Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 12/10/2018 at 6:24 ΜΜ, Dandreo είπε:

Ναι σημερα...εντάξει αυτη η καθυστέρηση ήταν ταινία τρόμου 

11 ημερα 

Εξωμητριο 6 

Αυγο 11

Ενέσεις pouregon 100 no

Tι πιστεύεται θα μεγαλώσει εχω ελπίδες ωσ την Τετάρτη που θα μεγαλώσω την ποσότητα στα 150ml

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

11 ημερα 

Εξωμητριο 6 

Αυγο 11

Ενέσεις pouregon 100 no

Tι πιστεύεται θα μεγαλώσει εχω ελπίδες ωσ την Τετάρτη που θα μεγαλώσω την ποσότητα στα 150ml

@Dandreo για σπερματεγχυση λες κορίτσι μου? Αν ναι τότε καλά μου φαίνεται ότι μεγαλώνει το αυγό.. στα 20 περίπου θα το κλειδώσεις με την ένεση...σπερματεγχυση θα κάνεις?

1 hour ago, Hope.M είπε:

@Dandreo για σπερματεγχυση λες κορίτσι μου? Αν ναι τότε καλά μου φαίνεται ότι μεγαλώνει το αυγό.. στα 20 περίπου θα το κλειδώσεις με την ένεση...σπερματεγχυση θα κάνεις?

Ναι

Κ ελπίζω αυτή την φορά να πάει καλύτερα...ξεκινήσαμε την pouregon στισ 15 του μηνα ( Αδιαθετησα 11) με 100ml κ σήμερα Κυριακή κάναμε ξεκινήσαμε τα 150ml ωσ την Τετάρτη που έρχεται κ θα μας δει ο γιατρός 

Σήμερα το εξωμητριο  6

Κ το αυγό 11 μακάρι να μεγαλώσει σωστά 

Καλημερα κπριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για την στηριξη! Ειναι τοσο ωραιο συναισθημα να μπορεις να μιλησεις σε καποιον που σε καταλαβαινει. Σημερα θα παρω τον εξωσωματικο να κλεισω ραντεβου να δουμε τι θα μας πει. 

Με το καλο κοριτσια μου ολες με καλα νεα μοναχα!

8 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Ναι

Κ ελπίζω αυτή την φορά να πάει καλύτερα...ξεκινήσαμε την pouregon στισ 15 του μηνα ( Αδιαθετησα 11) με 100ml κ σήμερα Κυριακή κάναμε ξεκινήσαμε τα 150ml ωσ την Τετάρτη που έρχεται κ θα μας δει ο γιατρός 

Σήμερα το εξωμητριο  6

Κ το αυγό 11 μακάρι να μεγαλώσει σωστά 

Μια χαρά μεγαλώνει!!!! Κ το ενδομητριο μια χαρά μη σ ανησυχεί τίποτα!!! Κοίτα το στόχο σου!!!

Διαφημίσεις

@Dandreo ελπίζω να σου πάνε όλα καλά σήμερα και να είσαι έτοιμη! Πώς και πήγες σε ενέσεις; Και εγώ θα πάω αύριο να δω τι γίνεται.. Είμαστε κοντά σε μέρες...

@MELINASP πότε έκλεισες ραντεβού τελικά; Ελπίζω να είστε καλύτερα αυτές τις ημέρες και να δέχτηκες τη συγνώμη του και αυτός να συνηδητοποιησε την κατάσταση και τι πρέπει να γίνει..

Γειαααααα Μόλις γύρισα Απο γιατρό 

Οωθηλακιο 19.5 ενδομήτριο 9

Εκανα ovitrell σήμερα κ Παρασκευή σπέρματεγχυση

Παναγία μου μακάρι 

Ξεκίνησα τις ενέσεις γιατι Δυστυχώς το αυγό μου δεν μεγάλωνε αρκετά κ έπεφτε αγγούρο..σε αυτη την περίοδο ξεκίνησα τις ενέσεις για να βγάλω παραπάνω αυγά αλλα Δυστυχώς μονο ενα εμφανίστηκε αλλα τα κατάφερε κ δυνάμωσε τελικά..ελπίζω στο καλύτερo

@favol

@Hope.M

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dandreo είπε:

Γειαααααα Μόλις γύρισα Απο γιατρό 

Οωθηλακιο 19.5 ενδομήτριο 9

Εκανα ovitrell σήμερα κ Παρασκευή σπέρματεγχυση

Παναγία μου μακάρι 

Ξεκίνησα τις ενέσεις γιατι Δυστυχώς το αυγό μου δεν μεγάλωνε αρκετά κ έπεφτε αγγούρο..σε αυτη την περίοδο ξεκίνησα τις ενέσεις για να βγάλω παραπάνω αυγά αλλα Δυστυχώς μονο ενα εμφανίστηκε αλλα τα κατάφερε κ δυνάμωσε τελικά..ελπίζω στο καλύτερo

@favol

@Hope.M

Τελειααα !! Είδες που ανησυχούσες τζαμπα? Μια χαρά αυγουλακι κ ενδομητριο!!! Σου εύχομαι Κ μια τέλεια χοριακη κορίτσι μου!παρεμπιπτόντως πολύ καλό ενδομητριο! Το 9αρι θεωρείται πολύ καλό!!!! Μπράβο κ σύντομα με νεακια!!!

Σε ευχαριστώ μακάρι.. απλά μου έκανε εντύπωση ο γιατρός μου δεν φάνηκε θετικός ενώ στην πρώτη σπερματεγχυση που το αυγό ήταν 16.9 ηταν πιο θετικός κ μου κάνει εντύπωση!!! Μου είπε μάλιστα ότι μετά από αυτή την προσπάθεια αν δεν πετύχει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική ..ενω ο ίδιος έλεγε ότι αν θεωρούσε πως ολο αυτο γινόταν χωρίς λόγο η σκοπο δεν θα το έκανε..Εγω παρολα αυτα πιστεύω όπως Κ απο την πρωτη μερα του υπέρηχου που το αυγό είχε εμφανιστεί δειλά οτι θα μεγάλωνε κ πιστεύω πως θα τα καταφέρω κ με την σπερματεγχυση!! Κ σου εύχομαι κ σε εσένα τα καλύτερα @favol

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, favol είπε:

@Dandreo ελπίζω να σου πάνε όλα καλά σήμερα και να είσαι έτοιμη! Πώς και πήγες σε ενέσεις; Και εγώ θα πάω αύριο να δω τι γίνεται.. Είμαστε κοντά σε μέρες...

@MELINASP πότε έκλεισες ραντεβού τελικά; Ελπίζω να είστε καλύτερα αυτές τις ημέρες και να δέχτηκες τη συγνώμη του και αυτός να συνηδητοποιησε την κατάσταση και τι πρέπει να γίνει..

Καλησπερα κοριτσακι μου! Αυριο το απογευμα εχω ραντεβου. Θα σας ενημερωσω τι μου ειπε. Ειμαστε καλυτερα μπορω να πω. 

On 20/10/2018 at 6:50 ΜΜ, MelinaFo είπε:

Σας διαβαζω χαρηκα πολυ για την εξελιξη @MELINASP

Οταν θα κανετε με το καλο την διαδικασια της εξωσωματικης μετα την ωοληψια θα δωσει ο συζυγος σπερμα! Το δειγμα ελεγχεται απο εμβρυολογους, και 1% να εχει φυσιολογικες μορφες υπαρχουν χιλιαδες σπερματοζωαρια υγιη! Απλα σε περιπτωσεις με ιστορικο αποβολων ή αν το δειγμα ειναι κακο θα σας πουν να επιλεξεται την μικρογονιμοποιηση! Δηλαδη θα επιλεξει ο εμβρυολογος μακροσκοπικα το υγιες σπερματοζωαριο και με αυτο θα γονιμοποιησει το ωαριο. Οποτε να μην σε ανησυχουν τα ποσοστα. Οσο για τον προεμφυτευτικο ελεγχο προτεινω να κανεις μια ερευνα αν απαιτειται στην περιπτωση σας! Εχει μεγαλο κοστος και απαιτει καποιον αριθμο εμβρυων. Και στο λεω γτ προσφατες ερευνες δειχνουν οτι δεν δινει μεγαλυτερα ποσοστα απο την μικρογονιμοποιηση εκτος αν υπαρχει ζητημα ασθενειας που κληρονομειται μεσω dna ή συνεχομενες αποτυχιες.

Σε ευχαριστω πααρα πολυ για τις πληροφοριες!

• Μου αρέσει 1

Τέλεια νέα @Dandreo!! Πολύ χάρηκα! Άντε με το καλό.. Πραγματικά περίεργο γιατί άλλαξε στάση ο γιατρός.. Γενικά μιλήσατε για την προηγούμενη φορά, σου εξήγησε πχ γιατί έγινε τόσο κοντά η ένεση με τη σπερματέγχυση; Θεωρητικά αν το πρόβλημα σου είναι τα αυγά σου φαίνεται ότι με τις ενέσεις πας μια χαρα! Οπότε γιατί να μην δώσεις λίγο περιθώριο; Τεσπα, όπως και να έχει, την Παρασκευή ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά και αυτό θα είναι το τυχερό σου ωαριάκι!!!

πρίν από 16 λεπτά , Dandreo είπε:

21 το οωθηλακιο σήμερα καλα πηγαμε !!!

Αύριο σπερματεγχυση Αντε να δούμε 

Εσυ πως πήγες?? 

@favol

@Hope.M

@Dandreo Καλή επιτυχία κούκλα μουυυ!!! Εγω αύριο θα πάω στο κέντρο για επανέλεγχο χαρτιών για την Επιτροπή που θα περάσουμε στη 1/11..  καλά είμαι.. ε...είμαι λίγο μες την ανησυχία κ το άγχος...να μην πω ψέμματα...βλέπω σειρές στο youtube διαβάζω κάνα βιβλίο όσο μπορώ να απασχολώ το μυαλό γιατί μου γιατί θα το καψω απ τις τόσες σκέψεις.. χαχαχα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...