Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, Hope.M said:

Εμείς τώρα την Τετάρτη έχω ραντεβού για μέτρηση αυγών να καταλάβεις...Και λογικά Σάββατο θα γίνει η σπερματεγχυση ανάλογα πόσο μεγάλωσαν.Εχεις απόλυτο δίκιο αυτό που λες αν δε τα καταφέρεις στην κρεββατοκαμαρα..εγώ έπεσα πιο πολύ ψυχολογικα Όχι απο τη σπερματεγχυση τόσο σαν αποτυχία, όσο των συνολικών προσπαθειών.πχ αρχίσαμε με σαλπιγγογραφια. Μου είπαν ότι μετά μένεις ακόμη πιο εύκολα μετά τη σαλπιγγογραφια..τίποτα...κάνω σπερματεγχυση τίποτα.λεω οκ.. Ο Αύγουστος μετά ήταν κλειστά Κ δεν Κάναμε όποτε επιστρέψαμε στη δικιά μας βοήθεια.. Και ήλπιζα τόσο ότι μπορεί λόγω των καλών στάσεων λόγω το σωστό ταιμινγκ Ε τζίφος... μίλησα όμως προσωπικά με το γιατρό μου.και μου είπε ότι όντως αυτοί οι δρόμοι αυτές οι μέθοδοι θέλουν γερά νεύρα..Αλλά θέλει υπομονή και ότι θα υπάρξει επιτυχία θα υπαρξει ειναι σίγουρο... καποια στιγμη σκεφτηκα κ γω την εξωσωματική κατευθειαν οποτε μου λέει η μαμα μου:- αν κάνετε μόνο εξωσωματική βρε κορίτσι μου κ αν αποτύχει (ου μη γενηττο) μετά από Εκεί, Τι??Τι κάνεις Τότε? Θέλω να πω ότι μετά τις σπερματεγχυσεις έχεις κάτι ανώτερο να παλεύεις.. ενώ μετά τη μια αποτυχημένη εξωσωματική Τι? Σαν μεθοδο εννοω που ομως κοστιζει κ 4.000.Θα τα δωσεις και θα τα ξαναδωσεις δε λεω δε το συζητώ ..απλα δεν ειναι και τα πιο ευκολα ποσα...ουτε μπορεις να κανεις κ πολλες λογω ορμονων...Γι αυτο παλεψτε το και σεις σαν κι εμας γιατι πιστεψε με. Στο λέω με τόσο καημό που περιμένω να κάνουμε ένα παιδάκι. Ότι είναι διαφορετική η αποτυχια της σπερματεγχυσης  απο της εξωσωματικής..πχ εγώ τώρα έχω να σκεφτώ άλλες 2 σπερματεγχυσεις.  Κ μετά αν δεν εξωσωματική.. 

Επίσης εμείς πήγαμε σε 3 γυναικολόγος και ουρολογους από 3 και μας είπαν ότι η κατάσταση παλεύεται με σπερματεγχυση και αααααν τόσο Δεν, μετά οκ υπάρχει κ η εξωσωματική. Θέλω να πω ότι αφού κι εσείς έχετε ήπιο πρόβλημα ακριβώς σαν Κ εμάς, πάλεψε το έτσι..  Εμείς από το Νοέμβριο πέρσυ που πήραμε τις πιο απογοητευτικές εξετάσεις που Υπάρχουν, φτάσαμε τώρα με  τις βιταμίνες το 2πλασιο. Επίσης κάθε 3  μήνες αλλάζει το σπέρμα. Επίσης κάθε μήνα έκανε ο συζυγος μου σπερμοδιαγραμμα, μετά από θεραπείες (σε ουρολογο με βιταμίνες κ κάτι αλλα) και αν όπως σου ειπα το Νοέμβριο βρήκαμε απογοητευτικές εξετάσεις, τον Ιανουάριο ήταν ένα τσικ καλύτερες.. μετά άρχισαν κ όλα αυτά με το ψάξιμο για ενδυναμωση και ουρολογο κτλ και φτασαμε τον Ιούλιο  που πηγαμε για υποβοηθούμενη να είναι το 2πλασιο που διευκόλυνε έτσι την μέθοδο της σπερματεγχυσης. (Εγώ είχα αποτυχία την πρώτη φορά γιατί άργησαν να με πάρουν μέσα κ εγώ έκανα ήδη ωορρηξία αυτό το πιστεύω ακράδαντα.. άσε που πιστεύω έκανα ωορρηξία Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί έκανα σερματεγχυση. ) τεσπα τα νούμερα του φανταστικά σε σχέση προ βιταμινών την ημέρα που πήγαμε.. οπότε ψάξτε το λίγο έτσι...δε δω ότι δεν είναι κόπος όμως όταν πάρεις το πρώτο σπερμοδιαγραμμα το πιο καλό στα χέρια θα δεις ότι θα αλλάξεις θα αναθαρρησετε.το προφερτιλ κάνει Ναι. Σε 3μηνη ομως θεραπεια.μη σου πω μετα απο 3μηνη. Θα καταλαβετε τοτε τη διαφορα.Απλά βάλτε κ κάνα σκεύασμα παραπάνω βιταμινών.. Α και όλα με διατροφή Καλή..  ότι άλλο θες με Ρωτάς και θα σου απαντάω εννοείται!!! 

Υ.γ τι νούμερα έχετε εσείς κινητικότητα αν επιτρέπεται.

Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία και μια μεγάλη χοριακη! Αντε αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σας. 

Κινητικοτητα και μορφολογία δεν είναι καλές δυστυχώς. Το 60% που ανέφερα προηγουμενως είναι τα κακης μορφολογίας σπερματοζωαρια. Άρα υγιείς μορφές έχουμε 40% και κινητικοτητα 38%. Α και DNA fragmentation έχουμε 50% που αν δεν κάνω λάθος το ανώτερο είναι μέχρι 30%. Οπότε θέλουμε πολλή δουλειά αλλά έχουμε σχεδόν ένα τρίμηνο μπροστά μας. Εξεταστηκε για κιρσοκηλη με triplex και δεν εχει οπότε υποθέτουμε ότι είναι αποροια οξειδωτικου στρες. Αν και γενικά δεν τρεφομαστε άσχημα, ούτε καπνιζουμε και δεν πινουμε συστηματικα και πολύ. 

Όταν λες καλή διατροφη εσείς τι κάνετε; Μήπως το σπρώξουμε λίγο κι από εκεί. 

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω από που εισαι; Γιατί εγώ είμαι επαρχία και ενδεχομένως χρειαστεί να πάμε σε άλλη πόλη γιατί εδώ δεν έχει κέντρο γονιμότητας. Το κοντινότερο είναι το ΙΑΣΩ στην Λάρισα, αλλά δεν έχω ακούσει καθόλου αποτελέσματα και δεν ξέρω. Με αυτό συνεργάζεται η γυναικολογος μου αλλά όταν την ρώτησα για ποσοστά επιτυχίας δεν μου είπε γιατί και καλά δεν μπορουσε να ξέρει. Ίσως μου το είπε και για να μην αγχωθω. Δεν εχω ιδέα. 

Lilypie Pregnancy tickers

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Rinaki88 είπε:

Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία και μια μεγάλη χοριακη! Αντε αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σας. 

Κινητικοτητα και μορφολογία δεν είναι καλές δυστυχώς. Το 60% που ανέφερα προηγουμενως είναι τα κακης μορφολογίας σπερματοζωαρια. Άρα υγιείς μορφές έχουμε 40% και κινητικοτητα 38%. Α και DNA fragmentation έχουμε 50% που αν δεν κάνω λάθος το ανώτερο είναι μέχρι 30%. Οπότε θέλουμε πολλή δουλειά αλλά έχουμε σχεδόν ένα τρίμηνο μπροστά μας. Εξεταστηκε για κιρσοκηλη με triplex και δεν εχει οπότε υποθέτουμε ότι είναι αποροια οξειδωτικου στρες. Αν και γενικά δεν τρεφομαστε άσχημα, ούτε καπνιζουμε και δεν πινουμε συστηματικα και πολύ. 

Όταν λες καλή διατροφη εσείς τι κάνετε; Μήπως το σπρώξουμε λίγο κι από εκεί. 

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω από που εισαι; Γιατί εγώ είμαι επαρχία και ενδεχομένως χρειαστεί να πάμε σε άλλη πόλη γιατί εδώ δεν έχει κέντρο γονιμότητας. Το κοντινότερο είναι το ΙΑΣΩ στην Λάρισα, αλλά δεν έχω ακούσει καθόλου αποτελέσματα και δεν ξέρω. Με αυτό συνεργάζεται η γυναικολογος μου αλλά όταν την ρώτησα για ποσοστά επιτυχίας δεν μου είπε γιατί και καλά δεν μπορουσε να ξέρει. Ίσως μου το είπε και για να μην αγχωθω. Δεν εχω ιδέα. 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Αμην και επισης!Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Και πάω στο New life στην Καλαμαριά.ψαξτο στο google.λοιπον μορφολογία και κινητικότητα διορθώνονται.εχετε πολύ καλά ποσοστά. Στο new life πήγαν πολλές γνωστές μου με επιτυχία.. Εμάς μας έστειλε ο γυναικολόγος.λοιπόν ακοΥ τι κάναμε.πρωτον οχι πολυ το κινητο στα χερια!χαλαει το σπερμα..τωρα εγω λεω εσενα κ ολη την ωρα ο αντρας μου παιζει ποδοσφαιρακι και εγω γκαριζω οτι θα το πεταξω στον τοιχο...2ον περπαταμε σχεδόν κάθε απόγευμα. Έκοψα τσιγάρο εγώ. Ο σύζυγος δεν καπνίζει.καλα ποτό δεν το συζητώ.. τόσο καιρο που κάνουμε να βγούμε έξω μ αυτά κ με κείνα κ με τις θεραπείες με κυαλια το βλέπω..  Χαχαχ Όχι ότι έπινα αλλά καν Α δυο κρασάκι δε με χαλουσαν.επισης πολυ νερο και φρουτα.. ( τωρα να σου πω την αληθεια νερο οκ το παλευω γιατι ξεχναω αν δεν έχω κανα εμφιαλωμένο δίπλα μου..όσο για φρούτα, μόλις πέταξα το άλλο μισό τσαμπι σταφυλια που ξεχασα να φαω..οποτε καταλαβαινεις...χαχαχ..δεν το χω με τα φρουτα.ομως ο συζυγος μου το εβαλε πολυ στο προγραμμα και νερο και φρουτα.η κίνηση κλειδί που έχετε να κάνετε για αρχή είναι να πάτε σε έναν Ουρολογο αν δεν πήγατε να διορθώσετε τη μορφολογία..που διορθώνεται ασυζητητί. Μην αγχωνεσαι κ βάζεις στο νου σου εξωσωματικες.. εχετε λυσεις..οταν τις κάνετε κ πχ ου μη γενηττο δεν πετύχουν τότε το ανοίγετε αυτό το κεφάλαιο.. όμως μπορείτε με τόσες βιταμίνες.θελω να πω ότι ο άντρας μου πήγε στο γιατρό του και του έδωσε μια θεραπεία.απο κει κ πέρα μπήκαμε στο google κ ξεψαχνισαμε βιταμίνες.. ξέρεις πόσο βοήθησαν? Που έχει και κιρσοκοιλη.. γι αυτο σου λεω.παλεψτε το πρώτα κάι ετσι.και αν θέλετε κλείστε ένα ραντεβού σ αυτό το κέντρο είναι άψογο( μπορεί να μην έμεινα ακόμη αλλά ειμαι πολύ ευχαριστημένη.. ) ειναι επαγγελματίες.το πρώτο ραντεβού είναι δωρεάν.να σας κατατοπισουν τουλάχιστον πιο πακέτο πρωτοκόλλου σας ταιριάζει.. Και οι εξετάσεις μας ήταν δωρεάν την πρώτη φορά.μετα που ξεκαθαριστηκε το πρόβλημα ότι είναι η κινητικότητα τα βάλαμε κάτω με το γιατρό και μας ειπε πως κ τι πρέπει να κάνουμε. Επισης κ μεις δεν ειχαμε την πρωτη φορα στις πρωτες εξετασεις καλη μορφολογια δε μπορω να θυμηθω ακριβως αλλα ο εξειδικευμενος γιατρος αυτος στο new life που εβαλαν το συζυγο μου να ξανα κανει εξετασεις ειδαν το τι ειχε θεμα: κινητικότητα και λίγη μορφολογία.και τα διόρθωσαν για τη σπερματεγχυση. Άσχετο που δεν πέτυχε πάντως ήταν ικανά όλα για γονιμοποίηση.που επισης στο λεω ξανα, οτι βοηθησε κ ο ουρολογος με το κατεβατο του απο βιταμίνες. Μπορώ να σε νιώσω ακριβώς πως είσαι σ αυτή τη φάση.. ειναι όπως ήμουν εγω το Νοέμβριο.. μόλις ξεκαθαρίσετε και βρείτε μια σειρά με γιατρούς τότε κορίτσι μου θα δεις όλα θα δρομολογηθούν.

38 minutes ago, Hope.M said:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Αμην και επισης!Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Και πάω στο New life στην Καλαμαριά.ψαξτο στο google.λοιπον μορφολογία και κινητικότητα διορθώνονται.εχετε πολύ καλά ποσοστά. Στο new life πήγαν πολλές γνωστές μου με επιτυχία.. Εμάς μας έστειλε ο γυναικολόγος.λοιπόν ακοΥ τι κάναμε.πρωτον οχι πολυ το κινητο στα χερια!χαλαει το σπερμα..τωρα εγω λεω εσενα κ ολη την ωρα ο αντρας μου παιζει ποδοσφαιρακι και εγω γκαριζω οτι θα το πεταξω στον τοιχο...2ον περπαταμε σχεδόν κάθε απόγευμα. Έκοψα τσιγάρο εγώ. Ο σύζυγος δεν καπνίζει.καλα ποτό δεν το συζητώ.. τόσο καιρο που κάνουμε να βγούμε έξω μ αυτά κ με κείνα κ με τις θεραπείες με κυαλια το βλέπω..  Χαχαχ Όχι ότι έπινα αλλά καν Α δυο κρασάκι δε με χαλουσαν.επισης πολυ νερο και φρουτα.. ( τωρα να σου πω την αληθεια νερο οκ το παλευω γιατι ξεχναω αν δεν έχω κανα εμφιαλωμένο δίπλα μου..όσο για φρούτα, μόλις πέταξα το άλλο μισό τσαμπι σταφυλια που ξεχασα να φαω..οποτε καταλαβαινεις...χαχαχ..δεν το χω με τα φρουτα.ομως ο συζυγος μου το εβαλε πολυ στο προγραμμα και νερο και φρουτα.η κίνηση κλειδί που έχετε να κάνετε για αρχή είναι να πάτε σε έναν Ουρολογο αν δεν πήγατε να διορθώσετε τη μορφολογία..που διορθώνεται ασυζητητί. Μην αγχωνεσαι κ βάζεις στο νου σου εξωσωματικες.. εχετε λυσεις..οταν τις κάνετε κ πχ ου μη γενηττο δεν πετύχουν τότε το ανοίγετε αυτό το κεφάλαιο.. όμως μπορείτε με τόσες βιταμίνες.θελω να πω ότι ο άντρας μου πήγε στο γιατρό του και του έδωσε μια θεραπεία.απο κει κ πέρα μπήκαμε στο google κ ξεψαχνισαμε βιταμίνες.. ξέρεις πόσο βοήθησαν? Που έχει και κιρσοκοιλη.. γι αυτο σου λεω.παλεψτε το πρώτα κάι ετσι.και αν θέλετε κλείστε ένα ραντεβού σ αυτό το κέντρο είναι άψογο( μπορεί να μην έμεινα ακόμη αλλά ειμαι πολύ ευχαριστημένη.. ) ειναι επαγγελματίες.το πρώτο ραντεβού είναι δωρεάν.να σας κατατοπισουν τουλάχιστον πιο πακέτο πρωτοκόλλου σας ταιριάζει.. Και οι εξετάσεις μας ήταν δωρεάν την πρώτη φορά.μετα που ξεκαθαριστηκε το πρόβλημα ότι είναι η κινητικότητα τα βάλαμε κάτω με το γιατρό και μας ειπε πως κ τι πρέπει να κάνουμε. Επισης κ μεις δεν ειχαμε την πρωτη φορα στις πρωτες εξετασεις καλη μορφολογια δε μπορω να θυμηθω ακριβως αλλα ο εξειδικευμενος γιατρος αυτος στο new life που εβαλαν το συζυγο μου να ξανα κανει εξετασεις ειδαν το τι ειχε θεμα: κινητικότητα και λίγη μορφολογία.και τα διόρθωσαν για τη σπερματεγχυση. Άσχετο που δεν πέτυχε πάντως ήταν ικανά όλα για γονιμοποίηση.που επισης στο λεω ξανα, οτι βοηθησε κ ο ουρολογος με το κατεβατο του απο βιταμίνες. Μπορώ να σε νιώσω ακριβώς πως είσαι σ αυτή τη φάση.. ειναι όπως ήμουν εγω το Νοέμβριο.. μόλις ξεκαθαρίσετε και βρείτε μια σειρά με γιατρούς τότε κορίτσι μου θα δεις όλα θα δρομολογηθούν.

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοπέλα μου. Αν επιτρέπεται πόσα πληρώνετε ανα κύκλο στο συνολο; Κάνατε την διαδικασία με ΕΟΠΥΥ ή το πήγατε μόνοι σας; Το κακό με εμάς είναι ότι στην καλύτερη θα πρέπει να με παρακολουθει με υπερηχους η γιατρός μου στον Βόλο και μετά να τρέχω Λάρισα για την διαδικασία. Εσυ τους υπερηχους τους κάνεις στο κέντρο;

2 ώρες πρίν, Rinaki88 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοπέλα μου. Αν επιτρέπεται πόσα πληρώνετε ανα κύκλο στο συνολο; Κάνατε την διαδικασία με ΕΟΠΥΥ ή το πήγατε μόνοι σας; Το κακό με εμάς είναι ότι στην καλύτερη θα πρέπει να με παρακολουθει με υπερηχους η γιατρός μου στον Βόλο και μετά να τρέχω Λάρισα για την διαδικασία. Εσυ τους υπερηχους τους κάνεις στο κέντρο;

Η σπερματεγχυση είναι εκτός ΕΟΠΥΥ. Μονοι μας εμεις. Ειναι πακέτο 350 με Οοοολα τη φορά υπέρηχους εξετάσεις χωρίς τα φάρμακα τα έξτρα κανα 20 ευρώ.  Και παρακολουθήσεις μέσα στο κέντρο. Ναι αν θα πας στο κέντρο θα τα κάνεις ολα εκεί όπως εγω και με τη γυναικολόγο σου (όπως Κ γω με τον δικό μου) , θα έχουμε επαφή και εξετάσεις όταν με το καλό μείνουμε εγκυουλες. Προς το παρόν στο κέντρο εκεί μόνο ένας θα σε παρακολουθεί.μ αυτόν το γιατρό θα κάνετε τα βήματα που πρέπει για μια επιτυχημένη πολυπόθητη εγκυμοσύνη.. 

10 hours ago, Hope.M said:

Η σπερματεγχυση είναι εκτός ΕΟΠΥΥ. Μονοι μας εμεις. Ειναι πακέτο 350 με Οοοολα τη φορά υπέρηχους εξετάσεις χωρίς τα φάρμακα τα έξτρα κανα 20 ευρώ.  Και παρακολουθήσεις μέσα στο κέντρο. Ναι αν θα πας στο κέντρο θα τα κάνεις ολα εκεί όπως εγω και με τη γυναικολόγο σου (όπως Κ γω με τον δικό μου) , θα έχουμε επαφή και εξετάσεις όταν με το καλό μείνουμε εγκυουλες. Προς το παρόν στο κέντρο εκεί μόνο ένας θα σε παρακολουθεί.μ αυτόν το γιατρό θα κάνετε τα βήματα που πρέπει για μια επιτυχημένη πολυπόθητη εγκυμοσύνη.. 

Έχω την εντύπωση ότι τόσο πρέπει να είναι σε όλα τα κέντρα. Σ ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες. Αναμενω και νέα σου πως πήγε η διαδικασία αυτή τη φορά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου. Να σαι Καλά και ολόψυχα ανταποδίδω τις ευχές! Αμήν με το καλό να φύγουμε από αυτήν την ενότητα όλες και να παμε σε άλλη που θα λέει "-Τα μωρά μας είναι πειναλες " πχ.... χαχαχχαχαχα θα σας ενημερωσω! Φιλιααα!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα στο ραντεβού σήμερα.εχω 6 αυγά...4 μεγάλα Κ 2 πιο μικρά.. Σάββατο θα ξαναπάω να καθορίσουμε ποτέ θα γίνει η ένεση κ από βδομάδα σπερματεγχυση. Ο γιατρός είναι πολύ θετικός.. Γιατί μας λέει ότι σπερματεγχυση στη σπερματεγχυση ανεβαίνουν οι πιθανότητες και το έχει σχεδόν σίγουρο ότι θα πιάσουμε με σπερματεγχυση..άντε να δούμε... μόνο εγω ρε γαμωτο είμαι μέσα στη γκρίνια κ στα νεύρα... τι να πω...Θα δείξει...εύχομαι όλα καλά για όλες Μας...φιλιά...

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα στο ραντεβού σήμερα.εχω 6 αυγά...4 μεγάλα Κ 2 πιο μικρά.. Σάββατο θα ξαναπάω να καθορίσουμε ποτέ θα γίνει η ένεση κ από βδομάδα σπερματεγχυση. Ο γιατρός είναι πολύ θετικός.. Γιατί μας λέει ότι σπερματεγχυση στη σπερματεγχυση ανεβαίνουν οι πιθανότητες και το έχει σχεδόν σίγουρο ότι θα πιάσουμε με σπερματεγχυση..άντε να δούμε... μόνο εγω ρε γαμωτο είμαι μέσα στη γκρίνια κ στα νεύρα... τι να πω...Θα δείξει...εύχομαι όλα καλά για όλες Μας...φιλιά...

Καλη επιτυχία να έχεις! Να μας λες τα νέα σου! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε, που χαθηκατε ολες; @Nektarinaki, @Elma86, @ZOIRITA20813, @happy!, @Tatiana30 και οποια άλλη ξεχνάω τα νέα σας;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε, που χαθηκατε ολες; @Nektarinaki, @Elma86, @ZOIRITA20813, @happy!, @Tatiana30 και οποια άλλη ξεχνάω τα νέα σας;

@BettySt Καλησπέρα κορίτσι μουυυυ!!καλά είμαι μια χαρά!χθές κάναμε το ραντεβού προγραμματισμού..μου έκανε υπερηχο ο εξωσωματικός μου να δει ωοθήκες και ενδομήτριο έγραψε τα φαρκαμάκια μου και σε 10 μέρες που θα μου έρθει περίοδος ξεκινάω...είμαι πλέον κοντά στο όνειρο και εγω!!μακάρι να πάνε όλα καλα και αρχές Οκτωβρίου να έχω θετική χοριακούλα!!εσύ πως πάς??τι κάνει το μπεμπάκι?απο συμπτώματα πως πας??

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@BettySt Καλησπέρα κορίτσι μουυυυ!!καλά είμαι μια χαρά!χθές κάναμε το ραντεβού προγραμματισμού..μου έκανε υπερηχο ο εξωσωματικός μου να δει ωοθήκες και ενδομήτριο έγραψε τα φαρκαμάκια μου και σε 10 μέρες που θα μου έρθει περίοδος ξεκινάω...είμαι πλέον κοντά στο όνειρο και εγω!!μακάρι να πάνε όλα καλα και αρχές Οκτωβρίου να έχω θετική χοριακούλα!!εσύ πως πάς??τι κάνει το μπεμπάκι?απο συμπτώματα πως πας??

Καλή αρχή, κοπέλα μου! Να σου πάνε όλα τέλεια! Τη Παρασκευή θα πάω να το ξαναδώ το σποράκι. Από συμπτώματα δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο. Υπνηλία, λίγο ανακατεύουμε κάποιες φορές και κουράζουμε εύκολα. Αυτά. 

Ανυπομονώ να μας πεις ευχάριστα σύντομα! Φιλιά πολλά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, BettySt είπε:

@BettySt μια χαρά απο υγεία...εγω την αλλη τεταρτη εχω σαλπιγγογραφια κ λιγο φοβαμαι αλλα οκ προσπαθω να μην το σκεφτομαι...μετα αναλόγως τι θα βγει θα δουμε..

Και εγω κοριτσια μου καλα ειμαι εχθες αρχισα να βλεπω τις κλωτσιτσες και απ εξω.καλα μιλαμε κατουρηθηκα απο την χαρα μου.ανεβασα και λιγο ζαχαρο και ουτε τουρτα δεν με αφησαν να φαω.....δεν πειραζει...του χρονου.αρχισα και μαθηματα γερμανικων για να δωσω και τα προφορικα τον νοεμβριο να μην τα εχω για μετα....αν προλαβω βεβαια....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , happy! είπε:

Και εγω κοριτσια μου καλα ειμαι εχθες αρχισα να βλεπω τις κλωτσιτσες και απ εξω.καλα μιλαμε κατουρηθηκα απο την χαρα μου.ανεβασα και λιγο ζαχαρο και ουτε τουρτα δεν με αφησαν να φαω.....δεν πειραζει...του χρονου.αρχισα και μαθηματα γερμανικων για να δωσω και τα προφορικα τον νοεμβριο να μην τα εχω για μετα....αν προλαβω βεβαια....

Τι Ωραία!!! Μπράβο κορίτσι μου!! Καλά να είσαι πάντα και καλό υπόλοιπο!!! Κ με το καλό οοολα!!!

• Ευχαριστώ 1

20 minutes ago, Hope.M said:

Τι Ωραία!!! Μπράβο κορίτσι μου!! Καλά να είσαι πάντα και καλό υπόλοιπο!!! Κ με το καλό οοολα!!!

Καλησπέρα σε όλες. Hope μου είδα ότι πάει καλά αυτό τον μήνα; Μακάρι. Δυστυχώς τα νέα για εμάς δεν είναι πολύ καλά. Μίλησα με Κέντρο Εξωσωματικής στην Αθήνα, από τα πολύ γνωστά και μου είπανε ότι με βάση τα τωρινά αποτελέσματα πάμε για εξωσωματική αλλά και μάλιστα με μικρογονιμοποίηση. Κοντεύω να τρελαθώ. Και γιατί ήλπιζα ότι δεν θα είναι τόσο χάλια αλλά και λόγω του οικονομικού μας ήρθε ο ουρανός σφοντήλι. Θέλω να πάρω και δεύτερες γνώμες αλλά το γεγονός ότι βρίσκομαι στον Βόλο δεν βοηθάει και πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γυναικολόγος μου εδώ μου μιλάει για σπερματέγχυση και το συγκεκριμένο κέντρο για μικρογονιμοποίηση. Τι να πω; Απογοητεύτηκα. 

πρίν από 52 λεπτά , Rinaki88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Hope μου είδα ότι πάει καλά αυτό τον μήνα; Μακάρι. Δυστυχώς τα νέα για εμάς δεν είναι πολύ καλά. Μίλησα με Κέντρο Εξωσωματικής στην Αθήνα, από τα πολύ γνωστά και μου είπανε ότι με βάση τα τωρινά αποτελέσματα πάμε για εξωσωματική αλλά και μάλιστα με μικρογονιμοποίηση. Κοντεύω να τρελαθώ. Και γιατί ήλπιζα ότι δεν θα είναι τόσο χάλια αλλά και λόγω του οικονομικού μας ήρθε ο ουρανός σφοντήλι. Θέλω να πάρω και δεύτερες γνώμες αλλά το γεγονός ότι βρίσκομαι στον Βόλο δεν βοηθάει και πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γυναικολόγος μου εδώ μου μιλάει για σπερματέγχυση και το συγκεκριμένο κέντρο για μικρογονιμοποίηση. Τι να πω; Απογοητεύτηκα. 

Να μην απογοητεύεσαι σε καταλαβαίνω για το οικονομικό δεν το συζητώ.. αλλά προτείνω Όχι πανικό κ να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη.. εμένα ο γυναικολόγος μου πριν πάω στο κέντρο που μας πρότεινε μου είχε πει:-για μένα βλέπω ότι παίρνει σπερματεγχυση. Όμως κοίτα να δεις τι γίνεται- μου λεει-στα κέντρα αυτά αυτοί έχουν άλλο κριτήριο των αποτελεσμάτων.δλδ πχ εγώ να σου λέω για σπερματεγχυση αλλά αυτούς να μην τους καλύπτουν τα νούμερα στα αποτελέσματα κ να σου πουν εξωσωματική..

Έτσι μου είπε Κ όταν πηγαμε μας είπαν σπερματεγχυση...για μένα επειδή παντού φοβάμαι τις κλίκες κ είμαστε που είμαστε όλοι σκατα οικονομικά, εκτός του ότι δε μπορούμε να παίζουμε με την ψυχολογία , δε μπορούμε να παίζουμε κ με το χρήμα.. γι αυτό πάντα έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού ότι μπορεί να με βλέπουν κ σαν πορτοφόλι γι αυτό και δεν ησυχάσω και τα λέω στα ίσα.. να μην πατανε δυστυχώς στην αδυναμία κ τον πόνο μας...Εγώ σ αυτό το κέντρο είμαι ευχαριστημενη αλλά το ξεκαθαρισα ρητά και κατηγορηματικά ότι ούτε χρόνο για χάσιμο Έχω, ούτε ψυχολογία ούτε χρήμα Φυσικά! Κ να έρθουν λίγο στη θέση μας...τον πανικό μου κ την απόγνωση σταμάτησα να τη δείχνω εκεί.. μόνο στο σπίτι μου.. γιατί μέσα στον πόνο και στον πανικό μπορεί ο άλλος να πατήσει..δε λέω ότι ισχύει για το κέντρο Αυτό, αλλά γενικά σε τέτοιες καταστάσεις...εν ολίγοις εγώ να σου πω ειμαι ευχαριστημένη πολύ απ τον επαγγελματισμό τους.. και τουλάχιστον-έτσι μας φανηκε, έτσι καταλαβαμε-οτι δε μας βλέπουν σαν πορτοφόλι... πάρε σίγουρα κι άλλη γνώμη.. με τη μια επίσκεψη σε κέντρο και γκρανγκ! Εξωσωματική...Ε, πάρε σίγουρα Κ άλλη γνώμη...Αφού ούτε άρχισες θεραπείες ούτε τπτ παρε τώρα γνώμη που είναι αρχή...Εγώ αυτό θα έκανα...πρεπει να φυλάμε τα ρούχα μας που λένε...στο λέω φιλικά κ ολόψυχα γιατί είμαστε στον ίδιο πόνο κ αγωνία μέσα ..

Υ.γ 1 μικρογονιμοποιηση είναι σίγουρα ένα κλικ Πιο σίγουρη εγκυμοσύνη από την εξωσωματική γιατί είναι βλαστοκυστη...οκ..αλλά επειδή πολλά είδαν τα μάτια μου κ άκουσα πολλές περιπτώσεις και γενικά έχω κύκλο γιατρών μεγάλων κ του εξωτερικού να φανταστείς, στο λέω φιλικά να πάρεις ακόμη μια γνώμη.. από άλλο γυναικολόγο από άλλο κέντρο, δε ξέρω, πάντως ακόμη κ να ισχύει αυτό καλύτερα να το διπλοτσεκαρεις πάρα να πέσεις σε καμία κλίκα.. Αυτό ισχύει Κ για μένα.. εννοώ ότι αν θα μ έβαζαν εξ αρχής έτσι θα το έψαχνα λίγο...είναι πολλά λεφτά ρε και ψυχολογικα και οικονομικά είναι ζόρι...

Οκ μπορεί να καταλήξεις όντως μικρογονιμοποιηση  όπως Κ γω ποτέ δεν ξερεις..αλλά θα το έχουμε ψάξει πρώτα έστω μια γνώμη ακόμη εννοώ...

Υ.γ 2 γιατί σας παραπέμπουν σε μικρογονιμοποιηση? Εννοώ λόγω του σπέρματος όπως εμείς πχ που έχουμε Θέμα? Γιατί αν είναι αυτό η σπερματεγχυση ενδυκνειτε...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...