Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκιααααα! @BettySt Καλή επιτυχία!σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακή!περιμένουμε να μας ενημερώσεις!

Νςκταρινακι τι κανεις; γυρισες; πως περασατε;

ghbcp2.png

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

Νςκταρινακι τι κανεις; γυρισες; πως περασατε;

@ZOIRITA20813 μου,ναί γυρίσαμεεε!!πέρασαμε πολύ ωραία!κάναμε τα μπανάκια μας,φαγαμε τις βλακιούλες μας,πήραμε χρωματάκιιιι,χαλαρώσαμε και τώρα περιμένουμε να έρθει ο Σεπτέμβριος να βγει και ο καρυότυπος ζεύγους που κάναμε και να ξεκινήσουμε και μεις τις διαδικασίες...δε βλέπω την ώρααααα!!!εσύ κορίτσι μου τι νέα?σε τι φάση βρίσκεστε?

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!

@BettySt σου εύχομαι απο σήμερα να αλλαξει η ζωη σου με μια τεράστια χοριακη !!! Αναμενουμε νεα σου !!! 

@BettySt Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Ολοψυχααα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@ZOIRITA20813 μου,ναί γυρίσαμεεε!!πέρασαμε πολύ ωραία!κάναμε τα μπανάκια μας,φαγαμε τις βλακιούλες μας,πήραμε χρωματάκιιιι,χαλαρώσαμε και τώρα περιμένουμε να έρθει ο Σεπτέμβριος να βγει και ο καρυότυπος ζεύγους που κάναμε και να ξεκινήσουμε και μεις τις διαδικασίες...δε βλέπω την ώρααααα!!!εσύ κορίτσι μου τι νέα?σε τι φάση βρίσκεστε?

εγω αγαπημενη γύρισα ανανεωμένη απο τις διακοπές και ετοιμαζω  τον γαμο,αναμενω περιοδο αν και ειχαμε πολυ καλες επαφες μεσα στις διακοπες (καταλαβαινεις ,χαμουλης εγινε)  . Μολις ερθει η καταραμενη θα παω να κανω την σαλπιγγογραφια μου με μεθη, θα περασω επιτροπη με το καλο γρηγορα και  μετα τον γαμο ,λεω να ξαναπροσπαθησω... ισως σεπτεμβρη να παω να κανω και πιο εξειδικευμενες εξετασεις ωστε μετα το γαμο (τελη οκτωβρη δλδ) να ειναι ετοιμες! 

ο καρυοτυπος ζευγους τι ακριβως δειχνει; εγω δεν εχω πιασει ποτέ μου παιδί. 

μακαρι κοριτσι μου να ειναι μια και η τυχερη σου!!!! εχεις ολα την θετικη ενεργεια μου και την αγαπη μου!  

• Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

εγω αγαπημενη γύρισα ανανεωμένη απο τις διακοπές και ετοιμαζω  τον γαμο,αναμενω περιοδο αν και ειχαμε πολυ καλες επαφες μεσα στις διακοπες (καταλαβαινεις ,χαμουλης εγινε)  . Μολις ερθει η καταραμενη θα παω να κανω την σαλπιγγογραφια μου με μεθη, θα περασω επιτροπη με το καλο γρηγορα και  μετα τον γαμο ,λεω να ξαναπροσπαθησω... ισως σεπτεμβρη να παω να κανω και πιο εξειδικευμενες εξετασεις ωστε μετα το γαμο (τελη οκτωβρη δλδ) να ειναι ετοιμες! 

ο καρυοτυπος ζευγους τι ακριβως δειχνει; εγω δεν εχω πιασει ποτέ μου παιδί. 

μακαρι κοριτσι μου να ειναι μια και η τυχερη σου!!!! εχεις ολα την θετικη ενεργεια μου και την αγαπη μου!  

Αφού είχατε τόσο καλές επαφουλες,πού ξέρεις μπορεί να έγινε το θαυματάκι..μακάρι κορίτσι μου,στο εύχομαι ολόψυχα!!θα είναι το καλύτερο δωράκι για τον γάμο σας!ο καρυότυπος ζεύγους έχει να κάνει με τα χρωμοσώματα του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να μπορεί ο εξωσωματικός πάνω κάτω να δει αν υπάρχουνε χρωμοσωμικές ανωμαλίες στα εμβρυα..συνήθως αυτή την εξέταση την βάζουν αν τα ζευγάρια έχουνε ιστορικό αποβολών ή άρρωστων παιδιών..εμείς δεν έχουμε κάτι τέτοιο βέβαια γιατί ούτε εγώ έμεινα ποτέ έγκυος,αλλά είναι καλό όλα τα ζευγάρια με υπογονιμότητα να την κάνουν την εξέταση..κάτσε εσύ έχεις κάνει μια εξωσωματική σωστά??σαλπιγγογραφία γιατί θα κάνεις??δεν είχες κάνει πριν την εξωσωματική??γιατί πρίν την εξωσωματική επιβάλλεται η σαλπιγγογραφία..σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλά σου λόγια..μακάρι να πάνε σε όλες μας τα πράγματα καλά και να έχουμε όλες σύντομα φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Αφού είχατε τόσο καλές επαφουλες,πού ξέρεις μπορεί να έγινε το θαυματάκι..μακάρι κορίτσι μου,στο εύχομαι ολόψυχα!!θα είναι το καλύτερο δωράκι για τον γάμο σας!ο καρυότυπος ζεύγους έχει να κάνει με τα χρωμοσώματα του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να μπορεί ο εξωσωματικός πάνω κάτω να δει αν υπάρχουνε χρωμοσωμικές ανωμαλίες στα εμβρυα..συνήθως αυτή την εξέταση την βάζουν αν τα ζευγάρια έχουνε ιστορικό αποβολών ή άρρωστων παιδιών..εμείς δεν έχουμε κάτι τέτοιο βέβαια γιατί ούτε εγώ έμεινα ποτέ έγκυος,αλλά είναι καλό όλα τα ζευγάρια με υπογονιμότητα να την κάνουν την εξέταση..κάτσε εσύ έχεις κάνει μια εξωσωματική σωστά??σαλπιγγογραφία γιατί θα κάνεις??δεν είχες κάνει πριν την εξωσωματική??γιατί πρίν την εξωσωματική επιβάλλεται η σαλπιγγογραφία..σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλά σου λόγια..μακάρι να πάνε σε όλες μας τα πράγματα καλά και να έχουμε όλες σύντομα φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

ειχα κανει υπερηχο σαλπιγγογραφια που δεν εχει καθολου ακτινοβολια μεν, αλλα απο την επιτροπη δεν την δεχονται. Στην πρωτη εξωσωματικη που εκανα τα φαρμακα τα βρηκα οποτε και δεν ασχοληθηκα με επιτροπες και τετοια, αλλα τωρα δεν μπορει να ξαναγινει αυτο (να βρω τα φαρμακα δωρεαν) ,οποτε πρεπει να την κανω (με μεθη σιγουρα) και να περασω επιτροπη. Ωστοσο η σαλπιγγογραφια που εκανα ηταν καθαρη... 

λες να την βαλω κι εγω στο προγραμμα την εξεταση του καρυοτυπου? 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Αααα οκ τότε..ναι η επιτροπή θέλει οπωσδήποτε!καντην μωρέ,δεν είναι τίποτα..ειδικά με μέθη!εγώ την έκανα χωρίς μέθη!ναι κορίτσι μου,εγω θα σε συμβούλευα να τον κάνετε τον καρυότυπο..είναι σημαντική εξέταση..απλώς να βρείς γιατρό που να στην γράψει γιατί παρ όλο που γράφεται,πολλοι δεν την γράφουνε και είναι ακριβη!150 εως και 200€ αν δε την γράψεις..ενω αν τη γράψεις μια χαρά!εγώ ας πουμε πλήρωσα 30 ευρώ.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

αν γραφετε κιολας τοτε σουπερ, γυναικολογος την γραφει ε;.... άραγε τι να κανει το Μπετάκι; μακαρι να εχουμε κανα ευχαριστο απο εκει , να ξεκινησει το φθινοπωρο με χαρα!!! 

ποια ημερομηνια ξεκινας με το καλο; οτι θελεις με ρωτας ,θα σου πω εγω βημα βημα τι γινεται! :)

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση! 

Λοιπόοοοον  ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟΟ!  Ακόμα  δεν το έχω συνηδητοποιησει.  Η χόριακη είναι 230,3 κοντά έπεσα πάντως στις προβλέψεις μου :)

Σας εύχομαι από όλη την καρδιά μου σύντομα και εσείς να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα! Φιλιά! 

• Μου αρέσει 11

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση! 

Λοιπόοοοον  ΘΕΤΙΚΌΟΟΟΟΟ!  Ακόμα  δεν το έχω συνηδητοποιησει.  Η χόριακη είναι 230,3 κοντά έπεσα πάντως στις προβλέψεις μου :)

Σας εύχομαι από όλη την καρδιά μου σύντομα και εσείς να κάνετε το ονειρο σας πραγματικότητα! Φιλιά! 

Ήμουνα σίγουρηηηηη!!!συγχαρητήριαααααααα!!!σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνηηη:wub:η!!!!πολύ χάρηκαααα

Παράθεση

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Ήμουνα σίγουρηηηηη!!!συγχαρητήριαααααααα!!!σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνηηη:wub:η!!!!πολύ χάρηκαααα

Ευχαριστώ! Αντε να περασει ο καιρός και να ξεκινήσεις και εσύ φιλενάδα!

Ανυπομονώ και για τα δικά σας καλά νέα κορίτσια! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , BettySt είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα!!!!!!! Χάρηκα!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...