Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

Για αυτό προσπαθώ να δω σε ποιον γιατρό θα καταλήξω. Αυτός που πήγα χθες πρότεινε μια παραλλαγή του πρωτοκόλλου που έκανα ως τώρα με femara. Μου έκανε υπέρηχο 15η μέρα του κύκλου χθες και είδε 2-3 καταβολές μετά από ωοληψια. Φαίνονται οι καταβολές σε τόσο προχωρημένη μέρα του κύκλου; Ή πρόκειται άραγε για τις καταβολές του κύκλου που ετοιμάζεται;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Κ εγω ετσι ήμουν....Αλλά μου ειπε απόγευμα να κάνω Κ έρωτα με τον άντρα μου κ να πάω βραδάκι να δει αν έσπασε το οωθηλακιο...τον ρώτησα κ μου είπε ότι σημαίνει ότι έσπασε Κ πήρε αιμα πήγε μητρα

Λογικα εννοει οτι ειναι ετοιμο να γονιμοποιηθει επαφη κ εγω ειχα την ιδια μερα καλη επιτυχία σου ευχομαι

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@Vasoth.

@athinoulitsa

@Hope.M

@favol

Καλησπέρα.....Όταν σου λεει ο γιατρός λίγες ώρες μετά την σπέρματεγχυση κ αφού έχεις πάει για έλεγχο για να ελέγξει αν έσπασε σωστά το οωθηλακιο κ σου λεει ωραία ωχροποιηθηκε το οωθηλακιο τι σημαίνει?????

Καλησπέρα κούκλα μου.σε μένα δεν το έκανε ο πρώτος γιατρός..μετά άλλα να κέντρο κ προχώρησα στη διαδικασία της εξωσωματικής.. βασικά σε μένα πολλά δεν έκανε ο πρώτος.. Αλλά υποθέτω απ αυτά που έχω ακούσει ότι πήγε πολύ καλά έτσι όπως το ήθελε κ πήρε τη θέση του..έσπασε σωστά.. Κ ήταν καλό.. ωρίμασε σωστά κ πήγε στη μητρα.. βασικά είναι καλο κ που σε παρακολούθησε μετά κ που σ ειπε ότι πήγε καλά.. Οπότε όλα τέλεια κ εύχομαι Οοοολα να πάνε τέλεια!!!!

• Ευχαριστώ 1

@Hope.M μακάρι να πάνε όλα καλά, καλά μου ακούστηκαν πάντως τα νέα σου.

@dandreo έφυγε η πρώτη χαζή εβδομάδα, από αυτές τις ημέρες και μετά λογικά θα έχεις εμφύτευση.. Θα κάνεις τεστ την άλλη εβδομάδα ή θα περιμένεις να δεις αν θα αδιαθετήσεις; 

Ούτε εγώ ξαναπήγα αλλά έβλεπε με υπέρηχο εκείνη την ώρα ότι έσπασε.

Επίσης το ωάριο κάνει 4 μέρες περίπου να κατέβει στη μήτρα, οπότε δεν γίνεται αυτό την ημέρα της σπερματέγχυσης. Αν ψάξετε implantation στις εικόνες του google θα δείτε εύκολα τη διαδικασία.

πρίν από 1 λεπτό , Dandreo είπε:

@Hope.M @favol @Vasoth. @athinoulitsa

Καλημέρα Καλή εβδομάδα 

Μετα απο πόσες μέρες μετα την σπερματεγχυση μπορεί να βγει μια έγκυρη χοριακη 

Εμένα μου είχαν πει 15μερες μετά.και όντως η χοριακη ήταν ανεβασμένη.το τεστ φαρμακείου είναι αυτό που μπορεί να μη δείξει.

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Dandreo είπε:

@Hope.M @favol @Vasoth. @athinoulitsa

Καλημέρα Καλή εβδομάδα 

Μετα απο πόσες μέρες μετα την σπερματεγχυση μπορεί να βγει μια έγκυρη χοριακη 

Στις 15 μερες ακριβως μου ειχε πει κ μενα μη κανεις νωριτερα ποσες μερες εχεις τωρα?

0EKFp2.png

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κάνω πάντα την 11η ημέρα από την οωρρηξία αρχίζοντας να μετράς από την επόμενη. Νομίζω είναι το νωρίτερο έγκυρο που αξίζει τον κόπο. Είναι από ότι έχω δει γύρω στο 80% σωστά τα αποτελέσματα αν αυτό σε καλύπτει. Στον γιο μου εκείνη την ημέρα είχα 16 χοριακή. Δλδ στη θέση σου αν είχες οωρρηξία την Παρασκευή θα πήγαινα αύριο για χοριακή. Αλλά οι περισσότεροι γιατροί θέλουν να περιμένεις 2 εβδομάδες και να δούνε μια μεγαλύτερη χοριακή αν είναι.. Εμένα ο δικός μου με μάλωσε που πήγα τόσο νωρίς αλλά πάντα έτσι το κάνω και πάλι καλά τις τελευταίες φορές δεν ήλπιζα άδικα, γλύτωσα κάποιες μέρες σημαντικές για την ψυχολογία μου..

πρίν από 11 λεπτά , Dandreo είπε:

Εγώ έκανα σπερματεγχυση στις 26/10 Κ την ημέρα που πήγα να με δει ειχε σπάσει το οωθηλακιο 

@favol

@Vasoth.

Αρα ποτέ προτείνετε να την κάνω 

10/11 ειναι ακριβως 15 μέρες εγω τοτε θα πηγαινα γιατι αν πας νωριτερα κ βγει αρνητικη η δειξει μικρο νουμερο παλι θα ανχωνεσαι μετα. θα σου προτεινα καλυτερα να κανεις λιγες μερες υπομονη ακομα 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dandreo είπε:

Εγώ έκανα σπερματεγχυση στις 26/10 Κ την ημέρα που πήγα να με δει ειχε σπάσει το οωθηλακιο 

@favol

@Vasoth.

@Dandreo έλα Καλή μου! Ναι 15 μέρες μετά ακριβώς να την κάνεις.. πιο πριν έχεις την επήρεια της ένεσης ακόμη κ θα βγει ψευδές αποτέλεσμα...σου εύχομαι ολόψυχα μια τεραααααστια χοριακη!!!!

• Ευχαριστώ 1

On 5/11/2018 at 4:29 ΜΜ, Dandreo είπε:

@favol

@Vasoth.

Όπως σου είπα εγώ στη θέση σου θα πήγαινα ήδη γιατί είμαι ανυπόμονη. Η επίδραση της ένεσης λέει μέσα ότι είναι για 10 μέρες, έχουν περάσει και σίγουρα δεν είναι ικανά να σου δείξουν θετικό (πάνω από 5) σήμερα. Σε ένα αμερικάνικο site έλεγαν πως στην κλινική τους κάνουν τεστ την 11η και την 13η ημέρα. Γενικά μέχρι τη 12η ημέρα μπορεί να γίνει το αργότερο η εμφύτευση, οπότε από εκεί και μετά αρχίζει να ανεβαίνει η χοριακή. Αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνει γύρω στην ένατη ημέρα. Long story short, αν θες θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις και τώρα, αν μπορείς όμως να περιμένεις κι άλλο περίμενε για να είναι 100% σίγουρο και πιο μεγάλη η χοριακή που θα πάρεις ως αποτέλεσμα..

Ναι Δυστυχώς κ εγώ έτσι σκέφτηκα κ την εκανα σήμερα γιατί αύριο ειχα κλείσει Κ με άλλον γιατρό να σας θυμίσω ότι τελευταία περίοδο 11/10 κ ημέρα σπερματεγχυσησ 26/10 εκανα σήμερα χοριακη κ βγήκε αυτό που θα πει μαλλον αρνητικό 

0.23 mIU/ml

Την προηγούμενη φορά έγραφε αυτό 

<0.10 

Τότε είναι διαφορετικό από την προηγουμένη φορά τι μπορεί να σημαίνει κ χωρίς το σύμβολο

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 21 λεπτά , Dandreo είπε:

Ναι Δυστυχώς κ εγώ έτσι σκέφτηκα κ την εκανα σήμερα γιατί αύριο ειχα κλείσει Κ με άλλον γιατρό να σας θυμίσω ότι τελευταία περίοδο 11/10 κ ημέρα σπερματεγχυσησ 26/10 εκανα σήμερα χοριακη κ βγήκε αυτό που θα πει μαλλον αρνητικό 

0.23 mIU/ml

Την προηγούμενη φορά έγραφε αυτό 

<0.10 

Τότε είναι διαφορετικό από την προηγουμένη φορά τι μπορεί να σημαίνει κ χωρίς το σύμβολο

@favol

@Hope.M

@athinoulitsa

@Vasoth.

Δε νομιζω οτι σημαίνει κατι η τιμη της χοριακης ειναι αυτη κ αφου ειναι κατω απο 0 ειναι αρνητικη δυστυχως. στο ιδιο εργαστηριο με τη προηγουμενη φορα την εκανες? Δεν εχει καμμια σημασια απλα το λεω γιατι μπορει να στο γραφει ετσι λόγω εργαστηριου.πως σκεφτεσαι να κινηθεις απο δω κ περα μιλησες με το γιατρο σου?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...