Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, eirinaki1981 είπε:

@Hope.M πολυ ενθαρρυντικα τα λογια του πατερα σου!κι εμενα οι δικοι μου εκαναν 3 χρονια για την αδερφη μου & αλλα 3 για μενα!οντως δεν το πολυ εψαξαν & η μητερα μου μου χε πει παλια οτι ηταν σιγουρη οτι θα κανει παιδι κι ας σχολιαζαν τοτε οι γνωστοι οτι αργησε!ειμαστε κοντα ηλικιακα,εγω του 1981 και λιγο με αγχωνει η ηλικια μωρε.δοξαζω το θεο που μου εστειλε τη μικρη μου ζουζουνα αλλα ενα ακομη τουλαχιστον θα ηθελα!δεν ειμαι αχαριστη για ονομα του θεου,να ναι γερη κι αυτη και ολα τα παιδακια!ευχομαι σε ολες τις κοπελες να το βιωσουν εστω μια φορα(ευχομαι και περισσοτερες δηλαδη!).

@athinoulitsa πολυ αισιοδοξο το μηνυμα σου!!πολλα συγχαρητηρια!!με το καλο το μπεμπακι σου!! @MelinaFo μπραβο στη φιλη σου!!ευχομαι τα καλυτερα για τα  μωρακια της!!

πολυ χαιρομαι που διαβαζω για τοσες περιπτωσεις με αισιο αποτελεσμα!:mrgreen::-P:-P

Να μην αγχωνεσαι γιατί έχεις ήδη ένα.σκεψου εμένα που ακόμη δεν έχω.. σήμερα όπως μου είπε ο πατέρας μου επίσης, "και του Σπανού τα γένια γίνονται...δεύτερη ζωή δεν εχει κοριτσι μου"... οποτε ολα θα ερθουν...κ γω αγχωθηκα πολυ κ στεναχωρεθηκα ολο το καιρο..ομως δε μπορώ..δεν αλλαζει κατι..προτιμω να ειμαι αισιόδοξη ότι θα έρθει κάποια στιγμή το πολυπόθητο και να το περιμένω με χαρά πάρα να καθομαι να κλαίω άλλο.. δε μπορώ.. κλάψω γελάσω αυτό αν είναι να έρθει θα έρθει..  στα λέω μετά από 1.5 χρόνο στεναχώριας...θα έρθουν για όλες μας!!!!

Υ.γ ας έχει και λίγη διαφορά το ένα με το άλλο..  όταν το ένα θα βγαίνει έξω, το άλλο θα είναι μικρό θα σας κάνει παρέα σπιτι..χιχι..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

@Elma86 τι κανεις κοριτσι μου ; σε εχασα

@Nektarinaki ξεκινησες; 

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια ! τι κανετε;

Κοριτσάκι καλησπέρα..εγώ αράζω...τωρα θα σας Ρωτούσα.. αυτή τη φορά δεν μου πρηστηκε το στήθος άσε που δεν είχα κ πόνους ωορρηξίας (τους είχα 3 μερες πριν από την ενεση) εν πάση περιπτώσει ειμαι καλά μόνο τις παρενέργειες τις ένεσης έχω..ζαλάδες, αναγούλα και ανορεξία στο φαΐ και ανακάτεμα μόλις φάω...Άλλα πρήξιμο στο στήθος γιοκ...μονο πονακια χαμηκα κατω κλασσικα..θεωρητικά σε καμία 10 μερες θα γνωρίζω η 12.. Άλλα το στήθος ντιπ τίποτα??? Τι να πω...

Βασικά άρχισα να έχω αρκετά πονακια..πέρα δώθε.. στις ωοθήκες στη μήτρα.. αχ δε ξέρω...Ίσως κουραστικα επειδη τριγυρνάω  όλη την ώρα τον ασυχαστο έχω μέσα στο σπιτι..

πρίν από 51 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

@Elma86 τι κανεις κοριτσι μου ; σε εχασα

@Nektarinaki ξεκινησες; 

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια ! τι κανετε;

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!οχι ΔΕΝ έχω ξεκινήσει ακόμη!σήμερα είμαι 3η ημέρα περιόδου και αυριο μου έκλεισε ραντεβού ο γιατρός για τις ορμονικές και υπέρηχο και λογικά θα ξεκινήσω αύριο..4η ημέρα..ναι ξέρω σου φαίνεται παράξενο!και μένα επίσης..δεν ξέρω τι ακριβώς έχει ο γιατρός στο μυαλό του..θα μάθω αυριο και θα σας ενημερώσω..σπάστηκα καπως λίγο μη χαθεί ο κύκλος,αλλα απ την άλλη λέω ας ηρεμήσω και ας σκεφτώ οτι γιατρός είναι,ξέρει τι κάνει..θα δείξει..εσύ ολα καλά?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσια πηγα σημερα στον γιατρουλη και ειδα τα μωρακια.μεγαλωνουν και εχουν πιασει οοοοοληηηη την κοιλια και τα πλευρα.....τωρα πια κοιμαμαι καθιστη.ολα πανε καλα αλλα με εβαλε να κανω την καμπυλη ζαχαρου πιο νωρις γιατι ανεβηκε λιγο.....ττομαξα να πω την αληθεια μου.κατα τα αλλα οοολα καλα.εσεις????σε τι φαση ειστε???εχω ψιλοχασει επεισοδια

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

On 16/9/2018 at 1:59 ΠΜ, Hope.M είπε:

Να μην αγχωνεσαι γιατί έχεις ήδη ένα.σκεψου εμένα που ακόμη δεν έχω.. σήμερα όπως μου είπε ο πατέρας μου επίσης, "και του Σπανού τα γένια γίνονται...δεύτερη ζωή δεν εχει κοριτσι μου"... οποτε ολα θα ερθουν...κ γω αγχωθηκα πολυ κ στεναχωρεθηκα ολο το καιρο..ομως δε μπορώ..δεν αλλαζει κατι..προτιμω να ειμαι αισιόδοξη ότι θα έρθει κάποια στιγμή το πολυπόθητο και να το περιμένω με χαρά πάρα να καθομαι να κλαίω άλλο.. δε μπορώ.. κλάψω γελάσω αυτό αν είναι να έρθει θα έρθει..  στα λέω μετά από 1.5 χρόνο στεναχώριας...θα έρθουν για όλες μας!!!!

Υ.γ ας έχει και λίγη διαφορά το ένα με το άλλο..  όταν το ένα θα βγαίνει έξω, το άλλο θα είναι μικρό θα σας κάνει παρέα σπιτι..χιχι..

@Hope.M ξερω πως περνας δυσκολα!κρατα γερα!κανε ο.τι περνα απ το χερι σου να εισαι ψυχραιμη και δυνατη!ειναι μεγαλη δοκιμασια αλλα θα τα καταφερεις!θα το δεις,θα ερθει ο καιρος-που πιστευω οτι θα ναι συντομα-που θα γραψεις εδω τα ευχαριστα!!!!

εγω δεν τα καταφερα την πρωτη φορα,εμφανισα ηπια καταθλιψη με φοβιες και κρισεις πανικου,δεν εβγαινα απο το σπιτι.ειχα ιλιγγους καθημερινα σχεδον,δεν το χειριστηκα καλα!μην αφησεις τον εαυτο σου στιγμη να βυθιστει στις αρνητικες σκεψεις.Πιστευω πλεον οτι πολυ σπανια μενει καποια γυναικα χωρις παιδι στις μερες μας!Ξερω οτι οι γιατροι λενε οχι αγχος κτλ αλλα παλι μια αγωνια θα την εχουμε!καθε μηνα εχουμε μια κρυφη ελπιδα οτι μπορει να μεινουμε εγκυες!εξαλλου ο ανθρωπος τη θελει την ελπιδα!!πως θα πορευθουμε αλλωστε?

:grin::grin::lol:

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

4 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

@Hope.M ξερω πως περνας δυσκολα!κρατα γερα!κανε ο.τι περνα απ το χερι σου να εισαι ψυχραιμη και δυνατη!ειναι μεγαλη δοκιμασια αλλα θα τα καταφερεις!θα το δεις,θα ερθει ο καιρος-που πιστευω οτι θα ναι συντομα-που θα γραψεις εδω τα ευχαριστα!!!!

εγω δεν τα καταφερα την πρωτη φορα,εμφανισα ηπια καταθλιψη με φοβιες και κρισεις πανικου,δεν εβγαινα απο το σπιτι.ειχα ιλιγγους καθημερινα σχεδον,δεν το χειριστηκα καλα!μην αφησεις τον εαυτο σου στιγμη να βυθιστει στις αρνητικες σκεψεις.Πιστευω πλεον οτι πολυ σπανια μενει καποια γυναικα χωρις παιδι στις μερες μας!Ξερω οτι οι γιατροι λενε οχι αγχος κτλ αλλα παλι μια αγωνια θα την εχουμε!καθε μηνα εχουμε μια κρυφη ελπιδα οτι μπορει να μεινουμε εγκυες!εξαλλου ο ανθρωπος τη θελει την ελπιδα!!πως θα πορευθουμε αλλωστε?

Αχ κούκλα μου σ ευχαριστώ και ανταποδίδω τις θερμότερες ευχές μου! Ακριβώς μα ακριβώς έτσι κ γω είχα γίνει τον προηγούμενο μήνα.. δεν ήθελα να πάω πουθενά και ήμουν μέσα στην κατάθλιψη τα νεύρα κ το κλάμα..την απογοήτευση και τη μιζέρια...καθε μερα η ιδια μαυριλα οπως λες..το ιδιο ψυχοπλακωμα...ως που με βοήθησαν 3 πραγματα αυτη τη φορα. 1ον ο άντρας μου που να Ναι καλά βαστάει θετικα γερά και αισιόδοξα.. 2ον ο πνευματικός μου..και 3ον το βιβλίο το μυστικό...αν σου πω ότι αυτή τη φορά δεν υπολόγισα και δε ξέρω πότε να κανω χοριακη θα το πιστέψεις??? Δε ξέρω καν και ποτέ ακριβώς περιμένω.. που κακο δρόμο να χει ..υποθέτω την άλλη εβδομάδα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για χοριακη..αν δε βγει ο μήνας δεν ασχολούμαι καν...Το είδα αλλιώς όπως λες...και έτσι πρέπει.. θετικα για να έρθει.. όπως λέει και στο μυστικό "για να έχουμε αυτό που επιθυμούμε φτάνει να φτιάχνουμε όμορφες εικόνες με βάση αυτό..και το ενα όμορφο θα φέρει το αλλο "... και άρχισα να κάνω τέτοιες εικόνες..  Κ Όχι εικόνες άλλες...απαισιόδοξες... ακόμη και να πρέπει να προβούμε σε πιο ανώτερες μεθόδους καλοδεχούμενες να είναι εγώ θα πλάθω όμορφες εικόνες με ένα παιδί.. νιώθω αρκετά καλά...θα σ ενημερώσω εννοείται για τα νέα...Αλλά είμαστε όλες μαζί εδώ ενωμένες....:x

Σ ευχαριστώ παααααααααρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου...σημειώνω λοιπόν ότι Επίσης αυτή τη φορά με βοηθάνε και τα υπέροχα αυτά λόγια.. να σαι καλά πραγματικά...:x

πρίν από 13 λεπτά , BettySt είπε:

@Nektarinaki τι έγινε κοριτσι μου, τι είπε ο γιατρός;

Έλα κορίτσι μου,δέν ξεκίνησα τελικά γιατί σήμερα που μου έκανε υπέρηχο στην αριστερή ωοθήκη που ούτως η άλλως κάνει λιγότερα ωοθυλάκια τα ωοθυλάκια της δεν είχανε σωστό μέγεθος..κάποια ήτανε μικρά και κάποια μεγάλα..και έτσι μου είπε οτι καλύτερα να μου δώσει να πάρω για 2 εβδομ.αντισυλληπτικά και να ξεκινήσουμε στον επόμενο κύκλο γιατι δεν θέλει να χάσουμε κανένα αυγουλάκι..οπότε τώρα μέχρι της 3 Οκτωβρίου θα παίρνω τα αντισυλληπτικά και 8 Οκτωβρίου έχω ραντεβού να με δει πάλι..αυτά!καλύτερα,δεν με πειράζει να καθυστερήσω,αρκει να γίνει σωστή δουλεια!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Έλα κορίτσι μου,δέν ξεκίνησα τελικά γιατί σήμερα που μου έκανε υπέρηχο στην αριστερή ωοθήκη που ούτως η άλλως κάνει λιγότερα ωοθυλάκια τα ωοθυλάκια της δεν είχανε σωστό μέγεθος..κάποια ήτανε μικρά και κάποια μεγάλα..και έτσι μου είπε οτι καλύτερα να μου δώσει να πάρω για 2 εβδομ.αντισυλληπτικά και να ξεκινήσουμε στον επόμενο κύκλο γιατι δεν θέλει να χάσουμε κανένα αυγουλάκι..οπότε τώρα μέχρι της 3 Οκτωβρίου θα παίρνω τα αντισυλληπτικά και 8 Οκτωβρίου έχω ραντεβού να με δει πάλι..αυτά!καλύτερα,δεν με πειράζει να καθυστερήσω,αρκει να γίνει σωστή δουλεια!

Υπομονή τότε και όλα θα γίνουν! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα έρθει και η δική σου στιγμή! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

κοριτσι μου καλο, οντως καλυτερα ειναι να ξεκινησετε σωστα κι ας σου παρει λιγο χρονο, ξερω ισως απογοητευτηκες γιατι η προσμονη ειναι δυσκολη αλλα καθε εμποδιο για καλο λενε!!!! 

@BettySt στειλε ρε κοριτσι μου λιγο μπεμπεδοσκονη μπας και κολλησουμε!!!! @happy! καθε φορα που σε διαβαζω γελαω να ξερες απο χαρα! ολα να σου πανε τελεια...στειλε κι εσυ μπεμπεδοσκονη... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ghbcp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

κοριτσι μου καλο, οντως καλυτερα ειναι να ξεκινησετε σωστα κι ας σου παρει λιγο χρονο, ξερω ισως απογοητευτηκες γιατι η προσμονη ειναι δυσκολη αλλα καθε εμποδιο για καλο λενε!!!! 

@BettySt στειλε ρε κοριτσι μου λιγο μπεμπεδοσκονη μπας και κολλησουμε!!!! @happy! καθε φορα που σε διαβαζω γελαω να ξερες απο χαρα! ολα να σου πανε τελεια...στειλε κι εσυ μπεμπεδοσκονη... 

Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη! Αντε όλες να κολλήσετε και σύντομα να λέτε για τις εγκυμοσυνες σας!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Και απο εμενα κοριτσια ....μπολοκη διδυμομπεμπεδοσκονη.....μακαρι κοριτσακια μου να ερθουν θετικα τεστ και να γεμισουν οι αγκαλιες  μας μωρακια......δεν εχει σημασια ο τροπος.....σημασια εχει να ερθουν..και θα ερθουν θα δειτε!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

@Hope.M άντε πες μας νέα σου!!! Ανυπομονώ!! Σου ήρθε η ακατανόμαστη ή να αρχίσουμε τα συγχαρήκια;; :)) <3

On 18/9/2018 at 5:26 ΜΜ, eirinaki1981 είπε:

@eirinaki1981 τελικά αποφάσισες αν θα κάνεις σπερματέγχυση; 

On 14/9/2018 at 1:23 ΜΜ, ZOIRITA20813 είπε:

καλημερα , εγω εδωσα 150 ευρω στο ΡΕΑ αλλα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου ... δλδ εγω εκει θα ξαναπηγαινα. Αναφορικα με την αποτυχια σου , περα το οτι λυπαμαι πολυ γιατι ξερω τι σημαινει αυτο ,θα σου πω να παρεις τον χρονο σου και θα ανασυγκροτηθεις ! Οσον αφορα τα νουμερα της χοριακης ,κι εγω στην εξωσωματικη ειχα 3.4 αρνητικο μεν αλλα οχι μηδενικο. Εκλαιγα με μαυρο δακρυ γιατι νομιζα οτι πηγαινε να γινει η εμφυτευση αλλα τελικα δεν εγινε. Αυτο ισως με "αρρωστησε " περισσοτερο απο την αποτυχια. Τελικα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που πιστευα και οτι λογω ορμονων υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι μοναδες της χοριακης κι ας ειναι αρνητικο 

κοριτσια αν αρχιζα τωρα τις προσπαθεις , δεν θα ξαναεκανα σπερματεγχυση ποτε , και το λεω εγω που εχω και μια αποτυχημενη εξωσωματικη... θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος, το ποσοστο ειναι πολυ χαμηλο!  και η κλομιφαινη δεν ειναι καθολου αθωο χαπι, ιδιως αν το παιρνεις για καποιους μηνες...εγω δυστυχως το πηρα για πολλους μηνες γιατι δεν ειχα ψαχτει! Αν εκανα σπερματεγχυση θα ηταν μονο σ φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα και σιγουρα οχι πανω απο 3 φορες. Μετα βουρ για εξωσωματικη.

@Nektarinaki πως πας; σε ποσες μερες ερχεται η ακατανομαστη για να ξεκινησεις; @BettySt τι κανει το σπορακι σου;;;  @Hope.M  @Tatiana30 @kido @MelinaFo τι κανετε; 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τελικά έκανα και εγώ στο ΡΕΑ, ήταν πολύ καλή η γιατρός, τελικά δεν έχω τπτ, όλα ανοιχτά! :) Πάλι καλά, το είχα ένα άγχος..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...