Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinkerbel!24, μπορεις να βαλεις μισο ως το πολυ ενα κουταλακι του γλυκου σοδα σε ενα ποτηρι χλιαρο νερο και να κανεις εσωτερικες πλυσεις ή με την ειδικη συσκευη (betadin) ή με μια συριγγα των 5 ή 10 ml. Εγω προτιμω τις συριγγες γιατι ειναι αποστειρωμενες και μιας χρησης! Θελει απλα λιγη προσοχη στην εισαγωγη!!! Το περιβαλλον του κολπου απο οξινο που ειναι σε ολη τη διαρκεια του κυκλου για να προστατευει απο τα μικροβια, αρχιζει να γινεται αλκαλικο τις μερες της ωορηξιας για να βοηθησει τα σπερματοζωαρια, που δεν επιβιωνουν σε οξινο περιβαλλον! Η σοδα βοηθαει στην αλκαλοποιηση του κολπου και την επιβιωση και κινηση των σπερματοζωαριων! Εγω το κανω λιγο πριν τη συνευρεση τις επιμαχες μερες (λιγο πριν το στριγκ ειναι η καταλληλη στιγμη:oops:)! Η τραχηλικη βλεννη παραμενει αμεταβλητη! Και τις δυο φορες που εμεινα φυσικα εγκυος ειχε προηγηθει τεστακι και σοδα!!!! Α, και οπωσδηποτε καρνιντινη των 1000mg τις προηγουμενες και τις επιμαχες μερες στο παλληκαρι, δινει σουπερ κινητικοτητα!

Αν προκειται για μυκητιαση βαζεις μια κουταλια της σουπας σε ενα μεγαλο μπουκαλι νερο και κανεις πλυσεις καθε φορα που πας τουαλετα. Συμβουλη του πρωην γυναικολογου μου που με εσωσε, καθως οι κρεμες και τα χαπια δεν μου καναν πια τιποτα!

Το αλλο Παρασκευοσαββατοκυριακο περιμενουμε δελτιο σεισμων απο Κυπρο:):):)!

Επινα μπυριτσες με μια φιλη αποψε και σας αργησα! Αυριο παω να γνωρισω το ωαριακι αυτου του κυκλου και να του πω καλως να ορισει! Μια καινουρια μερα, μια καινουρια αρχη! Καλες καυτες νυχτες, κουκλες μου;)!

tinkerbel!24, μπορεις να βαλεις μισο ως το πολυ ενα κουταλακι του γλυκου σοδα σε ενα ποτηρι χλιαρο νερο και να κανεις εσωτερικες πλυσεις ή με την ειδικη συσκευη (betadin) ή με μια συριγγα των 5 ή 10 ml. Εγω προτιμω τις συριγγες γιατι ειναι αποστειρωμενες και μιας χρησης! Θελει απλα λιγη προσοχη στην εισαγωγη!!! Το περιβαλλον του κολπου απο οξινο που ειναι σε ολη τη διαρκεια του κυκλου για να προστατευει απο τα μικροβια, αρχιζει να γινεται αλκαλικο τις μερες της ωορηξιας για να βοηθησει τα σπερματοζωαρια, που δεν επιβιωνουν σε οξινο περιβαλλον! Η σοδα βοηθαει στην αλκαλοποιηση του κολπου και την επιβιωση και κινηση των σπερματοζωαριων! Εγω το κανω λιγο πριν τη συνευρεση τις επιμαχες μερες (λιγο πριν το στριγκ ειναι η καταλληλη στιγμη:oops:)! Η τραχηλικη βλεννη παραμενει αμεταβλητη! Και τις δυο φορες που εμεινα φυσικα εγκυος ειχε προηγηθει τεστακι και σοδα!!!! Α, και οπωσδηποτε καρνιντινη των 1000mg τις προηγουμενες και τις επιμαχες μερες στο παλληκαρι, δινει σουπερ κινητικοτητα!

Αν προκειται για μυκητιαση βαζεις μια κουταλια της σουπας σε ενα μεγαλο μπουκαλι νερο και κανεις πλυσεις καθε φορα που πας τουαλετα. Συμβουλη του πρωην γυναικολογου μου που με εσωσε, καθως οι κρεμες και τα χαπια δεν μου καναν πια τιποτα!

Το αλλο Παρασκευοσαββατοκυριακο περιμενουμε δελτιο σεισμων απο Κυπρο:):):)!

Καλημέρα!!!!ευχαριστώ πολύ!!!θα το δοκιμάσω...:oops::oops::oops:

καρνιτίνη εδώ και 8 μήνες είναι καθημερινή!!!!

πάρα πολύ ωραία!!!άντε περιμένουμε τα νέα σήμερα!!!Εγώ τον επόμενο κύκλο θα πάω για παρακολούθηση γιατί τώρα είναι κλειστός ο γιατρός!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κορίτσια η καρνιτίνη έχει καθόλου παρενέργειες ή αντενδείξεις?

δεν ξέρω νομίζω πως όχι..η καλύτερη είναι η φαρμακευτική..αν θες όταν πάω σπίτι να σου πω τι παίρνουμε εμείς..

αν υπάρχει όμως συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει να το δείτε..

πάντως ο δικός μου έχει 8 μήνες που τη παίρνει και οι αναλύσεις οι γενικές είναι όπως ήταν και πριν

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν ξέρω νομίζω πως όχι..η καλύτερη είναι η φαρμακευτική..αν θες όταν πάω σπίτι να σου πω τι παίρνουμε εμείς..

αν υπάρχει όμως συγκεκριμένο πρόβλημα θα πρέπει να το δείτε..

πάντως ο δικός μου έχει 8 μήνες που τη παίρνει και οι αναλύσεις οι γενικές είναι όπως ήταν και πριν

Nαι, για πες τι παίρνετε! Όχι, δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ρωτάω επειδή έχω μια φοβία με την καρδιά (χωρίς συγκεκριμένο λόγο).

Nαι, για πες τι παίρνετε! Όχι, δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ρωτάω επειδή έχω μια φοβία με την καρδιά (χωρίς συγκεκριμένο λόγο).

γι αυτό να μην ανησυχείς..δεν επηρεάζει πουθενά..

ο δικός μου παίρνει σολουταμιν, αντροσιτολ και βιταμίνη Ε..

δεν θυμάμαι ποια είναι η καρνιτίνη από τα 2 θα τον ρωτήσω και θα σου πω..

αυτά τα 3 πάντως κάνουν πολύ καλό..εμείς είδαμε μεγάλη διαφορά..

την τελευταία φορά δεν ήταν πολύ καλό όμως πολύ καλύτερο από τις πρώτες φορές....γιατί ήταν εκτός για 3 βδομάδες (όχι συνεχόμενες) και δεν τα έπαιρνε μαζί του..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ είμαι σήμερα 14η μέρα και δεν έχω καθόλου διάθεση για σεξ. Τι να πω, ούτε και συμπτώματα ωορρηξίας όμως έχω, 9η μέρα είχα υγρά και μετά τίποτα. Είχαμε επαφές 9η,10η,11η και 13η μέρα, αλλά σήμερα δεν το βλέπω. Μόλις γυρίσουμε από διακοπές, θα πάω στο γιατρό, είμαι σίγουρη ότι η κύστη δεν έφυγε, έχω ένα μόνιμο βάρος από αριστερά, το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι να μου πει να πάρω αντισυλληπτικά για 2 μήνες. Ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Deni, είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είπαμε, απλά υπομονή και θετική σκέψη!!! Πρέπει να ακούσουμε από εσένα ευχάριστα να χαρούμε και εμείς λίγο γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε!!

vasulini, trelo kouneli και οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε? πείτε μας κανένα ευχάριστο!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/20

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ είμαι σήμερα 14η μέρα και δεν έχω καθόλου διάθεση για σεξ. Τι να πω, ούτε και συμπτώματα ωορρηξίας όμως έχω, 9η μέρα είχα υγρά και μετά τίποτα. Είχαμε επαφές 9η,10η,11η και 13η μέρα, αλλά σήμερα δεν το βλέπω. Μόλις γυρίσουμε από διακοπές, θα πάω στο γιατρό, είμαι σίγουρη ότι η κύστη δεν έφυγε, έχω ένα μόνιμο βάρος από αριστερά, το χειρότερο σενάριο βέβαια είναι να μου πει να πάρω αντισυλληπτικά για 2 μήνες. Ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Deni, είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είπαμε, απλά υπομονή και θετική σκέψη!!! Πρέπει να ακούσουμε από εσένα ευχάριστα να χαρούμε και εμείς λίγο γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε!!

vasulini, trelo kouneli και οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε? πείτε μας κανένα ευχάριστο!!

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

καλημέρα Μαράκι μου, για τη κύστη δεν ξέρω τι να σου πω..δεν είχα ποτέ..ελπίζω να έφυγε και να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο..

αφού είχατε χθες και δεν το βλέπεις για σήμερα αύριο όμως σίγουρα..

αυξηθήκαμε στη λίστα τη κάτω ...άντε και ο Θεός βοηθός!!!!!

πρέπει να μελετήσουμε λίγο το πρε σεετ..Ευαγγελία...:arrow:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14. maria papa

15. tinkerbell!24

16. georgia69

Καλημερα κουκλα μου! Θυμησε μου ποσο μεγαλη ειναι η κυστη;;; Εγω ειχα βγαλει δυο φορες. Κ τις δυο πηρα αντισυλληπτικα. Αυτοι οι μηνες που τα επαιρνα ηταν απο τους πιο ηρεμους μεσα σε ολη αυτη την προσπαθεια κ συν τοις αλλοις ο γιατρος μου ελεγε οτι τα αντισυλληπτικα κανουν τις ωοθηκες πιο ζουμερες κ γονιμες. Εγω καλα ειμαι, σημερα κλεινω το δευτερο μηνα κ μπαινω στον τριτο. Ας περασει επιτελους αυτο το τριμηνο να ηρεμησουμε γιατι εχουμε αρκετο αγχος. Αυτα απο εμας. Κοριτσια μην απελπιζεστε. Ο επιμενων νικα!

Η βλακεια ειναι ανικητη..............................

Καλημερα κουκλα μου! Θυμησε μου ποσο μεγαλη ειναι η κυστη;;; Εγω ειχα βγαλει δυο φορες. Κ τις δυο πηρα αντισυλληπτικα. Αυτοι οι μηνες που τα επαιρνα ηταν απο τους πιο ηρεμους μεσα σε ολη αυτη την προσπαθεια κ συν τοις αλλοις ο γιατρος μου ελεγε οτι τα αντισυλληπτικα κανουν τις ωοθηκες πιο ζουμερες κ γονιμες. Εγω καλα ειμαι, σημερα κλεινω το δευτερο μηνα κ μπαινω στον τριτο. Ας περασει επιτελους αυτο το τριμηνο να ηρεμησουμε γιατι εχουμε αρκετο αγχος. Αυτα απο εμας. Κοριτσια μην απελπιζεστε. Ο επιμενων νικα!

πως είσαι εσύ??μην μου ανησυχείς για τίποτα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεια σου φιλενάδα!!! Χαίρομαι που είσαι μια χαρά, μην στεναχωριέσαι για τίποτα, απόλαυσέ το, θα περάσει γρήγορα ο καιρός, δουλεύεις ή είσαι σπίτι?

Η κύστη μου, ούτε θυμάμαι πόσο ήταν, έχω βγάλει αρκετές φορές, έχω κάνει και μια εγχείρηση για κύστη, αλλά αυτή μου είχε πει ότι είναι λειτουργική, λόγω των ορμονών και θα φύγει, αλλά μάλλον δεν έφυγε. Τέλος πάντων, το αφήνω στο Θεό, ότι είναι να γίνει ας γίνει. Κουράστηκα, περιμένω να φύγω διακοπές την Τετάρτη και μετά θα πάω στο γιατρό.

HvAnp3.png

Γεια σας ομορφες!

Βλεπω ολες ειμαστε χαλαρες μετα την τρικυμια και πολυ χαιρομαι!Χαλαρα και χωρις αγχος!

deni μην απογοητευεσαι σου ευχομαι η χοριακη σου να ειναι τεραστια και ολα να πανε καλα!

Νεραιδακι τι ηθελες να συζητησουμε για το pre seed?Εγω δεν το πηρα παντως γιατι ειναι λιγο ακριβουτσικο.Ο συζυγος παιρνει intellecta καρνιτινη και trebon γιατι δεν μπορει να κοψει το καπνισμα.Που και που και βιταμινη Ε.Τον αλλο μηνα ομως θα παρει τις Strongstart for men που ειναι τουρμπο βιταμινες.Ακριβες ξεακριβες εγω τις παρηγγειλα!

Τρελοκουνελο θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υπεροχο νινακι μην μου στεναχωριεσαι!

Γεια σας ομορφες!

Βλεπω ολες ειμαστε χαλαρες μετα την τρικυμια και πολυ χαιρομαι!Χαλαρα και χωρις αγχος!

deni μην απογοητευεσαι σου ευχομαι η χοριακη σου να ειναι τεραστια και ολα να πανε καλα!

Νεραιδακι τι ηθελες να συζητησουμε για το pre seed?Εγω δεν το πηρα παντως γιατι ειναι λιγο ακριβουτσικο.Ο συζυγος παιρνει intellecta καρνιτινη και trebon γιατι δεν μπορει να κοψει το καπνισμα.Που και που και βιταμινη Ε.Τον αλλο μηνα ομως θα παρει τις Strongstart for men που ειναι τουρμπο βιταμινες.Ακριβες ξεακριβες εγω τις παρηγγειλα!

Τρελοκουνελο θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υπεροχο νινακι μην μου στεναχωριεσαι!

το σκεφτόμουνα αλλά θέλω να το μελετήσω πρώτα!!!

η καρνιτίνη που παίρνει είναι το Solutamin..

Πολύ ζέστη ρε κορίτσια δεν αντέχετε...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...