Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 5/10/2018 at 5:41 ΜΜ, favol είπε:

Σε ευχαριστώ @Hope.M μου για τα καλά σου λόγια και την εμψύχωση! Χαίρομαι που όλες οι εξετάσεις είναι καλές τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι έχεις τελειες πιθανότητες για την εξωσωματική! Πότε αρχίζεις; Μετά την επόμεη περίοδο; Τα μαζέψατε όλα πολύ γρήγορα παντως! Εγω εδώ ευτυχώς βγήκε η εβδομάδα.. Το σκ θα φύγει νεράκι, με περιμένει μια δύσκολη Δευτέρα και Τρίτη και μετά Τετάρτη θα αντιμετωπίσω τα αποτελέσματα... 

@favol Ασε..για ποτέ τα μαζέψαμε ούτε κατάλαβα.. χαχα..αν έχεις καημό για παιδί φωτιά παίρνεις...χαχα...Αχ πόσο θέλω να ακούσω υπέροχα νέα από σένα!! Θα προσεύχομαι!! Για όλες θέλω να βλέπω κάθε μία να αποκτά το όνειρο της...θέλω να πιστεύω με του Νοεμβρίου..γιατί περιμένω κάτι χαρτιά ακόμη...αυτός ο κύκλος πάει ντέφι αλλά δε με πειράζει.. μπρος στη στεναχώρια τόσων μηνών ένας παραπάνω... φτάνει να δρομολογηθουμε...Αχ θα περιμένω τα υπέροχα νέα σου!!!! Σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια και φιλιά πολλά!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Hope.M είπε:

@favol Ασε..για ποτέ τα μαζέψαμε ούτε κατάλαβα.. χαχα..αν έχεις καημό για παιδί φωτιά παίρνεις...χαχα...Αχ πόσο θέλω να ακούσω υπέροχα νέα από σένα!! Θα προσεύχομαι!! Για όλες θέλω να βλέπω κάθε μία να αποκτά το όνειρο της...θέλω να πιστεύω με του Νοεμβρίου..γιατί περιμένω κάτι χαρτιά ακόμη...αυτός ο κύκλος πάει ντέφι αλλά δε με πειράζει.. μπρος στη στεναχώρια τόσων μηνών ένας παραπάνω... φτάνει να δρομολογηθουμε...Αχ θα περιμένω τα υπέροχα νέα σου!!!! Σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια και φιλιά πολλά!!!!

Κοριτσια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σε ποιες περιπτώσεις προτείνουν σπερματεγχυση και μετα απο ποια σειρα εξετάσεων;  διαβάζω παντου γι αυτο και δεν γνωριζω σας ευχαριστώ πολυ:-D

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καλύτερα να τους συζητήσεις με κάποιον γιατρο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα όπως πχ το σπέρμα που δεν πρέπει να είναι πολύ χάλια, οι σάλπιγγες που πρέπει να είναι ανοιχτές κτλ.. Σίγουρα σπερμοδιάγραμμα, σαλπιγγογραφία, υπέρηχους για παρακολούθηση της οωρρηξίας, ορμονολογικές..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, favol είπε:

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καλύτερα να τους συζητήσεις με κάποιον γιατρο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα όπως πχ το σπέρμα που δεν πρέπει να είναι πολύ χάλια, οι σάλπιγγες που πρέπει να είναι ανοιχτές κτλ.. Σίγουρα σπερμοδιάγραμμα, σαλπιγγογραφία, υπέρηχους για παρακολούθηση της οωρρηξίας, ορμονολογικές..

Ευχαριστώ πολύ:))

Καλησπερα κυριεσ Μου 

Εγω μπηκα τον μηνα που περασε σε αυτήν την διαδικασια εχω κανει την πρωτη σπερματεγχυση κ περιμενω να δω..η αλήθεια ειναι πωσ ειμαι στην 28 ημερα του κύκλου κ δεν εχω αδιαθετησει ακομα παρολα αυτα Εκανα μονη μου σημερα την χοριακη κ ηταν αρνητικη να ενημερωσω μονο οτι η σπερματεγχυση εγινε 25/9 .. οσο αφορα το προβλημα ξεκιναει απο εμενα που ενω παραγω αυγα πεφτουν Δυστυχώς αγουρα κ ο άνδρας μου επίσης εχει γυρω στα 9 εκατομμύρια .η ερωτηση μου είναι η εξής αν γνωρίζετε ο γιατρός μου είναι ο κιτμιριδησ ενω σαν γυναικολογο του εχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ μου εχει αποδειξη οτι ειναι καλός..δεν ξερω κατα ποσο ειδικευεται σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή βοηθηστε με λιγο αν εχετε καποια εμπειρια

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!! Μακάρι να πιάσει η θετική σου ενέργεια!! Αφού έχεις κενό αυτό το μήνα γιατί δεν προσπαθείτε και μια 3η σπερματεγχυση χωρίς φάρμακα; "Και αν σου κάτσει"? Που λένε.. :)

2 ώρες πρίν, Dandreo είπε:

Καλησπερα κυριεσ Μου 

Εγω μπηκα τον μηνα που περασε σε αυτήν την διαδικασια εχω κανει την πρωτη σπερματεγχυση κ περιμενω να δω..η αλήθεια ειναι πωσ ειμαι στην 28 ημερα του κύκλου κ δεν εχω αδιαθετησει ακομα παρολα αυτα Εκανα μονη μου σημερα την χοριακη κ ηταν αρνητικη να ενημερωσω μονο οτι η σπερματεγχυση εγινε 25/9 .. οσο αφορα το προβλημα ξεκιναει απο εμενα που ενω παραγω αυγα πεφτουν Δυστυχώς αγουρα κ ο άνδρας μου επίσης εχει γυρω στα 9 εκατομμύρια .η ερωτηση μου είναι η εξής αν γνωρίζετε ο γιατρός μου είναι ο κιτμιριδησ ενω σαν γυναικολογο του εχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ μου εχει αποδειξη οτι ειναι καλός..δεν ξερω κατα ποσο ειδικευεται σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή βοηθηστε με λιγο αν εχετε καποια εμπειρια

Κούκλα μου καλησπέρα.. για τον γυναικολόγο αυτο δυστυχως δεν γνωρίζω τίποτα. αν του έχεις εμπιστοσύνη βασισου στην εμπειρία του..εγώ ενώ είχα χρόνια καλό γυναικολόγο, σε τέτοιες περιπτώσεις ο ίδιος μας παρέπεμψε σε εξειδικευμένο γυναικολόγο εξωσωματικο...Κατά τη γνώμη μου είναι πιο κατάλληλοι.. κ μετα σε μια εγκυμοσύνη συνεχίζω στον γυναικολόγο που είχα.. 

Εχω φτασει για πρωτη φορά στις 30 ήμερες του κυκλου μου κ στην 13 ημερα μετα την σπερματεγχυση  χωρίς να εχω αδιαθετησει...κ όμως οσο κ μα ηθελα να πιστέψω οτι Μπορεί να τα καταφέραμε το πρωινό τεστ ηταν αρνητικό!!! Κ τωρα τι??  Πωσ μπορει να σε τρελαίνει ολο αυτο ....πρωτη φορα δεν εχω αδιαθετησει στις 27 αντε στισ 28 ήμερες κ όμως το αππτελεσμα να ειναι αρνητικο

πρίν από 38 λεπτά , Dandreo είπε:

Εχω φτασει για πρωτη φορά στις 30 ήμερες του κυκλου μου κ στην 13 ημερα μετα την σπερματεγχυση  χωρίς να εχω αδιαθετησει...κ όμως οσο κ μα ηθελα να πιστέψω οτι Μπορεί να τα καταφέραμε το πρωινό τεστ ηταν αρνητικό!!! Κ τωρα τι??  Πωσ μπορει να σε τρελαίνει ολο αυτο ....πρωτη φορα δεν εχω αδιαθετησει στις 27 αντε στισ 28 ήμερες κ όμως το αππτελεσμα να ειναι αρνητικο

Κ μενα την πρωτη φορα ειχε αλλαξει ο κυκλος μου ειχα τρεις μερες καθυστερηση ειναι λιγο κ το αγχος οσο να ναι μιλα με το γιατρο σου πες του τι εχεις κανει μεχρι σημερα κ θα σου πει τι να κανεις αν ηταν θετικο πιστευω θα ειχε δειξει μεχρι τωρα εχουν περασει 15 μερες απο τη σπερματενχυση αφου την έκανες στις 25/9

0EKFp2.png

@Dandreo αυτά τα τεστ δεν είναι για να τα εμπιστεύεσαι.. Άσε που δείχνουν μετά τη χοριακή.. Οπότε αν δεν θέλεις να περιμένεις πήγαινε για μια δεύτερη χοριακή. Σήμερα το αποτέλεσμα θα είναι έγκυρο σίγουρα.. Για τον γιατρό σου, εγώ προσπάθησα να σου βρω πηγές για να σε βοηθήσω στο άλλο σου ποστ και εσύ μου απάντησες ότι είναι εξειδικευμένος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ενώ τελικά δεν ξέρεις κάτι τέτοιο.. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποιον που τρώει χρόνο για να σε βοηθήσει, σε νοιάζει να υποστηρίξεις τις αποφάσεις του γιατρού χωρίς να χρειάζεται.. Εγώ εσένα πήγα να προστατέψω

Το τεστ που έκανες δες και απο τι νούμερο της χοριακής και πάνω δείχνει θετικό γιατί αυτό από τεστ σε τεστ παίζει..

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για την ενημερωση γενικά...δεν ειχα σκοπο να καταχραστω τον χρονο σου κ ισα ισα ελαβα υποψιν μου οτι μου έγραψες για αυτό κ πλεον εχω ψαξει καποια πραγματα παραπάνω..απλα οταν έχεις εναν γιατρο χρονια τον εμπιστεύεσαι απολυτα κ οταν σου λεει θα κανουμε κ εσυ δεν γνωρίζεις τι κ πωσ λες θα το κάνω..παντα την δευτερα την ψάχνεις κ αυτο θα κανω κ εκανα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Dandreo είπε:

Ευχαριστω για την ενημερωση γενικά...δεν ειχα σκοπο να καταχραστω τον χρονο σου κ ισα ισα ελαβα υποψιν μου οτι μου έγραψες για αυτό κ πλεον εχω ψαξει καποια πραγματα παραπάνω..απλα οταν έχεις εναν γιατρο χρονια τον εμπιστεύεσαι απολυτα κ οταν σου λεει θα κανουμε κ εσυ δεν γνωρίζεις τι κ πωσ λες θα το κάνω..παντα την δευτερα την ψάχνεις κ αυτο θα κανω κ εκανα..

Λογικο ειναι οταν εμπιστευεσαι καποιον να πηγαινεις με κλειστα ματια κ εγω το εχω κανει απλα επειδη εγω την εχω πατησει ετσι θα σου δωσω μια σημβουλη αν θες την κρατας ακους οτι σου λεει απλα ψαξε πρωτα πριν κανεις οτιδηποτε αν ειναι ειδικευμενος σε αυτο που κανει κ δευτερον να ψαχνεις τη διαδικαδια που σου προτεινει πως γινεται ακριβώς πριν την κανεις να εισαι λιγο υποψιασμενη ωστε να μην εχεις την παραμικρη αμφιβολια για το αν ολα εγιναν σωστα. Εμενα οταν μου ειπε για σπερματενχυση μου εξηγησε ακριβως πως γινεται μου ελυσε οτι απορια ειχα μετα εψαξα κ μονη μου πως γινεται η διαδικασια ποσες ωρες πρεπει να περασουν απο την ενεση μεχρι την σπερματενχυση ποσο καθεσαι στην καρέκλα μετα τη διαδικασία τι να προσεξεις αν πρεπει να παρεις φαρμακα μετα τα παντα δε στο παιζω ξερολας στα λεω για την επομενη φορα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

20 ώρες πρίν, favol είπε:

Κορίτσια δυστυχώς και η 3η προσπάθεια τελειώνει ανεπιτυχώς για μένα.. :(

Λυπάμαι κορίτσι μου που είχες αρνητικό αποτέλεσμα!!!τι σκέφτεσαι να κάνεις τώρα?θα ξανακάνεις σπερματεγχυση?έμενα στο κέντρο υποβοηθούμενης που τις είχα κάνει μου είχαν πει μέχρι τέσσερις μετά φαίνεται οτι δεν αποδίδει αυτή η μέθοδος.εσένα τι σου είπαν?

• Μου αρέσει 1

Περιμένω να αδιαθετήσω σήμερα το βράδυ οπότε θα πάρω τον γιατρό αύριο γιατί δεν του αρέσει που πηγαίνω τόσο νωρίς για χοριακή. :) Είχαμε πει αν δεν δουλέψει να πάμε για την επόμενη αλλά στα γρήγορα, δεν το πολυσυζητησαμε ούτε είπαμε μέχρι πόσες. Ήταν απο την αρχή σίγουρος ότι θα μείνω έγκυος εύκολα αφού δούλεψε με την πρώτη την πρώτη φορά. Τώρα θέλω να κάνω μια μεγαλύτερη συζήτηση για τις εναλλακτικές μου.. Και εγώ αυτό έχω διαβάσει, ότι μέχρι 4 είναι τα καλύτερα ποσοστά αλλά το πάνε και μέχρι 6. Αν δεν ήταν το οικονομικό μάλλον θα έκανα 6 προσπάθειες με βάση το ότι έχω ήδη μείνει έγκυος έτσι αλλά τώρα το σκέφτομαι γιατί 3 προσπάθειες ακόμη είναι περίπου η μισή εξωσωματική και με λιγότερο από τα μισά ποσοστά επιτυχίας.. Στην εξωσωματική έχεις τα 1000 φάρμακα που δεν είμαι καθόλου καλή και δυσκολέυομαι να είμαι τυπική στις αγωγές συν το κόστος συν η πιθανότητα για δίδυμα που το φοβάμαι πολύ (πριν κάνω παιδί μου φαινόταν χαριτωμένο - τώρα ξέρω τι σημαίνει..) .. Πολύ δύσκολη η απόφαση..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...