Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 13/1/2019 at 2:49 ΜΜ, Ioannoulino είπε:

Κορίτσια καλησπερα

Είμαι καινούργια σφτην καταπληκτική παρεουλα σας και ελπίζω να δώσω και να πάρω κουράγιο σε όλες σας και από όλες σας! Και μεις μετά από 1 χρόνο προσπαθειών μόνοι μας και τέσσερις μήνες παρακολούθησης ωορρηξίας αποφασίσαμε αυτό το μήνα για σπερματεγχυση την Τρίτη! Δεν ξέρω τι να περιμένω... Οι εξετάσεις μας είναι όλες καλές αλλά τίποτα! Φαίνεται τόσο δύσκολο.. Ελπίζω να μην απογοητευτουμε πάλι! 

Έχει πετύχει σε καμία σας με την πρώτη η σπερματεγχυση; 

Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να δεις αυτή την πολύτιμη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ! 19 Δεκέμβρη κάναμε την πρώτη μας σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα και τη Δευτέρα κλείνω 7 εβδομάδων έγκυος! Προσπαθούσαμε πάνω από χρόνο με όλες τις εξετάσεις μας καλές και στοχευμένες προσπάθειες πάνω σ' επιβεβαιωμένες ωορρηξίες. Ω ναι θαύματα γίνονται ακόμα και με την πρώτη!!! Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Κλείσαμε 2 χρόνια προσπάθειας, κάναμε ως τώρα όλα τα βήματα.. τέστ ωορρηξίας, παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο, 3 φορές πρόκληση με κλομιφαινη, πολλές εξετάσεις και φτάσαμε τώρα στο σημείο να σκεφτόμαστε πως το επόμενο βήμα είναι η σπερματεγχυση. Χθές αδιαθετησα οπότε αύριο ξεκινάω τα σερπαφαρ (3χαπια την ημέρα) και αναλόγως πως θα πάει η πρόκληση θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την σπερματεγχυση. 

Σάλπιγγες έχουμε ανοιχτές και σπέρμα 120εκ ανά ml με φυσιολογικές μορφές 4%

Πιστεύετε αξίζει να δοκιμάσουμε ή είναι πολύ χαμηλή η μορφολογία? Ο γιατρός επιμένει πως είναι πολύ καλό το σπέρμα. 

Επίσης θέλω να ρωτήσω κορίτσια από Θεσσαλονίκη σε πιο κέντρο κάνατε σπερματεγχυση και αν μείνατε ευχαριστημένοι και τι να προσέξω. 

Και μια τελευταία ερώτηση.. πήγατε εκεί με το γιατρό που σας παρακολουθεί ή το κέντρο είχε δικό του γιατρό? Μας είπε ο γιατρός μας πως θα έρθει να κάνει αυτός τη διαδικασία αλλά θέλει έξτρα 100 ευρώ αμοιβή και δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού.

XDXPp2.png

5 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Κλείσαμε 2 χρόνια προσπάθειας, κάναμε ως τώρα όλα τα βήματα.. τέστ ωορρηξίας, παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο, 3 φορές πρόκληση με κλομιφαινη, πολλές εξετάσεις και φτάσαμε τώρα στο σημείο να σκεφτόμαστε πως το επόμενο βήμα είναι η σπερματεγχυση. Χθές αδιαθετησα οπότε αύριο ξεκινάω τα σερπαφαρ (3χαπια την ημέρα) και αναλόγως πως θα πάει η πρόκληση θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την σπερματεγχυση. 

Σάλπιγγες έχουμε ανοιχτές και σπέρμα 120εκ ανά ml με φυσιολογικές μορφές 4%

Πιστεύετε αξίζει να δοκιμάσουμε ή είναι πολύ χαμηλή η μορφολογία? Ο γιατρός επιμένει πως είναι πολύ καλό το σπέρμα. 

Επίσης θέλω να ρωτήσω κορίτσια από Θεσσαλονίκη σε πιο κέντρο κάνατε σπερματεγχυση και αν μείνατε ευχαριστημένοι και τι να προσέξω. 

Και μια τελευταία ερώτηση.. πήγατε εκεί με το γιατρό που σας παρακολουθεί ή το κέντρο είχε δικό του γιατρό? Μας είπε ο γιατρός μας πως θα έρθει να κάνει αυτός τη διαδικασία αλλά θέλει έξτρα 100 ευρώ αμοιβή και δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού.

Καλημέρα κορίτσι μ.....σ ευχομαι μεσα απο την ψυχή μ να πετύχεις....

• Ευχαριστώ 1

On 18/1/2019 at 2:01 ΜΜ, Myrtw80 είπε:

Σου εύχομαι σε λίγες μέρες να δεις αυτή την πολύτιμη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ! 19 Δεκέμβρη κάναμε την πρώτη μας σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα και τη Δευτέρα κλείνω 7 εβδομάδων έγκυος! Προσπαθούσαμε πάνω από χρόνο με όλες τις εξετάσεις μας καλές και στοχευμένες προσπάθειες πάνω σ' επιβεβαιωμένες ωορρηξίες. Ω ναι θαύματα γίνονται ακόμα και με την πρώτη!!! Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Πόσο κουράγιο μου δίνεις να ξερες!!! Δεν περνούν οι μέρες με τίποτα, και μάλλον αρχίζω και γίνομαι κατά φαντασίαν έγκυος. Εχω ελαφριους πόνους περιόδου οι οποίοι λογικά είναι από τα utrogestan που μου έχει δώσει! Προσπαθώ με κάθε τρόπο να χαλαρώσω αλλά τίποτα! Σου εύχομαι κορίτσι μου μια καταπληκτική εγκυμοσύνη!!!! Εσύ είχες τίποτα συμπτώματα πριν τη χοριακη; 

4 ώρες πρίν, Ioannoulino είπε:

Πόσο κουράγιο μου δίνεις να ξερες!!! Δεν περνούν οι μέρες με τίποτα, και μάλλον αρχίζω και γίνομαι κατά φαντασίαν έγκυος. Εχω ελαφριους πόνους περιόδου οι οποίοι λογικά είναι από τα utrogestan που μου έχει δώσει! Προσπαθώ με κάθε τρόπο να χαλαρώσω αλλά τίποτα! Σου εύχομαι κορίτσι μου μια καταπληκτική εγκυμοσύνη!!!! Εσύ είχες τίποτα συμπτώματα πριν τη χοριακη; 

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...Κοίτα απτην εμπειρία μου τα συμπτωματα δεν λενε τίποτα δυστυχως. Μεχρι και αιμα εμφύτευσης νομιζα οτι ειχα καποιο μηνα άσε που υπηρχαν φορές που μόνο μωρουδιακά δεν είχα αγοράσει απτη σιγουριά των συμπτωμάτων και τζιφος. Δυστυχως τα ουτροτζεσταν δημιουργουν ετσι κι αλλιως συμπτωματα εγκυμοσύνης άρα μόνο η χοριακή θα δείξει με σιγουριά! Τωρα που τα καταφέραμε ειχα αυτές τις κράμπες περιόδου που ετσι κι αλλιως ειχα και πριν λόγω ουτροτζεσταν και αυτό που ήταν διαφορετικό ήταν οτι το στήθος μου αργησε να με πονέσει, μόνο λίγες μέρες πριν τη χοριακη με ποναγε  όταν το πίεζα αλλά κάθε μέρα όλο και πιο πολυ. Ε και λίγο η μέση μου τίποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με την περίοδο δηλ. Σου ευχομαι να πάρεις μια τεραστια χοριακη!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα! Είμαι καινούργια στην παρεούλα σας! Εμείς 2,5 χρονιά προσπαθούμε μόνοι μας, πριν από ένα χρόνο κάναμε πρόκληση με κλομιφενη αλλά τίποτα. Μετά από αρκετές εξετασεις το σπέρμα του άνδρα μου αδύναμο με 15% φυσιολογικές μορφές. Στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε ξανά πρόκληση με κλομιφενη και σπερματεγχυση. Χάνω σιγά σιγά τις ελπίδες μου και φοβάμαι πολύ για τα αποτελέσματα. Σαλπιγγογραφιμα έχει κάνει κάποια να μου πει εμπειρία;

Lilypie Angel and Memorial tickers

16 ώρες πρίν, Kaity8 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα! Είμαι καινούργια στην παρεούλα σας! Εμείς 2,5 χρονιά προσπαθούμε μόνοι μας, πριν από ένα χρόνο κάναμε πρόκληση με κλομιφενη αλλά τίποτα. Μετά από αρκετές εξετασεις το σπέρμα του άνδρα μου αδύναμο με 15% φυσιολογικές μορφές. Στον επόμενο κύκλο θα κάνουμε ξανά πρόκληση με κλομιφενη και σπερματεγχυση. Χάνω σιγά σιγά τις ελπίδες μου και φοβάμαι πολύ για τα αποτελέσματα. Σαλπιγγογραφιμα έχει κάνει κάποια να μου πει εμπειρία;

Καλώς ήρθες!! Και γω νέα σχετικά είμαι! Σαλπιγγογραφια έκανα πριν 1 χρόνο περίπου εγώ δεν πονεσα σχεδόν καθόλου ούτε είχα καθόλου αίμα μετά όπως κάποιες άλλες κοπέλες αλλά ήταν ανοιχτές οι σάλπιγγες οπότε για αυτό μπορεί να μην πονεσα! Να μην απογοητεύεσαι κοπέλα μου γιατί η ψυχολογία είναι πάνω από όλα!!!!! Εγώ εκανα σπερματεγχυση την προηγούμενη Τρίτη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα! Καλό θα ήταν πάντως από την λίγη εμπειρία που έχω πριν την σπερματεγχυση να κάνεις πρώτα μια σαλπιγγογραφια να δεις αν είναι ανοιχτές! 

πρίν από 15 λεπτά , Ioannoulino είπε:

Καλώς ήρθες!! Και γω νέα σχετικά είμαι! Σαλπιγγογραφια έκανα πριν 1 χρόνο περίπου εγώ δεν πονεσα σχεδόν καθόλου ούτε είχα καθόλου αίμα μετά όπως κάποιες άλλες κοπέλες αλλά ήταν ανοιχτές οι σάλπιγγες οπότε για αυτό μπορεί να μην πονεσα! Να μην απογοητεύεσαι κοπέλα μου γιατί η ψυχολογία είναι πάνω από όλα!!!!! Εγώ εκανα σπερματεγχυση την προηγούμενη Τρίτη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα! Καλό θα ήταν πάντως από την λίγη εμπειρία που έχω πριν την σπερματεγχυση να κάνεις πρώτα μια σαλπιγγογραφια να δεις αν είναι ανοιχτές! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις τα αποτελέσματα που θες! Τη σαλπιγγογραφια την έκανες με υπέρηχο ή ακτινες;

6 ώρες πρίν, Ioannoulino είπε:

Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς την έκανα σε ακτινολόγο οπότε με ακτίνες και υγρό σκιαγραφησης. 

Μου είπαν ότι γίνεται και με υπέρηχο και ειναι πιο ασφαλές από ακτινογραφία. 

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Kaity8 είπε:

Μου είπαν ότι γίνεται και με υπέρηχο και ειναι πιο ασφαλές από ακτινογραφία. 

Να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα ότι γίνεται και αλλιώς! Ο γιατρός μου με έστειλε κατευθείαν για αυτό και μου είπε και από την επόμενη μέρα επαφές κανονικά. Άλλο που τζίφος η προσπάθεια! Αν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ακολούθησε την γνώμη του! 

On 22/1/2019 at 11:33 ΜΜ, Kaity8 είπε:

Γεια σου @Kaity8 στην ίδια περίπτωση είμαστε! Καλά θα είναι να την κάνεις την σαλπιγγογραφια, ίσως να βοηθήσει κιόλας στο να μείνεις έγκυος μιας και πολλές κοπέλες μέσα στο τρίμηνο από την εξέταση τα κατάφεραν! Όσο για τον πονο δεν είναι τίποτα..θα πάρεις ένα παυσίπονο περιόδου πιο πριν και θα είναι σαν τεστ Παπ, εγώ δεν πόνεσα καθόλου! Γνώμη μου είναι να κάνεις την κανονική με ακτίνες γιατί αν χρειαστείς φάρμακα για σπερματεγχυση από την επιτροπή νομίζω πως τη ζητάνε στα δικαιολογητικά. 

Απο βόρεια ή νότια Ελλάδα είσαι?? Και τι ηλικία έχετε? Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη.. εμείς από βόρεια Ελλάδα και είμαστε και οι δύο στα 31, σε αυτό τον κύκλο πήρα κλομιφαινη και την άλλη βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την πρώτη σπερματεγχυση

XDXPp2.png

16 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γεια σου @Kaity8 στην ίδια περίπτωση είμαστε! Καλά θα είναι να την κάνεις την σαλπιγγογραφια, ίσως να βοηθήσει κιόλας στο να μείνεις έγκυος μιας και πολλές κοπέλες μέσα στο τρίμηνο από την εξέταση τα κατάφεραν! Όσο για τον πονο δεν είναι τίποτα..θα πάρεις ένα παυσίπονο περιόδου πιο πριν και θα είναι σαν τεστ Παπ, εγώ δεν πόνεσα καθόλου! Γνώμη μου είναι να κάνεις την κανονική με ακτίνες γιατί αν χρειαστείς φάρμακα για σπερματεγχυση από την επιτροπή νομίζω πως τη ζητάνε στα δικαιολογητικά. 

Απο βόρεια ή νότια Ελλάδα είσαι?? Και τι ηλικία έχετε? Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη.. εμείς από βόρεια Ελλάδα και είμαστε και οι δύο στα 31, σε αυτό τον κύκλο πήρα κλομιφαινη και την άλλη βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την πρώτη σπερματεγχυση

Από νότια Είμαστε και είμαστε 31 και 30 Εγώ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Έχεις περάσει από επιτροπη; εμένα δεν μου έχει πει τίποτα ο γιατρός μου.

5 ώρες πρίν, Kaity8 είπε:

Από νότια Είμαστε και είμαστε 31 και 30 Εγώ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Έχεις περάσει από επιτροπη; εμένα δεν μου έχει πει τίποτα ο γιατρός μου.

Μακάρι κοριτσάκι μου να γίνουμε μανουλες σύντομα!

Μου είπε ο γιατρός πως αν δεν τα καταφέρουμε τώρα στην σπερματεγχυση με την κλομιφαινη μπορούμε σε επόμενο κύκλο να κάνουμε πρόκληση με ενεσουλες, γι αυτές τις ενεσουλες περνάς επιτροπή γιατί είναι αρκετά μεγάλο το κόστος, οπότε σου της χορηγεί το ταμείο αφού κανείς την διαδικασία.

Την σαλπιγγογραφια την έκανα τον Ιούλιο εγώ αφού ήδη είχαμε κάνει δύο κύκλους με κλομιφαινη και επαφές και δεν είχαμε αποτελέσματα. Μετά έκανα άλλον ένα κύκλο τον Σεπτέμβρη και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.. οπότε τώρα όλες οι ελπίδες μας είναι η σπερματεγχυση.

XDXPp2.png

10 ώρες πρίν, Vila είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να γίνουμε μανουλες σύντομα!

Μου είπε ο γιατρός πως αν δεν τα καταφέρουμε τώρα στην σπερματεγχυση με την κλομιφαινη μπορούμε σε επόμενο κύκλο να κάνουμε πρόκληση με ενεσουλες, γι αυτές τις ενεσουλες περνάς επιτροπή γιατί είναι αρκετά μεγάλο το κόστος, οπότε σου της χορηγεί το ταμείο αφού κανείς την διαδικασία.

Την σαλπιγγογραφια την έκανα τον Ιούλιο εγώ αφού ήδη είχαμε κάνει δύο κύκλους με κλομιφαινη και επαφές και δεν είχαμε αποτελέσματα. Μετά έκανα άλλον ένα κύκλο τον Σεπτέμβρη και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.. οπότε τώρα όλες οι ελπίδες μας είναι η σπερματεγχυση.

Ααα δηλαδή για να σου χορηγήσει τις ενέσεις το ταμείο πρέπει να περάσεις από επιτροπή, για τη σπερματεγχυση δε χρειάζεται; 

Ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ξέρουμε πως νιώθει η καθεμία και εύχομαι σύντομα να έχουμε όλες καλά νέα! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...