Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί! Τρίτη 15/1 έκανα σπερματεγχυση και μου είπε ο γιατρός 2 utrogestan την μέρα πρωί βράδυ και τρία cyclacur και στις 31/1 να κάνω χοριακη. Δηλαδή μέχρι 31/1 δεν θα μου έρθει περίοδος ούτως ή άλλως λόγω utrogestan;;; Και δεν θα έχω και συμπτώματα περιόδου; Αν μπορεί κάποια παθουσα να με ξεμπερδέψει... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ηθελα και το μελέτησα;;; σήμερα πρωί πρωί είχα κάτι καφέ μόνο στο σκούπισμα μέχρι και τώρα και κράμπες σαν και αυτές της περιόδου. Με την μαία που μίλησα μου είπε ότι τα συνεχίζω κανονικά τα φαρμακα και μόνο αν δω κόκκινο αίμα τα σταματάω κα8 δεν πάω για χοριακη! Sos  κορίτσια καμία με παρόμοια εμπειρία που τελικά εξελίχθηκε καλά;;;; στην τουαλέτα με βλέπω να την βγάζω μέχρι την Πέμπτη που είναι η χοριακη! 

Γεια σου κορίτσι! Αν δεις κόκκινο αίμα σταματάς φάρμακα και δεν πας για χοριακη; Πρώτη φορά το ακούω. Φυσικά και δεν θα σταματήσεις τα φάρμακα και φυσικά θα πας για χοριακη και με κόκκινο η κίτρινο η πράσινο αίμα. Από τη στιγμή που έκανες στοχευμένη προσπάθεια και παίρνεις υποστηρικτική αγωγή (που σε ένα 90% των γυναικών δεν επιτρέπει την έλευση περιόδου μέχρι να διακοπεί)  πρέπει να γνωρίζεις αν το αίμα είναι ή όχι από αρχόμενη εγκυμοσύνη και αν η χοριακή είναι αρνητική ή θετική. Εύχομαι τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Λουκουμαδακι σευχαριστω πολύ που απάντησες!! Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναδιευκρινισω το αν κόβω τα χάπια ή αν πάω για χοριακη.... Γιατί όμως εμφανίστηκαν αυτά τα καφέ;;;; Προβληματιζομαι.... Και δεν σου κρύβω ότι απογοητευομαι! Πρωτάρα βλέπεις και αμαθης! Πάντως και πάλι σευχαριστω πολύ! 

Διαφημίσεις

Αυτό θα απαντηθεί με τη χοριακή.

Πολλές γυναίκες αρχίζουν την εγκυμοσύνη με αίμα λόγω της εμφύτευσης του εμβρύου στα τοιχώματα της μήτρας είτε για λόγους ορμονολογικους είτε είτε.. σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο δεν κόβεις χάπια αλλά σου τα αυξάνουν κιόλας. (Οπότε εντελώς αψυχολόγητη η μαία.. :huh: ) 

Επίσης όπως έγραψα παραπάνω κάποιες αδιαθέτουν παρόλο που λαμβάνουν ούτρο σικλακουρ κλπ το οποίο πάλι θα δεις με την χοριακή και θα είναι χρήσιμη πληροφορία για τον γιατρό σου. 

Ένα τρίτο είναι ότι πρέπει να μάθεις, ακόμα και αν δεν πάνε καλά τα πράγματα που το απευχομαι, αν η προσπάθεια που έκανες απέφερε πχ μια βιοχημική εγκυμοσύνη (δλδ κάτι ξεκίνησε αλλά δεν προχώρησε) πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η σπερματεγχυση σου ταιριάζει σαν μέθοδος και θα μπορούσες να ξαναδώσεις ευκαιρία. 

Οπότε ψυχραιμία, ελπίζουμε για το καλύτερο ότι ναι, απλά είναι μια εγκυμοσύνη με μια μικρή αιμορραγία και πας κανονικά να κάνεις την χοριακή σου! 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Κορίτσια δεν κρατήθηκα και πηγα εχθές και έκανα χοριακη ενώ ήταν αύριο κανονικά. Βγήκε 23!καλο;; κακό;; δεν ξέρω! Ελπίζω αύριο που θα ξαναπάω να έχει απλά ανέβει όσο πρέπει να ανέβει! 

• Μου αρέσει 1

On 30/1/2019 at 4:03 ΜΜ, Ioannoulino είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα και πηγα εχθές και έκανα χοριακη ενώ ήταν αύριο κανονικά. Βγήκε 23!καλο;; κακό;; δεν ξέρω! Ελπίζω αύριο που θα ξαναπάω να έχει απλά ανέβει όσο πρέπει να ανέβει! 

Μπράβο!!! Καλό είναι!!! Καλούς διπλασιασμους!!! 

Lilypie Angel and Memorial tickers

20 ώρες πρίν, Kaity8 είπε:

Μπράβο!!! Καλό είναι!!! Καλούς διπλασιασμους!!! 

Ευχαριστώ αλλά δεν το βλέπω! 2η χοριακη 2 μέρες μετά 41!ουτε καν διπλασιαστηκε.... Κανενα κορίτσι με παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει;;; γιατί η ψυχολογία έπιασε πάτο! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ioannoulino είπε:

Ευχαριστώ αλλά δεν το βλέπω! 2η χοριακη 2 μέρες μετά 41!ουτε καν διπλασιαστηκε.... Κανενα κορίτσι με παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει;;; γιατί η ψυχολογία έπιασε πάτο! 

Κορίτσι μου μην προτρέχεις. Ο γιατρός τι λέει? Μπορεί να πάρει φορά όταν ξανακάνεις! Κάτι φαίνεται να έχει γίνει πάντως και ακόμα κι αν δεν προχωρήσει εγώ στη θέση σου θα ξαναέκανα άλλη μια φορά σπερματέγχυση γιατί φαίνεται να δουλεύει στην περίπτωση σας! Αν θες έλα στο θέμα ελπίζουμε να γίνουμε γονείς το 2019 μηπως εκεί κάποια κοπέλα έχει αντίστοιχη εμπειρία και σου πει κάτι παραπάνω! Εύχομαι να πανε ολα καλά!

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν γραφω γενικα στο φορουμ αν και παλια αλλα διαβασα το ποστ του ιανουλινο.καταρχην σου ευχομαι τα καλυτερα!βεβαια θελω να σε ρωτησω αν πηρες φαρμακα,γιατι επρεπε να σε ενημερωσει το κεντρο η ο ντοκ οτι επηρεαζουν τη χοριακη!και βγαινει θετικη σε πολλες περιπτωσεις!φυσικα μιλαμε για μικρο νουμερο χοριακης πχ μεχρι 60 κτλ.

Και παλι ευχομαι σε ολες τα καλυτερα,εμεις ακομη δεν μπηκαμε σε διαδικασια σπερμ.ολο αρρωσταινουμε και αντιβιωσεις παιρνουμε!παντου ιωσεις πια

ECV6p3.png

4 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν γραφω γενικα στο φορουμ αν και παλια αλλα διαβασα το ποστ του ιανουλινο.καταρχην σου ευχομαι τα καλυτερα!βεβαια θελω να σε ρωτησω αν πηρες φαρμακα,γιατι επρεπε να σε ενημερωσει το κεντρο η ο ντοκ οτι επηρεαζουν τη χοριακη!και βγαινει θετικη σε πολλες περιπτωσεις!φυσικα μιλαμε για μικρο νουμερο χοριακης πχ μεχρι 60 κτλ.

Και παλι ευχομαι σε ολες τα καλυτερα,εμεις ακομη δεν μπηκαμε σε διαδικασια σπερμ.ολο αρρωσταινουμε και αντιβιωσεις παιρνουμε!παντου ιωσεις πια

Ειρινακι η ένεση που γίνεται για να προκληθεί η ωορρηξία και επηρεάζει τη χοριακή φεύγει από τον οργανισμό μια βδομάδα μετά και πολύ λέω. Η οδηγία να μη γίνεται τεστ αφορά τις βιαστικές τύπου πέντε έξι μέρες μετά και με τεστ πολύ ευαίσθητα. Όταν πλησιάζει η μέρα που έδωσε το κέντρο η τιμή είναι από εμφύτευση καθαρά.  Τα υπόλοιπα φάρμακα σε καμία περίπτωση δεν δίνουν τιμές hcg. 

Όσες γυναίκες κάνουν επαναληπτική ένεση για boost εμφύτευσης το γνωρίζουν και η χοριακή γίνεται και αξιολογείται στο κέντρο, είναι ενημερωμένες! Η ιανουλινο έχει εμφύτευση με χοριακή που αυξάνεται (πράγμα αδύνατον από μια ένεση δεκαπέντε μέρες πριν) και μένει να δούμε πως θα προχωρήσει. 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Λουκουμαδακι,νομιζα οτι εκανε εξω η ιανουλινο!οχι προκληση!ε τοτε συνελαβε,βρε ενταξει πρωτη μερα καθυστερησης ηταν!γιατι να μην πιαστει?θα επαναλαμβανεις χοριακες!στο ευχομαι κοριτσι μου!

ECV6p3.png

Κορίτσια καλησπερα! 31/1 ένεση ovitrelle 1/2 σπερματεγχυση 8/2 βράδυ στο σκούπισμα διάφανη βλέννη με λίγο ροζ και από τότε στο σκούπισμα όταν έχω βλεννες είναι εκροή(όχι ροζ όχι καφέ) είπα χθες να κάνω ένα τεστ predictor early βγήκε θετικό και σήμερα το πρωί έκανα το εξπρές λάθος (έπρεπε να το αφήσω περισσότερη ώρα να απορροφήσει ουρά) βγήκε μεν θετικό πιο αχνό από χθες! Η ερώτηση μου γνωρίζοντας ότι τα θετικά τεστ μπορεί να είναι από την ovitrelle για τις εκκρίσεις η οποίες δεν έχουν κάποια δισαρεστη οσμή! Γνωρίζει κάποια κοπέλα;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...