Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Hope.M είπε:

@Nektarinaki Έχεις δίκιο! Εμείς έχουμε 41  εκ. / ml Ήταν οι πρώτες μας εξετάσεις.. κ τις θεώρησαν πολύ καλές για σπερματεγχυση. Και 33 εκ / ml είχαμε την ημέρα της σπερματεγχυσης λόγω άγχους πολύ του άντρα μου έπεσαν (συναινεί αυτό δυστυχώς δεν είναι κ το πιο εύκολο κ ευχαριστο πράγμα... ) γι αυτό μας είπαν ότι έχουμε ελπίδες.. γιατί το κατώτερο είναι  15 εκ / ml..αχ βρε κορίτσια τι να πω..θα δείξει...σήμερα μου είπαν ότι το αν θα πιάσω κρίνεται καθαρά στο πως θα έπιανα σα γυναίκα φυσιολογικών επαφών για αναπαραγωγή... Αυτό...τι να πω... μακάρι.. Κάντε μωρέ κορίτσια μου μια πρισευχουλα... στενευτηκαμε κ οικονομικα αρκετά.. Αλλά πιστεύω ο Θεός δε θα αφήσει... χθες πήγα κ στον πνευματικό μου για να εξομολογηθώ και πήρα δύναμη σε ότι και να πρέπει να κανω....

Μακάρι κορίτσι μου να σε βοηθήσει ο θεούλης και να πάνε όλα καλά..όλες να μας βοηθήσει!και η παναγίτσα που είναι σήμερα τα γενέθλια της!αυριο που θα πάω στην εκκλησία,θα ανάψω και για σένα κεράκι κορίτσι μου..για όλες θα ανάψω!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nektarinaki είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να σε βοηθήσει ο θεούλης και να πάνε όλα καλά..όλες να μας βοηθήσει!και η παναγίτσα που είναι σήμερα τα γενέθλια της!αυριο που θα πάω στην εκκλησία,θα ανάψω και για σένα κεράκι κορίτσι μου..για όλες θα ανάψω!

Αχ Ναι!! Κ γω παίρνω σε μια φιλη μου μοναχή στον Άγιο Ραφαήλ για να προσευχηθεί. Θα πάρω για όλες Μας να προσευχηθεί...αχ σήμερα υποθετικά γιορτάζω..  Μαρία.. εύχομαι όλες να μας αξιώσει η Παναγίτσα κ να συζητάμε όπως είχα πει σε άλλο κεφάλαιο για τα βλαστάρια μας που θέλουν να θηλάζουν όλη την ώρα πχ...χιχιχι...

Σ ευχαριστώ πολύ ολόψυχα όμως για το κεράκι...Ο Θεός να στο δώσει σε χαρά κ μόνο που το σκέφτηκες.. να σαι καλά...

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 4 λεπτά , Hope.M είπε:

Αχ Ναι!! Κ γω παίρνω σε μια φιλη μου μοναχή στον Άγιο Ραφαήλ για να προσευχηθεί. Θα πάρω για όλες Μας να προσευχηθεί...αχ σήμερα υποθετικά γιορτάζω..  Μαρία.. εύχομαι όλες να μας αξιώσει η Παναγίτσα κ να συζητάμε όπως είχα πει σε άλλο κεφάλαιο για τα βλαστάρια μας που θέλουν να θηλάζουν όλη την ώρα πχ...χιχιχι...

Σ ευχαριστώ πολύ ολόψυχα όμως για το κεράκι...Ο Θεός να στο δώσει σε χαρά κ μόνο που το σκέφτηκες.. να σαι καλά...

Τίποτα κοπέλα μου..εσύ να σαι καλά..και όπως είπες,μακάρι σε λίγο καιρό να συζητάμε σε άλλο θέμα για το πόσο θηλάζουν τα ζουζούνια μας..ας έχουμε πίστη και όλα θα γίνουν!θετική σκέψη και δύναμη χρειάζεται!θα τα καταφέρουμε,μπορούμε!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

18 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

σας ευχαριστω για την υποδοχη!δυστυχως ο συζυγος ειχε και εχει θεμα με το σπερμα,ελαχιστα βελτιωθηκε με την επεμβαση αλλα ο θεος μας εστειλε το θαυματακι μας!!

εχουμε θεμα σε μορφες,ποσοτητα και κινητικοτητα &  εμφανιστηκε και η τεστοστερονη γι αυτο θελω γνωμες!

ευχομαι ολα τα κοριτσια συντομα μανουλες!!

@eirinaki1981 κ μεις θέμα με το σπερμα με ο,τι κ εσείς.έναν καλό ουρολογο-ανδρολογο να βρείτε  Κ με βιταμίνες  και κάποια  αγωγή του γιατρού θα βελτιωθεί  σίγουρα  Απλά θέλει χρόνο...μπορεί   από 3-6 μήνες έως κ χρόνο ανάλογα την περίπτωση...Πάντως  με κατάλληλη αγωγή από τον γιατρό   Κ βιταμίνες καλές θα  Υπάρχει  βελτίωση. Εμάς επέμβαση  Μας το απέκλεισε  εντελώς. Εμείς  είδαμε κ σε ποσότητα  Κ σε κινητικότητα που ήμασταν στα τάρταρα..το ξανά λέω δυστυχώς  θέλει  ΧΡΟΝΟ ο οποίος  πολλές φορές  το κατανοώ  Δεν υπάρχει...Καλή  επιτυχία ο,τι Κ να κάνετε 

5 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@eirinaki1981 κ μεις θέμα με το σπερμα με ο,τι κ εσείς.έναν καλό ουρολογο-ανδρολογο να βρείτε  Κ με βιταμίνες  και κάποια  αγωγή του γιατρού θα βελτιωθεί  σίγουρα  Απλά θέλει χρόνο...μπορεί   από 3-6 μήνες έως κ χρόνο ανάλογα την περίπτωση...Πάντως  με κατάλληλη αγωγή από τον γιατρό   Κ βιταμίνες καλές θα  Υπάρχει  βελτίωση. Εμάς επέμβαση  Μας το απέκλεισε  εντελώς. Εμείς  είδαμε κ σε ποσότητα  Κ σε κινητικότητα που ήμασταν στα τάρταρα..το ξανά λέω δυστυχώς  θέλει  ΧΡΟΝΟ ο οποίος  πολλές φορές  το κατανοώ  Δεν υπάρχει...Καλή  επιτυχία ο,τι Κ να κάνετε 

@Hope.M σου ευχομαι μες απο την καρδια μου καλη τυχη κι ο θεος μαζι σου!εγω το κοριτσι μου το χω ταμενο στην Αγία Άννα,αυτη μου την εφερε!!

φυσικα καμμια σχεση τα φαρμακα της εξω με σπερματεγχ.!!η μερα με τη νυχτα!!ασε καλυτερα μην το αναλυσω γιατι ειμαι ψαγμενη σε αυτα!

@Tatiana30 Ουρολογο εχουμε φυσικα απο χρονια,αυτος εγχειρησε το συζυγο & καταληξαμε μετα απο πολλους γνωστους μεγαλογιατρους μ ε το ονομα!παθαμε και μαθαμε!φυσικα και εχει παρει βιταμινες και κτλ,ποσες φορες,δεν ειμαστε πρωταρηδες!και μαλιστα ακομη παιρνει πολυβιταμινες αλλα ας μη μιλησω για το αποτελεσμα,κοινως ο συζυγος δεν μπορει να κανει πολλα πια!αντε ακομη ενα τριμηνο νολβαντεξ το πολυ που κι εκεινο αποφερει αποτελεσματα με συντομη διαρκεια!

Για να σας δωσω ελπίδα θα πω οτι πριν την επεμβαση ειχαμε φτασει και 1,5εκ. με 1% φυσιολογικες μορφες!με 8εκ. 1% φυσιολογικες μορφες και 10% γρηγορη κινητικοτητα επιασα το παιδι μου,αυτο ηταν το καλυτερο αποτελεσμα του σπερματος μετα απο εναν χρονο επεμβασης κιρσοκηλης!Ο θεος ειναι μεγαλος & δεν ξεχνα κανεναν!ευχομαι να σας αξιωσει ολες και το ιδιο και μενα αν και ειχα την ατυχη βιοχημικη,ειναι σημαντικο και που ξαναπιασα με τετοιο σπερμα.σας ευχαριστω και παλι κοριτσια!!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

@Hope.M σου ευχομαι μες απο την καρδια μου καλη τυχη κι ο θεος μαζι σου!εγω το κοριτσι μου το χω ταμενο στην Αγία Άννα,αυτη μου την εφερε!!

φυσικα καμμια σχεση τα φαρμακα της εξω με σπερματεγχ.!!η μερα με τη νυχτα!!ασε καλυτερα μην το αναλυσω γιατι ειμαι ψαγμενη σε αυτα!

@Tatiana30 Ουρολογο εχουμε φυσικα απο χρονια,αυτος εγχειρησε το συζυγο & καταληξαμε μετα απο πολλους γνωστους μεγαλογιατρους μ ε το ονομα!παθαμε και μαθαμε!φυσικα και εχει παρει βιταμινες και κτλ,ποσες φορες,δεν ειμαστε πρωταρηδες!και μαλιστα ακομη παιρνει πολυβιταμινες αλλα ας μη μιλησω για το αποτελεσμα,κοινως ο συζυγος δεν μπορει να κανει πολλα πια!αντε ακομη ενα τριμηνο νολβαντεξ το πολυ που κι εκεινο αποφερει αποτελεσματα με συντομη διαρκεια!

Για να σας δωσω ελπίδα θα πω οτι πριν την επεμβαση ειχαμε φτασει και 1,5εκ. με 1% φυσιολογικες μορφες!με 8εκ. 1% φυσιολογικες μορφες και 10% γρηγορη κινητικοτητα επιασα το παιδι μου,αυτο ηταν το καλυτερο αποτελεσμα του σπερματος μετα απο εναν χρονο επεμβασης κιρσοκηλης!Ο θεος ειναι μεγαλος & δεν ξεχνα κανεναν!ευχομαι να σας αξιωσει ολες και το ιδιο και μενα αν και ειχα την ατυχη βιοχημικη,ειναι σημαντικο και που ξαναπιασα με τετοιο σπερμα.σας ευχαριστω και παλι κοριτσια!!

Σίγουρα η μέρα με τη νύχτα,αλλα και της σπερματγχ.δεν πάνε πίσω..άλλωστε,ειναι αναλόγως και τον οργανισμό!μπορεί να πάρει κάποιος ένα κάρο φάρμακα δυνατά και να μην του παρουσιαστεί τίποτα στο μέλλον!και κάποιος που θα παρει ελαφρια η και καθόλου να του παρουσιαστεί!ασε που τώρα τα φάρμακα της εξωσωματικής είναι νέας γενιάς και δεν είναι όπως ήτανε παλιά..και πίστεψε με ξέρω και γω παρα πολύ καλά το θέμα ειμαι σε κλάδο ιατρικής!δεν χρειάζεται να πανικοβάλουμε καθόλου τις κοπέλες που ετοιμάζονται για να πάρουνε αυτά τα φάρμακα!!χωρίς παρεξήγηση!:)

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Σίγουρα η μέρα με τη νύχτα,αλλα και της σπερματγχ.δεν πάνε πίσω..άλλωστε,ειναι αναλόγως και τον οργανισμό!μπορεί να πάρει κάποιος ένα κάρο φάρμακα δυνατά και να μην του παρουσιαστεί τίποτα στο μέλλον!και κάποιος που θα παρει ελαφρια η και καθόλου να του παρουσιαστεί!ασε που τώρα τα φάρμακα της εξωσωματικής είναι νέας γενιάς και δεν είναι όπως ήτανε παλιά..και πίστεψε με ξέρω και γω παρα πολύ καλά το θέμα ειμαι σε κλάδο ιατρικής!δεν χρειάζεται να πανικοβάλουμε καθόλου τις κοπέλες που ετοιμάζονται για να πάρουνε αυτά τα φάρμακα!!χωρίς παρεξήγηση!:)

@Nektarinaki νομιζω οτι το ρημα "πανικοβάλλουμε"ειναι αστοχο!γιατι οσες εχουν μπει και θα μπουν σε κυκλο εξωσωματικης ειναι συνειδητοποιημενες και ξερουν τις πιθανοτητες,τα υπερ και τα κατα!δεν νομιζω οτι ειναι ζευγαρια που το αποφασισαν σε μια στιγμη!οποτε ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του & να κανει τις επιλογες του ελευθερα!

& φυσικα η επιστημη εχει δωσει παιδια σε απειρα ζευγαρια που δεν μπορουσαν να τεκνοποιησουν,αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο!

καλη επιτυχια σε οσες προσπαθουν και παλι!!!!

ECV6p3.png

12 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

@eirinaki1981  Αφού λοιπόν έχετε τοοοοοση εμπειρία  σε όλα αφού τα ξέρετε   Όλα δεν καταλαβαίνω  γιατί ζητάτε  γνώμες...anyway Καλή  επιτυχία  από καρδιάς.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

προφανως μπηκα για να μου πουν κοπελες που εκαναν σπερματεγχυση αν πετυχε και ποιο προβλημα ειχαν και κατεφυγαν σε αυτην!δεν ζητησα γνωμη για εξωσωματικη ουτε για ουρολογο γιατι ειμαι σε επικοινωνια με ουρολογο και με γυναικολογους εδω και χρονια.ρωτησα και γιατρους φυσικα και γνωστές που κατεφυγαν σε αυτην τη μεθοδο και ειπα να ρωτησω στην ενοτητα εμπειριες σπερματεγχυσης αν ηθελε καποια κοπελα να πει κατι για την εμπειρια της.ευχαριστω πολυ τα κοριτσια που απαντησαν στην ερωτηση μου!

ECV6p3.png

Καλή επιτυχία για σήμερα @Hope.M μου!! Να είσαι καλά για τα θερμά σου λόγια!! Σου εύχομαι αυτή η προσπάθεια να είναι η τυχερή σου!!

@eirinaki1981 το καλό με τη σπερματέγχυση είναι ότι το ωάριο και το σπερματοζωάριο συναντιούνται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει οπότε δεν πρέπει να παλέψεις και με αυτό καθώς το ωάριο ζει ελάχιστα και μπορεί να μην το πετύχεις μόνη σου τη σωστή στιγμή. Οπότε θεωρώ ότι είναι μια καλή αρχή για προσπάθειες όταν δεν είναι τα πράγματα εντελώς χάλια. Εγώ έχω μια επιτυχημένη και μια αποτυχημένη στο ενεργητικό μου και περιμένω σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της τρίτης. Πάντως είναι ανώδυνη, είναι οικονμική σε σχέση με την εξωσωματική και είναι σίγουρα κάτι έξτρα από τις απλές επαφές. Ίσως λοιπόν κάτι που θα πετύχαινες και μόνη σου π.χ. σε 3 χρόνια το πετύχεις τώρα σε 4 μήνες.. κάπως έτσι το βλέπω.. Πάντως πρέπει κανείς να το επιλέξει γνωρίζοντας ότι τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά έτσι να μην απογοητευτεί από την πρώτη - δεύτερη φορά.. 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, favol είπε:

Καλή επιτυχία για σήμερα @Hope.M μου!! Να είσαι καλά για τα θερμά σου λόγια!! Σου εύχομαι αυτή η προσπάθεια να είναι η τυχερή σου!!

@eirinaki1981 το καλό με τη σπερματέγχυση είναι ότι το ωάριο και το σπερματοζωάριο συναντιούνται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει οπότε δεν πρέπει να παλέψεις και με αυτό καθώς το ωάριο ζει ελάχιστα και μπορεί να μην το πετύχεις μόνη σου τη σωστή στιγμή. Οπότε θεωρώ ότι είναι μια καλή αρχή για προσπάθειες όταν δεν είναι τα πράγματα εντελώς χάλια. Εγώ έχω μια επιτυχημένη και μια αποτυχημένη στο ενεργητικό μου και περιμένω σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της τρίτης. Πάντως είναι ανώδυνη, είναι οικονμική σε σχέση με την εξωσωματική και είναι σίγουρα κάτι έξτρα από τις απλές επαφές. Ίσως λοιπόν κάτι που θα πετύχαινες και μόνη σου π.χ. σε 3 χρόνια το πετύχεις τώρα σε 4 μήνες.. κάπως έτσι το βλέπω.. Πάντως πρέπει κανείς να το επιλέξει γνωρίζοντας ότι τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά έτσι να μην απογοητευτεί από την πρώτη - δεύτερη φορά.. 

@favol σ'ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου για τα οσα εγραψες!στην πρωτη μου εγκυμοσυνη προσπαθουσαμε 3 χρονια μεχρι να ερθει και εχω κουραστει & τωρα περασαν ηδη 2χρονια προσπαθειων και θα ηθελα να δοκιμασω κατι γιατι και η υπομονη εξαντλειται και τα χρονια περνουν!σ'ευχαριστω και παλι!σου ευχομαι μονο θετικα νεα!!!!με το καλο!!!

• Ευχαριστώ 1

ECV6p3.png

Δυστυχώς σημερινή χοριακή 0,7 .. :( Άκαρπη και η δευτερη προσπάθεια λοιπόν.. Περιμένω να αδιαθετίσω και σε 2 μέρες για να είναι πιο επίσημη η αποτυχία! :) Ξέρει κανείς αυτα τα πάνω από 0 χοριακή αν σημαίνουν ότι κάτι πήγε λάθος στην εμφύτευση ή αν είναι υπολείμματα από την ένεση χοριακής; Υποτίθεται ότι αυτή είναι ανιχνεύσιμη έως 10 μέρες μετά λεέι στο κουτί και εγώ ήμουν 12 μέρες μετά..

• Λυπημένη/-ος 5

4 ώρες πρίν, favol είπε:

Δυστυχώς σημερινή χοριακή 0,7 .. :( Άκαρπη και η δευτερη προσπάθεια λοιπόν.. Περιμένω να αδιαθετίσω και σε 2 μέρες για να είναι πιο επίσημη η αποτυχία! :) Ξέρει κανείς αυτα τα πάνω από 0 χοριακή αν σημαίνουν ότι κάτι πήγε λάθος στην εμφύτευση ή αν είναι υπολείμματα από την ένεση χοριακής; Υποτίθεται ότι αυτή είναι ανιχνεύσιμη έως 10 μέρες μετά λεέι στο κουτί και εγώ ήμουν 12 μέρες μετά..

Είναι υπολοιματα κορίτσι μου.. το ρώτησα ολως τυχαίως προχθές στο γιατρό...(τουλάχιστον ετσι μου ειπε)

μην ανησυχείς.. Εμένα μου είπαν προχθές ότι η 3η είναι κ η πιο στάνταρ...μην πεφτεις... όλα θα πάνε καλά.. όλες στο ίδιο καζάνι δυστυχώς βράζουμε.. θα τον πετύχουμε τον στοχο μας ο κόσμος να χάλασει! Σήμερα όλα γίνονται!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...