Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Η Σιλά ειναι ενα τουρκικο στο Μεγκα, που ξεκιναει κατα τις 9.30. Σαν υποθεση ειναι οπως τα γνωστα τουρκικα (ερωτες, ιντριγκες, ζηλειες, εγκυμοσυνη με την πρωτη συνευρεση:evil:,αεριτζιδικος ψευτοπλουτος, πρωτογονα εθιμα, κλπ). Παιζει ομως ενα παιδι;););), να το πιεις στο ποτηρι!!!! Και μετα απο τοσους φλουφληδες, νευρωτικους και γκέυ που μας φλομωσαν τα ελληνικα σηριαλ, τα παληκαρια στα τουρκικα ειναι μια δροσερη ανασα!

Δε μου λες, αυτος ο γιατρος ειναι 3 σε 1; Και ουρολογος και γυναικολογος και ενδοκρινολογος; Αν ειναι και πλαστικος βγαζω εισητηρια για Κυπρο!!

α κατάλαβα..σε εμάς δεν δείχνει τούρκικα..ευτυχισμένοι μαζί η ώρα 9.30..

ουρολόγος όχι..ασχολείται με την υπογονιμότητα και είναι ενδοκρινολόγος..θεωρείται από τους καλύτερους..και ο πιο ανθρώπινος..

πάω σε άλλο γυναικολόγο..:oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααχ, θαλασσα! Απο Δευτερα σου ΄ρχομαι! Βρηκαμε ενα δωματιο πανω στο κυμα (για να πλατσουριζω εγω), με κηπο και Wi-Fi (για να αραζει το αγορι) και με 40 τη βραδια (που θα πληρωσει η μαμυ μου) κι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!

Μονο μην αρχισει τις καταιγιδες απο βδομαδα γιατι θα τα παρω ασχημα!

τέλεια..μια χαρά σας βρίσκω..ελπίζουμε όλοι να έχει καλό καιρό..

θα μπαίνεις και εσύ να μας λες τα νέα!!!

σας περιμένω στη Κύπρο..και κερνάω υποβρύχιο:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Ειπα κι εγω βρε, με μπερδεψες! Τοσο πολυτεχνιτης γινεται;

Καλα, με τις αφραγκιες που΄χουμε την Κυπρο λιγο χλωμη την βλεπω! Οσο για το υποβρυχιο, δεν τολμαω ν΄ανεβω στη ζυγαρια! Τοσες μερες ξαπλαδουρα, αλλο ενα κιλο τσιμπησα! Μαστιχουλα απ΄το περιπτερο, εκεινη τη σκετη, χωρις ζαχαρη!!!!

Ειπα κι εγω βρε, με μπερδεψες! Τοσο πολυτεχνιτης γινεται;

Καλα, με τις αφραγκιες που΄χουμε την Κυπρο λιγο χλωμη την βλεπω! Οσο για το υποβρυχιο, δεν τολμαω ν΄ανεβω στη ζυγαρια! Τοσες μερες ξαπλαδουρα, αλλο ενα κιλο τσιμπησα! Μαστιχουλα απ΄το περιπτερο, εκεινη τη σκετη, χωρις ζαχαρη!!!!

εμεις διακοπες φετος δεν εχει 2 σπερ/χης μας γονατισαν λιγακι συν οτι δουλευει μονο ο ενας κ με 700 το μηνα συν 350 το μηνα το δανειοοοοο

οοοοοο ασε ασε.

παλι καλα που εχουμε θαλασα κοντα κ παμε .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εμεις δουλευουμε δύο, αλλα πληρωνεται ο ενας! Καλο,ε; 5 μισθους χρωστανε στον αντρα μου και οι λογαριασμοι γιναν στοιβα! Ευτυχως ξεχρεωσαμε το δανειο (να΄ναι καλα ο μπαμπακας μου εκει που ειναι, που προνοησε τοτε κι εβαλε ό,τι ειχε και δεν ειχε για να ξεχρεωσουμε μια ωρα αρχυτερα!). Εγω το ουφο αρμενιζα τοτε, νομιζα οτι τα πραγματα παντα καλα θα πηγαινουν, αλλα οποιος ειχε ζησει κατοχη και πεινα κατι παραπανω ηξερε!

maria papa, ευτυχως εχετε τη θαλασσα στα ποδια σας! Εμεις τη βενζινη την κοιταμε σαν ουισκι!

Διαφημίσεις

Μην μιλατε για λεφτα γιατι ειναι πονεμενη ιστορια...

Και να σκεφτει κανεις ποσες δυσκολιες αντιμετωπιζουμε καθημερινα και παρολα αυτα βρισκουμε και την δυναμη να παλευουμε για να αποκτησουμε το παιδακι μας!

Τι να πρωτοκανεις με 700 ευρω?Οπως και να τα υπολογισεις δεν βγαινουν τα ποσα...

Ειστε τυχερες οσες πατε για μπανακι σημερα εχουμε λιωσει απο την ζεστη!

Και ελεγα να παρω και υποβρυχιο μαστιχα και το ξεχασα...

αχ κορίτσια πολύ ζέστη σήμερα..δεν αντέχεται!!!

εγω πηγα για μπανακι πριν λιγο γυρισα ποτησα κ τα λουλουδια μου + επλυνα κ το μπαλκονι κ τωρα θα δω εγκληματα κ μετα κλασια κεντημα να μην ξεχνιομαστε.

εσεις τι κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω πηγα για μπανακι πριν λιγο γυρισα ποτησα κ τα λουλουδια μου + επλυνα κ το μπαλκονι κ τωρα θα δω εγκληματα κ μετα κλασια κεντημα να μην ξεχνιομαστε.

εσεις τι κανετε?

ωχ τι ωραία!!εγώ 5 παρά μπήκα σπίτι..φάγαμε γεμιστά!!!Ζήλεψα από τη Γεωργία!!! σιγύρισα λίγο..και τώρα στη t.v..

τι κέντημα κάνεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

ωχ τι ωραία!!εγώ 5 παρά μπήκα σπίτι..φάγαμε γεμιστά!!!Ζήλεψα από τη Γεωργία!!! σιγύρισα λίγο..και τώρα στη t.v..

τι κέντημα κάνεις??

με χαντρες κανω γινετε πολυ ωραιο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

KOPITSIA TI KANETE?TELIKA H SPERMATEGXYSH DEN EXEI KAI TOSO EPITYXIA...ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 16 ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ...

γεια σου κοριτσι ολα με τα ποσοστα παιζουν και η σπερματεγχυνση οπως κ η εξωσωματικη οπως κ η φυσιολογικη συλληψη.

παντως μην απελπιζεσαι με τα πονακια καλη επιτυχια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σε αυτο εχεισ δικιο...απλα θα ηθελα να μπορουσε καποιοσ να πει με σιγουρια μπορεισ με σπερματεγχυση η μπορεισ μονο εξωσωματικη η κατι αλλο ..δεν αντεχεται αυτη η αγωνια...

σε αυτο εχεισ δικιο...απλα θα ηθελα να μπορουσε καποιοσ να πει με σιγουρια μπορεισ με σπερματεγχυση η μπορεισ μονο εξωσωματικη η κατι αλλο ..δεν αντεχεται αυτη η αγωνια...

κορίτσι μου, μόνο ο Θεός ξέρει..και σε Αυτόν ελπίζουμε!!!Σου εύχομαι ολόψυχα τα συπτώματα να είναι για καλό!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...