Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια, θα με συχγωρεσετε που επεμβαινω στην κουβεντα σας, απλα επειδη ειδα οτι αγχωθηκες και στεναχωρηθηκες με το ακουσμα της λεξης μικρογονιμοποιηση @Rinaki88 , και πραγματικα δεν υπαρχει λογος. Η μικρογονιμοποιηση ειναι μια διαδικασια που την κανουν πολυ συχνα στην εξωσωματικη πλεον (εσυ δεν κανεις κατι διαφορετικο, ειναι δουλεια του εργαστηριου) και πραγματικα βοηθαει γιατι επιλεγουν ενα φαινομενικα καλο σπερμα και το τοποθετουν απευθειας μεσα στο ωαριο αυξανοντας ετσι την πιθανοτητα να δημιουργηθουν περισσοτερα εμβρυα. Η πορεια απο εκει και μετα ειναι η ιδια με την απλη εξωσωματικη, αν και δεν γνωριζω τις τιμες ολων των κεντρων απο αυτο που ξερω εγω ειναι οτι αρκετα κεντρα την μικρογονιμοποιηση την εχουν μεσα στην τιμη της εξωσωματικης, σιγουρα θα υπαρχουν καποια που την χρεωνουν και εξτρα, αυτο αν το γνωριζει καποια κοπελα ας μας ενημερωσει. Εαν το σπερμα ειναι μετριο ή κατω του μετριου τοτε καλο θα ηταν να προχωρησεις σε εξωσωματικη και οχι σε σπερματεγχυση, χασιμο χρονου, χρηματων και ψυχολογιας θα ειναι. Αν ομως ειναι καλο τοτε εννοειται οτι θα πρεπει να προσπαθησεις πρωτα με σπερματεγχυση και μετα με εξωσωματικη. Πλεον η μικρογονιμοποιηση παει σχεδον πακετο με την εξωσωματικη. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και αν και δεν γνωριζω την ιστορια σου, καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις. (α! και εννοειτε οτι πριν καταληξεις καπου πρεπει να παρεις και δευτερη, μη σου πω και τριτη γνωμη)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Dimitroulaa είπε:

Γεια σας κοριτσια, θα με συχγωρεσετε που επεμβαινω στην κουβεντα σας, απλα επειδη ειδα οτι αγχωθηκες και στεναχωρηθηκες με το ακουσμα της λεξης μικρογονιμοποιηση @Rinaki88 , και πραγματικα δεν υπαρχει λογος. Η μικρογονιμοποιηση ειναι μια διαδικασια που την κανουν πολυ συχνα στην εξωσωματικη πλεον (εσυ δεν κανεις κατι διαφορετικο, ειναι δουλεια του εργαστηριου) και πραγματικα βοηθαει γιατι επιλεγουν ενα φαινομενικα καλο σπερμα και το τοποθετουν απευθειας μεσα στο ωαριο αυξανοντας ετσι την πιθανοτητα να δημιουργηθουν περισσοτερα εμβρυα. Η πορεια απο εκει και μετα ειναι η ιδια με την απλη εξωσωματικη, αν και δεν γνωριζω τις τιμες ολων των κεντρων απο αυτο που ξερω εγω ειναι οτι αρκετα κεντρα την μικρογονιμοποιηση την εχουν μεσα στην τιμη της εξωσωματικης, σιγουρα θα υπαρχουν καποια που την χρεωνουν και εξτρα, αυτο αν το γνωριζει καποια κοπελα ας μας ενημερωσει. Εαν το σπερμα ειναι μετριο ή κατω του μετριου τοτε καλο θα ηταν να προχωρησεις σε εξωσωματικη και οχι σε σπερματεγχυση, χασιμο χρονου, χρηματων και ψυχολογιας θα ειναι. Αν ομως ειναι καλο τοτε εννοειται οτι θα πρεπει να προσπαθησεις πρωτα με σπερματεγχυση και μετα με εξωσωματικη. Πλεον η μικρογονιμοποιηση παει σχεδον πακετο με την εξωσωματικη. Οτι καλυτερο σου ευχομαι και αν και δεν γνωριζω την ιστορια σου, καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις. (α! και εννοειτε οτι πριν καταληξεις καπου πρεπει να παρεις και δευτερη, μη σου πω και τριτη γνωμη)

Εμείς έχουμε μέτριο σπέρμα.. ήπια κατάσταση... απλά λίγο με την κινητικότητα έχουμε Θέμα.. μας ειπε όμως ο γιατρός δε βλέπει το λόγω για μικρογονιμοποιηση.. για τώρα...είναι σίγουρος ότι θα πιάσουμε με σπερματεγχυση..μας ειπε οτι αυτος μπορει κ διορθωνει το σπερμα με σπερματεγχυση..το ενδυναμώνει...

Και σε αλλά κέντρα που έψαξα, καταστάσεις ήπιες προβληματικών σπερμάτων ενδυκνειτε η σπερματεγχυση..αχ τωρα αγχώθηκα κ είναι να κανω τη 2η τη Δευτέρα η την Τρίτη.. 

πρίν από 35 λεπτά , Hope.M είπε:

Εμείς έχουμε μέτριο σπέρμα.. ήπια κατάσταση... απλά λίγο με την κινητικότητα έχουμε Θέμα.. μας ειπε όμως ο γιατρός δε βλέπει το λόγω για μικρογονιμοποιηση.. για τώρα...είναι σίγουρος ότι θα πιάσουμε με σπερματεγχυση..αχ τωρα αγχώθηκα κ είναι να κανω τη 2η τη Δευτέρα η την Τρίτη.. 

Να μην αγχωνεσαι και να ακους τον γιατρο που επελεξες, σιγουρα ξερει καλυτερα. Αυτα που εγραψα ειναι κατα κανονα το τι γινεται. Απο εκει και μετα ομως τιποτα δεν ειναι απιθανο! Εχω την εντυπωση οτι η μικρογονιμοποιηση γινεται μονο στην περιπτωση της εξωσωματικης και οχι της σπερματεγχυσης, στην σπερματεγχυση γινεται ενα καλο "καθαρισμα" και "εμπλουτισμος" του σπερματος για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην προσπαθεια σου και θετικη σκεψη, ολα καλα θα πανε!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitroulaa είπε:

Να μην αγχωνεσαι και να ακους τον γιατρο που επελεξες, σιγουρα ξερει καλυτερα. Αυτα που εγραψα ειναι κατα κανονα το τι γινεται. Απο εκει και μετα ομως τιποτα δεν ειναι απιθανο! Εχω την εντυπωση οτι η μικρογονιμοποιηση γινεται μονο στην περιπτωση της εξωσωματικης και οχι της σπερματεγχυσης, στην σπερματεγχυση γινεται ενα καλο "καθαρισμα" και "εμπλουτισμος" του σπερματος για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην προσπαθεια σου και θετικη σκεψη, ολα καλα θα πανε!

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.στην εξωσωματική βάζουν μέσα χύμα εμβρυα 3ων ημερών.. το ξερω έκανε η ξαδερφη μου . Και στη βλαστοκυστη όπως λες κάνουν έξω εμβρυα πάλι, αλλά τα τοποθετούν μέσα στις 5 μερες.σ αυτές τις 2 λοιπόν έχουν γίνει βλαστοκυστες..που σημαίνει πιο σίγουρη εγκυμοσύνη και εξελισιμη... ειναι δηλαδη η απλη εξωσωματική και η εξωσωματική με βλαστοκυστη.στη σπερματεγχυση ναι απλως δυναμώνουν το σπερμα..αχ τι να πω..ειναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό εδώ κ 1 χρόνο που ανακαλύψαμε το θέμα και είμαστε εξετάσεις κόντρα εξετασεις..μακάρι να είναι αλήθεια αυτά που λέει ο γιατρός αυτός κ να πετύχει.. γιατί ούτε χρήμα έχουμε περισσιο (εδώ δυσκολευόμαστε για τις σπερματεγχυσεις) αλλά Ούτε κ ψυχολογια..ειδικά εγώ τα νεύρα Μου τεντωσαν μπορώ να πω..

πρίν από 46 λεπτά , Hope.M είπε:

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.στην εξωσωματική βάζουν μέσα χύμα εμβρυα 3ων ημερών.. το ξερω έκανε η ξαδερφη μου . Και στη βλαστοκυστη όπως λες κάνουν έξω εμβρυα πάλι, αλλά τα τοποθετούν μέσα στις 5 μερες.σ αυτές τις 2 λοιπόν έχουν γίνει βλαστοκυστες..που σημαίνει πιο σίγουρη εγκυμοσύνη και εξελισιμη... ειναι δηλαδη η απλη εξωσωματική και η εξωσωματική με βλαστοκυστη.στη σπερματεγχυση ναι απλως δυναμώνουν το σπερμα..αχ τι να πω..ειναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό εδώ κ 1 χρόνο που ανακαλύψαμε το θέμα και είμαστε εξετάσεις κόντρα εξετασεις..μακάρι να είναι αλήθεια αυτά που λέει ο γιατρός αυτός κ να πετύχει.. γιατί ούτε χρήμα έχουμε περισσιο (εδώ δυσκολευόμαστε για τις σπερματεγχυσεις) αλλά Ούτε κ ψυχολογια..ειδικά εγώ τα νεύρα Μου τεντωσαν μπορώ να πω..

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και αισθανεσαι, κανε υπομονη και εχε δυναμη γιατι ειναι δυσκολος ο δρομος μας. Τωρα οσον αφορα την εξωσωματικη, οταν λεμε απλη εννοουμε χωρις την μεθοδο της μικρογονιμοποιησης. Το τι εμβρυα θα σου βαλει ο γιατρος εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Οι βλαστοκυστες ειναι τα εμβρυα των 5 ημερων (ή και 6) τα οποια δυστυχως ομως κανεις δεν θα σου εγγυηθει επιτυχια. Απλα αυξανονται οι πιθανοτητες εμφυτευσης, τιποτα αλλο. Εχουν προκυψει κυησεις απο εμβρυα 3, 4 5 ημερων, οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Επειδη ομως εσενα αυτα δεν σε αφορουν τωρα, γιατι εσυ κανεις σπερματεγχυση, σου ευχομαι και ποτε να μην τα μαθεις. Να ειναι η τελευταια σου φορα και να ξεμπερδευεις!!!!!!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@BettySt μια χαρά απο υγεία...εγω την αλλη τεταρτη εχω σαλπιγγογραφια κ λιγο φοβαμαι αλλα οκ προσπαθω να μην το σκεφτομαι...μετα αναλόγως τι θα βγει θα δουμε..

Δεν είναι τίποτα, απλά μπορεί να πονέσει λίγο. Καλά αποτελέσματα να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, Dimitroulaa είπε:

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και αισθανεσαι, κανε υπομονη και εχε δυναμη γιατι ειναι δυσκολος ο δρομος μας. Τωρα οσον αφορα την εξωσωματικη, οταν λεμε απλη εννοουμε χωρις την μεθοδο της μικρογονιμοποιησης. Το τι εμβρυα θα σου βαλει ο γιατρος εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Οι βλαστοκυστες ειναι τα εμβρυα των 5 ημερων (ή και 6) τα οποια δυστυχως ομως κανεις δεν θα σου εγγυηθει επιτυχια. Απλα αυξανονται οι πιθανοτητες εμφυτευσης, τιποτα αλλο. Εχουν προκυψει κυησεις απο εμβρυα 3, 4 5 ημερων, οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Επειδη ομως εσενα αυτα δεν σε αφορουν τωρα, γιατι εσυ κανεις σπερματεγχυση, σου ευχομαι και ποτε να μην τα μαθεις. Να ειναι η τελευταια σου φορα και να ξεμπερδευεις!!!!!!!

Αχ βρε κορίτσι μου...πόσο σ ευχαριστώ...αμήν...αμην για όλες Μας!!! Τι να πω..μακάρι να ξεμπερδεύω γιατί με τη στεναχώρια που μ έπιασε με βλέπω να ξανά ανοίγουν οι πληγιτσες στο έλκος κ να τρέχω πάλι... σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη...θα σας ενημερώσω το Σάββατο που έχω υπέρηχο...

• Μου αρέσει 2

@Hope.M μου μην ανησυχείς τόσο πολύκαι μην σε πέρνει από κάτω! Κάθε φορά πρέπει να πηγαίνεις και πιο αισιόδοξη καθώς πλησιάζεις σίγουρα στο στόχο σου! Εμείς μαζί πάμε, είχα και εγώ αν θυμάσαι μια αποτυχημένη σπερματέγχυση τέλος Ιουλίου και τώρα έκανα την δεύτερη και είμαι στην αναμονή. Επειδή είμαι πολύ ανυπόμονη κάνω τη χοριακή πολύ νωρίς, δλδ στην 11η ημέρα που είναι η ελάχιστη ημέρα που μπορεί να δείξει κάτι από οτι έχω καταλάβει, οπότε θα πάω την Τετάρτη. Εσύ πήγιανε με καλή ψυχολογία τη Δευτέρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ακόμη και στην 3η ή 4η προσπάθεια να μείνουμε αυτή η 2ρη προσπάθεια θα μς φέρει πιο κοντά στο στόχο μας! Έτσι πρέπει να το βλέπουμε! :) Για κάποιο λόγο ενώ την προηγούμενη φορά ήμουν πολύ απισιόδοξη τώρα είμαι αισιόδοξη. Να δούμε πόσο θα κρατήσει! χαχα

@Rinaki88 έχω σχεδόν την ίδια περίπτωση από μια φίλη μου στην ίδια πόλη. Κοιτούσε μόνο να την καθησηχάσει ενώ είχαν θέμα σύμφωνα με όλα τα κέντρα που πήγε μετά. Πώς λέγεται η γιατρός; Αρχίζει από Κα..; Θα έλεγα να πάρεις σίγουρα μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη αλλά από εξειδικευμένο κέντρο πάλι όχι από απλό γυναικολόγο - δεν το έχουν.

@BettySt συγχαρητήρια!! Είδα τα ευχάριστα νέα!

Καλή επιτυχία σε όλες τις σεπτεμβριανές προσπάθειες λοιπόν!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@BettySt μια χαρά απο υγεία...εγω την αλλη τεταρτη εχω σαλπιγγογραφια κ λιγο φοβαμαι αλλα οκ προσπαθω να μην το σκεφτομαι...μετα αναλόγως τι θα βγει θα δουμε..

Tatiana καλήμερα ! λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος πιο φυγόπονος από εμένα.... είχα κανονίσει 30 Αυγούστου να κάνω σαλπιγγογραφια και μάλιστα με μέθη για να μην νιώσω τπτ... όταν πήγα στο ΡΕΑ ,με έπιασαν στο μιλητο ότι θα αργήσω να συνέλθω με την μεθη, ότι είναι υπόθεση 2 λεπτών ,ότι δεν θα πονέσω, ότι αν πονέσω θα κάνουν μεθη , ότι αν κάνουμε χωρίς μεθη σε 10 λεπτά θα είμαι έτοιμη.. από εδώ με είχαν από εκεί με είχαν με κατάφεραν να ξεκινήσω χωρίς μεθη και χωρίς παυσίπονο (δεν προλάβαινα να πάρω ).... το αποτέλεσμα είναι να πονέσω μεν αλλά υποφερτά και ο πόνος κρατάει 5 δευτερόλεπτα ανά έκχυση.. δλδ αν σου ρίξουν 3-4 φορές υγρό ,θα πονέσεις 20 δευτερόλεπτα μάξιμουμ ..να ενημερώσω ότι εγώ είχα ανοιχτές σάλπιγγες... αυτά άπω την πρόσφατη εμπειρία μου στην σαλπιγγογραφια .

@BettySt καλά είμαι κοριτσάκι μου , τρέχω με τον γάμο, ευτυχώς πλέον η ψυχολογία μου αλλάζει (γιατί και που γύρισα από διακοπές δεν ήμουν καλά) . Σκέφτομαι ότι αφού έγινε η γονιμοποίηση (έστω κι αν έγινε μικρογονιμοποιηση) σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος έγινε. Η εμφύτευσή κάποια στιγμή θα γίνει ,θέλει δεν θέλει. εσύ πως πάς; το σποράκι μεγαλώνει; πότε θα ακούσουμε καρδούλα;

• Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

πρίν από 54 λεπτά , favol είπε:

@Hope.M μου μην ανησυχείς τόσο πολύκαι μην σε πέρνει από κάτω! Κάθε φορά πρέπει να πηγαίνεις και πιο αισιόδοξη καθώς πλησιάζεις σίγουρα στο στόχο σου! Εμείς μαζί πάμε, είχα και εγώ αν θυμάσαι μια αποτυχημένη σπερματέγχυση τέλος Ιουλίου και τώρα έκανα την δεύτερη και είμαι στην αναμονή. Επειδή είμαι πολύ ανυπόμονη κάνω τη χοριακή πολύ νωρίς, δλδ στην 11η ημέρα που είναι η ελάχιστη ημέρα που μπορεί να δείξει κάτι από οτι έχω καταλάβει, οπότε θα πάω την Τετάρτη. Εσύ πήγιανε με καλή ψυχολογία τη Δευτέρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ακόμη και στην 3η ή 4η προσπάθεια να μείνουμε αυτή η 2ρη προσπάθεια θα μς φέρει πιο κοντά στο στόχο μας! Έτσι πρέπει να το βλέπουμε! :) Για κάποιο λόγο ενώ την προηγούμενη φορά ήμουν πολύ απισιόδοξη τώρα είμαι αισιόδοξη. Να δούμε πόσο θα κρατήσει! χαχα

@Rinaki88 έχω σχεδόν την ίδια περίπτωση από μια φίλη μου στην ίδια πόλη. Κοιτούσε μόνο να την καθησηχάσει ενώ είχαν θέμα σύμφωνα με όλα τα κέντρα που πήγε μετά. Πώς λέγεται η γιατρός; Αρχίζει από Κα..; Θα έλεγα να πάρεις σίγουρα μια δεύτερη ή και τρίτη γνώμη αλλά από εξειδικευμένο κέντρο πάλι όχι από απλό γυναικολόγο - δεν το έχουν.

Σε ευχαριστώ κορίτσι! 

Και εσύ να έχεις πολύ καλή επιτυχία! Θα περιμενουμε νέα σου. 

πρίν από 54 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Tatiana καλήμερα ! λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος πιο φυγόπονος από εμένα.... είχα κανονίσει 30 Αυγούστου να κάνω σαλπιγγογραφια και μάλιστα με μέθη για να μην νιώσω τπτ... όταν πήγα στο ΡΕΑ ,με έπιασαν στο μιλητο ότι θα αργήσω να συνέλθω με την μεθη, ότι είναι υπόθεση 2 λεπτών ,ότι δεν θα πονέσω, ότι αν πονέσω θα κάνουν μεθη , ότι αν κάνουμε χωρίς μεθη σε 10 λεπτά θα είμαι έτοιμη.. από εδώ με είχαν από εκεί με είχαν με κατάφεραν να ξεκινήσω χωρίς μεθη και χωρίς παυσίπονο (δεν προλάβαινα να πάρω ).... το αποτέλεσμα είναι να πονέσω μεν αλλά υποφερτά και ο πόνος κρατάει 5 δευτερόλεπτα ανά έκχυση.. δλδ αν σου ρίξουν 3-4 φορές υγρό ,θα πονέσεις 20 δευτερόλεπτα μάξιμουμ ..να ενημερώσω ότι εγώ είχα ανοιχτές σάλπιγγες... αυτά άπω την πρόσφατη εμπειρία μου στην σαλπιγγογραφια .

@BettySt καλά είμαι κοριτσάκι μου , τρέχω με τον γάμο, ευτυχώς πλέον η ψυχολογία μου αλλάζει (γιατί και που γύρισα από διακοπές δεν ήμουν καλά) . Σκέφτομαι ότι αφού έγινε η γονιμοποίηση (έστω κι αν έγινε μικρογονιμοποιηση) σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος έγινε. Η εμφύτευσή κάποια στιγμή θα γίνει ,θέλει δεν θέλει. εσύ πως πάς; το σποράκι μεγαλώνει; πότε θα ακούσουμε καρδούλα;

Πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Τώρα το σημαντικότερο είναι να περάσεις τέλεια στο γάμο σού και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. 

Καρδούλα ακούσαμε ήδη τη προηγούμενη εβδομάδα, μόλις είχε ξεκινήσει να χτυπάει. Σήμερα έχω πάλι γιατρό και ελπίζω να ακουσουμε να χτυπάει πολύ δυνατά. Έκανα και τις πρώτες εξετάσεις να τις δει η γιατρος. Το απόγευμα θα σας πω νέα. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, favol είπε:

@favol δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βοηθάς...ακόμη κ να μην έχω αποτέλεσμα, για κάποιες στιγμές με βοήθησες κ εύχομαι ο Θεός να στο δώσει σε χαρά! Εγώ την προηγούμενη φορά ήμουν πιο χαρούμενη.. τώρα είναι πιο μαγκωμενη...αχ μακάρι.. αν κ κάνω κ σενάρια πλέον (έκαψα εγκέφαλο κοινώς) αν θα μείνω, τι κύηση θα είναι, και πως και τι κ άν θα είναι καλή κ όλα γενικά τα απαισιόδοξα... αχ γιατί με πήρε έτσι δε ξέρω.. Ο γυναικολόγος μου (της υποβοηθουμενης) είπε στον άντρα μου:-Σταμάτα να της απαντάς σε ότι βλακεία σε ρωτάει.. ρωταω εεεενα κάρο πράγματα στέκουν δε στέκουν.. φοβίες..  Κ μ είπε να ηρεμήσω! Κ έχει κ δίκιο...αφου ρε πόσο μ αρέσει το διάβασμα, Ε, δε μπορώ αράδα να διαβάσω...έχω φάει έχω ρημάξει νύχια..  άσε... όμως απ σήμερα από τώρα αλλάζω σκεπτικό και θα σκέφτομαι τα λόγια σου να το βλέπω αισιόδοξα... πάμε γερά λοιπόν! Σου εύχομαι ρε κούκλα μου απ την ψυχή μου να γίνει αυτό που προσπαθείς!! Να έρθει το πολυποθητο μωράκι!!! Πραγματικά απ την ψυχή και την καρδιά μου στο εύχομαι!! Θα Σ ενημερώσω πως Κ τι.φιλια κ σ ευχαριστώ και πάλι..  

• Ευχαριστώ 1

On 6/9/2018 at 12:23 ΠΜ, Nektarinaki είπε:

@BettySt Καλησπέρα κορίτσι μουυυυ!!καλά είμαι μια χαρά!χθές κάναμε το ραντεβού προγραμματισμού..μου έκανε υπερηχο ο εξωσωματικός μου να δει ωοθήκες και ενδομήτριο έγραψε τα φαρκαμάκια μου και σε 10 μέρες που θα μου έρθει περίοδος ξεκινάω...είμαι πλέον κοντά στο όνειρο και εγω!!μακάρι να πάνε όλα καλα και αρχές Οκτωβρίου να έχω θετική χοριακούλα!!εσύ πως πάς??τι κάνει το μπεμπάκι?απο συμπτώματα πως πας??

Με το καλο @Nektarinaki ευχομαι συντομα να μας λες τα καλα σου νεα!!!!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

κοριτσια καλησπερα σας!ειμαι παλια στην παρεα του φορουμ κι εχω καιρο να μπω!

εχω ηδη μια κορουλα 3 ετων & εδω και 2 χρονια προσπαθουμε για δευτερο,ειχε κιρσοκηλη ο συζυγος αλλα εγχειριστηκε και μετα απο εναν χρονο πιασαμε τη ζουζουνα μου!προσπαθωντας εναν χρονο χωρις αποτελεσμα,αρχισαμε εξετασεις στο συζυγο και προεκυψε χαμηλη τεστοστερονη και πηρε αγωγη νολβαντεξ με βιταμινες,τον ιδιο μηνα ειχα βιοχημικη κυηση.εχουν περασει 10μηνες χωρις αποτελεσμα και αρχισα να σκεφτομαι τη σπερματεγχυση.οποτε θα ηθελα να μου πουν οσες εκαναν την αποψη τους για τη σπερματεγχυση,ξερω οτι εχει χαμηλα ποσοστα επιτυχιας.α!εγω δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

σας ευχαριστω!

ECV6p3.png

1 ώρα πρίν, MelinaFo είπε:

Με το καλο @Nektarinaki ευχομαι συντομα να μας λες τα καλα σου νεα!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ Μελινάκιιιι!και εσύ με το καλό να ακολουθήσεις!!θα σας ενημερώσω μόλις ξεκινήσω!μετράω αντίστροφααα!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ Μελινάκιιιι!και εσύ με το καλό να ακολουθήσεις!!θα σας ενημερώσω μόλις ξεκινήσω!μετράω αντίστροφααα!!!

Φανταζομαι ανυπομονησια και αγωνια!!! Και μεις χθες καναμε το προγραμματισμο με τον γιατρο! Ερχονται τα μινι νεκταρινακια !!!:D

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...