Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

Καλησπέρα βοηθήστε με λίγο ξέρει κάποια αν περα απο την επίτροπη που περνάς κ σου γράφουν τα φάρμακα αλλα υπάρχει αναμονή 

Υπάρχει άλλος τρόπος να γράψεις τις puregon

Γλυκειά μου δε γνωρίζω την διαδικασία της εξωσωματικής καθόλου όποτε δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω.αν μπορεί κάποια κοπέλα που έχει περάσει την διαδικασία να σε ενημερώσει.

11 ώρες πρίν, Zygoudaki είπε:

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Διαγνώστηκε κιρσοκήλη στον άντρα μου 3ου βαθμού κ έχει επηρεάσει όλες τις παραμέτρους του σπέρματος. Ειμαστε στο κρίσιμο εκείνο σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα χειρουργήσει την κιρσοκήλη με αβέβαιο αποτέλεσμα ή να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Η συγκέντρωση είναι 5εκ/ml όποτε δεν ξέρω τι πιθανότητες θα έχουμε κ με σπερματέγχυση. Ειμαστε κ στο μεταίχμιο ηλικιακά (34 ετών)  κ αυτό δυσκολεύει περισσότερο τις αποφασεις μας. Διαβάζω τις ιστορίες κ παίρνω δύναμη από τη δύναμη σας.

Καλημέρα!!! γνωρίζω δύο περιπτώσεις φίλων που είχαν κιρσοκήλη,ο ένας χειρουργήθηκε στα 30 και μετά από λίγους μήνες κάνανε παιδί και ο άλλος επέλεξε να κάνουν σπερματεγχυση και στη δεύτερη προσπάθεια η γυναίκα του έμεινε έγκυος.δε γνωρίζω όμως λεπτομέρειες για το ακριβές πρόβλημα που είχαν στο σπέρμα.παντως εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να κάνετε σπερματεγχυση (μέχρι τρεις μάξιμουμ, τόσες έκανα κι εγώ)και αν που στο απευχομαι δεν έχεις επιτυχία τότε σκέφτεσαι με τη βοήθεια ειδικών το επόμενο σας βήμα.καλη επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Dandreo καλημερα.

Η επιτροπη ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσεις να παρεις εγκριση για φαρμακα διεγερσης ωοθηκων.

Δεν σου γραφει συγκεκριμενο σκευασμα η επιτροπη. Απλα εγκρινει οτι χρειαζεσαι συγκεκριμενες μοναδες ενεσεων διεγερσης. 

Αφου παρεις την εγκριση μετα ο θεραπων ιατρος σου θα σου δωσει συνταγη για το φαρμακο που πρεπει να παρεις απο φαρμακειο του ικα. 

Η διαδικασια ειναι αυτη. Αλλιως πρεπει να αγορασεις τα φαρμακα μονη σου. 

k0oZp3.png

πρίν από 33 λεπτά , nini84 είπε:

@Dandreo καλημερα.

Η επιτροπη ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσεις να παρεις εγκριση για φαρμακα διεγερσης ωοθηκων.

Δεν σου γραφει συγκεκριμενο σκευασμα η επιτροπη. Απλα εγκρινει οτι χρειαζεσαι συγκεκριμενες μοναδες ενεσεων διεγερσης. 

Αφου παρεις την εγκριση μετα ο θεραπων ιατρος σου θα σου δωσει συνταγη για το φαρμακο που πρεπει να παρεις απο φαρμακειο του ικα. 

Η διαδικασια ειναι αυτη. Αλλιως πρεπει να αγορασεις τα φαρμακα μονη σου. 

@Dandreo Ναι έτσι ακριβώς.τα οποία φάρμακα είναι πανάκριβα.. κοντά στα 2.500 χιλιάρικα...(δυστυχως)... 

Τα ειδαμε στην τιμολόγηση στα παραπεμπτικό κ πάθαμε σοκ...

πρίν από 5 λεπτά , Dandreo είπε:

@Hope.M

@nini84

@athinoulitsa

@favol

Κ οκ Αντε κ περνάς επίτροπη κ είναι οκ όλα ποτε μπορείς να πας να προμηθευτείς τις ενέσεις θέλει κ αυτό χρόνο????

Αμεσα! Με την εγκριση της επιτροπης την συνταγη του γιατρου σου και το βιβλιαριο σου πηγαινεις σε ενα κρατικο φαρμακειο! Ακουσα σε καποιες περιοχες οτι υπαρχει μια μικρη καθυστερηση αναλογα την ζητηση του φαρμακου! Εγω τα πηρα απευθειας και βρισκομαι Θεσσαλονικη! Τα υπολοιπα φαρμακα συνταγογραφουνται επισης και τα προμηθευεσαι απο κοινο φαρμακειο με συμμετοχη ασφαλισμενου 25%! Το κοστος δυστυχως ειναι μεγαλο χωρις εγκριση επιτροπης για το φαρμακο διεγερσης!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

@Dandreo οπως σου τα εγραψε η @MelinaFo. Την ιδια μερα της εγκρισης μπορεις να πας κ να παρεις τα φαρμακα απο το ικα. Το πολυ πολυ να περιμενεις μια δυο τρεις ημερες να ερθουν αν δεν εχουν εκει αποθεμα. 

Δεν ξερω σε ποια πολη εισαι. Εμεις περασαμε επιτροπη στην Αλεξ/πολη με μηδενικη αναμονη. Πηρα τηλ για να κλεισω ραντεβου κ σε μια εβδομαδα ημασταν τελειωμενοι. Απλα πρεπει να ετοιμασεις απο πριν ολες τις εξετασεις. 

k0oZp3.png

1 hour ago, Dandreo είπε:

@Hope.M

@nini84

@athinoulitsa

@favol

Κ οκ Αντε κ περνάς επίτροπη κ είναι οκ όλα ποτε μπορείς να πας να προμηθευτείς τις ενέσεις θέλει κ αυτό χρόνο????

@Dandreo για θεσσαλονικη.κλεισαμε ραντεβου 18 Οκτωβρίου για 1 / 11 για Επιτροπή. περάσαμε Επιτροπή 1 Νοεμβρίου Ιπποκράτειο.9 Νοεμβρίου  πηραμε την αποφαση.πηγαμε στο φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ. λογω μιας σπάνιας καθυστέρησης που δε συμβαίνει ποτέ έπεσα στην περίπτωση ήρθαν σήμερα οι ενεσεις.κανονικα θα έπρεπε να τις πάρω 9 Νοεμβρίου. Κ ξεκινάς με οπότε σου πει ο εξωσωματικος. Εγώ άρχισα σήμερα...

• Μου αρέσει 1

On 16/11/2018 at 8:28 ΠΜ, athinoulitsa είπε:

Γλυκειά μου δε γνωρίζω την διαδικασία της εξωσωματικής καθόλου όποτε δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω.αν μπορεί κάποια κοπέλα που έχει περάσει την διαδικασία να σε ενημερώσει.

Καλημέρα!!! γνωρίζω δύο περιπτώσεις φίλων που είχαν κιρσοκήλη,ο ένας χειρουργήθηκε στα 30 και μετά από λίγους μήνες κάνανε παιδί και ο άλλος επέλεξε να κάνουν σπερματεγχυση και στη δεύτερη προσπάθεια η γυναίκα του έμεινε έγκυος.δε γνωρίζω όμως λεπτομέρειες για το ακριβές πρόβλημα που είχαν στο σπέρμα.παντως εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να κάνετε σπερματεγχυση (μέχρι τρεις μάξιμουμ, τόσες έκανα κι εγώ)και αν που στο απευχομαι δεν έχεις επιτυχία τότε σκέφτεσαι με τη βοήθεια ειδικών το επόμενο σας βήμα.καλη επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!!

Κι εγω σκέφτομαι να ξεκινήσω με σπερματέγχυση για να μην ταλαιπωρήσω άδικα κ τον άντρα μου. Για την σπερματέγχυση εμπιστευτηκες το γυναικολόγο σου κ το κέντρο που συνεργάζεται ή προτιμησες εξειδικευμένο εξωσωματικό;

On 15/11/2018 at 9:53 ΜΜ, Hope.M είπε:

@Zygoudaki καλησπέρα κούκλα μου.ακριβως η ίδια ιστορία με μας.κ ηλικιακά κ όλα.λπιπον επειδή το ψάξαμε 2 χρόνια με κορυφαίους γιατρόυς πολύ (κ στο εξωτερικό Ρωτήσαμε γιατρο οικογενειακό μας φιλο) θα σου πω το εξής.οτι όλοι μας είπαν ότι αν χειρουργηθεί να καλυτερέψει είναι μικρό το ποσοστό.ενα 10%. Το 30% μας το δίνουν για στάσιμο και το 60% να χειροτερέψει...είναι λεπτεπιλεπτη εγχειρηση...πρεπει να κεντησει ο γιατρός γιατί αν γίνει καμία στραβή με τη φλέβα δε θα έχετε ούτε αυτά τα 5 εκ..το ξέρω από τους κολλητούς μας που την έκαναν πριν 4 χρόνια την εγχείρηση.. Δεν ήξεραν.. Όμως κ οι υπόλοιποι φίλοι μας όσοι την εκαναν κάποιους έμεινε στάσιμη η κατάσταση  κ σε κάποιους χειροτέρεψε κατά πολύ με αποτέλεσμα να τρέχουν να ψάχνουν για 1 κ μοναδικό σπέρμα με επέμβαση στον ορχη...σκεφτείτε το καλά.. Δεν είναι  αστείο...Εμείς κάναμε 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις..Κ τώρα είμαστε στη διαδικασία να κάνω τις ενέσεις τις εξωσωματικής... Σ όσους γυναικολογους πήγα τις εξετάσεις ακόμη Κ οι 2 εξωσωματικοι κ ένας 3ος μέσω Ε μέιλ όταν έδειξα τις εξετάσεις του άντρα μου μας είπαν ότι παίρνει κ σπεματεγχυνση.. Κ είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα...πάμε σε εξωσωματική γιατί απλά έσπασαν τα νεύρα μας 2.5 χρονιά...

Θέλω να σου πω κ το εξής άλλο.ξεκινήσαμε με 3 εκατ πέρσυ το Νοέμβριο όταν έγιναν οι πρώτες εξετάσεις...3 ουρολογος μας είπαν να μη γίνει επέμβαση Κ να ντοπαριστει κατά κάποιο τρόπο με ένα κατεβατό βιταμίνες.. Όταν μας το είπαν άρχισα να αγχωνοναι ότι θα μας  φρενάρουν την κατάσταση...ευτυχώς τ ακολουθήσαμε πιστά κ μέσα σε 2.5 μήνες το πολύ 3 τα νούμερα άρχισαν να ανεβαίνουν...Σήμερα που μιλάμε έφτασαν τα 44 εκατομμύρια φυσιολογικά φυσιολογικοτατα...αν θέλετε πριν μπει σε σε χειρουργεία κ ρισκαρετε πολλά πράγματα, κάντε αυτό.. πάρτε βιταμίνες κτλ κ παράλληλα προσπαθείτε κ μετά πρώτα σπερματεγχυση...

Εαν κ εφόσον δεν πετύχει η σπερματεγχυση (που σου εύχομαι να ξεμπερδεύεις γρήγορα κ γρήγορα μανουλα), μη σπαταλησετε λεφτά κ χρόνο μόνο σ αυτή τη μέθοδο.. εννοώ μην κάνετε καμία 500αρια φορές..είναι λεφτά για ένα ποσοστό 15% περίπου...Δεν είναι μηδαμινό αλλά δυστυχώς στη σπερματεγχυση είναι θέμα τύχης καθαρά...που στο εύχομαι κορίτσι μου ολόψυχα να πιάσετε!!!!

Δείτε πρώτα αν μπορείτε να διορθώσετε το σπέρμα κ μετά θα πας να πάρεις σειρά σε εξωσωματικο...με αυτό το ποσοστό αν πας σε εξωσωματικο ειναι πιθανό είναι να σε βάλει και σε εξωσωματική κατευθείαν.. γιατί για μια κύηση το σπέρμα παίζει κ αυτό καθοριστικό ρόλο...

Πρέπει πρώτα Απ όλα ο ουρολογος να δώσει κάποια θεραπεία...Εάν παίρνει.. εμάς οπως σου είπα πήρε.. 

Όμως αν ανεβάσετε τα ποσοστά Κ πας σε εξωσωματικο αργότερα θα σου πει οκ..ας δοκιμάστε κ με σπερματεγχυση...τα πέρασαμε γι αυτό σου λέω...πρώτα φροντιστε  να ανεβάσετε το σπέρμα.. αν δεν γίνεται τπτ τότε θα μιλήσετε με έναν καλό εξωσωματικο οπως ναι (που ανεφερε η κοπέλα) κ. ΠΑντος στην Αθήνα...

Εγώ είμαι θεσσ κ έχω άλλο γιατρό.. Αλλά αν είσαι Αθήνα ο κ.Παντος είναι εξεραιτικος...είναι ένας από τους γιατρούς που φρόντισα να μιλήσω χωρίς να μπορέσω να πάω...

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Εμείς απευθυνθήκαμε σε δυο ουρολόγους. Ο ένας από αυτούς όπου πήγαμε συστημένοι κ δεν ήθελε να μας εκμεταλλευτεί μας ώθησε κατ ουσίαν σε υποβοηθούμενη, χωρίς να κοιτάει το οικονομικό συμφέρον του. Μας είπε νς πάρουμε έτσι κ αλλιώς profertil για βελτίωση του σπέρματος κ να αφήσουμε την επέμβαση για απώτερο χρόνο. Ελπίζω τώρα να ενδυναμωθεί το σπερμα για να πάμε σε σπερματέγχυση με περισσότερες ελπίδες. Ναι κι εγω μέχρι δυο σπερματεγχυςεις σκέφτομαι να κάνω. Να σε ρωτήσω κάτι, εννοείς ότι από 3 εκατομμύρια ανα ml φτάσατε τα 44 ανα ml? Κάνουν τόση δουλειά οι βιταμίνες; Να ελπίζω; Μακάρι να δούμε κ εμείς τέτοια βελτίωση για να ανεβεί λίγο κ το ηθικό του άντρα μου!

5 ώρες πρίν, Zygoudaki είπε:

Κι εγω σκέφτομαι να ξεκινήσω με σπερματέγχυση για να μην ταλαιπωρήσω άδικα κ τον άντρα μου. Για την σπερματέγχυση εμπιστευτηκες το γυναικολόγο σου κ το κέντρο που συνεργάζεται ή προτιμησες εξειδικευμένο εξωσωματικό;

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Εμείς απευθυνθήκαμε σε δυο ουρολόγους. Ο ένας από αυτούς όπου πήγαμε συστημένοι κ δεν ήθελε να μας εκμεταλλευτεί μας ώθησε κατ ουσίαν σε υποβοηθούμενη, χωρίς να κοιτάει το οικονομικό συμφέρον του. Μας είπε νς πάρουμε έτσι κ αλλιώς profertil για βελτίωση του σπέρματος κ να αφήσουμε την επέμβαση για απώτερο χρόνο. Ελπίζω τώρα να ενδυναμωθεί το σπερμα για να πάμε σε σπερματέγχυση με περισσότερες ελπίδες. Ναι κι εγω μέχρι δυο σπερματεγχυςεις σκέφτομαι να κάνω. Να σε ρωτήσω κάτι, εννοείς ότι από 3 εκατομμύρια ανα ml φτάσατε τα 44 ανα ml? Κάνουν τόση δουλειά οι βιταμίνες; Να ελπίζω; Μακάρι να δούμε κ εμείς τέτοια βελτίωση για να ανεβεί λίγο κ το ηθικό του άντρα μου!

@Zygoudaki έλα κούκλα μου.εμας Ναι ήταν πεεσμενα τόσο ..και πήρε προφερτιλ.Και  l-carnitine και wellman και καρνιτινη κ ενα σιρόπι αλλο...κ ανέβηκαν πάρα πολύ...Ο ουρολογος του τα έδωσε κ κάποια τα πήρε ρωτώντας τον ουρολογο μόνος του..στο λέω εγώ θα δείτε διαφορά...σπερματεγχυση έκανα σε κέντρο κ τα νούμερα πριν κάνω είχαν φτάσει 40 εκ ανά μμ.τωρα είναι πιο πάνω...στο 44 περίπου. από πέρσυ το Νοέμβριο που άρχισε  έως τώρα ανέβηκαν πολύ.. να ελπίζεται . Ναι εννοείται!!! Να έχει υπομονή θα δει τα σπερματοδιαγραμματα να αλλάζουν με όλα αυτα...σας εύχομαι καλή επιτυχία σε Οοοολα!!!!

• Ευχαριστώ 1

19 ώρες πρίν, Zygoudaki είπε:

Σπερματεγχυση έκανα σε ένα πολύ γνωστό κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Θεσσαλονίκη. Πήγα εκεί επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από γνωστούς και φίλους που είχαν επιτυχία και έτσι το πήρα απόφαση.βεβαια εμείς είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα.δεν είχε κανένας από τους δύο κάποιο θέμα απλά για κάποιο λόγο επί δύο χρόνια δεν μπορούσα να μείνω έγκυος

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Χαίρεται εμείς περάσαμε σήμερα από επίτροπη Κ πήγαν όλα καλά ευτυχώς 

Ωστόσο σήμερα βγήκαν κ κάποιες απάντησης που περιμέναμε 

Η πρώτη ήταν του συζύγου για  κατακερματισμο που τα ποσοστά του είναι 38%

Κ η δευτερη επανελαβα την fsh 

Που τον Απρίλιο ήταν 18.3 

Τον Νοέμβρη 8.6

Κ σήμερα 16.8 μάλλον είχε κατέβει σπείρει εμφανίστηκε θυροειδησ κ έτσι με την αγωγή που πήρα για θυρεοειδή ξανά πήρε τα πάνω της 

Ειναι κακο νούμερο?? Γνωρίζει κάποια υπάρχει κάποια που με τέτοια fsh κατάφερε με διέγερση να κάνει σωστά οωθηλακια 

@Hope.M

@athinoulitsa

@favol

@nini84

@Zygoudaki

Επεξεργάστηκαν by Dandreo

• 2 εβδομάδες μετά...
3 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Υπάρχει κάποια που μπορεί ν γνωρίζει 

@Hope.M

@favol

@athinoulitsa

http://endomed.gr/thilakiotropos-ormoni-fsi-ti-simeni-mia-ipsili-ke-ti-mia-chamili-timi/ . 

Εγώ που είχα μια φορά υψηλή fsh μου είπε η γυνεκολογος ότι θα έχω κακό κύκλο, δηλαδή θα κάνω ωάρια κακής ποιότητας.  Έχεις μιλήσει με το γιατρό σού, τι  σου είπε;

Διάβασε και αυτό που σου έστειλα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Εγώ που είχα μια φορά υψηλή fsh μου είπε η γυνεκολογος ότι θα έχω κακό κύκλο, δηλαδή θα κάνω ωάρια κακής ποιότητας.  Έχεις μιλήσει με το γιατρό σού, τι  σου είπε;

Διάβασε και αυτό που σου έστειλα (θα φανεί το λινκ αργότερα μάλλον γιατί θέλει λέει έγκριση )

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

5 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Υπάρχει κάποια που μπορεί ν γνωρίζει 

@Hope.M

@favol

@athinoulitsa

καθε κυκλος ειναι διαφορετικη η τιμη της fsh. οποτε παντα υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να βγαλεις υγιης ωοθηλακια βεβαια απτη στιγμη που εχει ανεβει η τιμη ειναι ενα καμπανακι οτι γενικα πρεπει να βιαστεις παρα πολυ. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...