Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα!

@pangipot τι έγινε τελικά? 

Θέλω να ρωτήσω αν κάποια κορίτσια έκαναν σπερματεγχυση και πρόκληση με ενεσουλες, πόσοι περίπου υπέρηχοι χρειάστηκαν από την ημέρα που ξεκίνησατε τις ενέσεις έως την ημέρα που έγινε η σπερματεγχυση?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω πως το θέμα είναι παλιό αλλά είπα αν κάποιες είστε σε αυτή τη φάση να τα λέμε εδώ!

Τον επόμενο μήνα (πρώτα ο Θεός) πάμε για την πρώτη μας σπερματεγχυση μετά από δύο + χρόνια προσπάθειας, εξετάσεων κτλ. Μακάρι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας!

Κάποια να μου κάνει παρέα??

XDXPp2.png

Καλησπερα κοριτσια.καινουρια στην παρεα.χθες εκανα λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση κ εχω και AMH πολυ κακη ο γιατρος μ βεβαια λεει δεν ειναι ενδεικτικη αυτη η ορμονη στο τι πρσγματικα συμβαινει και οτι μεσα στην επεμβαση ειδε οτι εχω ωαρια.μου προτεινε σπερματεγχυση επειδη ανοιξε παραθυρο γονιμοτητας μετα την λαπαροσκοπηση εχει καποια αντιστοιχη εμπειρια και να πετυχε;

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου ....ερχομαι απο την συζητηση "θελουμε να γινου με γονεις το 2019" αλλα δυστηχως δεν τα καταφεραμε..θα πω εν συντομια οτι μετα απο 18 μηνες προσπαθειας εκ τον οποιων οι 10 λογο πολυποδων που ειχα στο στομιο απο τις σαλπιγγες πηγαν στραφει ,ειπαμε να προχωρησουμε σε σπερματυνχηση....ο αρχικος σχεδιασμος ηταν να παμε για τον Μαιο αλλα σκεφτομαι μηπως ξεκινησω απο αυτο το μηνα τον απριλιο...εγω ειμαι στην πρωτη μερα περιοδου μαι λογικα κανω ωορρηξια βαση τεστ και παρακολουθησεις ωορρηξιας κανω γυρω στις 12-13 μερες του κυκλου...απο εξετασεις ειμαστε ολα καλα και εγω και ο αντρας μου (δοξα το θεο) απλα ανεξηγητη υπογονημοτητα μας ειπαν....τι ποσοστο επιτυχιας σας εδωσαν εσας με την σπερματυνχηση???

Γύρω στο 15-18% είναι. Αναλόγως λογικά και το πρόβλημα σου. Στο πρώτο μου παιδί έπιασε η πρώτη σπερματεγχυση. Τώρα για το δεύτερο κάναμε 6 και δεν έπιασε καμία οπότε προχωρήσαμε σε εξωσωματική

• Μου αρέσει 1

On 29/3/2019 at 6:57 ΜΜ, favol είπε:

Γύρω στο 15-18% είναι. Αναλόγως λογικά και το πρόβλημα σου. Στο πρώτο μου παιδί έπιασε η πρώτη σπερματεγχυση. Τώρα για το δεύτερο κάναμε 6 και δεν έπιασε καμία οπότε προχωρήσαμε σε εξωσωματική

Από κάποιο προβλήμα δεν έχουμε ευτυχώς ούτε εγώ ούτε ο άντρας και έχουμε κάνει κ οι δύο όλες τις εξετάσεις...και έτσι λέγανε μήπως το προχωρήσουμε...μια και το μόνο θέμα είναι η ανεξήγητη υπογονιμότητα..σε ευχαριστώ πάρα πολύ...η αλήθεια είναι τώρα άρχισα να το σκέφτομαι και μια λέω να τον κάνω τώρα μετά λέω άσε για πιο μετά...η γυναικολόγος μου πιστεύει και μου λέει ότι επειδή έχουμε κ οι δύο πολύ καλά αποτελέσματα δεν χρειάζεται να κάνουμε ακόμα πάρα μόνο αν το θέλουμε εμείς ...θα δείξει...αλλά τελευταία όλο αυτό σκεφτόμαι...σε ευχαριστώ πάρα πολύ...

On 29/3/2019 at 7:17 ΜΜ, Myrtw80 είπε:

Κι εμείς με την πρώτη σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο τον Δεκέμβρη τα καταφέραμε. Ανεξήγητη υπογονιμότητα επίσης.... Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!

Κοριτσακι μου γλυκό σε θύμαμαι...είχες γράψει στο "ελπίζουμε να γίνουμε γονείς 2019" και ότι σήμερα έλεγα ότι είχα διαβάσει για μια κοπέλα που μετά από 1,5 χρονο έπιασε με την πρώτη φορα η σπερματηγχυση...απλά δεν θυμόμουν το όνομα σου..και εμείς 1,5 χρονο ... ανεξεγητη υπογονιμότητα...όλες οι εξετάσεις τέλειες..με ένα πάρα πολύ καλό σπέρμα αλλα μωράκι πουθενα ..εσενα πώς πάει η εγκυμοσύνη σου?? εύχομαι να έχεις μια πανέμορφη και τέλεια έγκυμοσυνη....

Just now, Pagor είπε:

Κοριτσακι μου γλυκό σε θύμαμαι...είχες γράψει στο "ελπίζουμε να γίνουμε γονείς 2019" και ότι σήμερα έλεγα ότι είχα διαβάσει για μια κοπέλα που μετά από 1,5 χρονο έπιασε με την πρώτη φορα η σπερματηγχυση...απλά δεν θυμόμουν το όνομα σου..και εμείς 1,5 χρονο ... ανεξεγητη υπογονιμότητα...όλες οι εξετάσεις τέλειες..με ένα πάρα πολύ καλό σπέρμα αλλα μωράκι πουθενα ..εσενα πώς πάει η εγκυμοσύνη σου?? εύχομαι να έχεις μια πανέμορφη και τέλεια έγκυμοσυνη....

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, καλά πάει βήμα βήμα, πολύ ανασφάλεια αλλά κι ευτυχία. Επειδή σε καταλαβαίνω γιατί πέρασα από εκεί που είσαι, να σου πω ότι έχει δίκιο η γιατρός σου, έχει να κάνει με το πως εσείς νιώθετε. Εμείς και περισσότερο εγώ γιατί ο άντρας μου είναι πολύ αισιόδοξος και χαλαρός γενικά, ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα τέλμα κι ότι κάθε μήνας που πέρναγε με πλήγωνε. Για μένα είχε ολοκληρωθεί η φάση του προσπαθούμε μόνοι μας κι είχα ανάγκη να προχωρήσω στο επόμενο βήμα που ήταν αρχικά κανα 2 σπερματεγχύσεις και μετά εξωσωματική. Όταν το συζητήσαμε σαν ζευγάρι και το αποφασίσαμε, χαλάρωσα απίστευτα και γέμισα με αισιοδοξία και πίστη. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα που την κάναμε, το πιστεύαμε ότι είχαμε πολλές ελπίδες να τα καταφέρουμε παρόλο που τα ποσοστά που δίνουν είναι σχετικά χαμηλά. Θεωρώ ότι με  καλό σπέρμα κι ανοιχτές σάλπιγγες αξίζει να προσπαθήσεις 1-2 φορές, πριν προχωρήσεις σε κατι πιο επεμβατικό όπως είναι η εξωσωματική. Αν και δεν σου κρύβω ότι εμείς έτσι το αντιμετωπίσαμε σαν πρόβα εξωσωματικής. Θα ήταν ένα από τα δικαιολογητικά που θα προσκομίζαμε στην επιτροπή αν δεν τα καταφέρναμε. Αν νιώθετε ότι θέλετε να προχωρήσετε έτσι, να ξέρεις ότι είναι πολυ απλή κι εύκολη η διαδικασία χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Εμένα με πίεζε κι η ηλικία μου, εσύ μπορεί να θέλεις να το προσπαθήσεις λίγο ακόμα. Ό,τι και ναποφασίσεις με το καλό να έρθουν τα μαγικά νέα σου εύχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Pagor είπε:

Από κάποιο προβλήμα δεν έχουμε ευτυχώς ούτε εγώ ούτε ο άντρας και έχουμε κάνει κ οι δύο όλες τις εξετάσεις...και έτσι λέγανε μήπως το προχωρήσουμε...μια και το μόνο θέμα είναι η ανεξήγητη υπογονιμότητα..σε ευχαριστώ πάρα πολύ...η αλήθεια είναι τώρα άρχισα να το σκέφτομαι και μια λέω να τον κάνω τώρα μετά λέω άσε για πιο μετά...η γυναικολόγος μου πιστεύει και μου λέει ότι επειδή έχουμε κ οι δύο πολύ καλά αποτελέσματα δεν χρειάζεται να κάνουμε ακόμα πάρα μόνο αν το θέλουμε εμείς ...θα δείξει...αλλά τελευταία όλο αυτό σκεφτόμαι...σε ευχαριστώ πάρα πολύ...

Πάντως δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις ειδικά σε φυσικό κύκλο.. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μετά μπορείς να κάνεις και σεξ οπότε αν έρθει μωρό δεν θα ξέρεις σίγουρα πώς ήρθε ;)

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου...με γεμίζετε πολύ ελπίδα και αισιοδοξία...θα αφήσω ένα δύο κύκλους και θα το κοιτάξω... @Myrtw80  έχεις δίκιο και εγώ έτσι νοιωθω ότι έχω φτάσει σε ένα τέλμα προσπαθειών...ειδικά αυτό το μήνα με έπιασε μια απογοητευση κ στεναχώρια από αυτές που είχαν πολλους πολλούς μήνες να με πιασουν...καμια φορά όσο αισιοδοξία και να έχω νοιώθω ότι στερεύει...απλά έχω στο μυαλό μου και τα λόγια της γυναικολόγου μου που λέει να μην βιάζομαι...ότι ειμαστε καλά και μπορώ να δώσω λίγο ακόμα πριν την κάνω...λέω να αφήσω ένα δύο κύκλους ακόμα...μήπως κατά τα τέλη Μαϊου πάω τότε ...σας ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσια μου...

• 1 month later...

Δυστυχώς η δική μας πρώτη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη.. τώρα είμαστε σε φάση που ψάχνουμε αν θα κάνουμε δεύτερη η κατευθείαν εξωσωματική. Όλες οι εξετάσεις μας πολύ καλές και με σούπερ σπερμα πιο ανεξήγητη υπογονιμότητα δε γίνεται!!!

• Λυπημένη/-ος 2

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Δυστυχώς η δική μας πρώτη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη.. τώρα είμαστε σε φάση που ψάχνουμε αν θα κάνουμε δεύτερη η κατευθείαν εξωσωματική. Όλες οι εξετάσεις μας πολύ καλές και με σούπερ σπερμα πιο ανεξήγητη υπογονιμότητα δε γίνεται!!!

Λυπάμαι πολύ.. αλλά στη σπερματεγχυση μια ίσον καμία! :) Δλδ με αυτά τα ποσοστά πρέπει να είσαι τυχερός να πιάσεις με την πρώτη και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για 2-3 προσπάθειες.. Ειδικά αν δεν έχετε και θέμα...

• Ευχαριστώ 1

Αν δεν ήταν μέσα στις ημέρες του Πάσχα που ήταν αργίες μαζεμένες ίσως αποφασίζαμε να κάνουμε τη δεύτερη απανωτά αλλά δε βόλεψε! Τώρα θα δούμε για τον επόμενο κύκλο αφού θα μιλήσουμε με τον γιατρό. Είμαι νομίζω αρκετά προετοιμασμένη ψυχολογικά πλέον ακόμα και για εξωσωματική!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...