Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

@MELINASP το έχουν αυτό κι άντρες να το επεξεργάζονται 100 φόρες κ με μια χρονοκαθυστερηση μερικές φορές.. χιχιχι...απλα μωρε δε μπορουν να διαχειριστούν τόσες πολλές αγχωτικες πληροφορίες με το ρυθμό που το κάνουμε εμείς.. θελουν το χρονο τους..δεν ειναι για πιεσεις μια κ εξω..το βλεπω στους ξαδερφους μου, στους φίλους, στο μπαμπά μου τον ίδιο και στον άντρα μου..δεν μπορουν πολλα αγχωτικα μαζι...είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά κ εννοείται το ότι πεισμωσες είναι το καλύτερο...Μπράβο σου κορίτσι μου..να σκέφτεσαι ότι είναι θέμα χρόνου... κ όπου μα ναι θα συζηταμε για τα καλύτερα...φτάνει που έχουμε μπει έστω σε ένα δρόμο.. φαντάσου να ήμασταν πίσω ακόμη εκεί που δεν ξεραμε ακόμα τι γίνεται και δεν...τα φιλιά μου κ την Καλημέρα μου κ τη θετική μου σκέψη!!

Υ.γ Α! Κ ο πως λέει κ η γιαγιά μου γεννηθηςτο '31 "-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΈΛΗΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ..."..άρα.. σαν πολύ παλιά κάτι παραπάνω θα ξέρει...8)

Σωστη η γιαγια!!! Αμην παναγια μου συντομα να ειναι για ολες μας!

7 ώρες πρίν, favol είπε:

χαχαχα @Hope.M μου έχεις πάρει φωτιά!! @melinasp καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις! Η αλήθεια είναι ότι στη θέση σου και εγώ θα διάλεγα την εξωσωματική.. Ίσως πρέπει να κάνεις μια καλύτερη κουβέντα με τον άντρα σου πώς ακριβώς νοιώθεις και πόσο σου κοστίζει όλο αυτό σε αντιδιαστολή με το πόσο θα του κοστίσει αυτου το "πληγμα" ότι δεν έπιασε φυσιολογικά παιδί.. Ίσως να θεωρεί ότι είσαι πολύ δυνατή αλλά δνε χρειάζεται να φτάνουμε στα όρια μας.. Έτσι νομιζω..

Αχ κοριτσακι μου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου που λενε. Δεν καταλαβαινει κολλημενος εκει. Το αν ειμαι δυνατη η οχι το ξερει ΑΛΛΑ επισης ηταν εκει οσες φορες επιασα πατο με αυτα που περασα. Με ειδε ξερει οτι ψυχολογικα δεν μπορω να ξαναπεσω τοσο γτ θα με μαζευουν. Εχω εναπωθεσει τις ελπιδες μου στον κουμπαρο- κολλητο του που το ακουει οσο κανεναν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Σωστη η γιαγια!!! Αμην παναγια μου συντομα να ειναι για ολες μας!

Αχ κοριτσακι μου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου που λενε. Δεν καταλαβαινει κολλημενος εκει. Το αν ειμαι δυνατη η οχι το ξερει ΑΛΛΑ επισης ηταν εκει οσες φορες επιασα πατο με αυτα που περασα. Με ειδε ξερει οτι ψυχολογικα δεν μπορω να ξαναπεσω τοσο γτ θα με μαζευουν. Εχω εναπωθεσει τις ελπιδες μου στον κουμπαρο- κολλητο του που το ακουει οσο κανεναν. 

Έχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά κοίτα τι να κάνεις...πρώτον για να είσαι δυνατή κοίτα το στόχο σου στο μέλλον.. το μωράκι σου..και 2ον Ναι προσπάθησε με όποιο τρόπο πιστεύεις να μεταπείσεις τον άντρα σου..καμία φορά θέλουν αρκετές φορές ομιλία μέχρι να το πάρουν απόφαση...Ναι μιλά στον κουμπάρο σου παίξε ότι χαρτί νομίζεις...Κ να πιστεύεις σε ένα πράγμα.οτι μανούλα θα γίνεις βρέξει χιονίσει...και του Σπανού τα γένια σήμερα κ αυτά γίνονται...

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Έχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά κοίτα τι να κάνεις...πρώτον για να είσαι δυνατή κοίτα το στόχο σου στο μέλλον.. το μωράκι σου..και 2ον Ναι προσπάθησε με όποιο τρόπο πιστεύεις να μεταπείσεις τον άντρα σου..καμία φορά θέλουν αρκετές φορές ομιλία μέχρι να το πάρουν απόφαση...Ναι μιλά στον κουμπάρο σου παίξε ότι χαρτί νομίζεις...Κ να πιστεύεις σε ένα πράγμα.οτι μανούλα θα γίνεις βρέξει χιονίσει...και του Σπανού τα γένια σήμερα κ αυτά γίνονται...

Καθε μερα και χειροτερα. Ξερω σιγπυρα οτι κατι τετοιο προκαλει προβληματα αναμεσα σε ενα ζευγαρι. Αλλα ειλικρινα εχω μιλησει τοσες φορες με το καλο με το ασχημο με νουμερα και στατιστικα. Αλλα κοριτσια δεν μιλασι καθολου. Πλεον δεν μιλαει καθολου εχει συνεχεια μουτρα. Και ειλικρινα κοριτσια κουραστηκα ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος. Δεν μπορω αλλο να κανω τον κλοουν για να ξεχνιεται εκεινος. 

Δεν θελω να σας ζαλιζω και εσας

πρίν από 26 λεπτά , MELINASP είπε:

Καθε μερα και χειροτερα. Ξερω σιγπυρα οτι κατι τετοιο προκαλει προβληματα αναμεσα σε ενα ζευγαρι. Αλλα ειλικρινα εχω μιλησει τοσες φορες με το καλο με το ασχημο με νουμερα και στατιστικα. Αλλα κοριτσια δεν μιλασι καθολου. Πλεον δεν μιλαει καθολου εχει συνεχεια μουτρα. Και ειλικρινα κοριτσια κουραστηκα ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος. Δεν μπορω αλλο να κανω τον κλοουν για να ξεχνιεται εκεινος. 

Να σου πω ότι δεν το πέρασα στην αρχή? Όταν βγήκαν πέρσυ τα πρώτα αποτελέσματα? Θα σου πω ψέμματα...μαλλιά η γλώσσα μου κ αυτός εκεί έκανε Θεό τον ουρολογο όταν ελεγε οτι μπορούμε Κ αύριο να μείνουμε έγκυος!Ως που το είπα ότι βρε καλέ μου, δε Ρίχνω το μπαλάκι μόνο σε σένα.βαζω κ εμένα μέσα Άλλα που ρε γμτ που? Έχω μείνει? Βλέπεις καμία φουσκωμένα κοιλιά? Δλδ τρελάθηκα όταν το έλεγε αυτό ο ουρολογος! Κ φυσικά δεν του καταλογιζω όλη την ευθύνη! Αλλά που? Μπορεί να φταίω εξίσου κ γω! Κ εγώ δε μπορώ άλλο έτσι του είπα! Θέλω να το ψάξω τωρα που ειμαι 34..κ να με σεβαστεί στον πονο μου...κ εκει καταλαβε κ καναμε το πρωτο βημα..τα υπολοιπα με τον καιρο...ακουσε με..κ μενα σφηνωμενη τυροπιτα ειναι ο χρυσος μου ωρες ωρες κ με τεραααααστια υπομονή κ επιμονή κ ομιλία προσπάθησα να τον μεταπεισω...σε καταλαβαίνω απόλυτα..Εσύ προσπάθησε να μη σε πιάνει αυτός ο παρορμητισμος που έπιανε εμένα Κ η δύσπνοια κ τα ήθελα όλα τώρα! Κ τρελλαινομουν! Κ ήμουν αναστατωμένη κ δε κοιμόμουν...Ο χρόνος θα περάσει θα μπείτε σε σειρά εμπειρικά στο λέω...1 χρόνο πριν αρχίσαμε.. 1 χρόνο μετά αρχίζουμε ένα βήμα παραπέρα της εξωσωματικής..  όλα θα δρομολογηθούν άκουσε με..Κ καλά κάνεις κ μας τα γράφεις.. να μη κρατάς τίποτα μέσα σου...να έχεις πίστη υπομονή Κ πίστη πάνω απ ολα στον εαυτό σου...ότι θα το πετύχεις...μην αναμασας τις στιγμές άρνησης του όπως έκανα εγώ κ μ έπιανε πανικός...όλα θα αλλάξουν...πίστεψε με...

πρίν από 41 λεπτά , MELINASP είπε:

Οι αντρες γενικα το παίρνουν πολυ βαρια κατι τετοιο οι περισσοτεροι ειναι σιγουροι οτι φταιει η γυναικα τους για την υπογονιμοτητα εμενα ευτυχως δεν τον πηρε απο κατω ισα ισα που ηταν πολυ θετικος σε ολα κ ενιωθε τυψεις που με εβαζε σε αυτη τη διαδικασια εμεις ειχαμε πει οτι θα κανουμε οτι ειναι δυνατον κ ειχαμε καταλήξει οτι κ να μην ερχοταν παιδι εμεις θα ημασταν καλα εστω κ οι δυο μας δε θα αφηναμε να μας επηρεασει αυτο.δωστου χρονο να το επεξεργαστει κ καντον να καταλαβει οτι θες να κανετε το καλυτερο για να εισαστε εσεις καλα πρωτα απο ολα κ ψυχικά κ σωματικα.κ να εχεις υπομονη κ ολα θα φτιαξουν το ξερω οτι θες κ εσυ στήριξη τωρα γιαυτο ειμαστε εμεις εδω.

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Να σου πω ότι δεν το πέρασα στην αρχή? Όταν βγήκαν πέρσυ τα πρώτα αποτελέσματα? Θα σου πω ψέμματα...μαλλιά η γλώσσα μου κ αυτός εκεί έκανε Θεό τον ουρολογο όταν ελεγε οτι μπορούμε Κ αύριο να μείνουμε έγκυος!Ως που το είπα ότι βρε καλέ μου, δε Ρίχνω το μπαλάκι μόνο σε σένα.βαζω κ εμένα μέσα Άλλα που ρε γμτ που? Έχω μείνει? Βλέπεις καμία φουσκωμένα κοιλιά? Δλδ τρελάθηκα όταν το έλεγε αυτό ο ουρολογος! Κ φυσικά δεν του καταλογιζω όλη την ευθύνη! Αλλά που? Μπορεί να φταίω εξίσου κ γω! Κ εγώ δε μπορώ άλλο έτσι του είπα! Θέλω να το ψάξω τωρα που ειμαι 34..κ να με σεβαστεί στον πονο μου...κ εκει καταλαβε κ καναμε το πρωτο βημα..τα υπολοιπα με τον καιρο...ακουσε με..κ μενα σφηνωμενη τυροπιτα ειναι ο χρυσος μου ωρες ωρες κ με τεραααααστια υπομονή κ επιμονή κ ομιλία προσπάθησα να τον μεταπεισω...σε καταλαβαίνω απόλυτα..Εσύ προσπάθησε να μη σε πιάνει αυτός ο παρορμητισμος που έπιανε εμένα Κ η δύσπνοια κ τα ήθελα όλα τώρα! Κ τρελλαινομουν! Κ ήμουν αναστατωμένη κ δε κοιμόμουν...Ο χρόνος θα περάσει θα μπείτε σε σειρά εμπειρικά στο λέω...1 χρόνο πριν αρχίσαμε.. 1 χρόνο μετά αρχίζουμε ένα βήμα παραπέρα της εξωσωματικής..  όλα θα δρομολογηθούν άκουσε με..Κ καλά κάνεις κ μας τα γράφεις.. να μη κρατάς τίποτα μέσα σου...να έχεις πίστη υπομονή Κ πίστη πάνω απ ολα στον εαυτό σου...ότι θα το πετύχεις...μην αναμασας τις στιγμές άρνησης του όπως έκανα εγώ κ μ έπιανε πανικός...όλα θα αλλάξουν...πίστεψε με...

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Οι αντρες γενικα το παίρνουν πολυ βαρια κατι τετοιο οι περισσοτεροι ειναι σιγουροι οτι φταιει η γυναικα τους για την υπογονιμοτητα εμενα ευτυχως δεν τον πηρε απο κατω ισα ισα που ηταν πολυ θετικος σε ολα κ ενιωθε τυψεις που με εβαζε σε αυτη τη διαδικασια εμεις ειχαμε πει οτι θα κανουμε οτι ειναι δυνατον κ ειχαμε καταλήξει οτι κ να μην ερχοταν παιδι εμεις θα ημασταν καλα εστω κ οι δυο μας δε θα αφηναμε να μας επηρεασει αυτο.δωστου χρονο να το επεξεργαστει κ καντον να καταλαβει οτι θες να κανετε το καλυτερο για να εισαστε εσεις καλα πρωτα απο ολα κ ψυχικά κ σωματικα.κ να εχεις υπομονη κ ολα θα φτιαξουν το ξερω οτι θες κ εσυ στήριξη τωρα γιαυτο ειμαστε εμεις εδω.

Ειναι πολυ πεισματαρης. Απο την αρχη παρακαλαγα να ειχα εγω προβλημα και οχι εκεινος για αυτο το λογο. Δεν θελει καν να ακουσει τη λεξη εξωσωματικη. Το θεμα ειναι οτι δεν συζηταει.μολις παω να ανοιξω κουβεντα μου λεει εχω δουλεια τωρα δεν εχουμε να συζητησουμε κατι για αυτο το θεμα. Εγω ομως θελω να συζητησω εμας αφορα με ποιον να τη κανω τη συζητηση με τον γειτονα; εγψ ομως δεν αντεχω να τα κραταω αλλο μεσα μου. Εχω υπομονη δεν ειμαι ανυπομονη. Ξερω οτι πρωτα ο θεος ολα θα γινουν αλλα δεν μπορω να τραβαμε κι αλλο τον γολγοθα απο μονοι μας οικειοθελως! 

πρίν από 58 λεπτά , MELINASP είπε:

Ειναι πολυ πεισματαρης. Απο την αρχη παρακαλαγα να ειχα εγω προβλημα και οχι εκεινος για αυτο το λογο. Δεν θελει καν να ακουσει τη λεξη εξωσωματικη. Το θεμα ειναι οτι δεν συζηταει.μολις παω να ανοιξω κουβεντα μου λεει εχω δουλεια τωρα δεν εχουμε να συζητησουμε κατι για αυτο το θεμα. Εγω ομως θελω να συζητησω εμας αφορα με ποιον να τη κανω τη συζητηση με τον γειτονα; εγψ ομως δεν αντεχω να τα κραταω αλλο μεσα μου. Εχω υπομονη δεν ειμαι ανυπομονη. Ξερω οτι πρωτα ο θεος ολα θα γινουν αλλα δεν μπορω να τραβαμε κι αλλο τον γολγοθα απο μονοι μας οικειοθελως! 

Αστον δωστου χρονο καντε κ μια σπερματενχυση στη τελικη απο το να διαλυθητε κ αν δε πετυχει θα δεις θα το ξανασκεφτει κ μονος του που ευχομαι να πετυχετε κ να ηρεμισετε

0EKFp2.png

10 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αστον δωστου χρονο καντε κ μια σπερματενχυση στη τελικη απο το να διαλυθητε κ αν δε πετυχει θα δεις θα το ξανασκεφτει κ μονος του που ευχομαι να πετυχετε κ να ηρεμισετε

Καλημερα. αυτο σκοπευω να κανω και βλεπουμε. Σας ευχαριστω για την στηριξη παρα πολυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλημερα. αυτο σκοπευω να κανω και βλεπουμε. Σας ευχαριστω για την στηριξη παρα πολυ!

@Vasoth. @MELINASP Εμένα είναι μια μίξη κ των 2ων σας..Εμένα επειδή ρονσι κατά γιατρών κ φαρμάκων έβγαλε όλο αυτό στην αρχή.. Εμένα ήταν αρνητικός γιατί θεωρούσε ότι μπορούμε Κ φυσιολογικά κ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάρω φάρμακα γιατί του είπε ο θείος του ότι οι ορμόνες δεν κάνουν...Έτσι κ έγινε κατά...Κ μετά μόλις με είδε που πονούσα από την κλομιφαινη μου λέει μωρό χίλια συγνωμη ρε τι σε έβαλα κ έκανες δεν έπρεπε.. Κ του είπα ότι Ναι θα το ξανακανα αλλά για μεθοδο υψηλων ποσοστων..δεν ήθελε να πάμε στην αρχή σε εξωσωματική ήταν κατά λόγω φαρμάκων..Κ γι αυτό πίστευε κ στις σπερματεγχυσεις πολύ.. Μόλις είδε ότι με πείραξαν εκεί αφησε την απόφαση σε μένα.. οπότε φως του χρόνο...καλά σου λέει η @Vasoth. κάντε την πρώτη σπερματεγχυση..δεν είναι κ μηδαμινά τ αποτελέσματα...Μόλις μπει στο χορό θα χορέψει...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Vasoth. είπε:

Οτι θες ειμαστε εδω!!

Καλημέρα κορίτσι μου.ναι εννοείται ότι είμαστε εδώ.να θυμάσαι ένα πράγμα.ειναι πολλοί άντρες που δε σηκώνουν κουβέντα να πάνε πουθενά...Κ μόνο που δέχτηκε να κάνει σπερματεγχυση είσαι τυχερή.. μπήκε στο χορο. Κ αυτό που μπήκε στο χορό είναι καλό γιατί θα χορέψει...τρογωντας έρχεται η όρεξη.. Κ στο ξαναλέω.. μείνε ησυχη από μόνος του θα δει τι θέλει για την απόκτηση ενός παιδιού...μην αγχώνεσαι...αν το σκεφτείς όσο είμαστε στο σπίτι μας Κ στο κρεββάτι μας έχουμε ολοι ελπιδες..Όταν πάμε σε ένα τέτοιο χώρο ακολουθούμε ακριβώς ότι μας προτείνουν.. οπότε από μόνος του θα ακολουθήσει...φτάνει που έκανε την αρχή...μην αγχώνεσαι αλήθεια.. θα δεις σε λιγο καιρό πως θα αλλάξει.. άσε που παίζει να πετύχεις Κ με την πρώτη.. γιατί Όχι????

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Κούκλα μου καλημέρα! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση! Έχω να σου πω ότι κι εγώ το ίδιο ακριβώς έζησα και δεν ήξερα τι να κάνω για να τον πείσω τουλάχιστον να βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε εξωσωματική! Ούτε να το συζητήσουμε για κανένα λόγο στην αρχή. Άφησα κι εγώ το χρόνο να του αποδείξει ότι αν το θέλουμε και οι δύο πολύ, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Σταμάτησα να το αναφέρω γενικά σαν θέμα. Πέρασαν έτσι σχεδόν 3 χρόνια... Ξέρω είναι πολλά, η ψυχούλα μου ξέρει μόνο πως άντεξε και δεν του άνοιξε το κεφάλι! Όμως ήρθε η ώρα και μόνος του μου είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού, μετά από μία αποτυχημένη σπερματεγχυση, "μήπως να κάνουμε εξωσωματική να τελειώνουμε?". Εκεί του είπα εγώ το όχι! Όχι ακόμα τουλάχιστον, για μένα, θέλω να δοκιμάσουμε άλλες δύο φορές τουλάχιστον και μετά βλέπουμε. (είμαστε ακόμα σε αναμονή βέβαια, χαλαρά) 

Που θέλω να καταλήξω? Είναι δύσκολο για εμάς ναι, αλλά είναι πολύ δύσκολο και για εκείνους να αφομοιώσουν την κατάσταση. Εμείς τουλάχιστον είμαστε από φύση μας εφοδιασμένες με άπλετη υπομονή. Οπότε δωστου λίγο χρόνο και μην αγχώνεσαι. Αν είναι να γίνει θα γίνει, τώρα ή λίγο αργότερα δεν έχει σημασία! Χαμόγελα και θα αλλάξει κι εκείνος σκεπτικό είμαι σίγουρη! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Geo1981 είπε:

Κούκλα μου καλημέρα! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση! Έχω να σου πω ότι κι εγώ το ίδιο ακριβώς έζησα και δεν ήξερα τι να κάνω για να τον πείσω τουλάχιστον να βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε εξωσωματική! Ούτε να το συζητήσουμε για κανένα λόγο στην αρχή. Άφησα κι εγώ το χρόνο να του αποδείξει ότι αν το θέλουμε και οι δύο πολύ, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Σταμάτησα να το αναφέρω γενικά σαν θέμα. Πέρασαν έτσι σχεδόν 3 χρόνια... Ξέρω είναι πολλά, η ψυχούλα μου ξέρει μόνο πως άντεξε και δεν του άνοιξε το κεφάλι! Όμως ήρθε η ώρα και μόνος του μου είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού, μετά από μία αποτυχημένη σπερματεγχυση, "μήπως να κάνουμε εξωσωματική να τελειώνουμε?". Εκεί του είπα εγώ το όχι! Όχι ακόμα τουλάχιστον, για μένα, θέλω να δοκιμάσουμε άλλες δύο φορές τουλάχιστον και μετά βλέπουμε. (είμαστε ακόμα σε αναμονή βέβαια, χαλαρά) 

Που θέλω να καταλήξω? Είναι δύσκολο για εμάς ναι, αλλά είναι πολύ δύσκολο και για εκείνους να αφομοιώσουν την κατάσταση. Εμείς τουλάχιστον είμαστε από φύση μας εφοδιασμένες με άπλετη υπομονή. Οπότε δωστου λίγο χρόνο και μην αγχώνεσαι. Αν είναι να γίνει θα γίνει, τώρα ή λίγο αργότερα δεν έχει σημασία! Χαμόγελα και θα αλλάξει κι εκείνος σκεπτικό είμαι σίγουρη! 

@Geo1981 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου κορίτσι μου! Κ μένα μετά την 1η αποτυχημένη σπερματεγχυση και στη θεραπεία της δεύτερης άλλαξε γνώμη....σίγουρα @MELINASP θα αλλάξει γνώμη..να το θυμάσαι...Defacto...

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσια μου

Εμείς δυστυχώς πιασαμε πατο. Χθες πήγαμε στο γιατρό και μετά από τελευταίες εξετάσεις μας ειπέ οτι είναι το πιο καλό σαν λύση είναι να προχωρήσουμε στην εξωσωματική με προεμφυτευτικο ελεγχο. Να εμφυτεύσουν τα ωαρια στις έξι μέρες και όχι στις δύο ούτως ώστε να έχουν άλλες τέσσερις μέρες για να αναπτυχθούν για να κάνουν αυτοί τον έλεγχο να δουν ότι όλα είναι εντάξει και να τοποθετήσουν τα πιο γερά. Εκεινος ξεκαθαρισε και στον γιατρο οτι δεν θελει να κανει εξωσωματικη αλλα σπερματενχυση. Ακομα και ο γιατρος του ειπε τα δεδομενα και τα ποσοστα Ότι με το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη σπερματέγχυση υπάρχει δυνατότητα και πάλι να μεινω εγκυος σε ιδιο εμβρυο με τις προηγουμενες φορες. Του ειπε επισης οτι τον τελευταιο λογο τον εχω εγω που θα το γεννησω. Με το σύζυγό μου μετά είχαμε τον χειρότερο τσακωμό που έχουν από τόσα χρόνια το αποτέλεσμά ήτανε να σηκωθεί να φύγει εκείνους να σηκωθώ να φύγω κι εγώ. Άκουσα πολύ βαρύς κουβέντες χθες του στυλ ότι θα το έχεις βάρος στη συνείδησή σου να με χρεώσεις λεφτά γιατί εσύ επέλεξες να κάνεις εξωσωματική. Αν εγω παθω κατι απο τα χρεη για να κανεις εσυ ενα παιδι θα το εχεις βαρος. Εγώ αυτά τα παιδιά δεν θα τα νιώθω δικά μου. Και φυσικά το καλύτερο ότι αν έχεις εσύ είχες το πρόβλημα εγώ μπορει και να χώριζα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πέσει το ζάχαρο τόσο πολύ που λιποθύμησα αλλά το καλό είναι ότι ημουν στο σπίτι της κουμπάρας μου και συνήλθα λίγο γρήγορα δεν ημουν στο δρόμο. Τον πήρε ο κουμπάρος μου τηλέφωνο και τουπέ να τσακιστεί να έρθει για να του μιλήσει του μίλησε του είπε κάποια πράγματα να συνέλθει γιατί εκείνος έχει το πρόβλημα και δεν μπορεί να μου κάνει μένα τη ζωή μου πατίνι ενώ εγώ απλόχερα θέλω να προσφέρω ένα παιδί. Του είπε ότι δεν ξέρει αν θέλει τόσο πολύ να κανει παιδί όσο το ήθελε. Αλλά ξέρει ότι πρέπει γιατί δε κάνουμε τώρα θα χωρισουμε. Σε εκείνον όμως δεν είπε όλα όσα μου είπε και το παρουσίασε λίγο πιο μαζεμένα και κατά συνέπεια ο κουμπάρος μου τον έβρισε ότι ας τις μαλακίες εμένα ξέρω τι είπες  δεν είναι λογικά πράγματα αυτά. 

Εν ολιγης κοριτσάκι μου κλονίστηκε πάρα πολύ η εμπιστοσύνη μου στον άντρα μου γιατί λέω πως θέλω εγώ να φέρω ένα παιδί σ' αυτό το κόσμο απ' τη στιγμή που δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου αν εγώ είχα το πρόβλημα θα με είχε χωρίσει και εγώ θέλω να ρισκάρω να φέρω ένα παιδί σ' αυτή την οικογένεια και αν κούφια η ώρα το παιδί αυτό έχει κάποιο πρόβλημα κι εγώ τι θα κάνω θα το κοιτάει με στραβό μάτι γιατι οπως λεει θα'ναι από εξωσωματική ή θα μου λέει έκανες εξωσωματική βγήκε ένα τέτοιο παιδί. 

Δεν ξερω τι να κανω

Συγγνωμη που σας ζαλισα

@MELINASP διάβασα 2 φορές  προσεκτικά τα όσα γράφεις...θα σου πω μιας κ ρωτάς την ταπεινή μου γνώμη σαν τρίτο μάτι..αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι πρώτα από όλα ψυχραιμία γιατί θα κλονιστεί και η υγεία σου στο τέλος.Το μωράκι που θα κάνετε θα το κάνετε γιατί αγαπιέστε πρώτα από όλα εσείς και αυτό το περίσσευμα αγάπης σας, θα το δώσετε σε ένα νέο πλάσμα...κορίτσι μου με αυτά που μας περιέγραψες πραγματικά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης.Θα σου κάνω κάποια ρητορικά ερωτήματα πιο πολύ για να τα απαντήσεις στον εαυτό σου και να έχεις εσύ τροφή για περαιτέρω σκέψη... μήπως η δοκιμασία που περνάτε είναι η αφορμή απλά για ήδη υπάρχοντα προβλήματα που υπέφωσκαν? Εσύ προσωπικά ήσουν ευτυχισμένη κ ικανοποιημένη με αυτόν τον άνθρωπο πριν από όλο αυτό το θέμα? Γιατί άλλο η γκρίνια κ ο καθημερινός καβγάς και άλλο οι βαριές κουβέντες που λέγονται. Σκέψου τα και  σου εύχομαι να το ξεπεράσετε και να θυμάσαι ότι πρώτα από όλα όσο σκληρό κ αν ακούγεται να αγαπάς τον εαυτό σου ..σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...