Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

καθε κυκλος ειναι διαφορετικη η τιμη της fsh. οποτε παντα υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να βγαλεις υγιης ωοθηλακια βεβαια απτη στιγμη που εχει ανεβει η τιμη ειναι ενα καμπανακι οτι γενικα πρεπει να βιαστεις παρα πολυ. 

Λινακι τι κάνεις γλυκιά μου, το μπεμπακι σού;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@linaa @BettySt

Ξεκινάω εξοσωματικη αρχές του μήνα σήμερα πήρα Κ όλες τις ενέσεις που θα χρειαστώ 

Γνωρίζω ότι η fsh είναι σημάδι για υπογονιμότητα πρόωρη γήρανση μου την είχε ονομάσει ο προηγούμενος γυναικολόγος 

Απλα ρωτάω αν είχε καμία τέτοιες τιμές κ τι αποτελέσματα είχε στο τέλος 

9 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Λινακι τι κάνεις γλυκιά μου, το μπεμπακι σού;

ειμαστε καλα κοριτσαρα μου ειμαστε 4 μηνων κ πλεον συνενοουμαστε πληρως γελαμε πιανουμε τα  παιχνιδια μας στερεωνουμε κεφαλι ολα τα καλα!!!! 

εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη πλεον θα το νιωθεις συνεχεια κ η κοιλιτσα πια δεν θα κρυβεται νσ φανταστω"""!!!!

6 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@linaa @BettySt

Ξεκινάω εξοσωματικη αρχές του μήνα σήμερα πήρα Κ όλες τις ενέσεις που θα χρειαστώ 

Γνωρίζω ότι η fsh είναι σημάδι για υπογονιμότητα πρόωρη γήρανση μου την είχε ονομάσει ο προηγούμενος γυναικολόγος 

Απλα ρωτάω αν είχε καμία τέτοιες τιμές κ τι αποτελέσματα είχε στο τέλος 

κοιτα εχω φιλη που εκανε παιδακι με εξωσωματικη κ συλλογη απο φυσικους κυκλους μηνων με υψηλη fsh. ποτε δεν ξερεις ποτε ο οργσνισμος θα δημιουργησει ενα καλο ωαριο οποτε μην το σκεφτεσε κανε την προσπαθεια σου κ ολα να πανε κατευχην!!!

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

ειμαστε καλα κοριτσαρα μου ειμαστε 4 μηνων κ πλεον συνενοουμαστε πληρως γελαμε πιανουμε τα  παιχνιδια μας στερεωνουμε κεφαλι ολα τα καλα!!!! 

εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη πλεον θα το νιωθεις συνεχεια κ η κοιλιτσα πια δεν θα κρυβεται νσ φανταστω"""!!!!

κοιτα εχω φιλη που εκανε παιδακι με εξωσωματικη κ συλλογη απο φυσικους κυκλους μηνων με υψηλη fsh. ποτε δεν ξερεις ποτε ο οργσνισμος θα δημιουργησει ενα καλο ωαριο οποτε μην το σκεφτεσε κανε την προσπαθεια σου κ ολα να πανε κατευχην!!!

Αχ τι ωραίες στιγμές. Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά. 

Και εγώ καλά είμαι, προχτές έκανα και τη β επιπέδου, όλα σούπερ με τη μπεμπα. Κοιλιά είχα μικρή από την αρχή γιατί δεν προσεχα αλάτι και ζάχαρη εννοώ έπαιρνα κορτιζονη και πρηστηκα. Σε 3 μέρες μπενω στον 6ο. 

Φιλιά! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Χρονια πολλα κοριτσια καλα χριστουγεννα.ηρθαν στον κοσμο τα αντρακια μου και ηρθαμε σπιτι μας.δεν στολισα δεντρο φετος.......στολισαμε την ζωη μας.ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να τα καταφερουν.φιλια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, happy! είπε:

Χρονια πολλα κοριτσια καλα χριστουγεννα.ηρθαν στον κοσμο τα αντρακια μου και ηρθαμε σπιτι μας.δεν στολισα δεντρο φετος.......στολισαμε την ζωη μας.ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να τα καταφερουν.φιλια 

Χρόνια πολλά, κορίτσι μου! Να σου ζήσουν,  πάντα με υγεία και ευτυχία! 

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλες! Καλά να περάσετε! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

On 18/11/2018 at 12:16 ΜΜ, athinoulitsa είπε:

Σπερματεγχυση έκανα σε ένα πολύ γνωστό κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πήγα εκεί επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από γνωστούς και φίλους που είχαν επιτυχία και έτσι το πήρα απόφαση.βεβαια εμείς είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα.δεν είχε κανένας από τους δύο κάποιο θέμα απλά για κάποιο λόγο επί δύο χρόνια δεν μπορούσα να μείνω έγκυος

Γεια σου athinoulitsa και εμείς είμαστε στην κατηγορία ανεξήγητη υπογονιμότητα 3 χρόνια κοντά, μετά από 2 ανεπιτυχείς σπερματεγχυσεις σκεφτόμαστε τι να κάνουμε... εσυ τελικά πως τα κατάφερες;

On 25/12/2018 at 9:15 ΠΜ, happy! είπε:

Να σου ζήσουν κούκλα μου! Γερά και καλότυχα να είναι τα μωρά σου! 

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και ότι ο καθένας επιθυμεί να γίνει επιτέλους πραγματικότητα! 

• Μου αρέσει 1

On 1/1/2019 at 3:32 ΠΜ, Rena2 είπε:

Γεια σου athinoulitsa και εμείς είμαστε στην κατηγορία ανεξήγητη υπογονιμότητα 3 χρόνια κοντά, μετά από 2 ανεπιτυχείς σπερματεγχυσεις σκεφτόμαστε τι να κάνουμε... εσυ τελικά πως τα κατάφερες;

Γεια σου Ρένα μου.εμεις τα καταφέραμε με την τρίτη σπερματεγχυση η οποία θα ήταν και η τελευταία.αν δεν πετυχενε τότε θα κάναμε εξωσωματική αλλά ήμασταν τυχεροί τελικά.σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρετε κι εσείς.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Κι εμείς περιμένουμε για την πρώτη μας σπερματέγχυση.

Πήρα χθες όοοοολα τα κουτιά με τα φάρμακα, μου έπιασαν μισό ράφι του ψυγείου και περιμένω οδηγίες...

Εύχομαι φέτος να είναι η χρονιά μας! :-D

Διαφημίσεις

@Zygoudaki καλησπέρα, όπως λογικά θα σου είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια, οι πιθανότητες της σπερματεγχυσης είναι πολύ μικρές, και σιγουρα μικρότερες από την εξωσωματική. Γνωρίζω γυναικολόγο που θεωρεί την διαδικασία πεταμένα λεφτά. Στην δική μου περίπτωση, λόγω αζωοσπερμίας, τόσο η σπερματέγχυση όσο και η εξωσωματική έγινε με δότη. Έγιναν τέσσερις προσπάθειες και δεν πέτυχε καμία. Αρχικά ήμουν πολύ αρνητική στην εξωσωματική λόγω των ορμονών και με την λογική πως δεν υπήρχε κανένα αρνητικό εύρημα σε σχέση με την αναπαραγωγική μου ικανότητα, πέρα από το γεγονός πως δεν είχα μείνει ποτέ ούτε τυχαία έγγυος ( εννοώ με τους παλιότερους γκόμενους). Η IVF, πέτυχε τουλάχιστον αρχικά-  έχω καθυστέρηση και έγινε μια αρχή ( δεν ξέρω για την συνέχεια- δεν είναι ούτε βδομάδα).

Από την άλλη, όλα είναι θέμα τύχης, σου εύχομαι να είσαι τυχερή, σε όποια λύση διαλέξεις!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, tsiki είπε:

@Zygoudaki καλησπέρα, όπως λογικά θα σου είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια, οι πιθανότητες της σπερματεγχυσης είναι πολύ μικρές, και σιγουρα μικρότερες από την εξωσωματική. Γνωρίζω γυναικολόγο που θεωρεί την διαδικασία πεταμένα λεφτά. Στην δική μου περίπτωση, λόγω αζωοσπερμίας, τόσο η σπερματέγχυση όσο και η εξωσωματική έγινε με δότη. Έγιναν τέσσερις προσπάθειες και δεν πέτυχε καμία. Αρχικά ήμουν πολύ αρνητική στην εξωσωματική λόγω των ορμονών και με την λογική πως δεν υπήρχε κανένα αρνητικό εύρημα σε σχέση με την αναπαραγωγική μου ικανότητα, πέρα από το γεγονός πως δεν είχα μείνει ποτέ ούτε τυχαία έγγυος ( εννοώ με τους παλιότερους γκόμενους). Η IVF, πέτυχε τουλάχιστον αρχικά-  έχω καθυστέρηση και έγινε μια αρχή ( δεν ξέρω για την συνέχεια- δεν είναι ούτε βδομάδα).

Από την άλλη, όλα είναι θέμα τύχης, σου εύχομαι να είσαι τυχερή, σε όποια λύση διαλέξεις

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! @Rena2 ότι σας λέει η καρδιά σας να κάνετε! Εμείς κάναμε 1 αποτυχημένη σπερματεγχυση και ενώ οι γιατροί μας είπαν να κάνουμε άλλες δύο ή τρεις, αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική. Νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτείτε καλά! Εμείς βέβαια έχουμε θεματακι σε αντίθεση με εσάς. Κάτσε και συζήτησε το με τον άντρα σου και θα τη βρείτε τη σωστή λύση! Φιλιά! 

Κορίτσια καλησπερα

Είμαι καινούργια σφτην καταπληκτική παρεουλα σας και ελπίζω να δώσω και να πάρω κουράγιο σε όλες σας και από όλες σας! Και μεις μετά από 1 χρόνο προσπαθειών μόνοι μας και τέσσερις μήνες παρακολούθησης ωορρηξίας αποφασίσαμε αυτό το μήνα για σπερματεγχυση την Τρίτη! Δεν ξέρω τι να περιμένω... Οι εξετάσεις μας είναι όλες καλές αλλά τίποτα! Φαίνεται τόσο δύσκολο.. Ελπίζω να μην απογοητευτουμε πάλι! 

Έχει πετύχει σε καμία σας με την πρώτη η σπερματεγχυση; 

Καλημέρα και καλή επιτυχία κορίτσι! Σου εύχομαι να δουλέψει και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Σε εμένα στο πρώτο μου παιδί έπιασε με την πρώτη. Τώρα μετράω 4 αποτυχημένες προσπάθειες και πάω για την 5η. Οπότε υπομονή! Μην κρατάς πολύ μεγάλο καλάθι γιατί οι πιθανότητες είναι 15%-20% οπότε δεν έχει σημασία να δουλέψει με την πρώτη αλλά να δουλέψει. Γενικά αν δεις και στα προηγούμενα μνμτα σε ελάχιστες έχει δουλέψει, από την αρχή αυτού του thread. Οπότε ελπίζω να είσαι στις τυχερές!

Favol σε ευχαριστώ πολύ! Υπομονή και επιμονή! Μακάρι να είναι η 5η σου ή τυχερή!!!! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και εύχομαι να ανήκω στις εξαιρέσεις! Σε 20 μέρες θα ξέρουμε!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...