Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

γεννησα την τριτη! ολα μια χαρα σημερα γυρναμε σπιτι κ δεν ξερω που παν τα τεσσερα δυσκολα τα μωρα πανικος!!! αν εχετς κανενα νεογεννητο κοντα σας ξεκινηστε μαθηματα!!! 

Τι ωραία κοριτσάκι μου! Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου! Γερό και χαμογελαστό να είναι πάντα! ❤️❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 17/8/2018 at 2:07 ΜΜ, BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση! 

Λοιπόοοοον  ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟΟ!  Ακόμα  δεν το έχω συνηδητοποιησει.  Η χόριακη είναι 230,3 κοντά έπεσα πάντως στις προβλέψεις μου :)

Σας εύχομαι από όλη την καρδιά μου σύντομα και εσείς να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα! Φιλιά! 

συγχαρητήρια ,εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις,σίγουρα αν την έκανες την 1η μέρα που περίμενες είναι πολύ πιθανό για να έχεις δίδυμα.

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

γεννησα την τριτη! ολα μια χαρα σημερα γυρναμε σπιτι κ δεν ξερω που παν τα τεσσερα δυσκολα τα μωρα πανικος!!! αν εχετς κανενα νεογεννητο κοντα σας ξεκινηστε μαθηματα!!! 

να σας ζήσει!!γερό κ ευλογημένο!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

7 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κορίτσι μου γερό και ευλογημένο το μωρό σας!!! Η μητέρα φύση θα σε οδηγήσει και το μητρικό σου ένστικτο και θα τα πας υπέροχα!!!

• Ευχαριστώ 1

On 17/8/2018 at 11:59 ΜΜ, ZOIRITA20813 είπε:

@BettySt κορίτσι μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Εμπρός στον δρόμο που χάραξες να σε ακολουθήσουμε όλες μας! Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη και γιατί όχι,διδυμη κύηση....θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου οπωσδήποτε!!!! 

@Hope.M πολύ γέλασα...το εχω πάθει Πάσχα αυτό που έτρεχα μετά την ανάσταση και μετά το πασχαλινό γεύμα να βρω δωμάτιο (γιατί ήμουνα στο χωριό μου ) ώστε να γίνει η "δουλίτσα μας". Και να μας ρωτάνε οι υπόλοιποι "καλε που πατε;" άντε να τους απαντήσεις ! Πάντως αναφορικά με την σαλπιγγογραφια ?εγώ και στην προηγούμενη πόνεσα παααρα πολύ παρόλο που ήταν ανοιχτές ....

Μήπως πρέπει να ανοίξω νεο θέμα για εξωσωματική και εμπειριες;!;!; 

@ZOIRITA20813 κανε άμα είναι μέθη να είσαι Κ ήσυχη...καλά όντως αυτό του 15αυγουστου δε θα το ξεχάσω.. Εμείς ειδικά δεν υπάρχουν κ δωμάτια λόγω μικρού χωριού, ε μπορείς να φανταστείς...τι γέλιο όντως..  "--σηκωωω χτυπάει ωορρηξία το αυγό μου σπάει!!!" Χαχαχαχαχαχα  γελώντας το έλεγα κ ξεκαρδιζομασταν αλλά πέρα απ την πλάκα, τρέχαμε σαν τους παλαβους...χαχαχα Ε ρε γέλιο.. 

On 17/8/2018 at 6:12 ΜΜ, kido είπε:

Δεν υπάρχετε!!!! Αυτό θα πει θυσία!! Μπράβο σας! Ελπίζω να σας κάτσει η περιπέτεια!

@kido χαχαχα Ασε...χαχα..μακαρι!! Τέλη του μήνα θα δείξει..φιλιααα

@BettySt μπράβο κορίτσι σου έδωσα και πολλά συγχαρητήρια πιο πάνω. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. 

Να σε ρωτήσω επειδή δεν διάβασα πιο πίσω η σύλληψη έγινε φυσιολογικά? Η με σπερματεχυση? 

Φιλάκια πολλά 

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Αααχ λινα κουταγιο που μας δινεις.....τον δεκεμωριο περιμενω να ξεφουρνισω τα διδυμαααα και δεν εχω κανενα κοντα μου για εκπαιδευσηηηηη.χααχχαχαχαχα να σου ζησειιιιιι

On 19/8/2018 at 12:55 ΜΜ, Flo flo είπε:

@BettySt μπράβο κορίτσι σου έδωσα και πολλά συγχαρητήρια πιο πάνω. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. 

Να σε ρωτήσω επειδή δεν διάβασα πιο πίσω η σύλληψη έγινε φυσιολογικά? Η με σπερματεχυση? 

Φιλάκια πολλά 

Σε ευχαριστώ φλό φλό! Από εξωσωματική. 

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την επαναληπτική χόριακη και είναι 681,2. Τι λετε;

• Μου αρέσει 12

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από την επαναληπτική χόριακη και είναι 681,2. Τι λετε;

Μια  χαρά είναι, έχει πάρει την ανηφόρα!!! Μπράβο!

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπετουλα  μου μια χαρα!!!

Όλα καλά θα πάνε!!

Συγχαρητηρια

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Πολύ καλή η αυξησηηηη!!!όλα καλά πάνεεε!!!με το καλό να συνεχιστεί!!:)

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

16 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Τέλεια είναι!!Καλή και ήρεμη συνέχεια σου εύχομαι

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

@BettySt Κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!!!!!! Μόλις διάβασα πως ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ και τρελάθηκα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!! Μια ήρεμη, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!! Ότι καλύτερο θα σου ευχηθώ!!!! Φιλιά πολλά!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 45 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@BettySt Κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!!!!!! Μόλις διάβασα πως ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ και τρελάθηκα!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!! Μια ήρεμη, ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!! Ότι καλύτερο θα σου ευχηθώ!!!! Φιλιά πολλά!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Ότι επιθυμείς και εσύ! Φιλιά! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...