Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dandreo είπε:

Ναι στο ίδιο πήγα...Οχι δεν μίλησα με κανέναν....αύριο ξεκινάω με νέο γιατρό με ειδικότητα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο Γένεσις...αύριο σε αυτόν όλα 

@Vasoth.

Ωραια ακου τι θα σου πει κ αυτος κ αποφασιζεις απο κει κ περα τι θα κανεις ευχομαι το καλυτερο αν θες πες μας τι θα σου πει αυριο κ αυτος 

0EKFp2.png

2 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Ναι Δυστυχώς κ εγώ έτσι σκέφτηκα κ την εκανα σήμερα γιατί αύριο ειχα κλείσει Κ με άλλον γιατρό να σας θυμίσω ότι τελευταία περίοδο 11/10 κ ημέρα σπερματεγχυσησ 26/10 εκανα σήμερα χοριακη κ βγήκε αυτό που θα πει μαλλον αρνητικό 

0.23 mIU/ml

Την προηγούμενη φορά έγραφε αυτό 

<0.10 

Τότε είναι διαφορετικό από την προηγουμένη φορά τι μπορεί να σημαίνει κ χωρίς το σύμβολο

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

Σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου εμπειρία, σημαίνει ότι ακόμη έχεις στον οργανισμό την επιρρεια της χοριακη γοναδοτριπινης(της ενεσης)που σιγα σιγα θα κατεβαινει..μην απογοητευεσαι  ...παμε γερά για την για την επόμενη φορά!!!!

• Ευχαριστώ 1

@Hope.M

Κορίτσια μου καλησπέρα! Χαθήκαμε ξέρω αλλά προσπαθούσα να ηρεμήσω και να σκεφτώ το επόμενο βήμα μας, το οποίο είναι η εξωσωματική... Δική μας απόφαση ξεκάθαρα για να μην σπαταλήσουμε άλλο χρόνο, χρήμα και ψυχολογία! 

Έχω όμως κάποιες απορίες σχετικά με την επιτροπή και θέλω αν μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της! 

Υπάρχει κάποια από Αθήνα να μου πει μερικά πράγματα?! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

3 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

@Hope.M

Κορίτσια μου καλησπέρα! Χαθήκαμε ξέρω αλλά προσπαθούσα να ηρεμήσω και να σκεφτώ το επόμενο βήμα μας, το οποίο είναι η εξωσωματική... Δική μας απόφαση ξεκάθαρα για να μην σπαταλήσουμε άλλο χρόνο, χρήμα και ψυχολογία! 

Έχω όμως κάποιες απορίες σχετικά με την επιτροπή και θέλω αν μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της! 

Υπάρχει κάποια από Αθήνα να μου πει μερικά πράγματα?! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Όχι κορίτσι μου εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη..αλλα απ όσο ξέρω απ τις κοπέλες που διάβασα παρε νωρίς για ραντεβού γιατί αργούν να κλείσουν...Εγώ από θεσσ έκανα 18 μέρες...σου εύχομαι Οοοολα να πάνε κατ' ευχήν!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Όχι κορίτσι μου εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη..αλλα απ όσο ξέρω απ τις κοπέλες που διάβασα παρε νωρίς για ραντεβού γιατί αργούν να κλείσουν...Εγώ από θεσσ έκανα 18 μέρες...σου εύχομαι Οοοολα να πάνε κατ' ευχήν!!!!

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία σ'εσενα! Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω! Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι! 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Ναι Δυστυχώς κ εγώ έτσι σκέφτηκα κ την εκανα σήμερα γιατί αύριο ειχα κλείσει Κ με άλλον γιατρό να σας θυμίσω ότι τελευταία περίοδο 11/10 κ ημέρα σπερματεγχυσησ 26/10 εκανα σήμερα χοριακη κ βγήκε αυτό που θα πει μαλλον αρνητικό 

0.23 mIU/ml

Την προηγούμενη φορά έγραφε αυτό 

<0.10 

Τότε είναι διαφορετικό από την προηγουμένη φορά τι μπορεί να σημαίνει κ χωρίς το σύμβολο

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

@Dandreo μου κρίμα..  Διάβασα λιγάκι όταν μου είχε βγει και μένα 0,7 και από ότι κατάλαβα μέχρι 1,3 μπορεί να είναι η χοριακή-α αυτή που έχει βρεθεί( η οποία μάλλον ανεβοκατεβαίνει ανάλογα και με την μέρα σε όλους τους ανθρώπους), δεν είναι η χοριακή-β που θα παρείγαγε ο πλακούντας αν υπήρχε.. Απλά τα τεστ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πια χοριακή πιάνουν, την α ή την β που μας ενδιαφέρει. Τοσο μικρή τιμή θεωρείται φυσιολογική ύπαρξη χοριακής α στον οργανισμό.. Πες μας τι θα σου πει και ο γιατρός

@Hope.M

@favol

@Vasoth.

@athinoulitsa

Καλησπέρα 

Απο την σημερινή μου εμπειρία στο κέντρο εξωσωματικής 

Γένεσις 

Εχω να πω μονο τα καλύτερα 

Ξεκίνησα με τον βοηθό του γιατρού για να πάρει το πρώτο ιστορικό απο κάποιες παλιές εξετάσεις δικές μου κ του άντρα μου στη συνέχεια μας μίλησε ο ψυχολόγος του νοσοκομείου κ τέλος ο ίδιος ο γιατρός 

Χωρίς ακόμα να έχει πλήρη κ νεα εικόνα οσο αφορα την δική μου λειτουργία γιατι η τελευταία εξέταση μου έγινε Απρίλιο 

Μας είπε ότι ήταν πολύτιμος ο χρόνος που χάσαμε με σπερματεγχυση γιατι με το σπέρμα που έχουμε κ λόγω της δικής μου κατάστασης πρόωρη γήρανση θα έπρεπε να έχουμε κινηθεί πιο άμεσα!!!ωστόσο μας έχει δώσει μια σειρά από εξέτασης κ στους δύο κ αφού έχει μια εικόνα για εμάς θα ξέρει πως θα συνεχίσουμε!!! Ελπίζουμε μονο μετα απο 7 μήνες που έγινε η πρώτη μου εξέταση για ΑΜΗ κ FSH να μην έχει ύπαρξη αύξηση!!!! Αυτά τωρα δε αναμονή 

Σου προτείνω να πας εκεί 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Dandreo είπε:

@Hope.M

@favol

@Vasoth.

@athinoulitsa

Καλησπέρα 

Απο την σημερινή μου εμπειρία στο κέντρο εξωσωματικής 

Γένεσις 

Εχω να πω μονο τα καλύτερα 

Ξεκίνησα με τον βοηθό του γιατρού για να πάρει το πρώτο ιστορικό απο κάποιες παλιές εξετάσεις δικές μου κ του άντρα μου στη συνέχεια μας μίλησε ο ψυχολόγος του νοσοκομείου κ τέλος ο ίδιος ο γιατρός 

Χωρίς ακόμα να έχει πλήρη κ νεα εικόνα οσο αφορα την δική μου λειτουργία γιατι η τελευταία εξέταση μου έγινε Απρίλιο 

Μας είπε ότι ήταν πολύτιμος ο χρόνος που χάσαμε με σπερματεγχυση γιατι με το σπέρμα που έχουμε κ λόγω της δικής μου κατάστασης πρόωρη γήρανση θα έπρεπε να έχουμε κινηθεί πιο άμεσα!!!ωστόσο μας έχει δώσει μια σειρά από εξέτασης κ στους δύο κ αφού έχει μια εικόνα για εμάς θα ξέρει πως θα συνεχίσουμε!!! Ελπίζουμε μονο μετα απο 7 μήνες που έγινε η πρώτη μου εξέταση για ΑΜΗ κ FSH να μην έχει ύπαρξη αύξηση!!!! Αυτά τωρα δε αναμονή 

Σου προτείνω να πας εκεί 

Μια χαρα! ευχαριστημενη σε βλεπω καλη αρχη σου ευχομαι με το νεο γιατρο κ ολα να πανε καλα απο δω κ περα!

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

Καλησπέρα βοηθήστε με λίγο ξέρει κάποια αν περα απο την επίτροπη που περνάς κ σου γράφουν τα φάρμακα αλλα υπάρχει αναμονή 

Υπάρχει άλλος τρόπος να γράψεις τις puregon

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

Καλησπέρα βοηθήστε με λίγο ξέρει κάποια αν περα απο την επίτροπη που περνάς κ σου γράφουν τα φάρμακα αλλα υπάρχει αναμονή 

Υπάρχει άλλος τρόπος να γράψεις τις puregon

@Dandreo έλα Καλή μου εγώ puregon δεν θα κάνω.αττο που μπορώ να σου πω είναι ότι εμένα μου έγραψαν στο κέντρο το πρωτόκολλο.το πήγα στην Επιτροπή.πηρα την έγκριση κ πήγα την έγκριση στο κέντρο υποβοηθούμενης για να γράψω το παραπεμπτικό  από κει στον ΕΟΠΠΥ για παραγγελία...

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Διαγνώστηκε κιρσοκήλη στον άντρα μου 3ου βαθμού κ έχει επηρεάσει όλες τις παραμέτρους του σπέρματος. Ειμαστε στο κρίσιμο εκείνο σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα χειρουργήσει την κιρσοκήλη με αβέβαιο αποτέλεσμα ή να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Η συγκέντρωση είναι 5εκ/ml όποτε δεν ξέρω τι πιθανότητες θα έχουμε κ με σπερματέγχυση. Ειμαστε κ στο μεταίχμιο ηλικιακά (34 ετών)  κ αυτό δυσκολεύει περισσότερο τις αποφασεις μας. Διαβάζω τις ιστορίες κ παίρνω δύναμη από τη δύναμη σας.

1 hour ago, Zygoudaki είπε:

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Διαγνώστηκε κιρσοκήλη στον άντρα μου 3ου βαθμού κ έχει επηρεάσει όλες τις παραμέτρους του σπέρματος. Ειμαστε στο κρίσιμο εκείνο σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα χειρουργήσει την κιρσοκήλη με αβέβαιο αποτέλεσμα ή να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Η συγκέντρωση είναι 5εκ/ml όποτε δεν ξέρω τι πιθανότητες θα έχουμε κ με σπερματέγχυση. Ειμαστε κ στο μεταίχμιο ηλικιακά (34 ετών)  κ αυτό δυσκολεύει περισσότερο τις αποφασεις μας. Διαβάζω τις ιστορίες κ παίρνω δύναμη από τη δύναμη σας.

@Zygoudaki καλησπέρα κούκλα μου.ακριβως η ίδια ιστορία με μας.κ ηλικιακά κ όλα.λπιπον επειδή το ψάξαμε 2 χρόνια με κορυφαίους γιατρόυς πολύ (κ στο εξωτερικό Ρωτήσαμε γιατρο οικογενειακό μας φιλο) θα σου πω το εξής.οτι όλοι μας είπαν ότι αν χειρουργηθεί να καλυτερέψει είναι μικρό το ποσοστό.ενα 10%. Το 30% μας το δίνουν για στάσιμο και το 60% να χειροτερέψει...είναι λεπτεπιλεπτη εγχειρηση...πρεπει να κεντησει ο γιατρός γιατί αν γίνει καμία στραβή με τη φλέβα δε θα έχετε ούτε αυτά τα 5 εκ..το ξέρω από τους κολλητούς μας που την έκαναν πριν 4 χρόνια την εγχείρηση.. Δεν ήξεραν.. Όμως κ οι υπόλοιποι φίλοι μας όσοι την εκαναν κάποιους έμεινε στάσιμη η κατάσταση  κ σε κάποιους χειροτέρεψε κατά πολύ με αποτέλεσμα να τρέχουν να ψάχνουν για 1 κ μοναδικό σπέρμα με επέμβαση στον ορχη...σκεφτείτε το καλά.. Δεν είναι  αστείο...Εμείς κάναμε 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις..Κ τώρα είμαστε στη διαδικασία να κάνω τις ενέσεις τις εξωσωματικής... Σ όσους γυναικολογους πήγα τις εξετάσεις ακόμη Κ οι 2 εξωσωματικοι κ ένας 3ος μέσω Ε μέιλ όταν έδειξα τις εξετάσεις του άντρα μου μας είπαν ότι παίρνει κ σπεματεγχυνση.. Κ είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα...πάμε σε εξωσωματική γιατί απλά έσπασαν τα νεύρα μας 2.5 χρονιά...

Θέλω να σου πω κ το εξής άλλο.ξεκινήσαμε με 3 εκατ πέρσυ το Νοέμβριο όταν έγιναν οι πρώτες εξετάσεις...3 ουρολογος μας είπαν να μη γίνει επέμβαση Κ να ντοπαριστει κατά κάποιο τρόπο με ένα κατεβατό βιταμίνες.. Όταν μας το είπαν άρχισα να αγχωνοναι ότι θα μας  φρενάρουν την κατάσταση...ευτυχώς τ ακολουθήσαμε πιστά κ μέσα σε 2.5 μήνες το πολύ 3 τα νούμερα άρχισαν να ανεβαίνουν...Σήμερα που μιλάμε έφτασαν τα 44 εκατομμύρια φυσιολογικά φυσιολογικοτατα...αν θέλετε πριν μπει σε σε χειρουργεία κ ρισκαρετε πολλά πράγματα, κάντε αυτό.. πάρτε βιταμίνες κτλ κ παράλληλα προσπαθείτε κ μετά πρώτα σπερματεγχυση...

Εαν κ εφόσον δεν πετύχει η σπερματεγχυση (που σου εύχομαι να ξεμπερδεύεις γρήγορα κ γρήγορα μανουλα), μη σπαταλησετε λεφτά κ χρόνο μόνο σ αυτή τη μέθοδο.. εννοώ μην κάνετε καμία 500αρια φορές..είναι λεφτά για ένα ποσοστό 15% περίπου...Δεν είναι μηδαμινό αλλά δυστυχώς στη σπερματεγχυση είναι θέμα τύχης καθαρά...που στο εύχομαι κορίτσι μου ολόψυχα να πιάσετε!!!!

Δείτε πρώτα αν μπορείτε να διορθώσετε το σπέρμα κ μετά θα πας να πάρεις σειρά σε εξωσωματικο...με αυτό το ποσοστό αν πας σε εξωσωματικο ειναι πιθανό είναι να σε βάλει και σε εξωσωματική κατευθείαν.. γιατί για μια κύηση το σπέρμα παίζει κ αυτό καθοριστικό ρόλο...

Πρέπει πρώτα Απ όλα ο ουρολογος να δώσει κάποια θεραπεία...Εάν παίρνει.. εμάς οπως σου είπα πήρε.. 

Όμως αν ανεβάσετε τα ποσοστά Κ πας σε εξωσωματικο αργότερα θα σου πει οκ..ας δοκιμάστε κ με σπερματεγχυση...τα πέρασαμε γι αυτό σου λέω...πρώτα φροντιστε  να ανεβάσετε το σπέρμα.. αν δεν γίνεται τπτ τότε θα μιλήσετε με έναν καλό εξωσωματικο οπως ναι (που ανεφερε η κοπέλα) κ. ΠΑντος στην Αθήνα...

Εγώ είμαι θεσσ κ έχω άλλο γιατρό.. Αλλά αν είσαι Αθήνα ο κ.Παντος είναι εξεραιτικος...είναι ένας από τους γιατρούς που φρόντισα να μιλήσω χωρίς να μπορέσω να πάω...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...