Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

η καρνιτίνη που παίρνει είναι το Solutamin..

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια δεν αντέχετε...

Thanx!

Κι εμείς σκάμε στο κέντρο της Αθήνας. Air condition δεν παίζει στο σπίτι, μόνο δυο ανεμιστήρες, ο ένας οροφής... ανοιχτά παράθυρα, κατεβασμένα στόρια και πολλά ντουσάκια μπας και δροσιστούμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ομορφες! Δε μπηκα σημερα καθολου γιατι ημουν ψιλοχαλια! Πηγα το πρωι ολο χαρα να δω το καινουριο ωαριακι κι ειδα μια κυστη, ΝΑ !!! Ειχα μια 3 εκ στην αριστερη ωοθηκη, η οποια με ταλαιπωρει απο την ανοιξη. Ημουν τρεις μηνες με αντισυλληψη και το Πασχα την καναμε παρακεντηση. Καναμε την σπερματεγχυση τον Ιουνη και τον αλλο μηνα η κυρια παλι εκει. Την επομενη σπερματεγχυση την καναμε με την κυστη παρεα και σημερα ειδαμε αλλη μια στη δεξια πλευρα 4 εκ! Τις εχω στερεο τωρα! Η προταση ηταν αμεση αντισυλληψη, επειδη ομως φευγω για θαλασσα δεν μπορω να την παρω! (θα γινω σαν καρναβαλι αν με δει ο ηλιος). Κοινως δεν υπαρχει ωαριακι στον οριζοντα, δεν μπορω να παρω αντισυλληψη αυτο το μηνα, δεν μπορω να κανω σπερματεγχυση αν δεν υποχωρησουν και ειναι απιθανη μια φυσικη συλληψη, γιατι οι κυστεις αναστατωνουν τον ορμονικο κυκλο (ανεβαζουν τεχνητα τα οιστρογονα οποτε δεν εκκρινει ο οργανισμος τα απαραιτητα για μια νεα ωορηξια) και ακομα κι αν γινει ωορηξια πιθανο λογω των μπερδεμενων ορμονων να μην ειναι φιλικο το περιβαλλον της μητρας!:evil::evil::evil:

Δηλαδη ουτε φυσικη συλληψη, ουτε σπερματεγχυση, ουτε αντισυλληψη!!! Ολα φευγουν για πολυ αργοτερα και οι ορμονες μου εχουν γινει σαλατα! Βαρεθηκα, μια διεγερση, μια αντισυλληψη, ακκορντεον εχω γινει! Αλλα ακομα κι αν παρω αντισυλληψη δεν ξερουμε αν θα βοηθησει να φυγουν (μια και η αριστερη δεν ξεκουμπηστηκε ουτε με αντισυλληψη ουτε με παρακεντηση):shock:.

Πιο πολυ κι απο μια αρνητικη χοριακη με τρελαινει το να μη μπορω να ελπιζω στον επομενο κυκλο! Τοτε ειναι που νιωθω αποκλεισμενη, ανημπορη, πνιγμενη!

Δεν ηταν και ο γιατρος μου εκει, τα κουβεντιαζαμε με μια αλλη γιατρο του κεντρου. Καναμε και εξετασεις θυροειδη, μηπως φανει απο κει τιποτα.

Σαν ξεκουρδιστο ρολόι αισθανομαι!

Μηπως ξερει καμια κανα κολπο να τις ξεφορτωθω; Σαχλο ανεκδοτο καταντησε!

Καλησπερα ομορφες! Δε μπηκα σημερα καθολου γιατι ημουν ψιλοχαλια! Πηγα το πρωι ολο χαρα να δω το καινουριο ωαριακι κι ειδα μια κυστη, ΝΑ !!! Ειχα μια 3 εκ στην αριστερη ωοθηκη, η οποια με ταλαιπωρει απο την ανοιξη. Ημουν τρεις μηνες με αντισυλληψη και το Πασχα την καναμε παρακεντηση. Καναμε την σπερματεγχυση τον Ιουνη και τον αλλο μηνα η κυρια παλι εκει. Την επομενη σπερματεγχυση την καναμε με την κυστη παρεα και σημερα ειδαμε αλλη μια στη δεξια πλευρα 4 εκ! Τις εχω στερεο τωρα! Η προταση ηταν αμεση αντισυλληψη, επειδη ομως φευγω για θαλασσα δεν μπορω να την παρω! (θα γινω σαν καρναβαλι αν με δει ο ηλιος). Κοινως δεν υπαρχει ωαριακι στον οριζοντα, δεν μπορω να παρω αντισυλληψη αυτο το μηνα, δεν μπορω να κανω σπερματεγχυση αν δεν υποχωρησουν και ειναι απιθανη μια φυσικη συλληψη, γιατι οι κυστεις αναστατωνουν τον ορμονικο κυκλο (ανεβαζουν τεχνητα τα οιστρογονα οποτε δεν εκκρινει ο οργανισμος τα απαραιτητα για μια νεα ωορηξια) και ακομα κι αν γινει ωορηξια πιθανο λογω των μπερδεμενων ορμονων να μην ειναι φιλικο το περιβαλλον της μητρας!:evil::evil::evil:

Δηλαδη ουτε φυσικη συλληψη, ουτε σπερματεγχυση, ουτε αντισυλληψη!!! Ολα φευγουν για πολυ αργοτερα και οι ορμονες μου εχουν γινει σαλατα! Βαρεθηκα, μια διεγερση, μια αντισυλληψη, ακκορντεον εχω γινει! Αλλα ακομα κι αν παρω αντισυλληψη δεν ξερουμε αν θα βοηθησει να φυγουν (μια και η αριστερη δεν ξεκουμπηστηκε ουτε με αντισυλληψη ουτε με παρακεντηση):shock:.

Πιο πολυ κι απο μια αρνητικη χοριακη με τρελαινει το να μη μπορω να ελπιζω στον επομενο κυκλο! Τοτε ειναι που νιωθω αποκλεισμενη, ανημπορη, πνιγμενη!

Δεν ηταν και ο γιατρος μου εκει, τα κουβεντιαζαμε με μια αλλη γιατρο του κεντρου. Καναμε και εξετασεις θυροειδη, μηπως φανει απο κει τιποτα.

Σαν ξεκουρδιστο ρολόι αισθανομαι!

Μηπως ξερει καμια κανα κολπο να τις ξεφορτωθω; Σαχλο ανεκδοτο καταντησε!

Αχ κορίτσι, εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τις κύστες, μέχρι καισαρική έχω κάνει για να αφαιρέσω κύστη που μετά από 3 μήνες αντισύλληψη, μεγάλωνε και γυρνούσε γύρω από την ωοθήκη και κόντευε να μου την φάει. μετά το 2009 που ήταν η δεύτερη καισαρική μου για ινομυώματα, ξεκίνησα ομοιοπαθητική και από τότε δεν ξαναέβγαλα ινομυώματα και οι κύστες κρατάνε 1 το πολύ 2 κύκλους και μετά ή φεύγουν από μόνες τους ή με αντισυλληπτικά και παράλληλα ομοιοπαθητική. Αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι στον πρώτο κύκλο δεν έφυγε γιατί, είχα καθυστέρηση 4 μέρες που δεν έχω ποτέ, και νιώθω ένα μόνιμο βάρος. Θα πάω μετά τις 20 του μήνα να την δούμε και θα δούμε τότε τι θα κάνουμε. Βασικά θέλει παρακολούθηση και αντισύλληψη, εμένα πιστεύω ότι με βοήθησε η ομοιοπαθητική, σε μένα δουλεύει ρολόι, αυτά τα χρόνια που κάνω, εξαφανίστηκαν οι αλλεργίες μου, η ιγμορίτιδα που με ταλαιπωρούσε χρόνια, ρυθμίστηκε το έντερό μου, που έχω σπαστική κολίτιδα, το στομάχι μου, και το βασικότερο ενώ ο γυναικολόγος μου είπε ότι η μήτρα μου είναι γεμάτη πυρήνες για ινομυώματα, και έβγαζα συνέχεια, εδώ και 3 χρόνια δεν έχω ξαναβγάλει.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω σκεφτομαι να παω σε ομοιοπαθητικο, ισως να μπορουν να κανουν κατι! Εχω τρελανει το σωμα μου με ολες αυτες τις απανωτες διεγερσεις και καταστολες, τι να σου κανει κι αυτο! Παλιοτερα ειχα κανει ομοιοπαθητικη για κυστη κοκκυγα και μου την εξαφανισε! Ετσι κι αλλιως καφε σπανια πινω, δε μου λειπει. Απλα ειναι Αυγουστος, φευγω κι εγω και εκτος απο βουτιες δε μπορω να κανω τιποτα αλλο! Αν το ηξερα λιγες μερες πριν ισως προλαβαινα να ξεκινησω θεραπεια! Θα μου πεις μια βδομαδα μετα, και τι εγινε; Ειναι απλα αυτο το συναισθημα πως τωρα δε μπορω να κανω τιποτα για να παρεμβω και μου τη δινει:evil:!

Τελος παντων, ελπιζω η ομοιοπαθητικη να μου δωσει μια λυση, αυτη τη στιγμη ειναι μαλλον η μονη μου διεξοδος! Ευχαριστω!

Μα τι ταλαιπωρακια που ειμαστε πια!!!

καλημέρα!!!

When you wish upon a star, makes no difference who

you are Anything your heart desires will come to

you If your heart is in your dream, no request is

too extreme When you wish upon a star as dreamers

do

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα!!!

πολύ στεναχωρίεμαι που ταλαιπωρήστε με αυτές τις κύστες!!και δεν θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτό το κύκλο..:(

θα πάμε όλες μαζί στον επόμενο..:)

θα βρούμε τη λύση..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κοριτσια!!

εγω δεν ξερω απο κυστες γιατι δεν ειχα .

απλα οπως ειπαμε ας απολαυσουμε τον Αυγουστο γιατι για καμια μας δεν ειναι προγραμματισμενο για κατι κα πο Σεπτεμβριο ολες μαζι θα παμε παλι.

Γεωργια μου Λυπαμαι πολλυ γιατην ταλαιπορια σου ας ειναι το τελευταιο που περνας κ μετα τελος δεν θα εχει ξανα εμποδια!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κι εγω σκεφτομαι να παω σε ομοιοπαθητικο, ισως να μπορουν να κανουν κατι! Εχω τρελανει το σωμα μου με ολες αυτες τις απανωτες διεγερσεις και καταστολες, τι να σου κανει κι αυτο! Παλιοτερα ειχα κανει ομοιοπαθητικη για κυστη κοκκυγα και μου την εξαφανισε! Ετσι κι αλλιως καφε σπανια πινω, δε μου λειπει. Απλα ειναι Αυγουστος, φευγω κι εγω και εκτος απο βουτιες δε μπορω να κανω τιποτα αλλο! Αν το ηξερα λιγες μερες πριν ισως προλαβαινα να ξεκινησω θεραπεια! Θα μου πεις μια βδομαδα μετα, και τι εγινε; Ειναι απλα αυτο το συναισθημα πως τωρα δε μπορω να κανω τιποτα για να παρεμβω και μου τη δινει:evil:!

Τελος παντων, ελπιζω η ομοιοπαθητικη να μου δωσει μια λυση, αυτη τη στιγμη ειναι μαλλον η μονη μου διεξοδος! Ευχαριστω!

Μα τι ταλαιπωρακια που ειμαστε πια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

georgia69 Άστα να πάνε, ας πάμε τις διακοπές μας και βλέπουμε! Δηλαδή εγώ αυτόν τον κύκλο με την μια κύστη στα αριστερά, λες δεν έκανα ωορρηξία καθόλου? Για αυτό δεν είχα έντονα συμπτώματα? Τζάμπα οι προσπάθειες πάλι?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!

georgia ειμαστε ταλαιπωρακια οπως ακριβως το ειπες!Εγω δεν εχω κυστες αλλα δεν εχω ενδομητριο ειπαμε ομως να το προσπαθησουμε μπας και...

Βεβαια το προβλημα με τις κυστες στην περιπτωση σου σου στερει την ωορρηξια ενω εμενα το προβλημα με το ενδομητριο μου στερει την εμφυτευση...

Μηπως πρεπει να δω κι εγω την ομοιπαθητικη τελικα?

Το σιγουρο ειναι πως πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο γιατι στο τελος μας βλεπω με ασπρες ρομπιτσες!

και σήμερα πολύ ζέστη ε??

νομίζω όλες θα τη χρειαστούμε...

πάντως αυτό το μήνα για τον ένα ή τον άλλο λόγο..καμία δεν θα προσπαθήσει για μπεμπε..

ελπίζω λοιπόν αφού δεν θα έχουμε αυτό το άγχος αυτό το μήνα..να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι..να πάρουμε δυνάμεις γιατί ο Σεπτέμβρης έρχεται και μας θέλει δυνατές για να προχωρήσουμε στην επόμενη προσπάθεια..

φιλενάδες μου γλυκές , θα τα καταφέρουμε ...

το 2012 είναι η χρονία μας..και πριν φύγει θα είμαστε όλες εγκυούλες!!!

Ευαγγελία μου, με το ενδομήτριο δεν υπάρχει κάτι να παίρνεις για να το ενισχύσεις?

φαντάζομαι θα είστε όλες στη παραλία..εκτός από μένα ...αύριο όμως δεν μου γλιτώνει..

1533345xcnw09g7xt.gif

και σήμερα πολύ ζέστη ε??

νομίζω όλες θα τη χρειαστούμε...

πάντως αυτό το μήνα για τον ένα ή τον άλλο λόγο..καμία δεν θα προσπαθήσει για μπεμπε..

ελπίζω λοιπόν αφού δεν θα έχουμε αυτό το άγχος αυτό το μήνα..να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι..να πάρουμε δυνάμεις γιατί ο Σεπτέμβρης έρχεται και μας θέλει δυνατές για να προχωρήσουμε στην επόμενη προσπάθεια..

φιλενάδες μου γλυκές , θα τα καταφέρουμε ...

το 2012 είναι η χρονία μας..και πριν φύγει θα είμαστε όλες εγκυούλες!!!

Ευαγγελία μου, με το ενδομήτριο δεν υπάρχει κάτι να παίρνεις για να το ενισχύσεις?

φαντάζομαι θα είστε όλες στη παραλία..εκτός από μένα ...αύριο όμως δεν μου γλιτώνει..

Δεν πηγαμε για μπανακι σημερα γιατι ο καιρος ειναι λιγο περιεργος...

Πηρα τα cyclacur Νεραιδακι μου αλλα δεν ειχα κανενα αποτελεσμα απο 4.2 πηγα στο 4.8.Με τις Puregon εφτασα με το ζορι στα 6.8-7 και τρεχαμε για να κανουμε την σπερματεγχυση!

Βεβαια εμεις προσπαθησαμε και αυτο το μηνα απο 11η εως και 14η μερα γιατι ειχα 2 πολυ καλα αυγουλακια απο μονη μου χωρις ορμονες αλλα δεν περιμενω και πολλα...

Σημασια εχει πως χαλαρωνουμε και το εχουμε αναγκη και σωματικα και ψυχολογικα!

Δεν πηγαμε για μπανακι σημερα γιατι ο καιρος ειναι λιγο περιεργος...

Πηρα τα cyclacur Νεραιδακι μου αλλα δεν ειχα κανενα αποτελεσμα απο 4.2 πηγα στο 4.8.Με τις Puregon εφτασα με το ζορι στα 6.8-7 και τρεχαμε για να κανουμε την σπερματεγχυση!

Βεβαια εμεις προσπαθησαμε και αυτο το μηνα απο 11η εως και 14η μερα γιατι ειχα 2 πολυ καλα αυγουλακια απο μονη μου χωρις ορμονες αλλα δεν περιμενω και πολλα...

Σημασια εχει πως χαλαρωνουμε και το εχουμε αναγκη και σωματικα και ψυχολογικα!

Αυτό έχει σήμασία ..να χαλαρώσουμε..και να πάρουμε δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια..φυσικά να έρθει τώρα θα είναι μεγάλη μας χαρά!!!

και εδώ αν και έχει πολύ ζέστη ο αέος θα τα πάρει όλα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ είμαι σήμερα 14η μέρα και δεν έχω καθόλου διάθεση για σεξ. Τι να πω, ούτε και συμπτώματα ωορρηξίας όμως έχω, 9η μέρα είχα υγρά και μετά τίποτα. Είχαμε επαφές 9η,10η,11η και 13η μέρα, αλλά σήμερα δεν το βλέπω. Μόλις γυρίσουμε από διακοπές, θα πάω στο γιατρό, είμαι σίγουρη ότι η κύστη δεν έφυγε, έχω ένα μόνιμο βάρος από αριστερά, το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι να μου πει να πάρω αντισυλληπτικά για 2 μήνες. Ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Deni, είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είπαμε, απλά υπομονή και θετική σκέψη!!! Πρέπει να ακούσουμε από εσένα ευχάριστα να χαρούμε και εμείς λίγο γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε!!

vasulini, trelo kouneli και οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε? πείτε μας κανένα ευχάριστο!

ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...