άστα και εγώ ξεσπασα άσχημα πριν λίγο καιρό και για αυτό προχωράμε σε σπερματηγχυση...η αλήθεια είναι ότι νοιώθω τυχερή που είμαστε καλά ...δεν παραπονιεμαι αλίμονο...πρώτα η υγεία μας...και ξέρω ότι υπάρχουν γυναίκες ότι παλεύουν πολλά πιο πολλά γυναικολογικα για το παιδί...αλλά παρόλο αυτά είναι και για εμάς δύο χρόνια αναμονής...και κάθε πιθανης προσπάθειας και ότι μπορούσαμε να κανουμε....μπορώ να πω ότι έκανα πιο πολλά από ότι περνάει από το χέρι μου όσο αφορά για φυσιολογική σύλληψη...αλλά δεν πάει άλλο ...για κάποιο λόγο δεν μας θέλει ...δεν ξέρω γιατί .. και ο άντρας μου ακόμα αν δεν επέμενα για την σπερματηγχυση δεν θα την κάναμε...του λέω αφου έχει πέρασει τόσος καιρός και θέλουμε παιδάκι άμεσα...δεν ειναι ότι είπαμε πάμε ελεύθερα και βλέπουμε..τότε μέχρι ποσο???τεσπά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορα ανυπομωνω να μου έρθει η περίοδο ..θέλω να ξεκινήσω για την διαδικασία της σπερματηγχυσης...έχω η αλήθεια είναι έναν ενθουσιασμό ξέρω τις πιθανότητες αλλά όσο είναι έχω αρχίσει ξανά να ελπίζω....θα το ξαναπώ εμείς κανουμε ότι μπορούμε και ο Θεός δίνει ότι θέλει...μέσα από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες αυτές τις γυναίκες που υποφέρουν τόσο και το προσπαθουν τόσο να φτάσουμε επειτελους στο δικό μας θαύμα!!!

• Μου αρέσει 2

Υπομονή κορίτσια και με το ένα ή το άλλο τρόπο θα έρθει! 

Εγώ έκανα μια σπερματενχυση (600€) αποτυχημένη και συνέχισα κατευθείαν σε εξωσωματικη που πετυχε κατευθείαν... Και ο λόγος ήταν γιατί δεν είχα άλλη υπομονη να περιμενω!!! 

Το ξέρω ότι τώρα σας ακούγεται βουνό η αναμονή κάθε μήνα.... Ήρθε δεν ήρθε.... Αλλά αργά ή γρήγορα θα ρθει το πολυπόθητο μωράκι και όλα αυτά θα ξεχαστούν... Η  θλίψη, η απογοήτευση... Αυτό το μαύρο σύννεφο που σας κυνηγάει θα διαλυθεί και θα βγει ο ήλιος! Θετική σκέψη και εύχομαι σύντομα γεμάτες αγκαλιές! 

• Μου αρέσει 3

age.pngpreg.png

Στα 2,5 χρόνια είμαστε κι εμείς κορίτσια τώρα! Όσο περνάει ο καιρός όμως έχω γίνει λίγο πιο αναίσθητη.. παλαιότερα ξεσπούσα, έκλαιγα και όλα αυτά! Τώρα πια είμαι πολύ πιο χαλαρή αλλά θέλω επιτέλους να βρω την άκρη! Σαν να είμαστε σε λαβύρινθο και προσπαθούμε να βρούμε νιώθω! Όπως λέει και η φίλη πιο πάνω εμείς ότι πρέπει θα το κάνουμε και θα κάνουμε και το σταυρό μας να δώσει ο Θεός!

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

On 5/17/2019 at 2:33 AM, Vila said:

Στα 2,5 χρόνια είμαστε κι εμείς κορίτσια τώρα! Όσο περνάει ο καιρός όμως έχω γίνει λίγο πιο αναίσθητη.. παλαιότερα ξεσπούσα, έκλαιγα και όλα αυτά! Τώρα πια είμαι πολύ πιο χαλαρή αλλά θέλω επιτέλους να βρω την άκρη! Σαν να είμαστε σε λαβύρινθο και προσπαθούμε να βρούμε νιώθω! Όπως λέει και η φίλη πιο πάνω εμείς ότι πρέπει θα το κάνουμε και θα κάνουμε και το σταυρό μας να δώσει ο Θεός!

Όλα θα γίνουν... Έχει μπει το νερό στο αυλάκι.. αφού ξεκινησαμε και ψάχνουμε λύσεις για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο θα τα καταφέρουμε όλες !!! 

• Μου αρέσει 2

Τι κάνετε κοριτσια μου???ποια κοριτσάκια κάναμε τώρα κοντά σπερματηγχυση και περιμένουμε νέα???εγώ αύριο ξεκινάω την διαδικασία.....αχχχχχ έχω χαρά ανυπομωνυσια και φόβο....όλα μαζί....αύριο πάω για τον πρώτο μου υπερηχο...την 6 μέρα του κύκλου μου....σήμερα μου τελειώνει και επειδή γενικά κάνω μικρούς κύκλους γύρω στις 25 μέρες ξεκινάω παρακολουθήσει από αύριο.... Περιμένουμε κάποια που να έκανε τώρα και να είναι στην αναμονή???

Just now, Pagor είπε:

Τι κάνετε κοριτσια μου???ποια κοριτσάκια κάναμε τώρα κοντά σπερματηγχυση και περιμένουμε νέα???εγώ αύριο ξεκινάω την διαδικασία.....αχχχχχ έχω χαρά ανυπομωνυσια και φόβο....όλα μαζί....αύριο πάω για τον πρώτο μου υπερηχο...την 6 μέρα του κύκλου μου....σήμερα μου τελειώνει και επειδή γενικά κάνω μικρούς κύκλους γύρω στις 25 μέρες ξεκινάω παρακολουθήσει από αύριο.... Περιμένουμε κάποια που να έκανε τώρα και να είναι στην αναμονή???

Σου εύχομαι καλή επιτυχία να πάνε όλα τέλειααα!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Άντε τέλεια!  Μπράβο που το πήρατε απόφαση, ήταν μακριά ο Σεπτέμβρης.. Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια !! Μ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, favol είπε:

Α! Και χαμηλά την μπάλα, ε; :) Πάμε να προσπαθήσουμε..

Καλέ ναι...όπως έχω ξαναπεί έχω διαβάσει πολύ για αυτό και έχω δει πολλά βίντεακια ξέρω τις πιθανότητες...ενα 20% είναι και πάλι...αλλά είπα ας το κάνω μια φορά ... Ξέρω ότι το πιο πιθανόν είναι το αρνητικό αλλά πάμε να προσπαθήσουμε...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι καινούργια στο forum και είμαι λίγο πολύ στην ίδια φάση με όλες μας..Μετά από μία παλλίνδρομη που είχα πριν από 1,5 χρόνο δεν καταφέραμε ξανά εγκυμοσύνη. Μετά από προσπάθεια 1 χρόνου, χωρίς ιδιαίτερο προγραμμα στις επαφές βέβαια, ξεκίνησα με παρακολούθηση οωρρηξίας τους τελευταίους μήνες και λόγω άνχους ο σύζυγος δεν μπορεί να ...αποδώσει στις κρίσημες ημέρες..Οπότε μετά από συζήτηση με τον γιατρό μου μας πρότεινε την σπερματέγχυση και περιμένω απο βδομάδα που περιμένω περίοδο να ξεκινήσω με serpafar και ovitrel και την κατάλληλη ημέρα να πάμε για σπερματέγυχη... Όλες οι εξετάσεις μας εντομεταξυ είναι μια χαρά (σπερματοδιάγραμμα, σλπιγγογραφία, ορμόνες κλπ), αλλά το άνχος..ΑΝΧΟΣ!!!!

@Vila εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σας, όπως κι αν γίνει να έχει αίσια αποτελέσματα! ;)

Τελικά πόσους υπερήχους έκανες πριν την σπερματέγχυση; Γιατί εγώ έχω ψιλοκουραστεί να πηγαίνω. Πάμε καθημερινά πλέον. 

Μέσα σε 10 μέρες κάναμε 5 υπερήχους και αύριο ξανά! 

Βέβαια έχω και πολυκυστικές και έχουν τον ρυθμό τους είπε η γιατρός.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Αδιαθέτησα και εγώ εχτές και έχω ραντεβού με τον γιατρό να με δει με υπερηχο για να ξεκινήσω τα serpafar και να μου πει την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε αυτό τον μήνα για την σπερματέγχυση..για να δούμε μήπως τα καταφέρουμε αυτό το μήνα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...