Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Μη χάνετε τις ελπίδες σας....Εγώ στην τρίτη σπερματεγχυση το τσακωσα το μπεμπακι....!!!

Αχ λες??????? Εγώ είπα χθες στον άντρα μου ότι αν αποτύχει κ αυτη πάω ντουγρού εξωσωματική... :sad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

καλημερα , εγω εδωσα 150 ευρω στο ΡΕΑ αλλα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου ... δλδ εγω εκει θα ξαναπηγαινα. Αναφορικα με την αποτυχια σου , περα το οτι λυπαμαι πολυ γιατι ξερω τι σημαινει αυτο ,θα σου πω να παρεις τον χρονο σου και θα ανασυγκροτηθεις ! Οσον αφορα τα νουμερα της χοριακης ,κι εγω στην εξωσωματικη ειχα 3.4 αρνητικο μεν αλλα οχι μηδενικο. Εκλαιγα με μαυρο δακρυ γιατι νομιζα οτι πηγαινε να γινει η εμφυτευση αλλα τελικα δεν εγινε. Αυτο ισως με "αρρωστησε " περισσοτερο απο την αποτυχια. Τελικα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που πιστευα και οτι λογω ορμονων υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι μοναδες της χοριακης κι ας ειναι αρνητικο 

κοριτσια αν αρχιζα τωρα τις προσπαθεις , δεν θα ξαναεκανα σπερματεγχυση ποτε , και το λεω εγω που εχω και μια αποτυχημενη εξωσωματικη... θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος, το ποσοστο ειναι πολυ χαμηλο!  και η κλομιφαινη δεν ειναι καθολου αθωο χαπι, ιδιως αν το παιρνεις για καποιους μηνες...εγω δυστυχως το πηρα για πολλους μηνες γιατι δεν ειχα ψαχτει! Αν εκανα σπερματεγχυση θα ηταν μονο σ φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα και σιγουρα οχι πανω απο 3 φορες. Μετα βουρ για εξωσωματικη.

@Nektarinaki πως πας; σε ποσες μερες ερχεται η ακατανομαστη για να ξεκινησεις; @BettySt τι κανει το σπορακι σου;;;  @Hope.M  @Tatiana30 @kido @MelinaFo τι κανετε; 

Καλησπέρα κοριτσι μου! Καλά είναι το σποράκι. Πώς πάνε οι ετοιμασίες για το γάμο;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

On 9/9/2018 at 10:03 ΠΜ, eirinaki1981 είπε:

@Nektarinaki νομιζω οτι το ρημα "πανικοβάλλουμε"ειναι αστοχο!γιατι οσες εχουν μπει και θα μπουν σε κυκλο εξωσωματικης ειναι συνειδητοποιημενες και ξερουν τις πιθανοτητες,τα υπερ και τα κατα!δεν νομιζω οτι ειναι ζευγαρια που το αποφασισαν σε μια στιγμη!οποτε ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του & να κανει τις επιλογες του ελευθερα!

& φυσικα η επιστημη εχει δωσει παιδια σε απειρα ζευγαρια που δεν μπορουσαν να τεκνοποιησουν,αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο!

καλη επιτυχια σε οσες προσπαθουν και παλι!!!!

Δεν είναι άστοχο!αλλά δεν θα καθήσω να αναλύσω τώρα κατι παραπάνω σε άτομα που μιλάνε εκ του ασφαλούς!και δε το συνεχίζω φυσικά..οπως και να έχει,ο καθένας μένει με τις απόψεις του..τίποτα παραπάνω!

11 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

καλημερα , εγω εδωσα 150 ευρω στο ΡΕΑ αλλα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου ... δλδ εγω εκει θα ξαναπηγαινα. Αναφορικα με την αποτυχια σου , περα το οτι λυπαμαι πολυ γιατι ξερω τι σημαινει αυτο ,θα σου πω να παρεις τον χρονο σου και θα ανασυγκροτηθεις ! Οσον αφορα τα νουμερα της χοριακης ,κι εγω στην εξωσωματικη ειχα 3.4 αρνητικο μεν αλλα οχι μηδενικο. Εκλαιγα με μαυρο δακρυ γιατι νομιζα οτι πηγαινε να γινει η εμφυτευση αλλα τελικα δεν εγινε. Αυτο ισως με "αρρωστησε " περισσοτερο απο την αποτυχια. Τελικα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που πιστευα και οτι λογω ορμονων υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι μοναδες της χοριακης κι ας ειναι αρνητικο 

κοριτσια αν αρχιζα τωρα τις προσπαθεις , δεν θα ξαναεκανα σπερματεγχυση ποτε , και το λεω εγω που εχω και μια αποτυχημενη εξωσωματικη... θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος, το ποσοστο ειναι πολυ χαμηλο!  και η κλομιφαινη δεν ειναι καθολου αθωο χαπι, ιδιως αν το παιρνεις για καποιους μηνες...εγω δυστυχως το πηρα για πολλους μηνες γιατι δεν ειχα ψαχτει! Αν εκανα σπερματεγχυση θα ηταν μονο σ φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα και σιγουρα οχι πανω απο 3 φορες. Μετα βουρ για εξωσωματικη.

@Nektarinaki πως πας; σε ποσες μερες ερχεται η ακατανομαστη για να ξεκινησεις; @BettySt τι κανει το σπορακι σου;;;  @Hope.M  @Tatiana30 @kido @MelinaFo τι κανετε; 

@ZOIRITA20813 καλά πάω κοριτσάκι μουυ!τώρα άρχισαν κάτι καφέ εκκρίσεις και πονάκια στην κοιλιά,οπότε αύριο λογικά θα μου έρθει περίοδος και θα πάρω τον γιατρό τηλέφωνο να μου πεί τι θα κάνω..άντε δεν έμεινε τίποτα!θα σας ενημερώσω!εσύ όλα καλά?

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

εκ του ασφαλους;πολυ ευκολα κρινεις ανθρωπους που δεν ξερεις τι εχουν περασει!λυπαμαι!

@ZOIRITA20813σκεφτομαι σε φυσικο κυκλο για σπερματεγ.αλλα τι πιθανοτητες δινεις με κακο σπερμα?

ECV6p3.png

πρίν από 45 λεπτά , eirinaki1981 είπε:

εκ του ασφαλους;πολυ ευκολα κρινεις ανθρωπους που δεν ξερεις τι εχουν περασει!λυπαμαι!

@ZOIRITA20813σκεφτομαι σε φυσικο κυκλο για σπερματεγ.αλλα τι πιθανοτητες δινεις με κακο σπερμα?

Δεν κρίνω καθόλου ανθρώπους!διάβασα πολύ καλά τι πέρασες!και τα έχω περάσει και εγώ και ακόμη τα περνάω!απλώς όταν γράφεις κάτι,να προσέχεις πώς το διατυπώνεις...εδω μέσα υπάρχουνε κοπέλες που πήρανε τα φάρμακα και κάποιες άλλες που ετοιμάζονται να τα πάρουνε..δεν μπορείς να γράφεις εσυ οτι μην αναφέρεις καλύτερα τις παρενέργιες και τι κακό μπορει να κάνουνε στο μέλλον..όλοι ξέρουμε οτι δεν είναι και τα καλύτερα αυτά τα φάρμακα,αλλα όταν δεν έχεις άλλη επιλογή θα τα πάρεις..εδω πέρα είμαστε για να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη και όχι να την τρομοκρατούμε..και είπα οτι μίλας εκ του ασφαλούς γιατι αν δεν είχες μωράκι,ίσως και να μην τα έλεγες αυτά για τα φάρμακα..άλλωστε έξω απ τον χορό..τέσπα,ας το λήξουμε εδω πέρα,δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίσουμε..καλή επιτυχία σε όλες είτε με φάρμακα είτε χωρίς!όλες μανούλες θέλουμε να γίνουμε!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου! Καλά είναι το σποράκι. Πώς πάνε οι ετοιμασίες για το γάμο;

Τέτοιο τρέξιμο δεν έχω κάνει στην ζωή μου !!! Χαχαχα με το καλο μωρε το σπορακι να γίνει ολόκληρο μπεμπεδακι!

@eirinaki1981 πιθανότητες εγώ δεν μπορώ να δώσω, δεν είμαι γιατρός. Ξέρω ότι το σπέρμα το ντοπαρουν πολύ στην σπερματεγχυση. Ωστόσο πιστεύω ακράδαντα ότι αν πχ  με τον φυσιολογικό τρόπο έχεις κάποιες Χ πιθανότητες σύλληψης τότε μετην σπερματεγχυση έχεις 2-3 % παραπάνω. Πιθανοτητες.Τπτ άλλο ... αλλα αν ειναι να κανεις σπερματεγχυση ,μοξο με φυσικο κυκλο, δεν εχει νοημα (κατ εμε) να παρεις φαρμακα για αυτην την μεθοδο. 

Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

9 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

@eirinaki1981 Καλημέρα κορίτσι μου και θέλω φυσικά να με συγχωρέσεις που πετάχτηκα στο θέμα σου.απλα όσο μπορώ να βοηθήσω κ γω Θέλω να το κάνω με την ψυχή μου... οπότε έχω να σου ένα δώσω την προσωπική εμπειρία μας πάντα, με μέτριο σπέρμα, πως αν θες να κάνεις σε φυσικό κύκλο, φυσικά και να κάνεις.. εννοώ ότι το σπέρμα που θέλουμε να εμπλουτιστει με τη σπερματεγχυση εμπλουτίζεται... εγώ πήρα χάπια.. αλλά τώρα που μπήκα στο χώρο αν το ήξερα νωρίς δε θα το έκανα.. με καταλαβαίνεις...γιατί δόξα το Θεό δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ωαρια..όσον αφορά τα μέτρια σπερματοδιαγραμματα έχω να σου απαντήσω ότι τρέξαμε σε τόσους γιατρούς.  Δε μπορείς να φανταστείς ..μέχρι και σε φημισμένη κλινική.. έχω να σου πω το εξής.. πως και με μέτριο σπέρμα να μην απελπίζεσαι...αυτό ισχύει κ για μένα φυσικά..  (τα λέει η νύφη για τα τ ακούει η πεθερά που λένε.. ) θέλω να σου πω ότι οοοοολοι οι γιατροί (μεγάλοι μικροί) μας είπαν ότι για να χαρακτηριστεί κάποιος μη γόνιμος πρέπει να μην έχει καν σπέρμα....(που και εκεί έχει πάντα 2 τελευταία στον ορχη που τα παίρνουν με βιοψια-μου το είπε καθηγητής μεγάλος γιατρός εκ γερμανιας σε μεγάλη μονάδα κλινικής στη γερμανια) .

για μια εγκυμοσυνη εμείς θέλουμε μόνο 1. Μας καταταξαν όλοι στα φυσιολογικά πλην της κιρσοκοιλης...που κ μ αυτή δεν είναι απόλυτο ότι δεν κάνεις..  (συγκεκριμένα ο πρώτος ουρολογος είχε 3 παιδιά με κιρσοκοιλη). Θέλω να πω ότι οκ ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε να πιάσουμε..  αλλά δεν είναι αδύνατο.. αλλά το να κάνεις από τη μεριά σου σε φυσικό κύκλο να θες να δοκιμασεις , δεν είναι κακό...αφου αυτό που θέλουμε να εμπλουτιστει εμπλουτίζεται...

Συμφωνώ με τη @ZOIRITA20813 γιατί και να πάρεις χάπια πχ εγώ πήρα αυτό το μήνα πόσα και ξεσκιστηκα στον πόνο και έχω μόνο 2 καλά από ολα.. Ε τι Γιάννης Γιαννάκης!!!

εδώ θέλω αν μου επιτρέπεται να προσθέσω τις δικιές μου σκέψεις πως αν δεν πάει καλά η δεύτερη φορά Αυτή, τότε η θα προχωρήσω κ γω σε 3η με φυσικό κύκλο αλλιώς στην άλλη ανώτερη μέθοδο... αυτό όμως είναι δικιές μου σκέψεις Ε!από τον προσωπικό μου αγώνα και τις προσωπικές μου αποφάσεις.. Δε σημαίνει ότι είναι σωστό και προσ θεου δε θέλω να επηρεασω καμία κοπέλα αγωνίστρια σε όλο αυτό.. σας φιλω ολες καλο Σαββατοκύριακο!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

@ZOIRITA20813 καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη!θελω να ακουσω κοπελες που περασαν απο σπερματεγχυση,ειναι αλλιως να το βιωνεις!σ'ευχαριστω πολυ!!ναι θα θελα σε φυσικο,εκανα και ομοιοπαθητικη χρονια και προσπαθω γενικα να αποφευγω τα φαρμακα.αν ερθει εστω κι ετσι,καλως.

@Hope.M πολυ ενδιαφεροντα αυτα που εγραψες!οντως σε αυτο εχεις ενα δικιο,μονο αν εχεις πληρης αζωοσπερμια ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα!απλα επεσε και η τεστοστερονη του συζυγου τον τελευταιο χρονο.Δεν ξερω τωρα που ειναι και η δικη μου ΑΜΗ μου,εκανα πριν 5χρονια εξεταση και ηταν μια χαρα,βεβαια κι αυτη σχετικη ειναι!σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν θα ταν καλο να ξανακανω,δεν μου ειπε ο γυναικολογος κατι πανω σε αυτο,ισως επιδη ειχα συλληψη λιγους μηνες πριν.ευχομαι να πετυχει πολυ συντομα ο.τι κι αν δοκιμασεις!!ο χρονος ειναι βασανιστικος σε τετοιες περιπτωσεις!ουφ!σε ευχαριστω και παλι!

ECV6p3.png

πρίν από 12 λεπτά , eirinaki1981 είπε:

@ZOIRITA20813 καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη!θελω να ακουσω κοπελες που περασαν απο σπερματεγχυση,ειναι αλλιως να το βιωνεις!σ'ευχαριστω πολυ!!ναι θα θελα σε φυσικο,εκανα και ομοιοπαθητικη χρονια και προσπαθω γενικα να αποφευγω τα φαρμακα.αν ερθει εστω κι ετσι,καλως.

@Hope.M πολυ ενδιαφεροντα αυτα που εγραψες!οντως σε αυτο εχεις ενα δικιο,μονο αν εχεις πληρης αζωοσπερμια ειναι πολυ δυσκολα τα πραματα!απλα επεσε και η τεστοστερονη του συζυγου τον τελευταιο χρονο.Δεν ξερω τωρα που ειναι και η δικη μου ΑΜΗ μου,εκανα πριν 5χρονια εξεταση και ηταν μια χαρα,βεβαια κι αυτη σχετικη ειναι!σαλπιγγογραφια δεν ξερω αν θα ταν καλο να ξανακανω,δεν μου ειπε ο γυναικολογος κατι πανω σε αυτο,ισως επιδη ειχα συλληψη λιγους μηνες πριν.ευχομαι να πετυχει πολυ συντομα ο.τι κι αν δοκιμασεις!!ο χρονος ειναι βασανιστικος σε τετοιες περιπτωσεις!ουφ!σε ευχαριστω και παλι!

Ε άμα είχες σύλληψη εννοείται πως θα ξανά έρθει!!! Κοπέλα που έχει συλλάβει το σύστημα της, είναι σπάνιο να μη ξανασυλλαβει..(μου το έχει πει γιαττος).. μην αγχωνεσαι και για την τεστοστερόνη..  όλα αυτά διορθώνονται.. να σου πω κάτι? Στα παλιά τα χρόνια αργούσαν να κάνουν παιδιά αλλά ερχόταν όταν ερχόταν, πάντα με φυσιολογικό τρόπο.. Θέλω να πω ότι κ τότε υπήρχαν τα προβλήματα απλά δεν τα έβαζαν κατά νου.εννοείται πως πάμε μπροστά και δεν αντιγράφουμε τα παλιά χρόνια που δεν έψαχναν τίποτα και τα άφηναν όλα στην τύχη τους, απλά αν το συνδυάσουμε τις παλιές χαλαρωτικες αντιδράσεις με τις σημερινές μεθόδους (που τα ψάχνουμε όλα εννοω) θα έχουμε πιστεύω τα καλύτερα αποτελέσματα.. αυτά είναι λόγια του πατέρα μου που μου τα είπε σε συζήτηση πριν λίγες μέρες.. ότι κ αυτοί με τη μαμα μου έκαναν 4 χρόνια να κάνουν και ουδέποτε έψαξαν τίποτα.. μόνο το καθιερωμένο ραντεβού στο γυναικολόγο (μιλάμε για το 84 που γεννήθηκα εγω)..χωρίς άγχος όλα λυνόταν αυτόματα γιατί και μόνο ένα σπερματοζωάριο έφτανε...όλα θα μας πάνε Καλά μωρέ... είναι θέμα χρόνου...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , athinoulitsa είπε:

@athinoulitsa Αχ σ ευχαριστούμε κούκλα μου για την εμψύχωση...έχεις δίκιο.. θέλει μόνο θετική σκέψη...τι ωραία!!! Μπράβο πολύ χάρηκα που το κατάφερες αυτό το όνειρο ζωής!!!! Δεν ξέρω αν γεννησες, αν όχι με το καλό να το υποδεχτειτε!!! Αν Ναι, να το καμαρωνετε πάντα με χαρά!!!! :wub::lol:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope.M είπε:

@athinoulitsa Αχ σ ευχαριστούμε κούκλα μου για την εμψύχωση...έχεις δίκιο.. θέλει μόνο θετική σκέψη...τι ωραία!!! Μπράβο πολύ χάρηκα που το κατάφερες αυτό το όνειρο ζωής!!!! Δεν ξέρω αν γεννησες, αν όχι με το καλό να το υποδεχτειτε!!! Αν Ναι, να το καμαρωνετε πάντα με χαρά!!!! :wub::lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.Είμαι φρέσκια εγκυουλα...έκλεισα τον τρίτο μήνα.Είμαι αισιόδοξη για όλες σας κορίτσια!!!με πίστη και υπομονή όπως έγινε το θαύμα σε μένα...θα γίνει και σε σας!!!!

22 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Αχ λες??????? Εγώ είπα χθες στον άντρα μου ότι αν αποτύχει κ αυτη πάω ντουγρού εξωσωματική... :sad:

Να σου πω την αλήθεια και εγώ τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν....εξωσωματική σε περίπτωση τρίτης αποτυχίας αλλά....!!!Πόσο πολύ σου εύχομαι να επαναληφθεί η ιστορία και για σένα και να μας πεις τα ευχάριστα!!!Καλή επιτυχία και να είσαι δυνατή πάντα κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , athinoulitsa είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.Είμαι φρέσκια εγκυουλα...έκλεισα τον τρίτο μήνα.Είμαι αισιόδοξη για όλες σας κορίτσια!!!με πίστη και υπομονή όπως έγινε το θαύμα σε μένα...θα γίνει και σε σας!!!!

Να σου πω την αλήθεια και εγώ τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν....εξωσωματική σε περίπτωση τρίτης αποτυχίας αλλά....!!!Πόσο πολύ σου εύχομαι να επαναληφθεί η ιστορία και για σένα και να μας πεις τα ευχάριστα!!!Καλή επιτυχία και να είσαι δυνατή πάντα κορίτσι μου!!

Αχ τι ωραία!!! Μου έδωσες δύναμη και με βοήθησες με τα ενθαρρυντικά σου λόγια!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να χαρείς όλη την υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!και μετά ένα πανέμορφο και καλό μπεμπάκι!!!:x

• Μου αρέσει 1

Φιλη μου μετα απο δυο χρονια προσπαθειων με τεστακια ωορρηξιας, παρακολουθηση ωορρηξιας με υπερηχο χωρις ιδιαιτερα ζητηματα γονιμοτητας ( μια σαλπιγγα βουλωμενη) εμεινε εγκυος με την πρωτη σπερματεγχυση στα 38 της. Η γιατρος της προτεινε να δοκιμασουν με κλομιφενη για να ξυπνησουν και την αλλη ωοθηκη γτ ειχε διαπιστωσει οτι η ωοθηκη που συνηθως παρηγαγε το ωαριο  ηταν απο την ιδια πλευρα με την βουλωμενη σαλπιγγα! Κανει την θεραπεια διαπιστωνουν δυο ωαρια στον υπερηχο εχουν επαφη εκεινη την μερα, την επομενη σπερματεγχυση και την τριτη παλι επαφη! Τωρα εχει κλεισει το πρωτο τριμηνο, εχει διδυμα! Η μεθοδος πιστευω οτι αποδιδει σε αναλογες περιπτωσεις! Ευχομαι να αποδωσει και σε εσας!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

@Hope.M πολυ ενθαρρυντικα τα λογια του πατερα σου!κι εμενα οι δικοι μου εκαναν 3 χρονια για την αδερφη μου & αλλα 3 για μενα!οντως δεν το πολυ εψαξαν & η μητερα μου μου χε πει παλια οτι ηταν σιγουρη οτι θα κανει παιδι κι ας σχολιαζαν τοτε οι γνωστοι οτι αργησε!ειμαστε κοντα ηλικιακα,εγω του 1981 και λιγο με αγχωνει η ηλικια μωρε.δοξαζω το θεο που μου εστειλε τη μικρη μου ζουζουνα αλλα ενα ακομη τουλαχιστον θα ηθελα!δεν ειμαι αχαριστη για ονομα του θεου,να ναι γερη κι αυτη και ολα τα παιδακια!ευχομαι σε ολες τις κοπελες να το βιωσουν εστω μια φορα(ευχομαι και περισσοτερες δηλαδη!).

@athinoulitsa πολυ αισιοδοξο το μηνυμα σου!!πολλα συγχαρητηρια!!με το καλο το μπεμπακι σου!! @MelinaFo μπραβο στη φιλη σου!!ευχομαι τα καλυτερα για τα  μωρακια της!!

πολυ χαιρομαι που διαβαζω για τοσες περιπτωσεις με αισιο αποτελεσμα!:mrgreen::-P:-P

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...