Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Εγώ χάλια.. πρέπει.να αφήσω αυτό το κύκλο να πάει στραφεί.. Δεν πρόλαβα την οωρρηξια μάλλον, είχε περίεργο μακρόστενο σχήμα το οωθηλακιο και είπε ο γιατρός ότι δεν άξιζε να προσπαθήσουμε. Επίσης τον επόμενο μήνα δεν θα πάρω κλομιφαινη για να δούμε τι γίνεται και έτσι.. Δηλαδή πολύ ψάχνοντας και πολύ περίμενε.. Πολύ χάλια.. 

Χαίρομαι που εσένα φαίνεται να πηγαίνει καλά αυτή τη φορά εύχομαι μια μεγάλη χοριακη!! Ξέρεις πότε θα κάνεις;

Λογικά σε 2 εβδομάδες ελπίζω να πάει καλά..πραγματικά την πίστεψα αυτή τη φορά με 21.5 οωθηλακιο Κ με σπέρμα θεωρώ καλο ο γιατρός πιστεύει στο σπέρμα που είχαμε..την πρώτη φορά περασε 3 εκατομμύρια κ τωρα 8 εκατομμύρια..Για να δούμε 

Ελπίζω να υπήρχε ωάριο μέσα στο οωθηλακιο κ να πήγε καλά 

Ολα αυτά συμβαίνουν στους δυνατούς κ για κάποιο λόγο εγω πιστεύω πως κ ολο αυτο δένει το ζευγάρι κ εκεί φαίνεται αν η σχέση είναι δυνατή..γιατι πραγματικά είναι δύσκολη εμπειρία 

@favol

@Hope.M

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Λογικά σε 2 εβδομάδες ελπίζω να πάει καλά..πραγματικά την πίστεψα αυτή τη φορά με 21.5 οωθηλακιο Κ με σπέρμα θεωρώ καλο ο γιατρός πιστεύει στο σπέρμα που είχαμε..την πρώτη φορά περασε 3 εκατομμύρια κ τωρα 8 εκατομμύρια..Για να δούμε 

Ελπίζω να υπήρχε ωάριο μέσα στο οωθηλακιο κ να πήγε καλά 

Ολα αυτά συμβαίνουν στους δυνατούς κ για κάποιο λόγο εγω πιστεύω πως κ ολο αυτο δένει το ζευγάρι κ εκεί φαίνεται αν η σχέση είναι δυνατή..γιατι πραγματικά είναι δύσκολη εμπειρία 

@favol

@Hope.M

@Dandreo γεια σου κορίτσι κ καλησοερα σε οοοοοολες σας! Την Πέμπτη περνάω Επιτροπή. Χάθηκα γιατί είμαστε σε φάση μετακόμισης κ γίνεται οοοοοο χαμός !!!! Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώνω!!! Κούκλα μου σου εύχομαι να είναι η καταλυτική θετική σου φορά!! Μια τερααααααστια χοριακη κ ένα μπεμπέ σύντομα!!!!όλα να πάνε τέλεια!!

• Ευχαριστώ 1

On 25/10/2018 at 9:17 ΜΜ, Dandreo είπε:

@Hope.M επιτροπή περνάς για εξοσωματικη εε

@favol μου σ ευχαριστώ πολύ...

@dandreo Ναι για εξωσωματική.. Θα σας πω την εμπειρία μου μόλις πάω.. αχ κορίτσια μ έπεσαν οι χαζοημικρανιες αυτές τις μέρες δε μ έφτανε η μετακόμιση...ποναω τρομερά...θέλω ένα 10ημερο να στανιαρω στάνταρ.. είναι να μη με πιάσουν.. υποφέρω πραγματικά...θα σας ενημερώσω μόλις ευκαιρέσω.. ας ευχαριστώ όλες ολόψυχα!!! Κ για όλες κάνω το σταυρό μου να ξέρετε...φιλιά.. 

4 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Χαζό ημικρανίες δεν τις λες @Hope.M τις ξέρω κ εγώ καλά άσχημο πράγμα κ μονο όποιος έχει ξερει !!!! Υπομονή λοιπόν τα καλύτερα σε όλες @favol

@Dandreo ααααακριβως...έχω 5 μέρες με κολοημικρανιες κ αυχενικο...πραγματικά είμαι τόσο χάλια που έχω ξεχάσει κ Επιτροπή κ όλα...έχω 5 η μερα σήμερα.. βαρειηκα να ξυπνάω κ να κοιμαμαι με σουβλιες...αχ...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

@Vasoth.

@athinoulitsa

@Hope.M

@favol

Καλησπέρα.....Όταν σου λεει ο γιατρός λίγες ώρες μετά την σπέρματεγχυση κ αφού έχεις πάει για έλεγχο για να ελέγξει αν έσπασε σωστά το οωθηλακιο κ σου λεει ωραία ωχροποιηθηκε το οωθηλακιο τι σημαίνει?????

8 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@Vasoth.

@athinoulitsa

@Hope.M

@favol

Καλησπέρα.....Όταν σου λεει ο γιατρός λίγες ώρες μετά την σπέρματεγχυση κ αφού έχεις πάει για έλεγχο για να ελέγξει αν έσπασε σωστά το οωθηλακιο κ σου λεει ωραία ωχροποιηθηκε το οωθηλακιο τι σημαίνει?????

Δε ξερω να σου απαντησω εγω μετα τη σπερματενχυση δε πηγα ποτε να δει κατι.αφου την καναμε καθομουν μιση ωρα ξαπλα στο ιατρείο κ μετα σπιτι κ ξεκουραση την υπολοιπη μερα.δεν το ρωτησες τι σημαινει αυτο?

0EKFp2.png

9 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@Vasoth.

@athinoulitsa

@Hope.M

@favol

Καλημέρα κορίτσι μου κι εγώ μετά την σπερματεγχυση δεν πήγαινα ξανά.η ώρα που κανονιζοταν η σπερματεγχυση ήταν προγραμματισμένη ώστε λίγο πριν η λίγο μετά να σπάσει το ωοθυλάκιο.θα το ψάξω στο ίντερνετ και θα σου στείλω τι βρήκα για αυτό που ρωτάς

9 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

@Vasoth.

@athinoulitsa

@Hope.M

@favol

Από αυτά που διάβασα ωκι αν κατάλαβα σωστά γιατί τα γράφει επιστημονικά είναι ότι το ωοθυλάκιο όταν σπάσει άρχιζε να παράγει μια ορμόνη που ονομάζεται προγεστερόνη η οποία βοηθάει στην εμφύτευση του ωαρίου αν αυτό τελικά γονιμοποιηθεί.αυτη η φάση ονομάζεται ωχρινικη φάση.αυτα κατάλαβα.ευχομαι να σε διαφωτισα λίγο.

• Ευχαριστώ 1

Κ εγω ετσι ήμουν....Αλλά μου ειπε απόγευμα να κάνω Κ έρωτα με τον άντρα μου κ να πάω βραδάκι να δει αν έσπασε το οωθηλακιο...τον ρώτησα κ μου είπε ότι σημαίνει ότι έσπασε Κ πήρε αιμα πήγε μητρα

1 ώρα πρίν, Dandreo είπε:

Κ εγω ετσι ήμουν....Αλλά μου ειπε απόγευμα να κάνω Κ έρωτα με τον άντρα μου κ να πάω βραδάκι να δει αν έσπασε το οωθηλακιο...τον ρώτησα κ μου είπε ότι σημαίνει ότι έσπασε Κ πήρε αιμα πήγε μητρα

Επαφουλα είχα κι εγώ την ίδια μέρα με τον άντρα μου!!σου εύχομαι καλή επιτυχία και μια θετική χοριακη!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...