Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

κοριτσια καλησπερα σας!ειμαι παλια στην παρεα του φορουμ κι εχω καιρο να μπω!

εχω ηδη μια κορουλα 3 ετων & εδω και 2 χρονια προσπαθουμε για δευτερο,ειχε κιρσοκηλη ο συζυγος αλλα εγχειριστηκε και μετα απο εναν χρονο πιασαμε τη ζουζουνα μου!προσπαθωντας εναν χρονο χωρις αποτελεσμα,αρχισαμε εξετασεις στο συζυγο και προεκυψε χαμηλη τεστοστερονη και πηρε αγωγη νολβαντεξ με βιταμινες,τον ιδιο μηνα ειχα βιοχημικη κυηση.εχουν περασει 10μηνες χωρις αποτελεσμα και αρχισα να σκεφτομαι τη σπερματεγχυση.οποτε θα ηθελα να μου πουν οσες εκαναν την αποψη τους για τη σπερματεγχυση,ξερω οτι εχει χαμηλα ποσοστα επιτυχιας.α!εγω δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

σας ευχαριστω!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η σπερματεγχυση είναι πολύ απλή μέθοδο και εφόσον δεν έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα και το θέμα του συζύγου είναι ήπιο αξίζει να δοκιμάσεις. Καλή επιτυχία σε ότι αποφάσεις! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ασεεε τρέληηηηη ανυπομονησίαααα!!!ναιιι έρχονται τα Νεκταρινάκιαααα!και μακάρι να ειναι 2!ααα και συ ξεκινας??τελειααα μαζι θα ειμαστε!έρχονται και τα Μελινάκιαααα!:-D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η σπερματεγχυση είναι πολύ απλή μέθοδο και εφόσον δεν έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα και το θέμα του συζύγου είναι ήπιο αξίζει να δοκιμάσεις. Καλή επιτυχία σε ότι αποφάσεις! 

Με 'γεια το νεο σου τικερακι!!!

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχ ασεεε τρέληηηηη ανυπομονησίαααα!!!ναιιι έρχονται τα Νεκταρινάκιαααα!και μακάρι να ειναι 2!ααα και συ ξεκινας??τελειααα μαζι θα ειμαστε!έρχονται και τα Μελινάκιαααα!:-D

Θα ξεκινησω λιγο αργοτερα γυρω στα τελη του Οκτωβρη! Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι και διπλα;) 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με 'γεια το νεο σου τικερακι!!!

Θα ξεκινησω λιγο αργοτερα γυρω στα τελη του Οκτωβρη! Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι και διπλα;) 

Πάλι κοντά είσαι!τίποτα δεν έμεινεεεε!!!μακάρι να είναι και διπλά!!! ;)

@BettySt σήμερα δεν είχες γιατρό??πως πήγε?είδατε το σποράκι??

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Πάλι κοντά είσαι!τίποτα δεν έμεινεεεε!!!μακάρι να είναι και διπλά!!! ;)

@BettySt σήμερα δεν είχες γιατρό??πως πήγε?είδατε το σποράκι??

Το είδαμε το σποράκι,  έχει μεγαλώσει και η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω. 

Πότε ξεκινάς εσύ;

• Μου αρέσει 3

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Το είδαμε το σποράκι,  έχει μεγαλώσει και η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω. 

Πότε ξεκινάς εσύ;

Μπραβο! Υπεροχα νεα! 

tpnxp3.png

Just now, BettySt είπε:

Πότε ξεκινάς εσύ;

Αχχ τι ωραιαααα!!μπράβο μπράβο!έτσι να συνεχίσειιι!!!εγώ σήμερα είμαι στην 19η ημέρα με κύκλο σταθερό 27-28 ημέρες!άρα σε 8-9 ημέρες περιμένω περίοδο!ο γιατρός μου είπε την πρώτη μέρα της περιόδου μου,να τον πάρω τηλ..και λογικά αυτος θα μου πει ποια μερα θα ξεκινήσω τις ενέσεις..εσυ ποια μερα τις ξεκίνησες?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχχ τι ωραιαααα!!μπράβο μπράβο!έτσι να συνεχίσειιι!!!εγώ σήμερα είμαι στην 19η ημέρα με κύκλο σταθερό 27-28 ημέρες!άρα σε 8-9 ημέρες περιμένω περίοδο!ο γιατρός μου είπε την πρώτη μέρα της περιόδου μου,να τον πάρω τηλ..και λογικά αυτος θα μου πει ποια μερα θα ξεκινήσω τις ενέσεις..εσυ ποια μερα τις ξεκίνησες?

Και εμένα μου είχε πει την πρώτη μέρα περιόδου να πάρω τηλέφωνο και αμέσως την επόμενη ξεκίνησα τις ενέσεις. Πλησιάζει η ώρα,  αντε με το καλό! Θα περιμένω νέα! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Και εμένα μου είχε πει την πρώτη μέρα περιόδου να πάρω τηλέφωνο και αμέσως την επόμενη ξεκίνησα τις ενέσεις. Πλησιάζει η ώρα,  αντε με το καλό! Θα περιμένω νέα! 

Άρα λογικά και εγώ δευτερη μέρα θα τα ξεκινήσω!Σ’ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!θα σας ενημερώσω!φιλιαααα!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

σας ευχαριστω για την υποδοχη!δυστυχως ο συζυγος ειχε και εχει θεμα με το σπερμα,ελαχιστα βελτιωθηκε με την επεμβαση αλλα ο θεος μας εστειλε το θαυματακι μας!!

εχουμε θεμα σε μορφες,ποσοτητα και κινητικοτητα &  εμφανιστηκε και η τεστοστερονη γι αυτο θελω γνωμες!

ευχομαι ολα τα κοριτσια συντομα μανουλες!!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα @eirinaki1981 .θα συμφωνήσω με τη @BettySt. Επίσης ακριβώς το ίδιο θέμα έχουμε εμείς. Χωρίς να έχει εγχειριστει. 2 εμβρυολογοι (στην υποβοηθουμενη)  οι γυναικολόγοι  μου ( ένας που είχα εκτός υποβοηθούμενης κ αυτός τώρα της υποβοηθουμενης) κ 2 Ουρολογοι του άντρα μου (για καλυτερη γνωμη πήγε σε 2) μας ειπαν ότι δεν είναι απόλυτο ότι μετά την εγχείριση ότι θα στρώσει κ να μην το πειράξουμε προς το παρόν.. το ίδιο Κ ο θείος μου που είναι καρδιολόγος στο εξωτερικό (άσχετους επαγγελματος) μας ειπε ότι καλύτερα να το στρώσουμε με θεραπείες..Η εγχείριση δε θα φέρει τιποτα..εν πάση περίπτωση κ μεις κινητικότητα έχουμε..  λοιπόν επειδή το έψαξα εξονυχιστικά κ με άκρες καλές, θα σου πω ότι Ναι αξίζει η σπερματεγχυση.  Εφόσον όπως Κ γ  έτσι κ συ είμαστε καλά. Εγώ Δευτέρα κάνω τη 2. Μας είπαν στην υποβοηθούμενη ότι στάνταρ θα πιάσουμε με τις 3 το πολύ 4. Δε χρειαζόμαστε άλλη μέθοδο όσο κι αν παρακαλεσαμε για λόγους ότι θέλουμε ΤΩΡΑ μωρό... οπότε στοχευστε εκεί...το έψαξα πάρα πολύ κ αξίζει να ανοίξεις έναν τέτοιο κύκλο μ αυτή τη μέθοδο... μόνο που κ συ μην πέσεις στην παγίδα που έπεσα εγώ να θεωρείς δεδομένο ότι θα πιάσεις με την πρώτη.. Όχι ότι είναι απίθανο απλά φορά τη φορα εχεις πιο πολύ ευτυχία.. σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα.. και ειμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια.. φιλιά..

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, eirinaki1981 είπε:

κοριτσια καλησπερα σας!ειμαι παλια στην παρεα του φορουμ κι εχω καιρο να μπω!

εχω ηδη μια κορουλα 3 ετων & εδω και 2 χρονια προσπαθουμε για δευτερο,ειχε κιρσοκηλη ο συζυγος αλλα εγχειριστηκε και μετα απο εναν χρονο πιασαμε τη ζουζουνα μου!προσπαθωντας εναν χρονο χωρις αποτελεσμα,αρχισαμε εξετασεις στο συζυγο και προεκυψε χαμηλη τεστοστερονη και πηρε αγωγη νολβαντεξ με βιταμινες,τον ιδιο μηνα ειχα βιοχημικη κυηση.εχουν περασει 10μηνες χωρις αποτελεσμα και αρχισα να σκεφτομαι τη σπερματεγχυση.οποτε θα ηθελα να μου πουν οσες εκαναν την αποψη τους για τη σπερματεγχυση,ξερω οτι εχει χαμηλα ποσοστα επιτυχιας.α!εγω δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

σας ευχαριστω!

Καλημέρα κορίτσιι!και μένα ο άντρας μου είχε κιρσοκήλη..το ανακαλύψαμε περυσι τον Αυγουστό μετά απο άκαρπες προσπάθειες για μωρό..οι τιμές στο σπέρμα του ήτανε απογοητευτικές!χάλια κινητικότητα,ποσότητα,και ανώμαλες μορφές!τον Οκτώβριο έκανε εγχείρηση και απο τότε ανέβηκαν οι τιμές,αλλα όχι τόσο!ωστόσο,ακόμη δεν έχω μείνει έγκυος!τώρα ετοιμάζομαστε για εξωσωματική!αυτό που θέλω να πώ εγω σαν γνώμη είναι οτι και εγώ ήθελα να κάνω σπερματεγχυση!σε 3 διαφορετικούς γυναικολόγους που πήγα,μου είπανε πως θα είναι χαμένος χρόνος και χρήμα!και έτσι αποφασίσαμε να πάμε κατ ευθείαν στην εξωσωματική!δεν θέλω βέβαια να σε επηρεάσω,εννοείται πως εσείς θα κάνετε το καλύτερο για εσάς..άλλωστε δεν έχετε να χάσετε κάτι αν δοκιμάσετε!έχετε ήδη ένα παιδάκι,οπότε είστε γενικώς πιο χαλαροί!πάντως ενας απ τους καλύτερους γυναικολόγους που πήγα μου είπε πως για να κάνουμε σπερματεγχ.πρέπει ο άντρας να έχει τουλάχιστον πάνω απο 10 εκατομμύρια ανα ml.δεν ξέρω τι τιμές έχετε εσείς.εμείς πάντως έιχαμε 6 εκατομμ.ανα ml και μας είπανε είναι λίγο..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κορίτσιι!και μένα ο άντρας μου είχε κιρσοκήλη..το ανακαλύψαμε περυσι τον Αυγουστό μετά απο άκαρπες προσπάθειες για μωρό..οι τιμές στο σπέρμα του ήτανε απογοητευτικές!χάλια κινητικότητα,ποσότητα,και ανώμαλες μορφές!τον Οκτώβριο έκανε εγχείρηση και απο τότε ανέβηκαν οι τιμές,αλλα όχι τόσο!ωστόσο,ακόμη δεν έχω μείνει έγκυος!τώρα ετοιμάζομαστε για εξωσωματική!αυτό που θέλω να πώ εγω σαν γνώμη είναι οτι και εγώ ήθελα να κάνω σπερματεγχυση!σε 3 διαφορετικούς γυναικολόγους που πήγα,μου είπανε πως θα είναι χαμένος χρόνος και χρήμα!και έτσι αποφασίσαμε να πάμε κατ ευθείαν στην εξωσωματική!δεν θέλω βέβαια να σε επηρεάσω,εννοείται πως εσείς θα κάνετε το καλύτερο για εσάς..άλλωστε δεν έχετε να χάσετε κάτι αν δοκιμάσετε!έχετε ήδη ένα παιδάκι,οπότε είστε γενικώς πιο χαλαροί!πάντως ενας απ τους καλύτερους γυναικολόγους που πήγα μου είπε πως για να κάνουμε σπερματεγχ.πρέπει ο άντρας να έχει τουλάχιστον πάνω απο 10 εκατομμύρια ανα ml.δεν ξέρω τι τιμές έχετε εσείς.εμείς πάντως έιχαμε 6 εκατομμ.ανα ml και μας είπανε είναι λίγο..

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια!!ναι κι εμεις εκει ειμαστε @nektatinaki.οι μορφες ηταν συνηθως 1% φυσιολογικες & η κινητικοτητα ελαχιστα γρηγορα κανα 13%,μη φανταστεις οτι τα θυμαμαι γιατι εχουμε κανει ουτε κι εγω θυμαμαι ποσα σπερμοδιαγραμματα!η επεμβαση επρεπε να γινει γιατι ηταν 3ου βαθμου η κιρσοκηλη και ειχε και αλλες 2 κιρσοσκηλες 2ου βαθμου.Οσο αφορα την εξωσωματικη εχω διαβασει μια πληθωρα ερευνων επιστημονικων και δεν θα ηθελα να αναφερθω στις παρενεργειες που μπορει να προκαλεσουν τα φαρμακα στο μελλον,δεν ειμαι πολυ θετικη απεναντι σε αυτην την επιλογη.φυσικα εχω ηδη ενα παιδακι και γι αυτο δεν θα ηθελα να ρισκαρω.αν δεν ειχα επιλογη,μπορει να τολμουσα πιο ανετα.Ρωτησα για σπερματεγχυση γιατι δεν χορηγουν τοσα φαρμακα μηπως και καταφερουμε κατι!

σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει συντομα το μπεμπε σας!ταλαιπωρηθηκαμε πολυ για να ερθει το δικο μας οποτε καταλαβαινω!!

ECV6p3.png

πρίν από 11 λεπτά , eirinaki1981 είπε:

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια!!ναι κι εμεις εκει ειμαστε @nektatinaki.οι μορφες ηταν συνηθως 1% φυσιολογικες & η κινητικοτητα ελαχιστα γρηγορα κανα 13%,μη φανταστεις οτι τα θυμαμαι γιατι εχουμε κανει ουτε κι εγω θυμαμαι ποσα σπερμοδιαγραμματα!η επεμβαση επρεπε να γινει γιατι ηταν 3ου βαθμου η κιρσοκηλη και ειχε και αλλες 2 κιρσοσκηλες 2ου βαθμου.Οσο αφορα την εξωσωματικη εχω διαβασει μια πληθωρα ερευνων επιστημονικων και δεν θα ηθελα να αναφερθω στις παρενεργειες που μπορει να προκαλεσουν τα φαρμακα στο μελλον,δεν ειμαι πολυ θετικη απεναντι σε αυτην την επιλογη.φυσικα εχω ηδη ενα παιδακι και γι αυτο δεν θα ηθελα να ρισκαρω.αν δεν ειχα επιλογη,μπορει να τολμουσα πιο ανετα.Ρωτησα για σπερματεγχυση γιατι δεν χορηγουν τοσα φαρμακα μηπως και καταφερουμε κατι!

σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει συντομα το μπεμπε σας!ταλαιπωρηθηκαμε πολυ για να ερθει το δικο μας οποτε καταλαβαινω!!

Κοίταξε,αν κάνεις πολλες εξωσωματικες,ναι μπορει να μη βγει σε καλο στο μελλον..αλλα μια η το πολυ δυο δεν νομιζω πως ειναι και τοσο τραγικο..και τα φαρμακα της σπερματεγχυσης να ξερεις ειναι εξισου δυνατα..άλλωστε όλα τα φάρμακα έχουνε παρενέργιες ακόμη και τα πιο απλα..και εννοειται αφου εχεις ηδη ενα παιδακι ειναι λογικο να σκεφτεσαι αρνητικα για την εξωσωματικη..ισως αν δεν ειχες να μη το εβλεπες τοσο τραγικο..τελοσπάντων,μακάρι να έρθει σε όλες μας το πολυπόθητο γρήγορα και να μην βασανιστούμε άλλο!καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

5 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@Nektarinaki Έχεις δίκιο! Εμείς έχουμε 41  εκ. / ml Ήταν οι πρώτες μας εξετάσεις.. κ τις θεώρησαν πολύ καλές για σπερματεγχυση. Και 33 εκ / ml είχαμε την ημέρα της σπερματεγχυσης λόγω άγχους πολύ του άντρα μου έπεσαν (συμβαινεί αυτό δυστυχώς δεν είναι κ το πιο εύκολο κ ευχαριστο πράγμα γι αυτούς να ξέρουν ότι πεπεριμένουν το δείγμα από αυτους... ) γι αυτό μας είπαν ότι έχουμε ελπίδες.. γιατί το κατώτερο είναι  15 εκ / ml..αχ βρε κορίτσια τι να πω..θα δείξει...σήμερα μου είπαν ότι το αν θα πιάσω κρίνεται καθαρά στο πως θα έπιανα σα γυναίκα φυσιολογικών επαφών για αναπαραγωγή... Αυτό...τι να πω... μακάρι.. Κάντε μωρέ κορίτσια μου μια προσευχουλα... στενευτηκαμε κ οικονομικα αρκετά.. Αλλά πιστεύω ο Θεός δε θα αφήσει... χθες πήγα κ στον πνευματικό μου για να εξομολογηθώ και πήρα δύναμη σε ότι και να πρέπει να κανω....

Βασικά σε όλες μας εδώ μέσα εύχομαι από ψυχής η κάθε μία να λυτρωθεί από το Γολγοθά που περνάει και γρήγορα με τους πολυποθητους απογόνους αγκαλίτσα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...