Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Tatiana30 είπε:

@MELINASP διάβασα 2 φορές  προσεκτικά τα όσα γράφεις...θα σου πω μιας κ ρωτάς την ταπεινή μου γνώμη σαν τρίτο μάτι..αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι πρώτα από όλα ψυχραιμία γιατί θα κλονιστεί και η υγεία σου στο τέλος.Το μωράκι που θα κάνετε θα το κάνετε γιατί αγαπιέστε πρώτα από όλα εσείς και αυτό το περίσσευμα αγάπης σας, θα το δώσετε σε ένα νέο πλάσμα...κορίτσι μου με αυτά που μας περιέγραψες πραγματικά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης.Θα σου κάνω κάποια ρητορικά ερωτήματα πιο πολύ για να τα απαντήσεις στον εαυτό σου και να έχεις εσύ τροφή για περαιτέρω σκέψη... μήπως η δοκιμασία που περνάτε είναι η αφορμή απλά για ήδη υπάρχοντα προβλήματα που υπέφωσκαν? Εσύ προσωπικά ήσουν ευτυχισμένη κ ικανοποιημένη με αυτόν τον άνθρωπο πριν από όλο αυτό το θέμα? Γιατί άλλο η γκρίνια κ ο καθημερινός καβγάς και άλλο οι βαριές κουβέντες που λέγονται. Σκέψου τα και  σου εύχομαι να το ξεπεράσετε και να θυμάσαι ότι πρώτα από όλα όσο σκληρό κ αν ακούγεται να αγαπάς τον εαυτό σου ..σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.

@MELINASP Μου σπαραξες την καρδιά κι ας δε σε ξέρω...θα σου πω μονο να ηρεμησεις γιατί χωρίς την υγεία σου δε θα κάνεις παιδί, ούτε μ αυτόν τον άνθρωπο ούτε με άλλον..θέλω να πω ότι επειδή πέρασα χωρισμο από αρραβώνα άλλο στο παρελθόν κ για άλλους λόγους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι όταν είναι έτσι τεταμένη και εκρηκτική η κατάσταση κ η ατμόσφαιρα, να είσαι λίγο πίσω...εννοώ μη περιμένεις τώρα να καταλάβει.. Τώρα το πήρε εγωιστικά.. άσε να ηρεμήσει η ατμόσφαιρα.. τώρα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν κ νόημα δε θα βγαίνει.. άσε να ηρεμήσει η κατάσταση εν ανάγκη πάνε στους γονείς σου λίγο καιρό...Κ μόλις καταλαγιάσει το ξαναπιανεις το θέμα.. είναι σε φάση άρνησης και επεξεργασίας από την πραγματικότητα και δε μπορεί τίποτα να δεχτεί τώρα...ξέρω τι σου λέω.. Τώρα και μια κουβέντα απλη να λες θα είναι βόμβα στη σχέση σας...πρωτίστως βάλε σε σειρά αυτά τα πράγματα και μετά ξαναπιανεις αυτό το θεμα..ξέρεις καμία φορά χρειάζεται, είναι αναγκαίο σε μια κατάσταση χωρίς συγκεκριμένο δρόμο, να πιάνουμε λίγο πάτο, για να συνέρχονται πρώτα μεταξύ μας σα σχέση κ να θέτουμε καινούργιες γερές βάσεις για το μέλλον κ μετά για ένα παιδί...θα γινόταν αυτό πολλοί το περνάνε.. Και πολλοί το ξεπερνάνε.. Και είναι καλύτερα από πριν.. οι κουβέντες δυστυχώς δε μαζεύονται οι γ@μημενες...όμως αν είσαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλεις να βασιστεί σοβαρά με όποιο τρόπο να έρθει ένα παιδί και να κάνεις οικογένεια Καλή μαζί του, ξέχνα της κουβέντες.. καμία φορα μετράνε οι όλες οι ουσιώδες πράξεις που κάνει ο άλλος και έτσι οι κουβέντες πάνε χαραμι....όμως αν κ έστω  κ λίγο έχεις ενδοιασμό και κουβέντες να μη σου έλεγε, αλλά δε καλύπτεσαι στο όλο θέμα οικογένειας τότε κούκλα μου σκέψου το Καλά...την υγεία σου δε θα τη χαλάσεις για κανέναν...τη χάλασα μια φορά στο παρελθόν κ από τότε έχω κουσούρι τις πληγές στο στομάχι...Όχι κούκλα μου..φιλοσοφησε  τα ήρεμα και καλά.. παιδί θα κάνεις σ αυτή τη ζωή μ αυτόν που θα επιλέξεις εσύ για μια ήρεμη και ζέστη οικογένεια....περιμένω νέα σου..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου

Εμείς δυστυχώς πιασαμε πατο. Χθες πήγαμε στο γιατρό και μετά από τελευταίες εξετάσεις μας ειπέ οτι είναι το πιο καλό σαν λύση είναι να προχωρήσουμε στην εξωσωματική με προεμφυτευτικο ελεγχο. Να εμφυτεύσουν τα ωαρια στις έξι μέρες και όχι στις δύο ούτως ώστε να έχουν άλλες τέσσερις μέρες για να αναπτυχθούν για να κάνουν αυτοί τον έλεγχο να δουν ότι όλα είναι εντάξει και να τοποθετήσουν τα πιο γερά. Εκεινος ξεκαθαρισε και στον γιατρο οτι δεν θελει να κανει εξωσωματικη αλλα σπερματενχυση. Ακομα και ο γιατρος του ειπε τα δεδομενα και τα ποσοστα Ότι με το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη σπερματέγχυση υπάρχει δυνατότητα και πάλι να μεινω εγκυος σε ιδιο εμβρυο με τις προηγουμενες φορες. Του ειπε επισης οτι τον τελευταιο λογο τον εχω εγω που θα το γεννησω. Με το σύζυγό μου μετά είχαμε τον χειρότερο τσακωμό που έχουν από τόσα χρόνια το αποτέλεσμά ήτανε να σηκωθεί να φύγει εκείνους να σηκωθώ να φύγω κι εγώ. Άκουσα πολύ βαρύς κουβέντες χθες του στυλ ότι θα το έχεις βάρος στη συνείδησή σου να με χρεώσεις λεφτά γιατί εσύ επέλεξες να κάνεις εξωσωματική. Αν εγω παθω κατι απο τα χρεη για να κανεις εσυ ενα παιδι θα το εχεις βαρος. Εγώ αυτά τα παιδιά δεν θα τα νιώθω δικά μου. Και φυσικά το καλύτερο ότι αν έχεις εσύ είχες το πρόβλημα εγώ μπορει και να χώριζα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πέσει το ζάχαρο τόσο πολύ που λιποθύμησα αλλά το καλό είναι ότι ημουν στο σπίτι της κουμπάρας μου και συνήλθα λίγο γρήγορα δεν ημουν στο δρόμο. Τον πήρε ο κουμπάρος μου τηλέφωνο και τουπέ να τσακιστεί να έρθει για να του μιλήσει του μίλησε του είπε κάποια πράγματα να συνέλθει γιατί εκείνος έχει το πρόβλημα και δεν μπορεί να μου κάνει μένα τη ζωή μου πατίνι ενώ εγώ απλόχερα θέλω να προσφέρω ένα παιδί. Του είπε ότι δεν ξέρει αν θέλει τόσο πολύ να κανει παιδί όσο το ήθελε. Αλλά ξέρει ότι πρέπει γιατί δε κάνουμε τώρα θα χωρισουμε. Σε εκείνον όμως δεν είπε όλα όσα μου είπε και το παρουσίασε λίγο πιο μαζεμένα και κατά συνέπεια ο κουμπάρος μου τον έβρισε ότι ας τις μαλακίες εμένα ξέρω τι είπες  δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. 

Εν ολιγης κοριτσάκι μου κλονίστηκε πάρα πολύ η εμπιστοσύνη μου στον άντρα μου γιατί λέω πως θέλω εγώ να φέρω ένα παιδί σ' αυτό το κόσμο απ' τη στιγμή που δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου αν εγώ είχα το πρόβλημα θα με είχε χωρίσει και εγώ θέλω να ρισκάρω να φέρω ένα παιδί σ' αυτή την οικογένεια και αν κούφια η ώρα το παιδί αυτό έχει κάποιο πρόβλημα κι εγώ τι θα κάνω θα το κοιτάει με στραβό μάτι γιατι οπως λεει θα'ναι από εξωσωματική ή θα μου λέει έκανες εξωσωματική βγήκε ένα τέτοιο παιδί. 

Δεν ξερω τι να κανω

Συγγνωμη που σας ζαλισα

Δε ξερω τι να σου πω πραγματικα δεν εχω εμπειρια σε αυτα τα θεματα στεναχωρηθικα πολυ με οσα διαβασα οι κουβεντες μενουν δε ξεχνιουντε εγω αυτο που θα σου πω ειναι να σκεφτεις τι θελεις πραγματικα εσυ! Αν θα εισαι καλα εσυ με αυτον τον ανθρωπο ασχετα με το θεμα παιδι πρωτα αυτο να κοιταξεις γιατι να κανεις παιδι κ να μην εισαστε καλα μεταξυ σας μονο χειροτερα θα κανει τα πραγματα ενα παιδι δεν δενει το ζευγαρι ισα ισα πιστευω το βαζει κ σε μια πιο δυνατη δοκιμασια το εχω δει σε δικους μου ανθρωπους αλλοι αντεξαν αλλοι ομως που ειχαν απο πριν θεματα κ τα παρεβλεπαν δεν τα καταφεραν.κανουμε ενα παιδι για να συμπληρωσει την ευτυχια μας οχι για να κλεισει καποια κενα δυστιχως μεγαλωνουν τα κενα κ αλλο μετα.συμφωνω με τα κοριτσια πιο πανω πρωτα να λυσετε τα μεταξυ σας κ ολα τα αλλα θα γινουν να εισατε καλα μεταξυ σας κ μετα βλέπετε τι θα κανετε.Κ να σκεφτεις πρωτα τον εαυτο σου Σκεψου οτι δε βγαινει μια ζωη περα με εναν ανθρωπο που δεν εισαι καλα μαζι του ευχομαι οτι καλυτερο 

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

@Vasoth. @Hope.M @Tatiana30

Σημερα το πρωι ηρθε και εβαλε τα κλαματα μου ζητησε συγγνωμη για οσα ειπε και οτι δεν τα εννοει λεει. Εχει θηχτει ο ανδρικος του εγωισμος λεει. Ντρεπεται που με βαζει σε αυτη τη διαδικασια. Δεν θελω να σε χασω αλλα νιωθω ξεφτιλας που δεν μπορω να σου δωσω ενα παιδι ευκολα καο ειμαι μ@ λ@ κας που ειπα τετοια πραγματα πανω στα νευρα μου καο ξεσπασα σε σενα που δεν φταις πουθενα. Οτι δεν μου αξιζει κατι τετοιο και αλλα τετοια. Του ξεκαθαρισα οτι μονο κακο εκανε με οσα ειπε αλλα ειμαι διατεθυμενη να τα αφησω πισω αν μου αποδειξει οτι θα με στηριξει σε αυτο το βημα. Ειπε οτι θα κανει πτι χρειαστει. Του ειπα οτι δευτερα θα παρω τον εξωσωματικο. Να παμε να δουμε απλα να μας πει την γνωμη του δεν χανουμε τιποτα. Και συμφωνησε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

@Vasoth. @Hope.M @Tatiana30

Σημερα το πρωι ηρθε και εβαλε τα κλαματα μου ζητησε συγγνωμη για οσα ειπε και οτι δεν τα εννοει λεει. Εχει θηχτει ο ανδρικος του εγωισμος λεει. Ντρεπεται που με βαζει σε αυτη τη διαδικασια. Δεν θελω να σε χασω αλλα νιωθω ξεφτιλας που δεν μπορω να σου δωσω ενα παιδι ευκολα καο ειμαι μ@ λ@ κας που ειπα τετοια πραγματα πανω στα νευρα μου καο ξεσπασα σε σενα που δεν φταις πουθενα. Οτι δεν μου αξιζει κατι τετοιο και αλλα τετοια. Του ξεκαθαρισα οτι μονο κακο εκανε με οσα ειπε αλλα ειμαι διατεθυμενη να τα αφησω πισω αν μου αποδειξει οτι θα με στηριξει σε αυτο το βημα. Ειπε οτι θα κανει πτι χρειαστει. Του ειπα οτι δευτερα θα παρω τον εξωσωματικο. Να παμε να δουμε απλα να μας πει την γνωμη του δεν χανουμε τιποτα. Και συμφωνησε.

Ειναι ενα βημα κ αυτο πηγαινετε να μιλησετε κ μετα παρτε το χρονο σας μεχρι να ξεκινησετε τη διαδικασια μη βιαστειτε αν δεν εισαστε 100% σιγουροι ειναι δυσκολος ο δρομος της εξωσωματικης οχι της διαδικασιας οσο το ψυχολογικο κομματι κ θα θες στηριξη εσυ πρωτα γιατι εσυ θα τα περασεις ολα ο αντρας σου μονο ενα πραγμα εχει να κανει κ δε θα του ειναι κ καθολου επωδυνο.σου ευχομαι οτι καλυτερο κ μακαρι να βγειτε πιο δυνατοι κ πιο δεμενοι μετα απο αυτο.

0EKFp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ειναι ενα βημα κ αυτο πηγαινετε να μιλησετε κ μετα παρτε το χρονο σας μεχρι να ξεκινησετε τη διαδικασια μη βιαστειτε αν δεν εισαστε 100% σιγουροι ειναι δυσκολος ο δρομος της εξωσωματικης οχι της διαδικασιας οσο το ψυχολογικο κομματι κ θα θες στηριξη εσυ πρωτα γιατι εσυ θα τα περασεις ολα ο αντρας σου μονο ενα πραγμα εχει να κανει κ δε θα του ειναι κ καθολου επωδυνο.σου ευχομαι οτι καλυτερο κ μακαρι να βγειτε πιο δυνατοι κ πιο δεμενοι μετα απο αυτο.

Σε ευχαριστω πολυ για την στηριξη να ειστε καλα ολες κπριτσια! Με βοηθατε πολυ!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@MELINASP όλα θα πάρουν το δρόμο τους..όλα θα στρώσουν.. φτάνει να έχετε ο ένας τον άλλον. Κοίτα.. καμία φορα λέμε πράγματα κ κουβέντες που δεν τα εννοούμε όντως.. είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για το ζευγάρι...είναι μεγάλη δοκιμασία για τη σχέση τους..καθένας ξεσπάει αλλιώς μη νομίζεις.. άλλοι λένε κουβέντες.. άλλοι απομακρύνονται.. άλλοι είναι απαισιόδοξοι κ αρνητικοί κ κλαινε..(Εγώ στην αρχη) ..άλλοι δεν έχουν όρεξη για τίποτα και είναι μες στην μιζέρια και στην κατήφεια..(Εγώ στην αρχη)..άλλοι νευριαζουν με το ταίρι τους πως καταφέρνει να είναι ήρεμο κ αισιόδοξο.. (Εγώ πάλι στην αρχη..Και λίγο τωρα)...θέλω να πω ότι σ αυτή τη δοκιμασία πριν την υποβοηθούμενη όταν συνειδητοποιείς ότι δεν έρχεται Κ πρέπει να στρέψεις αλλού είναι πάντα έκρυθμη κατάσταση και για τους 2..οπότε θα ξεφύγουν κουβέντες και γενικά θα υπάρξουν καταστάσεις εντάσεις.. απλά το θέμα όλο είναι να δενεσαι μ αυτή τη κατάσταση παρ' όλα τα ξεσπάσματα..Ο στόχος σας να είναι κοινός...Εγώ δε στέκομαι να σου πω τόσο στις κουβέντες..Η ζωή μ έμαθε ότι όσο εύκολα λες καλές κουβέντες τόσο εύκολα λες και το σ αγαπώ...όσο μπορεί να μην το εννοείς στη μια άλλο τόσο ισχύει κ για την άλλη.. Και να σου πω κ κάτι τελευταίο?? Πληγώνει πιο πολύ ένα ψεύτικο σ αγαπώ από κάποιες βαριές κουβέντες σε στιγμή έντασης και πίεσης..  γιατί άνθρωποι είμαστε κ οι δύσκολες αυτές καταστάσεις θα μας κάνουν να που με Κ 2 λόγια παραπάνω.. το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη πραγματική και η μετάνοια.. Αφού γύρισε κ κατάλαβε, δώσ' του το χρόνο να το διαχειριστεί..δεν είναι λίγο στην τελική ρε γμτ να κατανοεί ότι όλα ευθύνονται από εκεί.. είναι μεγάλο βάρος.. που του προκαλεί ένα χάος στο μπερδεμένο μυαλό του..πόσο μάλλον αν βάλουμε κ το οικονομικό τη σήμερον ημέρα που οι πιο πολλοι είμαστε οριακα..Και με τετοιες καταστασεις ειμαστε με τη μεγγενη στο λαιμο..παρτε το χρονο σας κ ανασυγκροτηθειτε μαζί...κ με μαζί με το χρόνο να του περάσεις το μήνυμα ότι είστε ένα ότι όλα θα τα κάνετε μαζί.. δεν έχει σημασία από που ξεκινάει η κατάσταση.. το θέμα είναι που θα τελειώσει και εννοώ ότι θα τελειώσει όταν φτάσετε στον επιθυμητό στόχο μαζί...όμως φρόντισε εν καιρώ να του περάσεις και το μήνυμα ότι αν τοίχον ξαναβρεθειτε στο μέλλον σε ζόρικη κατάσταση, ας παραλήψει τις κουβέντες.. και ότι πάλι είστε ένα κ ότι όλα θα τα λύνετε μαζί...

Υ.γ εγώ θα ρωτήσω τη βλακεία μου πάλι.γιατι σας βάζουν με τη μορφολογία για εξωσωματική? Εννοώ κ μεις έχουμε 3% αντί 4% .κ μας επρηξαν τα ουμπαλα για σπερματεγχυσεις...δεν μας είπαν κάτι για έμβρυα μη υγειη κτλ .απλά επειδή δεν έπιασα εγώ 2 φόρες με σπερματεγχυση  δε σηκώνει και άλλη θεραπεία έτσι το επισπευσαμε για εξωσωματική ..εσας σας είπαν με τη μορφολογία ότι θα πιάσει μη υγιή? Ξέρεις γιατί το ρωτάω? Γιατί πήγα σε 2 μεγάλα κέντρα και σε κανένα απ τα 2 δεν μου είπαν αυτό. Ίσα ίσα μας είπαν ότι πιάνουμε κ φυσιολογικά (πράγμα που φυσικά δεν έγινε.. )

πρίν από 8 λεπτά , Hope.M είπε:

@MELINASP όλα θα πάρουν το δρόμο τους..όλα θα στρώσουν.. φτάνει να έχετε ο ένας τον άλλον. Κοίτα.. καμία φορα λέμε πράγματα κ κουβέντες που δεν τα εννοούμε όντως.. είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για το ζευγάρι...είναι μεγάλη δοκιμασία για τη σχέση τους..καθένας ξεσπάει αλλιώς μη νομίζεις.. άλλοι λένε κουβέντες.. άλλοι απομακρύνονται.. άλλοι είναι απαισιόδοξοι κ αρνητικοί κ κλαινε..(Εγώ στην αρχη) ..άλλοι δεν έχουν όρεξη για τίποτα και είναι μες στην μιζέρια και στην κατήφεια..(Εγώ στην αρχη)..άλλοι νευριαζουν με το ταίρι τους πως καταφέρνει να είναι ήρεμο κ αισιόδοξο.. (Εγώ πάλι στην αρχη..Και λίγο τωρα)...θέλω να πω ότι σ αυτή τη δοκιμασία πριν την υποβοηθούμενη όταν συνειδητοποιείς ότι δεν έρχεται Κ πρέπει να στρέψεις αλλού είναι πάντα έκρυθμη κατάσταση και για τους 2..οπότε θα ξεφύγουν κουβέντες και γενικά θα υπάρξουν καταστάσεις εντάσεις.. απλά το θέμα όλο είναι να δενεσαι μ αυτή τη κατάσταση παρ' όλα τα ξεσπάσματα..Ο στόχος σας να είναι κοινός...Εγώ δε στέκομαι να σου πω τόσο στις κουβέντες..Η ζωή μ έμαθε ότι όσο εύκολα λες καλές κουβέντες τόσο εύκολα λες και το σ αγαπώ...όσο μπορεί να μην το εννοείς στη μια άλλο τόσο ισχύει κ για την άλλη.. Και να σου πω κ κάτι τελευταίο?? Πληγώνει πιο πολύ ένα ψεύτικο σ αγαπώ από κάποιες βαριές κουβέντες σε στιγμή έντασης και πίεσης..  γιατί άνθρωποι είμαστε κ οι δύσκολες αυτές καταστάσεις θα μας κάνουν να που με Κ 2 λόγια παραπάνω.. το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη πραγματική και η μετάνοια.. Αφού γύρισε κ κατάλαβε, δώσ' του το χρόνο να το διαχειριστεί..δεν είναι λίγο στην τελική ρε γμτ να κατανοεί ότι όλα ευθύνονται από εκεί.. είναι μεγάλο βάρος.. που του προκαλεί ένα χάος στο μπερδεμένο μυαλό του..πόσο μάλλον αν βάλουμε κ το οικονομικό τη σήμερον ημέρα που οι πιο πολλοι είμαστε οριακα..Και με τετοιες καταστασεις ειμαστε με τη μεγγενη στο λαιμο..παρτε το χρονο σας κ ανασυγκροτηθειτε μαζί...κ με μαζί με το χρόνο να του περάσεις το μήνυμα ότι είστε ένα ότι όλα θα τα κάνετε μαζί.. δεν έχει σημασία από που ξεκινάει η κατάσταση.. το θέμα είναι που θα τελειώσει και εννοώ ότι θα τελειώσει όταν φτάσετε στον επιθυμητό στόχο μαζί...όμως φρόντισε εν καιρώ να του περάσεις και το μήνυμα ότι αν τοίχον ξαναβρεθειτε στο μέλλον σε ζόρικη κατάσταση, ας παραλήψει τις κουβέντες.. και ότι πάλι είστε ένα κ ότι όλα θα τα λύνετε μαζί...

Υ.γ εγώ θα ρωτήσω τη βλακεία μου πάλι.γιατι σας βάζουν με τη μορφολογία για εξωσωματική? Εννοώ κ μεις έχουμε 3% αντί 4% .κ μας επρηξαν τα ουμπαλα για σπερματεγχυσεις...δεν μας είπαν κάτι για έμβρυα μη υγειη κτλ .απλά επειδή δεν έπιασα εγώ 2 φόρες με σπερματεγχυση  δε σηκώνει και άλλη θεραπεία έτσι το επισπευσαμε για εξωσωματική ..εσας σας είπαν με τη μορφολογία ότι θα πιάσει μη υγιή? Ξέρεις γιατί το ρωτάω? Γιατί πήγα σε 2 μεγάλα κέντρα και σε κανένα απ τα 2 δεν μου είπαν αυτό. Ίσα ίσα μας είπαν ότι πιάνουμε κ φυσιολογικά (πράγμα που φυσικά δεν έγινε.. )

Εγω εχω μεινει δυο φορες εγκυος και τα εχασα. Εχει μορφολογια στο 2% και κατατμιση σπερματος στο 18%. Τωρα τι να σου πω. πρεπει να βρεθει υγιες σπερματπζωαριο. Για αυτο θα παω και στον εξωσωματικο να μας πει κ εκεινπς. Εσεις εχετε μονο κακη μπρφολογια η και κατατμιση;

πρίν από 10 λεπτά , MELINASP είπε:

Εγω εχω μεινει δυο φορες εγκυος και τα εχασα. Εχει μορφολογια στο 2% και κατατμιση σπερματος στο 18%. Τωρα τι να σου πω. πρεπει να βρεθει υγιες σπερματπζωαριο. Για αυτο θα παω και στον εξωσωματικο να μας πει κ εκεινπς. Εσεις εχετε μονο κακη μπρφολογια η και κατατμιση;

Εμείς μόνο μορφολογία.ομως ο εξωσωματικος που τον είχαμε ρωτήσει μας ειπε ότι η μορφολογία κυμαίνεται από 1% έως 4% το καλό που λένε.του είπα ότι αν ήμασταν στο 2% τι θα γινόταν? Κ μ είχε πει ότι οκ απλά θα ήταν πιο ζόρικα αλλά όχι ανεπιτυχή τα πράγματα για σπερματεγχυση. Δεν μας ειπε κάτι για μη υγιή κτλ. Κ στα 2 κέντρα τα διαφορετικά που έκανα τις σπερματεγχυσεις..(αλλάξα κέντρο για λόγους επαγγελματισμού του γιατρού εννοώ ήταν λίγο απότομος κ εγώ αγχωμένη κ γω δεν μπορώ να με μαλώνουν θέλω λίγο πιο ήρεμα πράγματα πράγμα που το βρήκα στον ήδη γιατρό μου-ο Θεός να τον έχει καλά.. ). Μήπως απ την κατάτμηση τότε σας δυσκολεύει.. Εγώ δεν έπιασα δυστυχώς.. Η μπορεί κ να έπιασα κ να μην το κατάλαβα.. αλλά πάλι ρε γμτ δε θα είχα μα ποτέ μια καθυστέρηση?? Εγώ εκεί.. γκρανγκ στη μερα της!!!πάντως μην απογοητεύεσαι.. κ με τη σπερματεγχυση αν δεν διορθώνεται η κατάτμηση θα διαλέξουν σίγουρα τα υγιή.. μη φοβάσαι.. τα ξεψαχνιζουν...

πρίν από 13 λεπτά , Hope.M είπε:

Εμείς μόνο μορφολογία.ομως ο εξωσωματικος που τον είχαμε ρωτήσει μας ειπε ότι η μορφολογία κυμαίνεται από 1% έως 4% το καλό που λένε.του είπα ότι αν ήμασταν στο 2% τι θα γινόταν? Κ μ είχε πει ότι οκ απλά θα ήταν πιο ζόρικα αλλά όχι ανεπιτυχή τα πράγματα για σπερματεγχυση. Δεν μας ειπε κάτι για μη υγιή κτλ. Κ στα 2 κέντρα τα διαφορετικά που έκανα τις σπερματεγχυσεις..(αλλάξα κέντρο για λόγους επαγγελματισμού του γιατρού εννοώ ήταν λίγο απότομος κ εγώ αγχωμένη κ γω δεν μπορώ να με μαλώνουν θέλω λίγο πιο ήρεμα πράγματα πράγμα που το βρήκα στον ήδη γιατρό μου-ο Θεός να τον έχει καλά.. ). Μήπως απ την κατάτμηση τότε σας δυσκολεύει.. Εγώ δεν έπιασα δυστυχώς.. Η μπορεί κ να έπιασα κ να μην το κατάλαβα.. αλλά πάλι ρε γμτ δε θα είχα μα ποτέ μια καθυστέρηση?? Εγώ εκεί.. γκρανγκ στη μερα της!!!πάντως μην απογοητεύεσαι.. κ με τη σπερματεγχυση αν δεν διορθώνεται η κατάτμηση θα διαλέξουν σίγουρα τα υγιή.. μη φοβάσαι.. τα ξεψαχνιζουν...

Να σου πω το κορυφαιο το δικο μου ενω παντα εχω σταθερο κυκλο στις σπερματενχυσεις ερχοταν παντα μια μερα πριν τη χοριακη η περιοδος μου κ καναμε κ μια τυπικη χοριακη αρνητικη εννοείται εκει να δεις απογοητευση

• Λυπημένη/-ος 1

0EKFp2.png

Σας διαβαζω χαρηκα πολυ για την εξελιξη @MELINASP

Οταν θα κανετε με το καλο την διαδικασια της εξωσωματικης μετα την ωοληψια θα δωσει ο συζυγος σπερμα! Το δειγμα ελεγχεται απο εμβρυολογους, και 1% να εχει φυσιολογικες μορφες υπαρχουν χιλιαδες σπερματοζωαρια υγιη! Απλα σε περιπτωσεις με ιστορικο αποβολων ή αν το δειγμα ειναι κακο θα σας πουν να επιλεξεται την μικρογονιμοποιηση! Δηλαδη θα επιλεξει ο εμβρυολογος μακροσκοπικα το υγιες σπερματοζωαριο και με αυτο θα γονιμοποιησει το ωαριο. Οποτε να μην σε ανησυχουν τα ποσοστα. Οσο για τον προεμφυτευτικο ελεγχο προτεινω να κανεις μια ερευνα αν απαιτειται στην περιπτωση σας! Εχει μεγαλο κοστος και απαιτει καποιον αριθμο εμβρυων. Και στο λεω γτ προσφατες ερευνες δειχνουν οτι δεν δινει μεγαλυτερα ποσοστα απο την μικρογονιμοποιηση εκτος αν υπαρχει ζητημα ασθενειας που κληρονομειται μεσω dna ή συνεχομενες αποτυχιες.

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Vasoth. είπε:

Να σου πω το κορυφαιο το δικο μου ενω παντα εχω σταθερο κυκλο στις σπερματενχυσεις ερχοταν παντα μια μερα πριν τη χοριακη η περιοδος μου κ καναμε κ μια τυπικη χοριακη αρνητικη εννοείται εκει να δεις απογοητευση

@Vasoth.Μου θύμησες ακριβως τη δική  ιστορία μου στην 1η χοριακη..Δευτέρα 31/7...συμπλήρωμα 15 μέρες από τη σπερματεγχυση..ξύπνησα κεφάτη κ χαρούμενη που η εξ'αποδω δεν ήρθε...ντύνομαι πρωί πρωι γρήγορα για να φύγω σφαίρα στο μικροβιολογικο...είχα ήδη ενημερώσει (είναι φίλη μου) ότι θα πήγαινα.. πριν ξεκινήσω με τα κλειδιά στην πόρτα πήγα προς νερού μου...κ με καλημερισε..μπορείς να φανταστείς σοκ...πήγα τεσπα...με μαύρη καρδιά γιατί απλά ήθελαν τη χοριακη στο κέντρο...στο γυρισμό από το μικροβιολογικο μου κόβεται σε κατηφόρα το σανδαλι με τις περλες.. άρχισαν να κυλάνε οι περλες στην κατηφορα που πήρα για το γυρισμό.. άρχισαν να κυλάνε κ τα δάκρυα μου.. ξυπόλητη από το ένα κουτσό από το άλλο κ με την ψυχολογία στα τάρταρα, περπάτησα το 1 χιλιόμετρο να φτάσω σπίτι μου καταρακωμενη κ πιεσμένη από το κουτσό...άσε...ακόμη το θυμάμαι...όσον αφορά τη δεύτερη, τις μέρες που περίμενα φύγαμε ταξίδι να ηρεμήσουμε...πρωτη φορα μετά από τόσο καιρό φύγαμε κάπου οι δυο Μας...να χαλαρώσουμε...ειχα 7 μέρες στη διάθεσή μου να μου έρθει.. οπότε θα το απολαμβάναμε.. έτσι νομιζαμε. Με το που πατήσαμε το πόδι μας στο δωμάτιο στο νησί, την υποδέχτηκα..7 μέρες νωρίτερα.. πρωτη φορα νωριτερα ρε!εκεί.. να έρθει μαζί μου στις διακοπές...μπορείς να φανταστείς πόσο ξενέρωσα.. κ για τη σπερματεγχυση και για το ταξίδι.. όμως πέρα απ την πλακα το ρίξαμε έξω...εκεί είπα κ το αι σιχτηρ μ αυτή την κατάσταση!!

πρίν από 4 λεπτά , Hope.M είπε:

@Vasoth.Μου θύμησες ακριβως τη μν ιστορία μου στην 1η χοριακη..Δευτέρα 31/7...συμπλήρωμα 15 μέρες από τη σπερματεγχυση..ξύπνησα κεφάτη κ χαρούμενη που η εξ'αποδω δεν ήρθε...ντύνομαι πρωί πρωι γρήγορα για να φύγω σφαίρα στο μικροβιολογικο...είχα ήδη ενημερώσει (είναι φίλη μου) ότι θα πήγαινε.. πριν ξεκινήσω με ρα κλειδιά στην πόρτα πήγα προς νερού μου...κ με καλημερισε..μπορείς να φανταστείς σοκ...πήγα τεσπα...νε μαύρη καρδιά γιατί απλά ήθελαν τη χοριακη στο κέντρο...στο γυρισμό από το μικροβιολογικο μου κόβεται σε κατηφόρα το σανδαλι με τις περλες.. άρχισαν να κυλάνε οι περλες στην κατηφορα που πήρα για το γυρισμό.. άρχισαν να κυλάνε κ τα δάκρυα μου.. ξυπόλητη από το ένα κουτσό από το άλλο κ με την ψυχολογία στα τάρταρα, περπάτησα το 1 χιλιόμετρο να φτάσω σπίτι μου καταρακωμενη κ πιεσμένη από το κουτσό...άσε...ακόμη το θυμάμαι...όσον αφορά τη δεύτερη, τις μέρες που περίμενα φύγαμε ταξίδι να ηρεμήσουμε...πρωτη φορα μετά από τόσο καιρό φύγαμε κάπου οι δυο Μας...να χαλαρώσουμε...ειχα 7 μέρες στη διάθεσή μου να μου έρθει.. οπότε θα το απολαμβάναμε.. έτσι νομ7ζαμε. Με το που πατήσαμε το πόδι μας στο δωμάτιο στο νησί, την υποδέχτηκα..7 μέρες νωρίτερα.. εκεί.. να έρθει μαζί μου στις διακοπές...μπορείς να φανταστείς πόσο ξενέρωσα.. κ για τη σπερματεγχυση και για το ταξίδι.. όμως πέρα απ την πλακα το ρίξαμε έξω...εκεί είπα κ το αι σιχτηρ μ αυτή την κατάσταση!!

Λοιπον ακου τα ιδια εχουμε περασει πανω κατω πρωτη σπερματενχυση φεβρουαριο του 17 χοριακη καθαρα δευτερα δε βγηκαμε καρναβαλι λόγω της διαδικασιας(ειμαστε απο πατρα) κ μας στοίχισε οσο να ναι αλλα λεμε χαλαλι την καθαρα δευτερα ψαχνουμε εφημερευον να κανουμε τη χοριακη κ οπως τα λες μετο που μπαινω στο αυτοκινητο ηρθε η ατιμη ουτε μεχρι το κεντρο δε προλαβα να παω την εκανα τυπικα μαυρη καθαρη δευτερα καναμε στις αλλες δυο ημουν πολυ πιο χαλαρη γενικα ειδικα στην τελευταια δε μου στοιχισε καθολου ειχα ηδη αποφασισει οτι θα παω για εξωσωματικη.

• Χαχα 1

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Λοιπον ακου τα ιδια εχουμε περασει πανω κατω πρωτη σπερματενχυση φεβρουαριο του 17 χοριακη καθαρα δευτερα δε βγηκαμε καρναβαλι λόγω της διαδικασιας(ειμαστε απο πατρα) κ μας στοίχισε οσο να ναι αλλα λεμε χαλαλι την καθαρα δευτερα ψαχνουμε εφημερευον να κανουμε τη χοριακη κ οπως τα λες μετο που μπαινω στο αυτοκινητο ηρθε η ατιμη ουτε μεχρι το κεντρο δε προλαβα να παω την εκανα τυπικα μαυρη καθαρη δευτερα καναμε στις αλλες δυο ημουν πολυ πιο χαλαρη γενικα ειδικα στην τελευταια δε μου στοιχισε καθολου ειχα ηδη αποφασισει οτι θα παω για εξωσωματικη.

@Vasoth. ρε πραγματικα γελαω..ποσο υπομονη να εχουμε...κ γω να σου πω στην τελευταία στο ταξίδι πιο πολύ με χάλασε που ήρθε σφηνα  στο ταξίδι..Αφού να φανταστείς όταν μου ήρθε πήρα κατευθείαν τηλέφωνο να ξεκινήσω διαδικασίες.. κ από τότε ειμαι πιο ήρεμη...τώρα περιμένω τη Δευτέρα. Με το που μ έρχεται κάνω χοριακη Κ ορμονολογικες...άιντε να δούμε...

Τώρα να δεις που την περιμένω να έρθει για να ξεκινήσω, τώρα θα μου κάνει καμία κουλη καθυστέρηση.. 

πρίν από 7 λεπτά , Hope.M είπε:

@Vasoth. ρε πραγματικα γελαω..ποσο υπομονη να εχουμε...κ γω να σου πω στην τελευταία στο ταξίδι πιο πολύ με χάλασε που ήρθε σφηνα  στο ταξίδι..Αφού να φανταστείς όταν μου ήρθε πήρα κατευθείαν τηλέφωνο να ξεκινήσω διαδικασίες.. κ από τότε ειμαι πιο ήρεμη...τώρα περιμένω τη Δευτέρα. Με το που μ έρχεται κάνω χοριακη Κ ορμονολογικες...άιντε να δούμε...

Τώρα να δεις που την περιμένω να έρθει για να ξεκινήσω, τώρα θα μου κάνει καμία κουλη καθυστέρηση.. 

Οτι κ να κανει τωρα δε σε νοιαζει παμε για αλλα καλη επιτυχία σου ευχομαι!!

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Οτι κ να κανει τωρα δε σε νοιαζει παμε για αλλα καλη επιτυχία σου ευχομαι!!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου ολόψυχα! Εύχομαι απ την καρδιά μου κ σε σένα Καλή επιτυχία!! Θα λέμε τα νεακια μας!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...