Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή και να πιάσουν και τα δύο!!θα περιμένω νέα σου..δεν ξέρεις πόσο πολύ χαίρομαι για σένα..θα περιμένω με αγωνία την Παρασκευή..τα φιλάκια μου στα σποράκια σου:wub: τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;ήμουνα διακοπούλες και χάθηκααα!την καλημέρα μουυυ!!

Ευχαριστώ φιλενάδα και στα δικά σου σύντομα! 

Ελπίζω να πέρασες τέλεια και να επεστρεψες με φουλ ενέργεια και καλή διάθεση! Φιλιά πολλά! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 11/8/2018 at 4:28 ΜΜ, Flo flo είπε:

Να σε ρωτήσω αυτό το μείγμα με την τσουκνίδα που το βρίσκεις? Παίρνεις φρέσκο κ το βραζεις?

Έλα κορίτσι μου. Ναι παίρνω αποξηραμένο σακουλάκι και βραζω 1 λιτρο νερο μονο του.μολις αρχίζει να κοχλαζει το κατεβάζω από το μάτι το νερό και τότε Ρίχνω μέσα 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένη τσουκνίδα.το αφήνω μισή ώρα.μετα το γυρίζω (στραγγισμενο) σε ένα λίτρο εμφιαλωμένο.οποτε όταν πάω κ λουστω Κ είμαι έτοιμη να βγω έξω από το μπάνιο κ αφού έχω ξεπλύθει το μαλλί μου, Ρίχνω το εμφιαλωμένο (σαν κ καλά το τελευταίο ξέπλυμα να είναι αυτο) κ τύλιγω με την πετσέτα.. το έκανα χρονιά... εγγυημένα φοβερό... χθες κ προχθές το ξαναέκανα..είναι φοβερό.. φίλη με πολύ τριχόπτωση κ χρονιά σε γιατρούς βρήκε σωτήρια...

Κορίτσια μου καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όλους και πιο πολλά σε όσες γιορτάζετε! Εύχομαι η Παναγία να μας βοηθάει πάντα και στα καλά και στα άσχημα! Και αν θέλει να βάλει το χεράκι της να αποκτήσουμε όλες μας τα θαυματάκια μας! ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

On 8/8/2018 at 7:55 ΜΜ, BettySt είπε:

Ναι έκανα ωοληψία. Πήρανε 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 7. Όλα έγιναν βλαστοκυστες. Εχθές βάλαμε 2 άριστες και 5 κατάψυξη. Τώρα περιμένω. 

Καλά να περνάς και να έρθεις με νέες δυνάμεις! 

Μπετουλα μου καλή ποσο χάρηκα με τα νέα σου! Με το καλό κοριτσάκι μου!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Geo1981 είπε:

@BettySt κοριτσάκι μου αύριο είναι να κάνεις τη χοριακη σου? Καλά θυμάμαι? 

Καλημέρα! Ναι κορίτσι μου , αύριο είναι. Να δούμε τι "μωράκια " πιάσαμε :)

• Μου αρέσει 6

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Καλή επιτυχία Μπέτυ μου εύχομαι από καρδιάς να έχεις νούμεραρα αυριο! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , BettySt είπε:

με το καλό κορίτσι μου,καλή επιτυχία εύχομαι!!

• Ευχαριστώ 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!!Έχεις κανένα προαίσθημα? 

Καθόλου, ούτε συμπτώματα έχω. Μόνο προχθές είδα ένα όνειρο που είχα κάνει χόριακη και ήταν 249 χαχαχαααα. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καθόλου, ούτε συμπτώματα έχω. Μόνο προχθές είδα ένα όνειρο που είχα κάνει χόριακη και ήταν 249 χαχαχαααα. 

Και θα είναι κούκλα μου! Όλα τέλεια, θα δεις! 

Εγω δεν έχω ακόμα όλες τις απαντήσεις στα χέρια μου, αλλά λέω να μην ασχοληθώ τώρα. Όταν επιστρέψουμε με το καλό βλέπουμε! Περιμένω να αδιαθετησω στις 25 ή 24 και πονάει η κοιλιά μου από προχτές! Λέτε να έρθει νωρίτερα? 

On 15/8/2018 at 12:12 ΜΜ, Geo1981 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όλους και πιο πολλά σε όσες γιορτάζετε! Εύχομαι η Παναγία να μας βοηθάει πάντα και στα καλά και στα άσχημα! Και αν θέλει να βάλει το χεράκι της να αποκτήσουμε όλες μας τα θαυματάκια μας! ❤️❤️❤️❤️

On 15/8/2018 at 12:12 ΜΜ, Geo1981 είπε:

Αμήν κορίτσι μου για όλες Μας! Εγώ γιορταζα! Μαρία! Η Παναγία να μας βοηθάει πάντα! Φιλιά σε όλες!

8 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

με το καλό κορίτσι μου,καλή επιτυχία εύχομαι!!

Με το καλό κορίτσι μου! Η Παναγία μαζί σου!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...