Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα και λιγάκι και από ότι κατάλαβα μέχρι 1,3 μπορεί να είναι η χοριακή-α αυτή που έχει βρεθεί η οποία μάλλον ανεβοκατεβαίνει ανάλογα και με την μέρα σε όλους τους ανθρώπους, δεν είανι η χοριακή-β που θα παρείγαγε ο πλακούντας αν υπήρχε.. Βασικά για να περάσεις το 50% σε σωρευτική πιθανότητα πρέπει να κάνεις 4. Άρα αυτή είναι η πιο πιθανή (αναλόγως και με την ηλικία). Για να φτάσεις στο 80% περίπου πρέπει να φτάσεις στις 6.. Δλδ θέλεις πάντα τύχη! :) Τεσπα.. τι να κάνουμε, συνεχίζουμε από εκείπου το αφήσαμε.. Κρίμα πάντως γιατί είχα καλό προαίσθημα.. Δεν ξέρω πώς θα μου βγει την επόμενη φορά.. Εσύ πάντως ελπίζω να βράζεις σε διαφορετική κατσαρόλα αυτή τη φορά ;) Πώς πας από ψυχολογία; Πάντως ναι, οτι θα τον πετύχουμε τον στόχο μας θα τον πετύχουμε!! Χεχε να δούμε πόσος χρόνος, "νεύρα" και χρήμα θα μας φύγουν μονο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, favol είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα και λιγάκι και από ότι κατάλαβα μέχρι 1,3 μπορεί να είναι η χοριακή-α αυτή που έχει βρεθεί η οποία μάλλον ανεβοκατεβαίνει ανάλογα και με την μέρα σε όλους τους ανθρώπους, δεν είανι η χοριακή-β που θα παρείγαγε ο πλακούντας αν υπήρχε.. Βασικά για να περάσεις το 50% σε σωρευτική πιθανότητα πρέπει να κάνεις 4. Άρα αυτή είναι η πιο πιθανή (αναλόγως και με την ηλικία). Για να φτάσεις στο 80% περίπου πρέπει να φτάσεις στις 6.. Δλδ θέλεις πάντα τύχη! :) Τεσπα.. τι να κάνουμε, συνεχίζουμε από εκείπου το αφήσαμε.. Κρίμα πάντως γιατί είχα καλό προαίσθημα.. Δεν ξέρω πώς θα μου βγει την επόμενη φορά.. Εσύ πάντως ελπίζω να βράζεις σε διαφορετική κατσαρόλα αυτή τη φορά ;) Πώς πας από ψυχολογία; Πάντως ναι, οτι θα τον πετύχουμε τον στόχο μας θα τον πετύχουμε!! Χεχε να δούμε πόσος χρόνος, "νεύρα" και χρήμα θα μας φύγουν μονο!

καλησπέρα κοριτσι μου , την σπερματεγχυση την κανεις με φυσικο κυκλο ή παίρνεις φάρμακα ? 

ghbcp2.png

πρίν από 43 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

καλησπέρα κοριτσι μου , την σπερματεγχυση την κανεις με φυσικο κυκλο ή παίρνεις φάρμακα ? 

Χαχαχα @favol άσε από χρήμα...δεν το συζητώ!!! Εγώ αυτή τη φορά το διακομωδω!! Ότι βρέξει ας κατεβάσει! Εννοώ ότι δεν έχω δυστυχώς άλλο δρόμο.. οπότε ακόμη και να ξανακλαψω αυτή τη φορά, δε θα βγει κάτι... ότι κουράστηκα κουράστηκα... Απλά χαλαρώνω με την ιδέα ότι στην τελική υπάρχουν ρε γ@μωτο μέθοδοι που κάποιος θα μας ταιριάξει...Κ όπως μου είπε Κ η φίλη μου που έκανε εξωσωματική (έχει μεγάλο παιδί πλεον) , και γιατί όχι να μη μείνεις φυσιολογικά?? Πρέπει να το δεις λέει θετικα... ακο Υ, πάρε την Αγία γραφή κ διάβαζα κάθε βράδυ από ένα κομμάτι.. εγώ αυτό το μήνα έκανα πέρα τα βιβλία και άρχισα να διαβάσω.. με ηρεμεί κ παίρνω δύναμη..  Κ λέω Ε ρε γ@μωτο, με τον ένα ή άλλο τρόπο θα έρθει! Που θα πάει! Οπότε κράτα γερά και συ και όλα θα μας πάνε Καλά! Πρέπει να βλέπουμε το στόχο μας θετικα! Υ.γ εγώ @ZOIRITA20813 έκανα με σερπαφαρ  και οβιτρελ 2η φορά.. αυτή τη φορά είχα 18 αυγά.. άσε τον πόνο δεν το περιγράφω...

• Μου αρέσει 1

18?!?!? Oυαου! Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν υπερδιέγερση αυτό; Πάντως με τόσα αυγά νομίζω ότι δεν μπορεί! Κάτι θα γίνει! . @ZOIRITA20813  Εγώ έκανα μια φορά με σερπαφάρ και οβιτρελ και μια φορά μόνο οβιτρελ.  Και στις 2 περιπτώσεις είχα μόνο ένα αυγό. @Hope.M χαίρομαι που έχεις βρει κάτι που σε ηρεμεί και πέρνεις δύναμη, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Εγώ δεν πιστεύω οπότε θα συνεχίσω να διαβάζω τα κανονικά βιβλία μου! :) Τώρα βαριέμαι να περάσει ο καιρός μέχρι να ξανακάνω την επόμενη θα περάσουν 3-4 εβδομάδες γιατί αργούν πολύ να μεγαλώσουν τα αυγά μου.. :( Άντε να αδιαθετήσω αύριο να τελειώνουμε..

On 7/9/2018 at 11:16 ΠΜ, ZOIRITA20813 είπε:

Tatiana καλήμερα ! λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος πιο φυγόπονος από εμένα.... είχα κανονίσει 30 Αυγούστου να κάνω σαλπιγγογραφια και μάλιστα με μέθη για να μην νιώσω τπτ... όταν πήγα στο ΡΕΑ ,με έπιασαν στο μιλητο ότι θα αργήσω να συνέλθω με την μεθη, ότι είναι υπόθεση 2 λεπτών ,ότι δεν θα πονέσω, ότι αν πονέσω θα κάνουν μεθη , ότι αν κάνουμε χωρίς μεθη σε 10 λεπτά θα είμαι έτοιμη.. από εδώ με είχαν από εκεί με είχαν με κατάφεραν να ξεκινήσω χωρίς μεθη και χωρίς παυσίπονο (δεν προλάβαινα να πάρω ).... το αποτέλεσμα είναι να πονέσω μεν αλλά υποφερτά και ο πόνος κρατάει 5 δευτερόλεπτα ανά έκχυση.. δλδ αν σου ρίξουν 3-4 φορές υγρό ,θα πονέσεις 20 δευτερόλεπτα μάξιμουμ ..να ενημερώσω ότι εγώ είχα ανοιχτές σάλπιγγες... αυτά άπω την πρόσφατη εμπειρία μου στην σαλπιγγογραφια .

@BettySt καλά είμαι κοριτσάκι μου , τρέχω με τον γάμο, ευτυχώς πλέον η ψυχολογία μου αλλάζει (γιατί και που γύρισα από διακοπές δεν ήμουν καλά) . Σκέφτομαι ότι αφού έγινε η γονιμοποίηση (έστω κι αν έγινε μικρογονιμοποιηση) σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος έγινε. Η εμφύτευσή κάποια στιγμή θα γίνει ,θέλει δεν θέλει. εσύ πως πάς; το σποράκι μεγαλώνει; πότε θα ακούσουμε καρδούλα;

@ZOIRITA20813 Πόσο έκανε στο ΡΕΑ με το σκιαγραφικό γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ τώρα.. Είχα κάνει πριν 3 χρόνια ήταν οκ αλλά λέω να δω μήπως άλλαξε κάτι πριν κάνω την τρίτη σπερματέγχυση. Από ΄λοτι είδα σε άλλο thread μάλλον στο Λητώ είναι πιο φτηνά από τα μαιευτήρια..

πρίν από 30 λεπτά , favol είπε:

18?!?!? Oυαου! Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν υπερδιέγερση αυτό; Πάντως με τόσα αυγά νομίζω ότι δεν μπορεί! Κάτι θα γίνει! . @ZOIRITA20813  Εγώ έκανα μια φορά με σερπαφάρ και οβιτρελ και μια φορά μόνο οβιτρελ.  Και στις 2 περιπτώσεις είχα μόνο ένα αυγό. @Hope.M χαίρομαι που έχεις βρει κάτι που σε ηρεμεί και πέρνεις δύναμη, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Εγώ δεν πιστεύω οπότε θα συνεχίσω να διαβάζω τα κανονικά βιβλία μου! :) Τώρα βαριέμαι να περάσει ο καιρός μέχρι να ξανακάνω την επόμενη θα περάσουν 3-4 εβδομάδες γιατί αργούν πολύ να μεγαλώσουν τα αυγά μου.. :( Άντε να αδιαθετήσω αύριο να τελειώνουμε..

@ZOIRITA20813 Πόσο έκανε στο ΡΕΑ με το σκιαγραφικό γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ τώρα.. Είχα κάνει πριν 3 χρόνια ήταν οκ αλλά λέω να δω μήπως άλλαξε κάτι πριν κάνω την τρίτη σπερματέγχυση. Από ΄λοτι είδα σε άλλο thread μάλλον στο Λητώ είναι πιο φτηνά από τα μαιευτήρια..

@favolασε..η μαμα μου λεει οτι θελει 10 για τηγανι..και 5 για κει Κ και τα Άλλα να τα κρατήσω εγώ.. χαχαχαχαχαχα.. και μένα αυτή τη φορά άργησαν πολύ να μεγαλώσουν.. με το πάσο τους..έχεις δίκιο.. στρεψου στα βιβλία..η αλήθεια είναι ότι κ γω θα πάω βιβλιοπωλείο για καμία ανανέωση..  Κ θα περιμένω.. που θα πάει μωρέ... που θα πάει... σου ευχο.αι ολόψυχα να ξεμπερδεύεις σύντομα κ συ από το στάδιο της σύλληψης ( κ γω μαζι) κ να περάσουμε στο επόμενο σ αυτό που δε θα μπορούμε να κοιμηθούμε από τις κοιλουμπες!! Χεχεχεχ

Υ.γ ρε τώρα ρωτάω τον άντρα μου πόσα αυγά είπε ο γιατρός γιατί εγώ όταν κάνω υπέρηχο είμαι αλλού επειδή η αριστερή μου ωοθηκη είναι τυλιγμένη στο έντερο κ ποναω μέχρι να τη βρουν, εν πάση περιπτώσει μου λέει ότι δε νομίζω 18..και ότι αυτός άκουσε 10... γιατί μετά γιατρός είπε ότι αν είχες πολλά δε θα σε αφηνα να κάνεις σπερματεγχυση λόγω αυξημενης πιθανότητας πολυδυμης κύησης...Τι να πω..  η αλήθεια είναι ότι όταν μ κάνει υπέρηχο πάντα υποφέρω..  οπότε ποτέ δε μπορώ να συγκεντρωθώ.. άρα προφανώς έχει δίκιο ο άντρας μου.. το μυαλό μου και μια λίρα...Αχ τι να κάνω μωρέ κ γω...είναι πόνος...Κ αυτή η άτιμη είναι τόσο ψηλά κ τυλιγμένη που με πατάνε από δω από κει την κοιλιά κατεβάζουν τα έντερα...άσε που νιώθω σαν τον Αθανάσιο Διάκο κάθε φορά... 

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια διαβασα καποια απο τα μηνυματα σας (γθατι ειναι και πολλα) και απλα ηθελα να σας πω την γνωμη μου περι σπερματεγχυσης...! Εμεις ειχαμε 3 χροβια ααρπων προσπαθειων χωρις κανενα εμφανη προβλημα ουτε δικο μου ουτε του συζηγου.ειπαμα να ξεκινησουμε με σπερματεγχυση εκανα δυο σε διαφορετικα κεντρα φυσικα δεν εμεινα εγκυος και τελικα καταληξαμε σε εξωσωματικη με ενα εμβρυο που επιασα κατ'ευθειαν τη μικρη μου( η εξωσ.εγινε στο πρωτο κεντρο που εκανα την σπερμ.) τα συμπερασματα που εβγαλα ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερετα ουσιαστηκα να πετυχει η προσπαθεα σου γιατι θα σε βαλουν στο τριπακι να κανεις 4-5 και μετα θα σου πουμε εξωσωματικη οποτε θα παρουν κ λεφτα απο τις σπερμ.και απο την εξωσωματικη.αυτο το λεω γιατι κανενας απο τα δυο κεντρα δεν μου εκανε ορμονολογικες πριν ,ουτε κ/α απλα παρε φαρμακα...και αν δεν ειναι οι ορμονες ρυθμισμενες στον συγκεκριμενο κυκλο δε μπα να βαλεις εσυ οσα σπερματοζωαρια θες ...ουτε υπερηχο δεν χρησιμοποιουσαν να δουν που τα βαζουν και το ενδομητριο αν εχει καλο παχος..επισης ναι τα φαρμακατης εξωσωματικης ειναι πιο δυνατα αλλα αν κανεις 6 σπεματεγχυσεις που ειναι το οριο ποσες ορμονες μαζευονται;;και τα λεφτα δεν ειναι λιγα γιατι λιγο λιγο μαζευονται πολλα...εγω προσωπικα το μετανιωσα πιο πολυ για το ψυχολογικο κομματι γιατι καθε φορα επεφτα στα πατωματα κ αισθανθηκα οτι δεν τους νοιαζει αν μεινεις εγκυος η οχι..

αυτες ειναι προσωπικες σκεψεις και φυσικα η καθεμια κανει οτι νομιζει καλυτερο αλλα κοριτσια ειλικρινα πριν απο καθε προσπαθεια να ειστε σιγουρες οτι ολα ειναι ρυθμισμενα και να απαιτειτε το καλυτερο..

ευχομαι γρηγορα να γινεται ολες μανουλες!

• Μου αρέσει 3

@favol κριμα κοριτσι μου!θα ερθει ομως,να σαι σιγουρη!!!με πεισμα θα ερθει!!!να διαβασεις οσα βιβλια θελει και να κανεις πραματα που σε ευχαριστουν!!

εγω τελειωνα το μεταπτυχιακο τοτε,ειχα φρικαρει  ομως!!πηγα σε ψυχολογο που με βοηθησε αρκετα & γραφτηκα και σε ιεκ!εκανα τα παντα για να μην γυρνα η σκεψη μου εκει!ξερω οτι ειναι δυσκολο!αλλα θα ερθει!!!το μονο σιγουρο!!

και φυσικα υπαρχει παντα περιπτωση για φυσιολογικη συλληψη!

ECV6p3.png

1 hour ago, rainbow είπε:

καλησπερα κοριτσια διαβασα καποια απο τα μηνυματα σας (γθατι ειναι και πολλα) και απλα ηθελα να σας πω την γνωμη μου περι σπερματεγχυσης...! Εμεις ειχαμε 3 χροβια ααρπων προσπαθειων χωρις κανενα εμφανη προβλημα ουτε δικο μου ουτε του συζηγου.ειπαμα να ξεκινησουμε με σπερματεγχυση εκανα δυο σε διαφορετικα κεντρα φυσικα δεν εμεινα εγκυος και τελικα καταληξαμε σε εξωσωματικη με ενα εμβρυο που επιασα κατ'ευθειαν τη μικρη μου( η εξωσ.εγινε στο πρωτο κεντρο που εκανα την σπερμ.) τα συμπερασματα που εβγαλα ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερετα ουσιαστηκα να πετυχει η προσπαθεα σου γιατι θα σε βαλουν στο τριπακι να κανεις 4-5 και μετα θα σου πουμε εξωσωματικη οποτε θα παρουν κ λεφτα απο τις σπερμ.και απο την εξωσωματικη.αυτο το λεω γιατι κανενας απο τα δυο κεντρα δεν μου εκανε ορμονολογικες πριν ,ουτε κ/α απλα παρε φαρμακα...και αν δεν ειναι οι ορμονες ρυθμισμενες στον συγκεκριμενο κυκλο δε μπα να βαλεις εσυ οσα σπερματοζωαρια θες ...ουτε υπερηχο δεν χρησιμοποιουσαν να δουν που τα βαζουν και το ενδομητριο αν εχει καλο παχος..επισης ναι τα φαρμακατης εξωσωματικης ειναι πιο δυνατα αλλα αν κανεις 6 σπεματεγχυσεις που ειναι το οριο ποσες ορμονες μαζευονται;;και τα λεφτα δεν ειναι λιγα γιατι λιγο λιγο μαζευονται πολλα...εγω προσωπικα το μετανιωσα πιο πολυ για το ψυχολογικο κομματι γιατι καθε φορα επεφτα στα πατωματα κ αισθανθηκα οτι δεν τους νοιαζει αν μεινεις εγκυος η οχι..

αυτες ειναι προσωπικες σκεψεις και φυσικα η καθεμια κανει οτι νομιζει καλυτερο αλλα κοριτσια ειλικρινα πριν απο καθε προσπαθεια να ειστε σιγουρες οτι ολα ειναι ρυθμισμενα και να απαιτειτε το καλυτερο..

ευχομαι γρηγορα να γινεται ολες μανουλες!

@rainbow καλησπέρα κούκλα μου! Θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου γιατί κάπως έτσι καταλάβαμε με τον αντρα μου ότι είναι χειρότερο να πεφτουμε ψυχολογικα με τις σπερματεγχυσεις...αν δεν τα καταφερουμε κ αυτη τη φορα (στη 2ηειμαστε  ),ειμαστε σε σοβαρη συζητηση να παμε σε εξωσωματικη κατευθειαν λογω οικονομικού.. καλύτερα να έχεις 60 % στις προσπάθειες σου πάρα 18%.. είναι πιο ψυχοφθόρο..θα μου πεις αν αποτύχει 1εξωσωματικη τι κάνεις...κάνεις και 2η με το άλλο 60%...κάθεσαι κάνεις το σκ@το σου παξιμάδι και κοιτάς πιο εγγυημένους τρόπους.. για τα φάρμακα το έχω ψάξει αρκετά λόγω ότι έχουμε πολλούς οικογενειακούς γιατρούς φίλους όποτε είναι νέας γενιάς κ δεν υπάρχει θέμα.. σε ένα συγκεκριμένο αριθμό εξωσωματικων πχ 4-5. Εν πάση περίπτωση εμείς ειπαμε να αρχίσουμε με σπερματεγχυση γιατί ήμασταν ανιδεοι απ όλα αυτά... τώρα όμως καταλαβαίνουμε καλά αυτό που λες και το συζητάμε... ευτυχώς ορμονολογικες μου έκαναν...μακάρι όπως λες να ξεμπερδεύουμε όλες μ αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, favol είπε:

καλημερα , εγω εδωσα 150 ευρω στο ΡΕΑ αλλα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου ... δλδ εγω εκει θα ξαναπηγαινα. Αναφορικα με την αποτυχια σου , περα το οτι λυπαμαι πολυ γιατι ξερω τι σημαινει αυτο ,θα σου πω να παρεις τον χρονο σου και θα ανασυγκροτηθεις ! Οσον αφορα τα νουμερα της χοριακης ,κι εγω στην εξωσωματικη ειχα 3.4 αρνητικο μεν αλλα οχι μηδενικο. Εκλαιγα με μαυρο δακρυ γιατι νομιζα οτι πηγαινε να γινει η εμφυτευση αλλα τελικα δεν εγινε. Αυτο ισως με "αρρωστησε " περισσοτερο απο την αποτυχια. Τελικα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που πιστευα και οτι λογω ορμονων υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι μοναδες της χοριακης κι ας ειναι αρνητικο 

κοριτσια αν αρχιζα τωρα τις προσπαθεις , δεν θα ξαναεκανα σπερματεγχυση ποτε , και το λεω εγω που εχω και μια αποτυχημενη εξωσωματικη... θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος, το ποσοστο ειναι πολυ χαμηλο!  και η κλομιφαινη δεν ειναι καθολου αθωο χαπι, ιδιως αν το παιρνεις για καποιους μηνες...εγω δυστυχως το πηρα για πολλους μηνες γιατι δεν ειχα ψαχτει! Αν εκανα σπερματεγχυση θα ηταν μονο σ φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα και σιγουρα οχι πανω απο 3 φορες. Μετα βουρ για εξωσωματικη.

@Nektarinaki πως πας; σε ποσες μερες ερχεται η ακατανομαστη για να ξεκινησεις; @BettySt τι κανει το σπορακι σου;;;  @Hope.M  @Tatiana30 @kido @MelinaFo τι κανετε; 

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

καλημερα , εγω εδωσα 150 ευρω στο ΡΕΑ αλλα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου ... δλδ εγω εκει θα ξαναπηγαινα. Αναφορικα με την αποτυχια σου , περα το οτι λυπαμαι πολυ γιατι ξερω τι σημαινει αυτο ,θα σου πω να παρεις τον χρονο σου και θα ανασυγκροτηθεις ! Οσον αφορα τα νουμερα της χοριακης ,κι εγω στην εξωσωματικη ειχα 3.4 αρνητικο μεν αλλα οχι μηδενικο. Εκλαιγα με μαυρο δακρυ γιατι νομιζα οτι πηγαινε να γινει η εμφυτευση αλλα τελικα δεν εγινε. Αυτο ισως με "αρρωστησε " περισσοτερο απο την αποτυχια. Τελικα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο που πιστευα και οτι λογω ορμονων υπαρχει περιπτωση να ανεβουν οι μοναδες της χοριακης κι ας ειναι αρνητικο 

κοριτσια αν αρχιζα τωρα τις προσπαθεις , δεν θα ξαναεκανα σπερματεγχυση ποτε , και το λεω εγω που εχω και μια αποτυχημενη εξωσωματικη... θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος, το ποσοστο ειναι πολυ χαμηλο!  και η κλομιφαινη δεν ειναι καθολου αθωο χαπι, ιδιως αν το παιρνεις για καποιους μηνες...εγω δυστυχως το πηρα για πολλους μηνες γιατι δεν ειχα ψαχτει! Αν εκανα σπερματεγχυση θα ηταν μονο σ φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα και σιγουρα οχι πανω απο 3 φορες. Μετα βουρ για εξωσωματικη.

@Nektarinaki πως πας; σε ποσες μερες ερχεται η ακατανομαστη για να ξεκινησεις; @BettySt τι κανει το σπορακι σου;;;  @Hope.M  @Tatiana30 @kido @MelinaFo τι κανετε; 

@ZOIRITA20813 καλά κορίτσι μου..εγω εκανα σαλπιγγογραφία προχθές..καθαρή βγηκε...δεν ξερω κοριτσια αλλα ή εγω ειμαι αναίσθητη ή κατι άλλο συμβαίνει δεν καταλαβα τίποτα....τεσπα ισως επειδη ηταν ολα φυσιολογικά αλλα δεν ενιωσα απολύτως τιποτα...στο Παπαγεωργιου το νοσοκομείο  το εκανα..τωρα θα δειξω τα αποτελεσματα στο γιατρο να δουμε τι θα μου πεί...προς σπερματεγχυση το κόβω να πηγαίνουμε...βεβαια αν κ δεν εχω προσωπική εμειρία ωστόσο απο τα οσα ο γιατρός μου, μου ειπε πιστευω οτι η σπερματεγχυση υπο προυποθεσεις αξίζει...αλλα συνεχεια μου τοωίζει το γεγονός της καλής προετοιμασίας απο πριν...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

@ZOIRITA20813 καλησπέρα κούκλα μου! Έχεις απόλυτο δίκιο! Όπως τα λες είναι!!!ειμαι μια χαρά καθομαι σπιτι βλέπω παιδικά,youtube σίριαλ, ταινίες και γενικά χαλαρώνω..το έβγαλα από το νου ( προσπαθω δλδ ειμαι σε καλο δρομο)Κ δε θα κάνω τιποτα ουτε χοριακη ουτε τιποτα!!! Αν ειναι να το φερει ο θεος αυτη τη φορα,ας είναι εκπληξη!! Θα σας ενημερώσω εννοειται!!! Υ.γ διαβάζω ξανά το βιβλίο μου το Μυστικό..  με βοηθάει πολύ!! Φιλιά σΕ όλες!!!

πρίν από 51 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Γεια! Καλά είμαι, εδώ στον αγώνα! Βρήκα σε υπερηχο ότι είχα ωαριο σχεδον έτοιμο να σπάσει και το εκμεταλλευομαι σε αυτές τις γονιμες όσο μπορούμε! Γενικά προσπαθώ να απεχω από να συζηταω και να αναλυω τα πάντα για αυτό το θέμα, για να μένω ήρεμη... για αυτό δεν πολυσυμμετεχω! Φιλιά σε όλες! 

• Μου αρέσει 4

On 12/9/2018 at 6:57 ΜΜ, Hope.M είπε:

Είναι υπολοιματα κορίτσι μου.. το ρώτησα ολως τυχαίως προχθές στο γιατρό...(τουλάχιστον ετσι μου ειπε)

μην ανησυχείς.. Εμένα μου είπαν προχθές ότι η 3η είναι κ η πιο στάνταρ...μην πεφτεις... όλα θα πάνε καλά.. όλες στο ίδιο καζάνι δυστυχώς βράζουμε.. θα τον πετύχουμε τον στοχο μας ο κόσμος να χάλασει! Σήμερα όλα γίνονται!

Μη χάνετε τις ελπίδες σας....Εγώ στην τρίτη σπερματεγχυση το τσακωσα το μπεμπακι....!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...