Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ναι κοριτσι την Πεμπτη παω να παραλαβω εγκριση επιτροπης εχω και το ραντεβου με τον γιατρο! Βημα βημα μακαρι να πανε καλα τα πραγματα!

Θα πάνε!!!θετική σκέψη πάνω απ όλα!!:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Ναι κοριτσι την Πεμπτη παω να παραλαβω εγκριση επιτροπης εχω και το ραντεβου με τον γιατρο! Βημα βημα μακαρι να πανε καλα τα πραγματα!

Καλή επιτυχία πουλοβερακι! Θα χαρώ να μάθω καλα νέα σου σύντομα!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλή επιτυχία πουλοβερακι! Θα χαρώ να μάθω καλα νέα σου σύντομα!

Σε ευχαριστω Κικη! Ειμαι σιγουρη οτι πρωτα θα διαβασω τα δικα σου! Προσπαθησε να εισαι οσο γινεται ηρεμη και να χρησιμοποιεις το οπλο σου, το χιουμορ!:D

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Σε ευχαριστω Κικη! Ειμαι σιγουρη οτι πρωτα θα διαβασω τα δικα σου! Προσπαθησε να εισαι οσο γινεται ηρεμη και να χρησιμοποιεις το οπλο σου, το χιουμορ!:D

Ιδιαιτερη ευχη που μ αρεσει! Με καταλαβες ότι έτσι την παλεύω μόνο ε? Μοναδικο υπεροπλο και η άμυνα μου στις οποιες δυσκολιες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ιδιαιτερη ευχη που μ αρεσει! Με καταλαβες ότι έτσι την παλεύω μόνο ε? Μοναδικο υπεροπλο και η άμυνα μου στις οποιες δυσκολιες!

Εχω περασει αυτη την ψυχολογικη ενταση που περνας! Ξερω οτι δεν φευγει απο το μυαλο η επιθυμια και καθε τι που κανει το σωμα μας ειναι ενα συμπτωμα! Ειναι τεραστια πιεση για ενα ζευγαρι και οι περισσοτερες εδω μεσα με καποιον τροπο το εχουν περασει! Κρατησου λοιπον απο την δυναμη σου! Θα ερθει και το μωρακι- α με το καλο!

tpnxp3.png

Κοριτσιααααα πηγα στον γιατρο και ειδαμε τα μωρακιαααα.μεγαλωνουν πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος!!!χερια ποδια κεφαλια τσουτσουνια!!!παιδικη χαρα γινεται εκει μεσα.τωρα περιμενω την β επιπεδου στις 11 σεπτεμβριου.αρα στις 4 που εχω γεννεθλια ξερετε τι ευχη θα κανωωωω.αχ καντε λιγο υπομονη και ολα θα γινουν.....ακομα δεν το πιστευωωωωω

• Μου αρέσει 6

14 ώρες πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιααααα πηγα στον γιατρο και ειδαμε τα μωρακιαααα.μεγαλωνουν πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος!!!χερια ποδια κεφαλια τσουτσουνια!!!παιδικη χαρα γινεται εκει μεσα.τωρα περιμενω την β επιπεδου στις 11 σεπτεμβριου.αρα στις 4 που εχω γεννεθλια ξερετε τι ευχη θα κανωωωω.αχ καντε λιγο υπομονη και ολα θα γινουν.....ακομα δεν το πιστευωωωωω

Αχ τέλεια κοπέλα μου!!!Με το καλό όλα!!! Να έχεις μια καλή και ηρεμη εγκυμοσύνη!! Φιλακιααα

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ είμαι στην 4η μέρα κλοφιφαινης και αύριο η τελευταία..  Τετάρτη ραντεβού να δούμε.. Άλλα έπεσα ψυχολογικα... υπολογίζω το άλλο Σάββατο η Δευτέρα να κάνουμε τη 2ησπερματεγχυση αλλά μωρέ έπεσα.. έχω αρνητική ψυχολογία.. νομίζω ότι θα αποτύχουμε κ γενικά ότι πάντα θα αποτυχαινουμε και θα φτάσουμε κ σε εξωσωματική και πάλι θα αποτύχουμε.. αχ δε ξέρω.. κουρκουτιασε  το μυαλό μου σήμερα..  έχω τόση ανυπομονησία που είπα στο γιατρό και στον άντρα μου να κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική και με μαλωσαν κατά κάποιο τρόπο γιατί ειμαι ανυπόμονη και αγχωτική... Αχ δε ξέρω.. μακάρι να μου περάσει αυτό το συναίσθημα της απαισιοδοξίας...

Διαφημίσεις

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις τετοιες σκεψεις.ειναι δυσκολο αλλα να ξερεις οτι πανω απο ολα η ψυχολογια σου παιζει τον μεγαλυτερο ρολο.ακομα και αν ερχονται να ξερεις οτι περνανε.....κρατα τον αντρα σου αγκαλια και χαμογελα του.πρεπει να εχει και εκεινος κουραγιο για να σε στηριξει....ολα θα πανε καλα θα δεις

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια. Όντας καινούργια να σας πω κι εγώ ότι εχουμε ένα χρόνο που προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι. Πρόσφατα κάναμε τις εξετάσεις μας και έχουμε θέμα με την κινητικοτητα και την μορφολογία κατά 60% και δυστυχώς έχουμε υψηλό ποσοστό κατατμησης DNA. Η αλήθεια είναι ότι έχω κι εγώ ένα μικρό θεματακι με το ορμονικο μου προφίλ οπότε μου είπε η γιατρός μου ότι δεν κάνω ωορρηξια κάθε μήνα, χωρίς όμως να έχω κάτι σοβαρό. Ο ουρολόγος έδωσε στον άντρα μου θεραπεία με Profertil για να φτιαξουμε το σπέρμα και εμένα θεραπεία με Inofert για να φτιάξω τον κύκλο μου. Ωστόσο στην τελευταία μας κουβέντα μας είπε ότι με την πάροδο του τριμήνου και εφόσον δεν προκύψει εγκυμοσύνη φυσιολογικα, θα πάμε για σπερματεγχυση. Η αλήθεια είναι ότι ενώ μας έλεγε ότι μπορεί να προκύψει φυσιολογικά εγκυμοσύνη, φαινόταν από τον τροπο της ότι δεν το πολυπιστευε. Η ερώτηση μου είναι σε όσες έχουν μπει στην διαδικασία, πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι αυτη η μέθοδος. Την σκεπτόμαστε ή να σκεφτούμε κατευθείαν για εξωσωματική; Να αναφέρω επίσης ότι ο άντρας μου είναι 32 και εγώ 30.

Lilypie Pregnancy tickers

10 ώρες πρίν, happy! είπε:

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις τετοιες σκεψεις.ειναι δυσκολο αλλα να ξερεις οτι πανω απο ολα η ψυχολογια σου παιζει τον μεγαλυτερο ρολο.ακομα και αν ερχονται να ξερεις οτι περνανε.....κρατα τον αντρα σου αγκαλια και χαμογελα του.πρεπει να εχει και εκεινος κουραγιο για να σε στηριξει....ολα θα πανε καλα θα δεις

Εκείνος είναι πολύ ήρεμος πολύ θετικός κ πραγματικά έχω την αμέριστη προσοχή του Κ συμπαράσταση.. απλά δε ξέρω γιατί με πήρε έτσι από κατω..Θα προσπαθήσω να γίνω πιο θετική..  σήμερα τελευταία μέρα κλομιφαινη..Αχ κ ποναω αρκετά μωρέ στις ωοθήκες..  αυτή τη φορά με ψοφησε..

πρίν από 31 λεπτά , Rinaki88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Όντας καινούργια να σας πω κι εγώ ότι εχουμε ένα χρόνο που προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδάκι. Πρόσφατα κάναμε τις εξετάσεις μας και έχουμε θέμα με την κινητικοτητα και την μορφολογία κατά 60% και δυστυχώς έχουμε υψηλό ποσοστό κατατμησης DNA. Η αλήθεια είναι ότι έχω κι εγώ ένα μικρό θεματακι με το ορμονικο μου προφίλ οπότε μου είπε η γιατρός μου ότι δεν κάνω ωορρηξια κάθε μήνα, χωρίς όμως να έχω κάτι σοβαρό. Ο ουρολόγος έδωσε στον άντρα μου θεραπεία με Profertil για να φτιαξουμε το σπέρμα και εμένα θεραπεία με Inofert για να φτιάξω τον κύκλο μου. Ωστόσο στην τελευταία μας κουβέντα μας είπε ότι με την πάροδο του τριμήνου και εφόσον δεν προκύψει εγκυμοσύνη φυσιολογικα, θα πάμε για σπερματεγχυση. Η αλήθεια είναι ότι ενώ μας έλεγε ότι μπορεί να προκύψει φυσιολογικά εγκυμοσύνη, φαινόταν από τον τροπο της ότι δεν το πολυπιστευε. Η ερώτηση μου είναι σε όσες έχουν μπει στην διαδικασία, πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι αυτη η μέθοδος. Την σκεπτόμαστε ή να σκεφτούμε κατευθείαν για εξωσωματική; Να αναφέρω επίσης ότι ο άντρας μου είναι 32 και εγώ 30.

Καλημέρα κορίτσι μου. Ακριβώς το ίδιο έχουμε κ μεις θεματάκι με το σπέρμα.εμεις είμαστε 34 και οι 2. ευτυχώς εγώ ορμονικα ειμαι καλα.αλλα μη σε ανησυχούν οι ορμόνες γιατί όλα διορθώνονται... το profertil κάνει καλό.το παίρνει ο άντρας μου. Μετά παίρνει και το intellecta, το eviol, το σιροπι L-Carnitine, το wellman και το mucosolvan το σιρόπι. Όλα αυτά συμβάλλουν σε ποιο καλά νούμερα που όντως έχουμε.τα διπλασια φτασαμε.!επειδη το ψάξαμε καλά μας είπαν να το παλέψουμε με σπερματεγχυση γιατί κοίτα να δεις τι γίνεται. Η 1 σπερματεγχυση είναι 1 στις 10. Όμως σπερματεγχυση  στη σπερματεγχυση  ( ανάλογα με την ηλικία κ με τις ορμόνες σου επιτρέπουν μέχρι έναν αριθμο-εμενα 3 και σε 1 βδομαδα θα κάνω τη 2) σπερματεγχυση στη σερματεγχυση έχει αυξανόμενες πιθανότητες.ετσι λειτουργεί. Αν έχετε 60% κινητικότητα είστε πολύ καλά! Εμείς έχουμε λίγο πιο λίγο..  μην κάνεις κ συ σαν κ μένα (για πλακα το λεω ε!)που πήγα από την πρώτη φορά και ήμουν τόσο αγχωτική που για ομιλία πήγαμε κ γω μόνο που δεν ανέβηκα στην καρέκλα να ανοίξω τα πόδια κ να πω :"ελατε καντε με έγκυο να τελειώνουμε!"

Είναι καλή η σπερματεγχυση απλά εγώ έπεσα ψυχολογικα αυτές τις μέρες  κ να πω ότι δεν έχω παράδειγμα τη φίλη μου που έμεινε σε δίδυμα από σπερματεγχυση? Στη 2η η στην 3η νομίζω.. Αλλά μη βιάζεσαι για εξωσωματική.. κ γω έτσι τον είπα το γιατρό τις προάλλες κ μου είπε ότι πρώτον δε βάζουν τόσο εύκολα για εξωσωματική μια κατάσταση που κρίνουν ότι παίρνει Κ άλλες μεθόδους και να ηρεμήσω με το άγχος μου..αυτά.. @Rinaki88..Όλα θα πάνε καλά... σε νιώθω στο στάδιο που είσαι.. απλά μην πέφτεις Κ συ στην παγίδα του πανικού σαν κι εμένα...Όλα θα πάνε τέλεια.. που θα πάει μωρέ.. 

• Χαχα 1

4 hours ago, Hope.M said:

Εκείνος είναι πολύ ήρεμος πολύ θετικός κ πραγματικά έχω την αμέριστη προσοχή του Κ συμπαράσταση.. απλά δε ξέρω γιατί με πήρε έτσι από κατω..Θα προσπαθήσω να γίνω πιο θετική..  σήμερα τελευταία μέρα κλομιφαινη..Αχ κ ποναω αρκετά μωρέ στις ωοθήκες..  αυτή τη φορά με ψοφησε..

Καλημέρα κορίτσι μου. Ακριβώς το ίδιο έχουμε κ μεις θεματάκι με το σπέρμα.εμεις είμαστε 34 και οι 2. ευτυχώς εγώ ορμονικα ειμαι καλα.αλλα μη σε ανησυχούν οι ορμόνες γιατί όλα διορθώνονται... το profertil κάνει καλό.το παίρνει ο άντρας μου. Μετά παίρνει και το intellecta, το eviol, το σιροπι L-Carnitine, το wellman και το mucosolvan το σιρόπι. Όλα αυτά συμβάλλουν σε ποιο καλά νούμερα που όντως έχουμε.τα διπλασια φτασαμε.!επειδη το ψάξαμε καλά μας είπαν να το παλέψουμε με σπερματεγχυση γιατί κοίτα να δεις τι γίνεται. Η 1 σπερματεγχυση είναι 1 στις 10. Όμως σπερματεγχυση  στη σπερματεγχυση  ( ανάλογα με την ηλικία κ με τις ορμόνες σου επιτρέπουν μέχρι έναν αριθμο-εμενα 3 και σε 1 βδομαδα θα κάνω τη 2) σπερματεγχυση στη σερματεγχυση έχει αυξανόμενες πιθανότητες.ετσι λειτουργεί. Αν έχετε 60% κινητικότητα είστε πολύ καλά! Εμείς έχουμε λίγο πιο λίγο..  μην κάνεις κ συ σαν κ μένα (για πλακα το λεω ε!)που πήγα από την πρώτη φορά και ήμουν τόσο αγχωτική που για ομιλία πήγαμε κ γω μόνο που δεν ανέβηκα στην καρέκλα να ανοίξω τα πόδια κ να πω :"ελατε καντε με έγκυο να τελειώνουμε!"

Είναι καλή η σπερματεγχυση απλά εγώ έπεσα ψυχολογικα αυτές τις μέρες  κ να πω ότι δεν έχω παράδειγμα τη φίλη μου που έμεινε σε δίδυμα από σπερματεγχυση? Στη 2η η στην 3η νομίζω.. Αλλά μη βιάζεσαι για εξωσωματική.. κ γω έτσι τον είπα το γιατρό τις προάλλες κ μου είπε ότι πρώτον δε βάζουν τόσο εύκολα για εξωσωματική μια κατάσταση που κρίνουν ότι παίρνει Κ άλλες μεθόδους και να ηρεμήσω με το άγχος μου..αυτά.. @Rinaki88..Όλα θα πάνε καλά... σε νιώθω στο στάδιο που είσαι.. απλά μην πέφτεις Κ συ στην παγίδα του πανικού σαν κι εμένα...Όλα θα πάνε τέλεια.. που θα πάει μωρέ.. 

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Νομίζω ότι μου έδωσες αρκετά θετική σκέψη. Εσύ σε ποια προσπάθεια εισαι; Μωρέ κι εγώ θέλω την λιγότερο επεμβατικη μέθοδο αλλά φοβάμαι πως στις 3-4 προσπάθειες που μας είπε η γιατρός δεν θα γίνει τίποτε. Έχεις δίκιο δεν πρέπει βέβαια να πέφτουμε στο κόλπο της απογοήτευσης αλλά η αλήθεια ειναι ότι όταν δεν τα καταφέρεις "στην κρεβατοκαμαρα" νομίζεις ότι τίποτε δεν σου πάει καλά. Σπερμοδιαγραμμα κάνατε μετά από τα profertil? Εμείς είμαστε στην αρχή ακόμη αλλά άκουσα και ιστορίες που δεν βοήθησαν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Έχουμε πελαγωσει μετά τα τελευταία αν και όλοι μας λένε ότι δεν είναι ασχημα τα αποτελέσματα μας.

Lilypie Pregnancy tickers

1 hour ago, Rinaki88 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Νομίζω ότι μου έδωσες αρκετά θετική σκέψη. Εσύ σε ποια προσπάθεια εισαι; Μωρέ κι εγώ θέλω την λιγότερο επεμβατικη μέθοδο αλλά φοβάμαι πως στις 3-4 προσπάθειες που μας είπε η γιατρός δεν θα γίνει τίποτε. Έχεις δίκιο δεν πρέπει βέβαια να πέφτουμε στο κόλπο της απογοήτευσης αλλά η αλήθεια ειναι ότι όταν δεν τα καταφέρεις "στην κρεβατοκαμαρα" νομίζεις ότι τίποτε δεν σου πάει καλά. Σπερμοδιαγραμμα κάνατε μετά από τα profertil? Εμείς είμαστε στην αρχή ακόμη αλλά άκουσα και ιστορίες που δεν βοήθησαν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Έχουμε πελαγωσει μετά τα τελευταία αν και όλοι μας λένε ότι δεν είναι ασχημα τα αποτελέσματα μας.

Εμείς τώρα την Τετάρτη έχω ραντεβού για μέτρηση αυγών να καταλάβεις...Και λογικά Σάββατο θα γίνει η σπερματεγχυση ανάλογα πόσο μεγάλωσαν.Εχεις απόλυτο δίκιο αυτό που λες αν δε τα καταφέρεις στην κρεββατοκαμαρα..εγώ έπεσα πιο πολύ ψυχολογικα Όχι απο τη σπερματεγχυση τόσο σαν αποτυχία, όσο των συνολικών προσπαθειών.πχ αρχίσαμε με σαλπιγγογραφια. Μου είπαν ότι μετά μένεις ακόμη πιο εύκολα μετά τη σαλπιγγογραφια..τίποτα...κάνω σπερματεγχυση τίποτα.λεω οκ.. Ο Αύγουστος μετά ήταν κλειστά Κ δεν Κάναμε όποτε επιστρέψαμε στη δικιά μας βοήθεια.. Και ήλπιζα τόσο ότι μπορεί λόγω των καλών στάσεων λόγω το σωστό ταιμινγκ Ε τζίφος... μίλησα όμως προσωπικά με το γιατρό μου.και μου είπε ότι όντως αυτοί οι δρόμοι αυτές οι μέθοδοι θέλουν γερά νεύρα..Αλλά θέλει υπομονή και ότι θα υπάρξει επιτυχία θα υπαρξει ειναι σίγουρο... καποια στιγμη σκεφτηκα κ γω την εξωσωματική κατευθειαν οποτε μου λέει η μαμα μου:- αν κάνετε μόνο εξωσωματική βρε κορίτσι μου κ αν αποτύχει (ου μη γενηττο) μετά από Εκεί, Τι??Τι κάνεις Τότε? Θέλω να πω ότι μετά τις σπερματεγχυσεις έχεις κάτι ανώτερο να παλεύεις.. ενώ μετά τη μια αποτυχημένη εξωσωματική Τι? Σαν μεθοδο εννοω που ομως κοστιζει κ 4.000.Θα τα δωσεις και θα τα ξαναδωσεις δε λεω δε το συζητώ ..απλα δεν ειναι και τα πιο ευκολα ποσα...ουτε μπορεις να κανεις κ πολλες λογω ορμονων...Γι αυτο παλεψτε το και σεις σαν κι εμας γιατι πιστεψε με. Στο λέω με τόσο καημό που περιμένω να κάνουμε ένα παιδάκι. Ότι είναι διαφορετική η αποτυχια της σπερματεγχυσης  απο της εξωσωματικής..πχ εγώ τώρα έχω να σκεφτώ άλλες 2 σπερματεγχυσεις.  Κ μετά αν δεν εξωσωματική.. 

Επίσης εμείς πήγαμε σε 3 γυναικολόγος και ουρολογους από 3 και μας είπαν ότι η κατάσταση παλεύεται με σπερματεγχυση και αααααν τόσο Δεν, μετά οκ υπάρχει κ η εξωσωματική. Θέλω να πω ότι αφού κι εσείς έχετε ήπιο πρόβλημα ακριβώς σαν Κ εμάς, πάλεψε το έτσι..  Εμείς από το Νοέμβριο πέρσυ που πήραμε τις πιο απογοητευτικές εξετάσεις που Υπάρχουν, φτάσαμε τώρα με  τις βιταμίνες το 2πλασιο. Επίσης κάθε 3  μήνες αλλάζει το σπέρμα. Επίσης κάθε μήνα έκανε ο συζυγος μου σπερμοδιαγραμμα, μετά από θεραπείες (σε ουρολογο με βιταμίνες κ κάτι αλλα) και αν όπως σου ειπα το Νοέμβριο βρήκαμε απογοητευτικές εξετάσεις, τον Ιανουάριο ήταν ένα τσικ καλύτερες.. μετά άρχισαν κ όλα αυτά με το ψάξιμο για ενδυναμωση και ουρολογο κτλ και φτασαμε τον Ιούλιο  που πηγαμε για υποβοηθούμενη να είναι το 2πλασιο που διευκόλυνε έτσι την μέθοδο της σπερματεγχυσης. (Εγώ είχα αποτυχία την πρώτη φορά γιατί άργησαν να με πάρουν μέσα κ εγώ έκανα ήδη ωορρηξία αυτό το πιστεύω ακράδαντα.. άσε που πιστεύω έκανα ωορρηξία Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί έκανα σερματεγχυση. ) τεσπα τα νούμερα του φανταστικά σε σχέση προ βιταμινών την ημέρα που πήγαμε.. οπότε ψάξτε το λίγο έτσι...δε δω ότι δεν είναι κόπος όμως όταν πάρεις το πρώτο σπερμοδιαγραμμα το πιο καλό στα χέρια θα δεις ότι θα αλλάξεις θα αναθαρρησετε.το προφερτιλ κάνει Ναι. Σε 3μηνη ομως θεραπεια.μη σου πω μετα απο 3μηνη. Θα καταλαβετε τοτε τη διαφορα.Απλά βάλτε κ κάνα σκεύασμα παραπάνω βιταμινών.. Α και όλα με διατροφή Καλή..  ότι άλλο θες με Ρωτάς και θα σου απαντάω εννοείται!!! 

Υ.γ τι νούμερα έχετε εσείς κινητικότητα αν επιτρέπεται.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...