Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα ,σήμερα  έκανα τελικά την σαλπιγγογραφία ,και ενώ είχα αποφασίσει να γίνει με μέθη ,τελικά την έκανα χωρίς...πόνεσα αρκετά βέβαια αλλά ήταν για κλάσματα δευτερολέπτου και έτσι ήταν ανεχτός ο πόνος. Τώρα πήρα παυσίπονο και αντιβίωση και μου είπαν ότι απο σήμερα μπορώ να ξεκινήσω κανονικά επαφές, μόνο σε θάλασσα να μην κάνω μπάνιο. Βέβαια εγώ την ήθελα για την επιτροπή της εξωσωματικής  οπότε αυτο που με συμβούλεψαν δεν θα πιάσει (οτι τωρα ειναι ανοιχτές οι σάλπιγγες και πιανεις πιο εύκολα ). Πάντως απο την ταλαιπωρία της μέθης που θα μου έτρωγε κανά 3ωρο μέχρι να αναρρώσω και αν ξυπνήσω πλήρως, χίλιες φορές καλύτερα οπως την εκανα τωρα χωρίς μέθη. 

αχ τι τραβάμε για να γίνουμε μάνες!! που θα πάει όμως... θα το τσακώσουμε το θαυματάκι μας! 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γειά σας, τι κάνετε;

Εγώ σήμερα πήγα για πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο με το σποράκι μέσα και η καρδούλα του χτυπούσε. Ήμασταν τυχερή και τη ακούσαμε και όλας η καρδούλα. Μας ειπε η γιατρος ότι έχει ξεκινήσει να χτυπάει χθες η σήμερα. Μου έγραψε εξετάσεις και επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή. 

Πήραμε το πιο ωραίο δώρο για το επέτειο μας, που είναι σήμερα(10 χρόνια μαζι).

• Μου αρέσει 7

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 21 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ σήμερα πήγα για πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο με το σποράκι μέσα και η καρδούλα του χτυπούσε. Ήμασταν τυχερή και τη ακούσαμε και όλας η καρδούλα. Μας ειπε η γιατρος ότι έχει ξεκινήσει να χτυπάει χθες η σήμερα. Μου έγραψε εξετάσεις και επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή. 

Χρόνια σας πολλά! Στην επόμενη επέτειο θα είστε με το νινι αγκαλιά!! Μπράβο σας και καλή συνέχεια στην εγκυμοσυνη σου!

πρίν από 25 λεπτά , BettySt είπε:

Μπραβο κουκλα μου! Να ζησετε με αγαπη και με το καλο και το μπεμπακι σας! Δικαιωθηκαν οι κοποι κ οι προσπαθειες σας!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Χρόνια σας πολλά! Στην επόμενη επέτειο θα είστε με το νινι αγκαλιά!! Μπράβο σας και καλή συνέχεια στην εγκυμοσυνη σου!

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Σου εύχομαι τα συμπτώματα που έχεις να είναι από εγκυμοσύνη και σύντομα να μας το ανακοινώσεις! 

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μπραβο κουκλα μου! Να ζησετε με αγαπη και με το καλο και το μπεμπακι σας! Δικαιωθηκαν οι κοποι κ οι προσπαθειες σας!

Πλησιάζει και εσένα η ώρα,  σου εύχομαι να πιάσεις με τη πρώτη! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Σου εύχομαι τα συμπτώματα που έχεις να είναι από εγκυμοσύνη και σύντομα να μας το ανακοινώσεις! 

Πλησιάζει και εσένα η ώρα,  σου εύχομαι να πιάσεις με τη πρώτη! 

Μακαρι Μπετυ! Σε ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

9 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

κορίτσια καλημέρα ,σήμερα  έκανα τελικά την σαλπιγγογραφία ,και ενώ είχα αποφασίσει να γίνει με μέθη ,τελικά την έκανα χωρίς...πόνεσα αρκετά βέβαια αλλά ήταν για κλάσματα δευτερολέπτου και έτσι ήταν ανεχτός ο πόνος. Τώρα πήρα παυσίπονο και αντιβίωση και μου είπαν ότι απο σήμερα μπορώ να ξεκινήσω κανονικά επαφές, μόνο σε θάλασσα να μην κάνω μπάνιο. Βέβαια εγώ την ήθελα για την επιτροπή της εξωσωματικής  οπότε αυτο που με συμβούλεψαν δεν θα πιάσει (οτι τωρα ειναι ανοιχτές οι σάλπιγγες και πιανεις πιο εύκολα ). Πάντως απο την ταλαιπωρία της μέθης που θα μου έτρωγε κανά 3ωρο μέχρι να αναρρώσω και αν ξυπνήσω πλήρως, χίλιες φορές καλύτερα οπως την εκανα τωρα χωρίς μέθη. 

αχ τι τραβάμε για να γίνουμε μάνες!! που θα πάει όμως... θα το τσακώσουμε το θαυματάκι μας! 

Αχ έτσι όπως τα λες..ευτυχως θα αναρρωσεις πιο γρηγορα χωρις μεθη και δε θα εχεις κ το ζαβλακωμα...δοκιμασε και τωρα ναι με τη σαλπιγγογραφια..ισχυει αυτο..σε μενα μπορει οχι γιατι ειχαμε θεματακι με το σπερμα..αλλα που ξερεις...ξερω πολλες περιπτωσεις που εγινε το θαυματακι...και γω άρχισα τα σερπαφαρ  μέχρι 2/9 και κει που είχε σταματήσει η τριχόπτωση ξανά άρχισε... έχω που έχω λεπτό μαλλί και λίγο... Να Ναι καλά η τρεσσα... την Τετάρτη θα πάω για μέτρημα αυγών...Καλή επιτυχία και σε σένα βρε κορίτσι μου...Ο Θεός μαζί μας...

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Με το καλο το υπεροχο θαυματακι σας!!! Τι ωραια!! Πολυ χαιρομαι!!! Ετσι τετοια θελω να ακουω απο ολες εμας τις κοπελες που περναμε δυσκολίες για το πολυπόθητο μωράκι...

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπετουλα μου αγαπημενη συγχαρητηρια... θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ,θα δεις ... το @Nektarinaki που ειναι; γιατι χάθηκε;

ghbcp2.png

πρίν από 36 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Μπετουλα μου αγαπημενη συγχαρητηρια... θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ,θα δεις ... το @Nektarinaki που ειναι; γιατι χάθηκε;

@BettySt Μπράβο κοπέλα μουυ πόσο πολύ χαίρομαι για σένα.. @ZOIRITA20813 μουυ εδώ είμαι γλυκία μουυ σας παρακολουθώ όσο μπορώ,γιατί είμαι όλο στους δρόμους αυτό το διάστημα..τη μια παντρευτηκε η κολλητή μου τη μία η ξαδέρφη καταλαβαίνεις..εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέακι...περιμένω να έρθει η Τρίτη να πάω στο κέντρο..έχω υπέρηχο εγω και ο αντρας μου να κάνει κατάτμιση σπέρματος..και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε...βγήκε και ο καρυότυπος ζεύγους που κάναμε,αλλά δεν πήγα να τον πάρω...καλύτερα να πάω Τη Δευτέρα να τον πάρω ή ακόμη καλύτερα την Τρίτη πριν πάω στο κέντρο..να το δει μια και καλή ο γιατρος..δεν ήθελα να το έχω εγώ εδω και να αγχώνομαι αν είναι καλό η όχι...άντε να δούμε..θα σας πω νεάκια την τρίτη...είμαι και σε γόνιμες...μακάρι να γίνει τώρα ένα θαυματάκι έστω και τελευταία στιγμή....εσύ κορίτσι μου τα νεάκια σου?σε τι φάση είσαι τώρα??τα υπόλοιπα κορίτσια??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

22 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Α τώρα είδα οτι προχωράς και έκανες και την σαλπιγγογραφία σου!όλα καλά κοριτσάκι μου!άντε να περάσεις και την επιτροπή και όλα θα πάνε καλααα!!έρχονται τα μωράκια κορίτσακια μουυυ!στον δρόμο είναι...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

@BettySt Μπράβο κοπέλα μουυ πόσο πολύ χαίρομαι για σένα.. @ZOIRITA20813 μουυ εδώ είμαι γλυκία μουυ σας παρακολουθώ όσο μπορώ,γιατί είμαι όλο στους δρόμους αυτό το διάστημα..τη μια παντρευτηκε η κολλητή μου τη μία η ξαδέρφη καταλαβαίνεις..εγώ κορίτσια δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέακι...περιμένω να έρθει η Τρίτη να πάω στο κέντρο..έχω υπέρηχο εγω και ο αντρας μου να κάνει κατάτμιση σπέρματος..και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε...βγήκε και ο καρυότυπος ζεύγους που κάναμε,αλλά δεν πήγα να τον πάρω...καλύτερα να πάω Τη Δευτέρα να τον πάρω ή ακόμη καλύτερα την Τρίτη πριν πάω στο κέντρο..να το δει μια και καλή ο γιατρος..δεν ήθελα να το έχω εγώ εδω και να αγχώνομαι αν είναι καλό η όχι...άντε να δούμε..θα σας πω νεάκια την τρίτη...είμαι και σε γόνιμες...μακάρι να γίνει τώρα ένα θαυματάκι έστω και τελευταία στιγμή....εσύ κορίτσι μου τα νεάκια σου?σε τι φάση είσαι τώρα??τα υπόλοιπα κορίτσια??

Με το καλο! Να μας λες τα νεα σου!καλα αποτελεσματα κ καλη αρχη!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με το καλο! Να μας λες τα νεα σου!καλα αποτελεσματα κ καλη αρχη!

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!φυσικά και θα σας τα λέω!είστε οι πρώτες που τα μαθαίνετε όλα άλλωστεεε:)απ ότι πήρε το μάτι μου στα κλεφτααα όλα καλά σου πήγανε με την επιτροπή σωστα?άντε κοριτσάκι μου,καλή μας αρχή!να μας πάνε όλα κατ ευχήν και να έχουμε και μεις τα σποράκια μας..να μας ενημερώνεις και συ με την πορεία σου..όλα καλά θα πάνε σε όλες μας,το αξίζουμε:x

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Α τώρα είδα οτι προχωράς και έκανες και την σαλπιγγογραφία σου!όλα καλά κοριτσάκι μου!άντε να περάσεις και την επιτροπή και όλα θα πάνε καλααα!!έρχονται τα μωράκια κορίτσακια μουυυ!στον δρόμο είναι...

λες μωρε οντως να ειναι στο δρομο;;;; πφφφ μακαριιιιι...αντε να δουμε! θα περιμενουμε νεα σουυυ.... εγω εχω ξεκινησει τις ετοιμασιες γαι τον γαμο και τις ετοιμασιες για την επιτροπη...ολα παραλληλα ! τουλαχιστον ξεφευγει λιγο το μυαλο ,κατι ειναι κι αυτο! 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

λες μωρε οντως να ειναι στο δρομο;;;; πφφφ μακαριιιιι...αντε να δουμε! θα περιμενουμε νεα σουυυ.... εγω εχω ξεκινησει τις ετοιμασιες γαι τον γαμο και τις ετοιμασιες για την επιτροπη...ολα παραλληλα ! τουλαχιστον ξεφευγει λιγο το μυαλο ,κατι ειναι κι αυτο! 

Λέω λέωωωωω!!!να δείς που θα έχουμε χριστουγεννιάτικο δωράκι μωρεεεε!!!ωραία κορίτσι μου,καλά κάνεις και τα δρομολογείς όλα..ξεφευγει και το μυαλό και σιγά σιγά όλα μπαίνουνε σε μια σειρά..α παντρευεσαι?η ώρα η καλή κορίτσι μου..σου ευχομαι τα καλύτερα και με ένα ωραίο δωράκι γάμου στην κοιλίτσα..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!φυσικά και θα σας τα λέω!είστε οι πρώτες που τα μαθαίνετε όλα άλλωστεεε:)απ ότι πήρε το μάτι μου στα κλεφτααα όλα καλά σου πήγανε με την επιτροπή σωστα?άντε κοριτσάκι μου,καλή μας αρχή!να μας πάνε όλα κατ ευχήν και να έχουμε και μεις τα σποράκια μας..να μας ενημερώνεις και συ με την πορεία σου..όλα καλά θα πάνε σε όλες μας,το αξίζουμε:x

Ναι κοριτσι την Πεμπτη παω να παραλαβω εγκριση επιτροπης εχω και το ραντεβου με τον γιατρο! Βημα βημα μακαρι να πανε καλα τα πραγματα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...