Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση! 

Λοιπόοοοον  ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟΟ!  Ακόμα  δεν το έχω συνηδητοποιησει.  Η χόριακη είναι 230,3 κοντά έπεσα πάντως στις προβλέψεις μου :)

Σας εύχομαι από όλη την καρδιά μου σύντομα και εσείς να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα! Φιλιά! 

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!!!Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις, γιατί όχι, δύο μωράκια το επόμενο καλοκαίρι!!!!Αντε μια μια να περνάει στην απέναντι όχθη!!!Οσο για το όνειρο...βρε είχες τέτοιο χαρισμα και δεν έλεγες τίποτα? Πολύ χάρηκα!Αντε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη! Μακάρι να είστε όλες έτσι τυχερές και να πετύχετε με την πρώτη!!!!!!!!

• Χαχα 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση! 

Λοιπόοοοον  ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟΟ!  Ακόμα  δεν το έχω συνηδητοποιησει.  Η χόριακη είναι 230,3 κοντά έπεσα πάντως στις προβλέψεις μου :)

Σας εύχομαι από όλη την καρδιά μου σύντομα και εσείς να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα! Φιλιά! 

μπράβο κορίτσι μου...τί ωραίο ελπιδοφόρο μήνυμα που στέλνεις σε όλα τα κορίτσια που το παλεύουμε..είσαι το θαύμα προσωποποιημένο και η περίτρανη απάντηση ότι δεν τα παρατάμε παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια...εσύ ξεκίνησες το θέμα αυτό και δές τί ωραία τώρα ήρθε η σειρά σου να "φύγεις" από εδώ...σου εύχομαι όλα τα καλά από δω κ πέρα χαρές πολλές και πολλά χαμόγελα....να μας ενημερώνεις με τα νέα σου τα ωραία από δω κ μπρος..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια ήμουν σίγουρη πως θα τα καταφερεις,να έχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μία ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Χάρηκα πάρα πολύ, αν και το περίμενα! Αντε και στα δικά μας κοριτσάρες! 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

εγω αγαπημενη γύρισα ανανεωμένη απο τις διακοπές και ετοιμαζω  τον γαμο,αναμενω περιοδο αν και ειχαμε πολυ καλες επαφες μεσα στις διακοπες (καταλαβαινεις ,χαμουλης εγινε)  . Μολις ερθει η καταραμενη θα παω να κανω την σαλπιγγογραφια μου με μεθη, θα περασω επιτροπη με το καλο γρηγορα και  μετα τον γαμο ,λεω να ξαναπροσπαθησω... ισως σεπτεμβρη να παω να κανω και πιο εξειδικευμενες εξετασεις ωστε μετα το γαμο (τελη οκτωβρη δλδ) να ειναι ετοιμες! 

ο καρυοτυπος ζευγους τι ακριβως δειχνει; εγω δεν εχω πιασει ποτέ μου παιδί. 

μακαρι κοριτσι μου να ειναι μια και η τυχερη σου!!!! εχεις ολα την θετικη ενεργεια μου και την αγαπη μου!  

Κορίτσι μου με το καλό ο γάμος σου! Η ώρα η Καλή! Τη σαλπιγγογραφια μη τη φοβάσαι καθόλου! Στο λέω εγώ έκανα πριν 2 μήνες χωρίς μέθη! Έτρεμα σαν το ψάρι κ μόλις άρχισε περισσότερο ο φόβος ήταν Κ δεν καταλαβα πέρα από πονακια περιόδου. Που δεν πονάω στην περίοδο σχεδόν ποτέ..  Κ φαντάσου.. η δεξιά ήταν λιγο βουλωμενη κ μου την ξεβουλωσε   επιτόπου!! Αν αντέχεις έτσι ας το πούμε τους πόνους περιόδου έντονους Ε πάλεψε το έτσι... πάντως ότι κ να κάνεις καλή επιτυχία ολόψυχα! Κ προπάντων μη φοβάσαι! Στο λέω εγγυημένα εγώ που φέρνω τον πανικό με το παραμικρό..  χαχαχα...Αχ Κ γω ειμαι σε φάση που αυτό το μήνα κάναμε μόνοι μας..Θα δείξει.. τελείωσαν οι γόνιμες μου..τέλη του μήνα θα δείξει.. εντωμεταξύ, ήμασταν στο εξοχικό μας για 15 Αύγουστο και έκανα ωορρηξία (ειμαι από τις τυχερές που το καταλαβαίνουν γιατί ουρλιάζω από τον πονο) και είχαμε παρέα στο εξοχικό λογο γιορτής κ τρέχαμε σε βουνά κ σε λαγκάδια με το αμάξι..  Θα το θυμάμαι για πάντα γιατί ρίξαμε το γέλιο...χαχαχα..να παρατήσεις το τραπέζι το γιορτινό κ να φύγεις σφαίρα...χαχαχα..Ε ρε τι θα κάνουμε ακόμα για 1 παιδί...χαχαχα

πρίν από 53 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια ήμουν σίγουρη πως θα τα καταφερεις,να έχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!!

τελειααα!!!μπράβο!!! Αχ πόσο χαιρομαιιι!! Με το καλό οοοοοοοολα μια χαρα θα πάνε!!! Η Παναγία μαζί σου!!!

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ήμουνα σίγουρηηηηη!!!συγχαρητήριαααααααα!!!σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνηηη:wub:η!!!!πολύ χάρηκαααα

Δεν μπορώ να βρω που σχολίασα κορίτσι Μου! Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα!!! Μπραβοοο!! Πολύ χαίρομαι!!! Όλα τελειααα!!!! Με το καλό όλα!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Hope.M είπε:

Κορίτσι μου με το καλό ο γάμος σου! Η ώρα η Καλή! Τη σαλπιγγογραφια μη τη φοβάσαι καθόλου! Στο λέω εγώ έκανα πριν 2 μήνες χωρίς μέθη! Έτρεμα σαν το ψάρι κ μόλις άρχισε περισσότερο ο φόβος ήταν Κ δεν καταλαβα πέρα από πονακια περιόδου. Που δεν πονάω στην περίοδο σχεδόν ποτέ..  Κ φαντάσου.. η δεξιά ήταν λιγο βουλωμενη κ μου την ξεβουλωσε   επιτόπου!! Αν αντέχεις έτσι ας το πούμε τους πόνους περιόδου έντονους Ε πάλεψε το έτσι... πάντως ότι κ να κάνεις καλή επιτυχία ολόψυχα! Κ προπάντων μη φοβάσαι! Στο λέω εγγυημένα εγώ που φέρνω τον πανικό με το παραμικρό..  χαχαχα...Αχ Κ γω ειμαι σε φάση που αυτό το μήνα κάναμε μόνοι μας..Θα δείξει.. τελείωσαν οι γόνιμες μου..τέλη του μήνα θα δείξει.. εντωμεταξύ, ήμασταν στο εξοχικό μας για 15 Αύγουστο και έκανα ωορρηξία (ειμαι από τις τυχερές που το καταλαβαίνουν γιατί ουρλιάζω από τον πονο) και είχαμε παρέα στο εξοχικό λογο γιορτής κ τρέχαμε σε βουνά κ σε λαγκάδια με το αμάξι..  Θα το θυμάμαι για πάντα γιατί ρίξαμε το γέλιο...χαχαχα..να παρατήσεις το τραπέζι το γιορτινό κ να φύγεις σφαίρα...χαχαχα..Ε ρε τι θα κάνουμε ακόμα για 1 παιδί...χαχαχα

Δεν υπάρχετε!!!! Αυτό θα πει θυσία!! Μπράβο σας! Ελπίζω να σας κάτσει η περιπέτεια!

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!!!Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις, γιατί όχι, δύο μωράκια το επόμενο καλοκαίρι!!!!Αντε μια μια να περνάει στην απέναντι όχθη!!!Οσο για το όνειρο...βρε είχες τέτοιο χαρισμα και δεν έλεγες τίποτα? Πολύ χάρηκα!Αντε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη! Μακάρι να είστε όλες έτσι τυχερές και να πετύχετε με την πρώτη!!!!!!!!

Χαχα είδες, είχα κρυφό ταλέντο και δεν το ήξερα. Από αύριο ξεκινάω να λέω το φλιτζάνι,  πάρτε σειρά κορίτσια :)

Ελμακι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και σου εύχομαι από καρδιάς η επόμενη προσπάθεια σου να είναι τελευταία γιατί σού αξίζει πραγματικά και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν! Φιλιά! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@BettySt κορίτσι μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Εμπρός στον δρόμο που χάραξες να σε ακολουθήσουμε όλες μας! Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη και γιατί όχι,διδυμη κύηση....θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου οπωσδήποτε!!!! 

@Hope.M πολύ γέλασα...το εχω πάθει Πάσχα αυτό που έτρεχα μετά την ανάσταση και μετά το πασχαλινό γεύμα να βρω δωμάτιο (γιατί ήμουνα στο χωριό μου ) ώστε να γίνει η "δουλίτσα μας". Και να μας ρωτάνε οι υπόλοιποι "καλε που πατε;" άντε να τους απαντήσεις ! Πάντως αναφορικά με την σαλπιγγογραφια ?εγώ και στην προηγούμενη πόνεσα παααρα πολύ παρόλο που ήταν ανοιχτές ....

Μήπως πρέπει να ανοίξω νεο θέμα για εξωσωματική και εμπειριες;!;!; 

ghbcp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

@BettySt κορίτσι μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Εμπρός στον δρόμο που χάραξες να σε ακολουθήσουμε όλες μας! Εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη και γιατί όχι,διδυμη κύηση....θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου οπωσδήποτε!!!! 

@Hope.M πολύ γέλασα...το εχω πάθει Πάσχα αυτό που έτρεχα μετά την ανάσταση και μετά το πασχαλινό γεύμα να βρω δωμάτιο (γιατί ήμουνα στο χωριό μου ) ώστε να γίνει η "δουλίτσα μας". Και να μας ρωτάνε οι υπόλοιποι "καλε που πατε;" άντε να τους απαντήσεις ! Πάντως αναφορικά με την σαλπιγγογραφια ?εγώ και στην προηγούμενη πόνεσα παααρα πολύ παρόλο που ήταν ανοιχτές ....

Μήπως πρέπει να ανοίξω νεο θέμα για εξωσωματική και εμπειριες;!;!; 

Ευχαριστώ! Ε βέβαια θα σας τα λέω τα νέα,  έτσι εύκολα θα ξεμπερδεψετε από εμένα. Εδώ θα κάτσω, γιατί είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα. Φιλιά! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 30 λεπτά , BettySt είπε:

Ευχαριστώ! Ε βέβαια θα σας τα λέω τα νέα,  έτσι εύκολα θα ξεμπερδεψετε από εμένα. Εδώ θα κάτσω, γιατί είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα. Φιλιά! 

μπετυ συνχαρητηρια!!! ολοι οι κοποι σου δικαιωνονται. τελικα μια αποφαση που φαινετε δυσκολη στην αρχη ειναι κ η απλη λυση του προβληματος κ ο δρομος προς την ευτυχια!!! μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να ερθει στον κοσμο αυτη η νεα ζωουλα η κ ζωουλες:)!! 

Διαφημίσεις

Μπραβο μπετυ!!!!ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη.πολυ χαιρομαι!!!μακαρι οοολα να σου πανε τελειααααα!!!αντε κοριτσακια τωρα η επομενη να παρει σειρα!!!!

1 hour ago, BettySt είπε:

Ρε κορίτσια τι έγινε λίγο έλειψα κ ήδη ακούω από 2 κοπέλες εδώ μέσα τα χαρμόσυνα νέα. Να λείπω πιο συχνά χαχαχα.

Betty κορίτσι μου μπράβο τι υπέροχο νέο. Πολλά μπράβο κ σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με όλα τα καλά....

Φιλάκια 

LolXp3.png

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

μπετυ συνχαρητηρια!!! ολοι οι κοποι σου δικαιωνονται. τελικα μια αποφαση που φαινετε δυσκολη στην αρχη ειναι κ η απλη λυση του προβληματος κ ο δρομος προς την ευτυχια!!! μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να ερθει στον κοσμο αυτη η νεα ζωουλα η κ ζωουλες:)!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Εσύ τι κάνεις, ποτε είναι να γεννησεις;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 57 λεπτά , BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Εσύ τι κάνεις, ποτε είναι να γεννησεις;

γεννησα την τριτη! ολα μια χαρα σημερα γυρναμε σπιτι κ δεν ξερω που παν τα τεσσερα δυσκολα τα μωρα πανικος!!! αν εχετς κανενα νεογεννητο κοντα σας ξεκινηστε μαθηματα!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

πρίν από 58 λεπτά , linaa είπε:

γεννησα την τριτη! ολα μια χαρα σημερα γυρναμε σπιτι κ δεν ξερω που παν τα τεσσερα δυσκολα τα μωρα πανικος!!! αν εχετς κανενα νεογεννητο κοντα σας ξεκινηστε μαθηματα!!! 

Αχ κοριτσι μου να σας ζήσει! Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σού. Σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου,  γιατί ήξερα ότι είσαι στις μέρες σού. Μπραβο, καλοτυχο να είναι! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...