Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, favol είπε:

Δεν την έχω ξανακούσει αυτή την παρενέργεια.. Και εγώ ακριβώς αυτά που είπες πήρα...

Πήρα τηλ στην εμβρυολογο κ μ είπε ότι Ναι υπάρχει.αλλα είναι 1 άτομο στα 100...και φυσικά τι πρωτοτυπο, έπεσα εγώ...χαχαχαχα αλλά είναι παροδικό λέει.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Hope.M είπε:

Πήρα τηλ στην εμβρυολογο κ μ είπε ότι Ναι υπάρχει.αλλα είναι 1 άτομο στα 100...και φυσικά τι πρωτοτυπο, έπεσα εγώ...χαχαχαχα αλλά είναι παροδικό λέει.. 

Συμβαίνει σε πολλές ξέρω πολλές περιπτώσεις. Είναι αντιοιστογονα είναι λογικό να επηρεάσει την τρίχα. Αλλά όχι με 5 μέρες λήψη. Υπομονή θα περάσει κορίτσι. 

Δλδ θέλω να σου πω ξέρω πολλές που είχαν τριχοπτωση μετά από εξωσωματική αλλά σοβαρή τριχοπτωση .Ότι έχει σχέση με αντιοιστρογονο δράση με μεγάλη διάρκεια επηρεάζει το μαλλί Δυστυχώς. 

Στο θέμα τριχοπτωση είμαι εξπέρ άμα θες κάτι με Ρωτάς. 

LolXp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Flo flo είπε:

Συμβαίνει σε πολλές ξέρω πολλές περιπτώσεις. Είναι αντιοιστογονα είναι λογικό να επηρεάσει την τρίχα. Αλλά όχι με 5 μέρες λήψη. Υπομονή θα περάσει κορίτσι. 

Δλδ θέλω να σου πω ξέρω πολλές που είχαν τριχοπτωση μετά από εξωσωματική αλλά σοβαρή τριχοπτωση .Ότι έχει σχέση με αντιοιστρογονο δράση με μεγάλη διάρκεια επηρεάζει το μαλλί Δυστυχώς. 

Ωχ..εγώ πηρα σερπαφαρ 5 μέρες από 2 χάπια το πρωί... αυτά.. αχ τρέμω πως θα ξαναπάρω...δε θέλω...φοβάμαι.. δεν έχω που δεν έχω γενικά μαλλι πλούσιο... υπάρχει κάτι άλλο αντί σερπαφαρ? ΠΟΥ να μην επηρεάζει?

πρίν από 3 λεπτά , Hope.M είπε:

Ωχ..εγώ πηρα σερπαφαρ 5 μέρες από 2 χάπια το πρωί... αυτά.. αχ τρέμω πως θα ξαναπάρω...δε θέλω...φοβάμαι.. δεν έχω που δεν έχω γενικά μαλλι πλούσιο... υπάρχει κάτι άλλο αντί σερπαφαρ? ΠΟΥ να μην επηρεάζει?

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει? Και αν πάρω κι άλλες 5 τον Σεπτέμβριο για τη νέα σπερματεγχυση να μου πέσουν κι Αλλά???

2 ώρες πρίν, favol είπε:

@BettySt οι ντεκαφεινέ δεν πειράζουν , η καφείνη πειράζει.. οπότε πιες τους τους Φρεντο σου!

Εγώ τελικά έκανα χοριακή από σήμερα (την Δευτέρα περιμένω) και ηταν αρνητική (0,5) οπότε I am out γι αυτο το μήνα.. Στεναχωρήθηκα αλλά οκ το ήξερα ότι ήταν λίγο απίθανο να πετύχει και 2ρη φορά με την πρώτη.. :(( Καλή επιτυχία στις επόμενες!!

Έκανες 2η σπερματεγχυση κορίτσι μου? Μην ανησυχείς...πάμε για την επόμενη και τυχερή φορά... 

Just now, favol είπε:

Όχι ήταν η 1η για το 2ρο παιδάκι. Το πρώτο πιάστηκε με την 1η σπερματέγχυση. Αλλά τώρα είπε λίγο να μας δυσκολέψει το δεύτερο :) 

Ααα χεχεχε το καλό πράγμα αργεί να γίνει.. χεχεχε...θα γινει με τη 2η!!! όλα να σας πάνε τέλεια σας εύχομαι!!! Η Παναγία να μας βοηθάει.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μπετουλα επρεπε να ειμαι ξαπλα 4 μερες.δεν δουλευα ομως και ετσι εκατσα περισσοτερο.βεβαια θα σου πω οτι 1 εβδομαδα μετα την εμβρυομεταφορα ειχα πετρα στα νεφρα και με τοσο πονο και σφιξιμο που τραβηξα μεχρι να την κατουρησω που πρσγματικα νομιζω οτι εθχα και την τυχη με το μερος μου.προσπαθησε να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις και ολα θα πανε καλα.καφεδακια πινω ντεκαφεινε.αλλα φτιαχνε χαμομηλακι και βαζε το στο ψυγειο.ειναι πολυ νοστιμο και βοηθαει στην τουαλετα.απο την προγεστερωνη που παιρνουμε απο νωρις αρχιζουν τα ζορια.πινε το λοιπον και μπολικο νερακι.και πανω απο ολα χαμογελο και ομορφες σκεψεις...

@BettySt κορίτσι μου κι εγώ όταν έκανα εμβρυομεταφορα μου είπαν για 2 μέρες ησυχία....μετά κανονικά στους ρυθμούς μου αλλά οχι βάρη, όχι δύσκολες δουλειές και όχι κούραση υπερβολική . Εγώ επίσης δεν έτρωγα αλάτι γιατί έπαιρνα κορτιζονη . Μου είπαν καφέ Όχι άλλα ντεκαφεινε που και που. Ούτε αυτόν έπινα.αν ποτε ξανακάνω δεύτερη θα γυρίσω στην καθημερινότητα μου αλλά με προσοχή .  Τώρα τις 2 πρωτες μέρες ήμουν κρεβάτι καναπέ και πίσω . 

Τα καλυτεροτερα σου εύχομαι και έχεις οοοολη την θετική μου ενέργεια!!!!

• Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

2 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

άλλες

3 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@Flo flo υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μου πέσουν όλα??  Στεναχωριέμαι τώρα...Μήπως φταίει ότι μου έδωσαν για 5 μέρες από 2 τη μέρα?  Αχ πολύ στεναχωριέμαι...δε θέλω να μου πέσουν...

πρίν από 34 λεπτά , Hope.M είπε:

@Flo flo υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μου πέσουν όλα??  Στεναχωριέμαι τώρα...Μήπως φταίει ότι μου έδωσαν για 5 μέρες από 2 τη μέρα?  Αχ πολύ στεναχωριέμαι...δε θέλω να μου πέσουν...

Βρε ηρέμησε θα ξαναβγούν. Απλά θέλει χρόνο. 

Κοίτα γίνεται να το κάνεις χωρίς χάπια? Δεν ξέρω άμα πέσανε από το χάπι μπορεί ν έχεις τριχοπτωση εποχιακή κ κατά τύχη να πέσανε χρονικά με το χάπι .

Πάντως μην αγχώνεσαι. 

Ότι άλλο θες με Ρωτάς. Βάλε λοσιόν κάτι για ενδυνάμωση του τριχωτόυ.

Όλα δεν θα σου πέσουνε δεν γίνεται μην φοβάσαι είπαμε. 

Ρωτά τον γιατρό σου σχετικά με το χάπι την επόμενη φορά τι μπορείτε να κάνετε... 

LolXp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Flo flo είπε:

Βρε ηρέμησε θα ξαναβγούν. Απλά θέλει χρόνο. 

Κοίτα γίνεται να το κάνεις χωρίς χάπια? Δεν ξέρω άμα πέσανε από το χάπι μπορεί ν έχεις τριχοπτωση εποχιακή κ κατά τύχη να πέσανε χρονικά με το χάπι .

Πάντως μην αγχώνεσαι. 

Ότι άλλο θες με Ρωτάς. Βάλε λοσιόν κάτι για ενδυνάμωση του τριχωτόυ.

Όλα δεν θα σου πέσουνε δεν γίνεται μην φοβάσαι είπαμε. 

Ρωτά τον γιατρό σου σχετικά με το χάπι την επόμενη φορά τι μπορείτε να κάνετε... 

Του το είχα πει Κ τον ίδιο το γυναικολογο κ την εμβρυολογο και δεν αγχώθηκαν μου είπαν είναι προσωρινό..αχ τι να πω.. Μακάρι να είναι η εποχή Ναι...πρώτη μα πρώτη φορά μου συμβαίνει.κοιτα επειδή ποτέ δε χάνω, τώρα κ η 10 τριχες μου φαίνονται τραγικό... περίπου 20 με 25 τριχες έχασα χθες κ σήμερα υπολογίζω... σνιφ..γενικα ομως απο τα σερπαφαρ κ μετα ε σαν πιο λιγα μου φαινονται...οκ δε μου πεσαν ολα αλλα να...καπως σα να λιγοστεψε..σνιφ..Κ να πω ότι βάζω λίγα στα μαλλιά?? Μόνο προιοντα και δυναμωτικα κομμωτηρίου.. Τεσπα.. θα καταφυγω από σήμερα στην παλιά Καλή μέθοδο ενάντια της τριχοπτωσης, που εγώ την έκανα όταν τα έκαψα με το ντεκαπαζ πριν χρονιά κ έβγαλα... τσουκνίδα αποξηραμένη  βρασμενη σε νερο... και το δυαλυμα στο κεφάλι.. δυναμώνει τα θυλακια κ βγάζεις φυτρες κ γενικά πυκνώνει..  Κ ο θεος κ η Παναγία βοηθοί...

Αχ πόσο σ ευχαριστώ...σου εύχομαι απ την ψυχή μου τα καλύτερα πραγματικά!!! Μακάρι να είναι εποχιακό όπως λες κ να έτυχε τώρα όπως μ είχε τύχει κ πρόπερσι αν θυμάμαι καλά...απλα φετος αν ειναι εποχιακο , ε , το εχει παρακανει η εποχη..ΧΑΧΑΧΑ...προπερσυ πιο λιγα μ επεσαν... 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Του το είχα πει Κ τον ίδιο το γυναικολογο κ την εμβρυολογο και δεν αγχώθηκαν μου είπαν είναι προσωρινό..αχ τι να πω.. Μακάρι να είναι η εποχή Ναι...πρώτη μα πρώτη φορά μου συμβαίνει.κοιτα επειδή ποτέ δε χάνω, τώρα κ η 10 τριχες μου φαίνονται τραγικό... περίπου 20 με 25 τριχες έχασα χθες κ σήμερα υπολογίζω... σνιφ..γενικα ομως απο τα σερπαφαρ κ μετα ε σαν πιο λιγα μου φαινονται...οκ δε μου πεσαν ολα αλλα να...καπως σα να λιγοστεψε..σνιφ..Κ να πω ότι βάζω λίγα στα μαλλιά?? Μόνο προιοντα και δυναμωτικα κομμωτηρίου.. Τεσπα.. θα καταφυγω από σήμερα στην παλιά Καλή μέθοδο ενάντια της τριχοπτωσης, που εγώ την έκανα όταν τα έκαψα με το ντεκαπαζ πριν χρονιά κ έβγαλα... τσουκνίδα αποξηραμένη  βρασμενη σε νερο... και το δυαλυμα στο κεφάλι.. δυναμώνει τα θυλακια κ βγάζεις φυτρες κ γενικά πυκνώνει..  Κ ο θεος κ η Παναγία βοηθοί...

Αχ πόσο σ ευχαριστώ...σου εύχομαι απ την ψυχή μου τα καλύτερα πραγματικά!!! Μακάρι να είναι εποχιακό όπως λες κ να έτυχε τώρα όπως μ είχε τύχει κ πρόπερσι αν θυμάμαι καλά...απλα φετος αν ειναι εποχιακο , ε , το εχει παρακανει η εποχη..ΧΑΧΑΧΑ...προπερσυ πιο λιγα μ επεσαν... 

Κουκλίτσα μου καλημέρα! Όταν λες 20 με 25 τρίχες εννοείς όλη τη μέρα??? Γιατί σαν επαγγελματίας έχω να σου πω ότι το φυσιολογικό είναι να χάνουμε μέχρι 100 τρίχες την ημέρα! Ήταν το πρώτο πράγμα που μάθαμε στη σχολή... Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα ούτε καν! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Geo1981 είπε:

Κουκλίτσα μου καλημέρα! Όταν λες 20 με 25 τρίχες εννοείς όλη τη μέρα??? Γιατί σαν επαγγελματίας έχω να σου πω ότι το φυσιολογικό είναι να χάνουμε μέχρι 100 τρίχες την ημέρα! Ήταν το πρώτο πράγμα που μάθαμε στη σχολή... Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα ούτε καν! 

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε σένα. Αχ θα με περάσεις για καμία τρελή τώρα.. κοίτα...εγώ πριν χρονιά έκαψα τα μαλλιά μου γιατί τα είχα πιάτο με ξανθά (αισχως) κ δεν τα φρόντιζα.. πλέον το γύρισα στο φυσικό χρώμα το καστανό εδώ και 6 χρόνια κ τα φροντίζω ανελλιπώς και καθημερινώς.απλα ποτέ αυτά τα 6 χρόνια μετά το μπάνιο με το βούρτσισμα δεν έχανα τριχες και τώρα χάνω Κ με το βούρτσισμα Κ βλέπω πχ κ στο πάτωμα στο μπάνιο... γενικώς δεν τα κάνω τίποτα τα προσέχω (φοβάμαι μετά απ αυτά που έπαθα, είδα Κ έπαθα να ξαναμακρυνουν) κ γενικά από τη φύση μου έχω σχετικά λίγα μαλλιά Κ λεπτό τρίχα.. όποτε αυτές που χάνω καθημερινά και εντατικά από τα σερπαφαρ κ μετα , μου φαίνονται πολλές κ κατευθείαν κατάλαβα ότι το ηδη λεπτό κ λίγο Μαλακι μου, λιγοστεψε.. 100 δε χάνω (γιατί αν χάσω 100 τι θα μείνει σ αυτό το κεφαλάκι με τα ήδη λίγα μαλλιά? Χαχα) αλλά όμως πέφτουν αυτό θέλω να πω..μετα σα σερπαφαρ...το κατάλαβα ότι έχω κάποια διαφορά...λες να είναι εποχιακό όπως λες κ να έπεσα στη περίπτωση κ να νομίζω ότι είναι μια από τις παρενέργειες? 

Υ.γ έχω ένα ηλίθιο αυτόματο λεξικό που παντού με κάνει ρεζίλι... όποτε αν δεις ξεκαρφωτες λέξεις...

πρίν από 5 λεπτά , Hope.M είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε σένα. Αχ θα με περάσεις για καμία τρελή τώρα.. κοίτα...εγώ πριν χρονιά έκαψα τα μαλλιά μου γιατί τα είχα πλατινε ξανθά (αισχως) κ δεν τα φρόντιζα.. πλέον το γύρισα στο φυσικό χρώμα το καστανό εδώ και 6 χρόνια κ τα φροντίζω ανελλιπώς και καθημερινώς.απλα ποτέ αυτά τα 6 χρόνια μετά το μπάνιο με το βούρτσισμα δεν έχανα τριχες και τώρα χάνω Κ με το βούρτσισμα Κ βλέπω πχ κ στο πάτωμα στο μπάνιο... γενικώς δεν τα κάνω τίποτα τα προσέχω (φοβάμαι μετά απ αυτά που έπαθα, είδα Κ έπαθα να ξαναμακρυνουν) κ γενικά από τη φύση μου έχω σχετικά λίγα μαλλιά Κ λεπτό τρίχα.. όποτε αυτές που χάνω καθημερινά και εντατικά από τα σερπαφαρ κ μετα , μου φαίνονται πολλές κ κατευθείαν κατάλαβα ότι το μίμηση λεπτό κ λίγο Μαλιακό μου, λιγοστεψε.. 100 δε χάνω (γιατί αν χάσω 100 τι θα μείνει σ αυτό το κεφαλάκι με τα ήδη λίγα μαλλιά? Χαχα) αλλά όμως πέφτουν αυτό θέλω να πω..μετα σα σερπαφαρ...το κατάλαβα ότι έχω κάποια διαφορά...λες να είναι εποχιακό όπως λες κ να έπεσα στη περίπτωση κ να νομίζω ότι είναι μια από τις παρενέργειες? 

πρίν από 5 λεπτά , Hope.M είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε σένα. Αχ θα με περάσεις για καμία τρελή τώρα.. κοίτα...εγώ πριν χρονιά έκαψα τα μαλλιά μου γιατί τα είχα πλατινε   ξανθά (αισχως) κ δεν τα φρόντιζα.. πλέον το γύρισα στο φυσικό χρώμα το καστανό εδώ και 6 χρόνια κ τα φροντίζω ανελλιπώς και καθημερινώς.απλα ποτέ αυτά τα 6 χρόνια μετά το μπάνιο με το βούρτσισμα δεν έχανα τριχες και τώρα χάνω Κ με το βούρτσισμα Κ βλέπω πχ κ στο πάτωμα στο μπάνιο... γενικώς δεν τα κάνω τίποτα τα προσέχω (φοβάμαι μετά απ αυτά που έπαθα, είδα Κ έπαθα να ξαναμακρυνουν) κ γενικά από τη φύση μου έχω σχετικά λίγα μαλλιά Κ λεπτό τρίχα.. όποτε αυτές που χάνω καθημερινά και εντατικά από τα σερπαφαρ κ μετα , μου φαίνονται πολλές κ κατευθείαν κατάλαβα ότι το μίμηση λεπτό κ λίγο Μαλιακό μου, λιγοστεψε.. 100 δε χάνω (γιατί αν χάσω 100 τι θα μείνει σ αυτό το κεφαλάκι με τα ήδη λίγα μαλλιά? Χαχα) αλλά όμως πέφτουν αυτό θέλω να πω..μετα σα σερπαφαρ...το κατάλαβα ότι έχω κάποια διαφορά...λες να είναι εποχιακό όπως λες κ να έπεσα στη περίπτωση κ να νομίζω ότι είναι μια από τις παρενέργειες? 

4 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου κ σε σένα. Αχ θα με περάσεις για καμία τρελή τώρα.. κοίτα...εγώ πριν χρονιά έκαψα τα μαλλιά μου γιατί τα είχα πιάτο με ξανθά (αισχως) κ δεν τα φρόντιζα.. πλέον το γύρισα στο φυσικό χρώμα το καστανό εδώ και 6 χρόνια κ τα φροντίζω ανελλιπώς και καθημερινώς.απλα ποτέ αυτά τα 6 χρόνια μετά το μπάνιο με το βούρτσισμα δεν έχανα τριχες και τώρα χάνω Κ με το βούρτσισμα Κ βλέπω πχ κ στο πάτωμα στο μπάνιο... γενικώς δεν τα κάνω τίποτα τα προσέχω (φοβάμαι μετά απ αυτά που έπαθα, είδα Κ έπαθα να ξαναμακρυνουν) κ γενικά από τη φύση μου έχω σχετικά λίγα μαλλιά Κ λεπτό τρίχα.. όποτε αυτές που χάνω καθημερινά και εντατικά από τα σερπαφαρ κ μετα , μου φαίνονται πολλές κ κατευθείαν κατάλαβα ότι το ηδη λεπτό κ λίγο Μαλακι μου, λιγοστεψε.. 100 δε χάνω (γιατί αν χάσω 100 τι θα μείνει σ αυτό το κεφαλάκι με τα ήδη λίγα μαλλιά? Χαχα) αλλά όμως πέφτουν αυτό θέλω να πω..μετα σα σερπαφαρ...το κατάλαβα ότι έχω κάποια διαφορά...λες να είναι εποχιακό όπως λες κ να έπεσα στη περίπτωση κ να νομίζω ότι είναι μια από τις παρενέργειες? 

Υ.γ έχω ένα ηλίθιο αυτόματο λεξικό που παντού με κάνει ρεζίλι... όποτε αν δεις ξεκαρφωτες λέξεις...

Απλά λέω ότι δεν είναι παράλογο να χάνεις κάποιες τρίχες σε καθημερινή βάση. Έτσι είναι ο κύκλος ζωής τους! Αν έχεις φυτρούλες, δλδ πολύ λεπτές και κοντές τριχούλες, τότε μην ανησυχείς! Θα μακρυνουν σιγά σιγά. Όσο αγχώνεσαι τα κάνεις χειρότερα νομίζω τα πράγματα! Φιλικά πάντα στο λέω έτσι γλυκιά μου?! 

• Ευχαριστώ 1

21 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Να σε ρωτήσω αυτό το μείγμα με την τσουκνίδα που το βρίσκεις? Παίρνεις φρέσκο κ το βραζεις?

LolXp3.png

On 8/8/2018 at 7:55 ΜΜ, BettySt είπε:

Ναι έκανα ωοληψία. Πήρανε 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 7. Όλα έγιναν βλαστοκυστες. Εχθές βάλαμε 2 άριστες και 5 κατάψυξη. Τώρα περιμένω. 

Καλά να περνάς και να έρθεις με νέες δυνάμεις! 

Μπράβο κορίτσι μου..εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή και να πιάσουν και τα δύο!!θα περιμένω νέα σου..δεν ξέρεις πόσο πολύ χαίρομαι για σένα..θα περιμένω με αγωνία την Παρασκευή..τα φιλάκια μου στα σποράκια σου:wub: τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;ήμουνα διακοπούλες και χάθηκααα!την καλημέρα μουυυ!!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...