Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

@favol κορίτσι μου και σε όλα τα κορίτσια σας στέλνω τις καλησπέρα μου.οχι δεν είχα κάτι ευτυχώς ακόμη.αν δε βγει ο μήνας δεν κάνω τίποτα...σηκώθηκα Κ πήρα τον άντρα μου να φύγουμε λίγες μέρες διακοπές να ξεφύγουμε.. το είχαμε ανάγκη... Αχ προσευχηθειτε κορίτσια μου να γίνει το θαύμα!!! Εύχομαι όλες να είστε Καλά! Θα σας ενημερώσω! Φιλιά πολλααααααα!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

@favol κορίτσι μου και σε όλα τα κορίτσια σας στέλνω τις καλησπέρα μου.οχι δεν είχα κάτι ευτυχώς ακόμη.αν δε βγει ο μήνας δεν κάνω τίποτα...σηκώθηκα Κ πήρα τον άντρα μου να φύγουμε λίγες μέρες διακοπές να ξεφύγουμε.. το είχαμε ανάγκη... Αχ προσευχηθειτε κορίτσια μου να γίνει το θαύμα!!! Εύχομαι όλες να είστε Καλά! Θα σας ενημερώσω! Φιλιά πολλααααααα!!!!

ΑΑααααα!!!! τι τέλεια νέα!! @Hope.M μου έχουν περάσει 2 εβδομάδες και μία μέρα από την σπερματέγχυση!! Αν δεν έχεις αδιαθετίσει τότε δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο!! Συγχαρητήρια!!! Πήγαινε για χοριακή! Τι καλά!!!

On 24/9/2018 at 11:37 ΠΜ, favol είπε:

@eirinaki1981 τελικά αποφάσισες αν θα κάνεις σπερματέγχυση; 

@favol θα αφησω 1-2 μηνες για να επαναλαβει ο συζυγος τις ορμονικες του & λεω να δοκιμασω!θελει να ψαξω θεσ.νικη γιατρο & κεντρο,οποτε θα χρειαστει λιγος χρονος!είδομεν...

αχ @Hope.M μου,μακαρι να μας πεις ευχαρισταααααααααααααααα!!!!!καλα να περασετε με πολλες αγκαλιτσες!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά και στο θέμα της σπερματέγχυσης! Έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 9 χρονών και εδώ και 1.5 χρόνο προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι αλλά δεν έρχεται...

Εμένα μου βρήκαν ένα θεματάκι με βουλωμένη σάλπιγγα, το οποίο λύθηκε και στον σύζυγο βρήκαν ολιγοσπερμία. Παίρνει εδώ και καιρό βιταμίνες και σε 20 μέρες περίπου έχουμε το πρώτο μας ραντεβού σε κέντρο εξωσωματικής για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που θέλω είναι να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα περιθώρια για μια όσο το δυνατόν πιο "φυσική" μέθοδο και σκέφτομαι να τους ζητήσω -άσχετα από το τι θα μου πουν αυτοί- να ξεκινήσουμε από σπερματέγχυση. Αλλά δεν έχω ιδέα από τη διαδικασία. Σε ποιες περιπτώσεις τη συνιστύν και σε ποιες όχι, κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε αυτό που εμείς προτιμάμε, κλπ...

Οποιαδήποτε συμβουλή, εμπειρία ή γνώση έχετε θα μου ήταν πολύτιμη. Καλή επιτυχία μας εύχομαι! 

23 ώρες πρίν, Cari19 είπε:

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά και στο θέμα της σπερματέγχυσης! Έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 9 χρονών και εδώ και 1.5 χρόνο προσπαθούμε για δεύτερο παιδάκι αλλά δεν έρχεται...

Εμένα μου βρήκαν ένα θεματάκι με βουλωμένη σάλπιγγα, το οποίο λύθηκε και στον σύζυγο βρήκαν ολιγοσπερμία. Παίρνει εδώ και καιρό βιταμίνες και σε 20 μέρες περίπου έχουμε το πρώτο μας ραντεβού σε κέντρο εξωσωματικής για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό που θέλω είναι να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα περιθώρια για μια όσο το δυνατόν πιο "φυσική" μέθοδο και σκέφτομαι να τους ζητήσω -άσχετα από το τι θα μου πουν αυτοί- να ξεκινήσουμε από σπερματέγχυση. Αλλά δεν έχω ιδέα από τη διαδικασία. Σε ποιες περιπτώσεις τη συνιστύν και σε ποιες όχι, κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε αυτό που εμείς προτιμάμε, κλπ...

Οποιαδήποτε συμβουλή, εμπειρία ή γνώση έχετε θα μου ήταν πολύτιμη. Καλή επιτυχία μας εύχομαι! 

Καλημέρα κορίτσι μου και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.Λοιπόν απαραίτητη προϋπόθεση για σπερματεγχυση είναι να είναι διαβατες οι σάλπιγγες οπότε αν σε σένα λύθηκε τότε είσαι οκ.Όσο για τον άντρα ξέρω οτι ενδείκνυται σε περιπτώσεις ήπιων σχετικα προβλημάτων με το σπερμα.Τέλος αν δεν κάνω λάθος συνιστάται όταν η γυναίκα είναι κάτω των σαράντα για μεγαλύτερη επιτυχία.Για το τελευταίο κράτα μια επιφύλαξη...κάπου απλά το είχα διαβάσει.Αυτά κορίτσι μου...ίσως κάποιο άλλο κορίτσι σε κατατοπισει περισσότερο.Εμείς με τον άντρα μου κάναμε 3 σπερματεγχυσεις αλλά εμείς είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα,όλες οι εξετάσεις ήταν μια χαρά απλά δεν έμενα έγκυος φυσιολογικά για κάποιο λόγο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Είμαι πολύ χαρούμενη, μεγάλωσε αναπάντεχα γρήγορα το ωάριο μου (πάλι 1) αυτή τη φορά και θα κάνουμε αύριο την 3η προσπάθεια σπερματέγχυσης! Μακάρι να είναι και η τυχερή μας!! Cari19 είναι όπως σου τα λέει η Αθηνά, με ολιγοσπερμία δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται σπερματέγχυση, δλδ αν έχει νόημα.. Πρέπει να ρωτήσεις και να σου πουν.. @Hope.M μας έσκασες, πού είσαι;; χαχα

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, favol είπε:

Καλημέρα! Είμαι πολύ χαρούμενη, μεγάλωσε αναπάντεχα γρήγορα το ωάριο μου (πάλι 1) αυτή τη φορά και θα κάνουμε αύριο την 3η προσπάθεια σπερματέγχυσης! Μακάρι να είναι και η τυχερή μας!! Cari19 είναι όπως σου τα λέει η Αθηνά, με ολιγοσπερμία δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται σπερματέγχυση, δλδ αν έχει νόημα.. Πρέπει να ρωτήσεις και να σου πουν.. @Hope.M μας έσκασες, πού είσαι;; χαχα

Καλή επιτυχία κορίτσι! Θα περιμενουμε νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@favol κορίτσι μου και σε όλα τα κορίτσια καλησπέρα!!! Χιιιιλια συγνωμη που χάθηκα...πήρα τον άντρα μου κ φύγαμε λίγες μέρες σε ένα νησί διακοπές να ηρεμήσουμε.. φυσικά σαν γκαντεμω μου ήρθε περίοδος με το που πατησαμε λιμανι...χαχαχα ...Αν είναι δυνατον...εν πάση περιπτώσει έκανε εξετάσεις ο άντρας μου κ η κοιρσοκοιλη ζοριζει πολυ το θέμα της μορφολογίας πλέον...ανέβηκε η ποσότητα όμως χάλασε η μορφολογία κι άλλο...οπότε αποφασίσαμε να μη χάνουμε χρόνο κ κλείσαμε ραντεβού για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, την εμβρυολογο και σου παρέχουν κ ψυχολογο..εγω σα ψυζολογια 2χω αρκετα Καλή μπορώ να πω κ ούτε που κατάλαβα ποτέ μου ήρθε ποτέ τελειώνω... άσε που ήρθε πιο νωρίς.. είπαμε.. μη μυριστει διακοπές.. μου το χει ξανά κάνει.. δεν είχα ίντερνετ να σας ενημερώσω να με συγχωρείτε.. όμως από δω κ πέρα θα σας γράφω κάθε βήμα που κάνω.. Την Πέμπτη λοιπόν με το καλό ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο....

21 ώρες πρίν, favol είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι!!!μακάρι να είναι η τρίτη και τυχερή!!!

6 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

@favol κορίτσι μου και σε όλα τα κορίτσια καλησπέρα!!! Χιιιιλια συγνωμη που χάθηκα...πήρα τον άντρα μου κ φύγαμε λίγες μέρες σε ένα νησί διακοπές να ηρεμήσουμε.. φυσικά σαν γκαντεμω μου ήρθε περίοδος με το που πατησαμε λιμανι...χαχαχα ...Αν είναι δυνατον...εν πάση περιπτώσει έκανε εξετάσεις ο άντρας μου κ η κοιρσοκοιλη ζοριζει πολυ το θέμα της μορφολογίας πλέον...ανέβηκε η ποσότητα όμως χάλασε η μορφολογία κι άλλο...οπότε αποφασίσαμε να μη χάνουμε χρόνο κ κλείσαμε ραντεβού για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, την εμβρυολογο και σου παρέχουν κ ψυχολογο..εγω σα ψυζολογια 2χω αρκετα Καλή μπορώ να πω κ ούτε που κατάλαβα ποτέ μου ήρθε ποτέ τελειώνω... άσε που ήρθε πιο νωρίς.. είπαμε.. μη μυριστει διακοπές.. μου το χει ξανά κάνει.. δεν είχα ίντερνετ να σας ενημερώσω να με συγχωρείτε.. όμως από δω κ πέρα θα σας γράφω κάθε βήμα που κάνω.. Την Πέμπτη λοιπόν με το καλό ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο....

Καλή αρχή στο νέο κεφάλαιο που ανοίγετε λοιπόν!!!εύχομαι να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι!!!μακάρι να είναι η τρίτη και τυχερή!!!

Καλή αρχή στο νέο κεφάλαιο που ανοίγετε λοιπόν!!!εύχομαι να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς!!!

@favol εύχομαι ολόψυχα να το πετύχεις λ συ αυτή τη φορά! Άντε βρε κορίτσια να τελειώνουμε με το ζόρι αυτό κ να έχουμε στην κοιλίτσα μας Κ στην αγκαλίτσα μας μωράκια... αγχώνομαι αρκετά αλλά προσπαθώ να ξεχνιέμαι...δεν εχω άλλο δρόμο δυστυχώς..

@athinoulitsa Σ ευχαριστώ πολύ κούκλα μου...δύναμη να μας δίνει ο Θεός να μη μας παίρνει από κάτω...Και μια μια μόνο ευχάριστα να έχουμε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

ω @Hope.M μου κρίμα!! Σε είχα για σίγουρη λόγω της εξαφάνισης.. :) Δεν πειράζει, το βασικό είναι να έχετ καλή ψυχολογία και είναι καλό που αποφασίσατε να δράσετε άμεσα και χωρίς να χάνετ πολύ χρόνο.. Το σπέρμα παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση πόσο θα προσπαθήσεις με σπερματέγχυση.. Εμείς ευτυχώς έχουμε σχετικά καλό. Τώρα να δούμε τι θα γίνει.. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τυχερή μας!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, μακάρι να πιάσουν!!

On 1/10/2018 at 11:16 ΠΜ, favol είπε:

ω @Hope.M μου κρίμα!! Σε είχα για σίγουρη λόγω της εξαφάνισης.. :) Δεν πειράζει, το βασικό είναι να έχετ καλή ψυχολογία και είναι καλό που αποφασίσατε να δράσετε άμεσα και χωρίς να χάνετ πολύ χρόνο.. Το σπέρμα παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση πόσο θα προσπαθήσεις με σπερματέγχυση.. Εμείς ευτυχώς έχουμε σχετικά καλό. Τώρα να δούμε τι θα γίνει.. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τυχερή μας!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, μακάρι να πιάσουν!!

Καλημέρα κούλα μου @favol. Ειμαι καλά.αυριο εχουνε ραντεβού στο γιατρό να ανοίξουμε φάκελο. Μας ανέβηκε η ποσότητα έχουμε καλή ποσότητα αλλά δεν έχουμε καλή μορφολογία.. οπότε γιατί να χάνουμε άλλο ψυχολογία κ χρήμα? Ο Ουρολογία του άντρα μου κ ο γυναικολόγος μου μας είπαν ότι δεν είναι απογοητευτική η κατάσταση στο σπέρμα όμως εγώ τέντωσε με τα νεύρα Μου κ δε μπορώ.με δεδομένο και αφορμή ότι αυτή τη φορά (στην 3η σπερματεγχυση θα την έκανα με ενεσεις γιατί με πείραξαν τα Serpafar) αποφάσισα αφού θα κάνω που θα κάνω ενεσεις γιατί ν μην κάνω εξωσωματική.ο άντρας μου το άφησε να αποφασίσω εγώ αυτή τη φορά κ έτσι του είπα ότι δε μπορώ να μπώ σε διαδικασία με ενεσεις κ να κάνω απλη σπερματεγχυση.δζαμπα λεφτά τζαμπα χρήμα τζαμπα ψυχολογία...θα σας ενημερώσω για αύριο.. Αχ ρε κορίτσια..  όλο αναστατωμένα όνειρα βλέπω... με πονοκέφαλο σηκώνομαι συνέχεια...

Χμμμ... Έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο.. Μάλλον και εγώ αυτή την απόφαση θα έπερνα, αν είναι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον να έχεις πιο σίγουρα αποτελέσματα. Αλλά η επιτροπή θα σας περάσει ή θα πρέπει να πληρώσεις μόνη σου τα φάρμακα; Μου τη δίνει που δεν φτάνουν όλα τα άλλα έχει κανείς να σκεφτεί και το οικονομικό... Άντε πες μας γενικά τα νέα αύριο. Βασικά αλήθεια πόσο καιρό προσπαθείτε; Εγώ περνάνε αργά οι μέρες.. Άντε να φτάσει η ΠΑρασκευή για να κυλήσει το ΣΚ γρήγορα.. Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα πάλι .. :(

On 3/10/2018 at 11:13 ΠΜ, favol είπε:

Χμμμ... Έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο.. Μάλλον και εγώ αυτή την απόφαση θα έπερνα, αν είναι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον να έχεις πιο σίγουρα αποτελέσματα. Αλλά η επιτροπή θα σας περάσει ή θα πρέπει να πληρώσεις μόνη σου τα φάρμακα; Μου τη δίνει που δεν φτάνουν όλα τα άλλα έχει κανείς να σκεφτεί και το οικονομικό... Άντε πες μας γενικά τα νέα αύριο. Βασικά αλήθεια πόσο καιρό προσπαθείτε; Εγώ περνάνε αργά οι μέρες.. Άντε να φτάσει η ΠΑρασκευή για να κυλήσει το ΣΚ γρήγορα.. Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα πάλι .. :(

@favol μου καλησπέρα κορίτσι μου.λοιπόν καταρχάς μην απογοητεύεσαι εσύ..κατά δεύτερης πήγαμε στο κέντρο. Ξεψαχνιστηκαμε από εξετάσεις κ διορθώθηκε κ το σπέρμα κ όλα! Με τις θεραπεία κ τις βιταμίνες! Όμως..  Η κατάσταση μας κρίθηκε ανεξήγητη υπογονιμότητα..τώρα κάναμε Κ καρυωτυπο ζεύγους κ κάτι άλλες κ θα βγουν σε 20 μέρες.. Εμείς δεν αντέχουμε άλλο ψυχολογικα είναι το μεγαλύτερο σπάσιμο νεύρων κ το προχωραμε με εξωσωματική..  νιώθω ήδη καλύτερα κ εγώ κ ο άντρας μου.. προσπαθούμε 2 μισή περίπου χρόνια..μαζέψαμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Λόγω ηλικίας μου κ ΑΜΗ δεν μας παίρνει να το αφήσουμε κι άλλο για φυσιολογικα..οι γιατροί είναι θετικοί στο αποτέλεσμα γιατί έχω πιάσει μια φορά στο παρελθόν πριν 10 χρόνια αλλά έκανα διακοπή..(άλλοι λόγοι)..Τι να πω..εύχομαι να μπαίνουμε όλες σε μια καλή σειρά...πραγματικά.. Εσύ μην αγχώνεσαι!!!όλα θα πάνε Καλά!!μην βασίζεται στο κακό σου προαίσθημα γιατι είναι επηρεασμενο λόγω των υποβοηθουμενων καταστάσεων.. βάσισου στη θετική σου έλξη για   το θετικό αποτέλεσμα!!!!

• Μου αρέσει 1

Σε ευχαριστώ @Hope.M μου για τα καλά σου λόγια και την εμψύχωση! Χαίρομαι που όλες οι εξετάσεις είναι καλές τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι έχεις τελειες πιθανότητες για την εξωσωματική! Πότε αρχίζεις; Μετά την επόμεη περίοδο; Τα μαζέψατε όλα πολύ γρήγορα παντως! Εγω εδώ ευτυχώς βγήκε η εβδομάδα.. Το σκ θα φύγει νεράκι, με περιμένει μια δύσκολη Δευτέρα και Τρίτη και μετά Τετάρτη θα αντιμετωπίσω τα αποτελέσματα... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...