Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Χαχα σε ξέρει τόσο καλά ο Doc ε; :)))

Λοιπόν , βρήκα το χαρτί του Ovitrelle https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2003/200310246934/anx_6934_en.pdf και όντως λέει "Following administration, Ovitrelle may interfere for up to ten days with the immunological determination of serum / urinary hCG, leading to a false positive pregnancy test."

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, favol είπε:

Λοιπόν , βρήκα το χαρτί του Ovitrelle https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2003/200310246934/anx_6934_en.pdf και όντως λέει "Following administration, Ovitrelle may interfere for up to ten days with the immunological determination of serum / urinary hCG, leading to a false positive pregnancy test."

1 ώρα πρίν, favol είπε:

Καλα εγω περιπτωση ειμαι ασε...κλασσικη υδροχοος... χαχαχα Τελειααα με την ovitrelle !!! Δεν το είχα διαβάσει .. άρα όλα οκ! Επανέλαβε το πχ για σιγουριά από βδομάδα..  αλλά είναι πολύ θετικό!!! Τι ωραία!!! Πόσο χαίρομαι!Όλα θα πάνε τέλεια!!! 

5 ώρες πρίν, favol είπε:

Ακριβώς! 

Μήπως ξέρετε πόσες μέρες μετά την ένεση Ovitrelle 250 είναι ανιχνεύσιμη; Σήμερα που είναι 8DPO είπα να αρχίσω να κάνω κάθε πρωί τεστάκι "για να κάνω κάτι" μπας και περάσουν πιο εύκολα οι μέρες και σε κάποια σημεία πήγαινε κάπως να εμφανιστεί κάτι αχνο.. Κάπου είχα δει ότι παίζει να είναι παρούσα μέχρι και 10 μέρες μετά την ένεση (εμένα είχαν περάσει 9). Σας είχε πει ο γιατρός κάτι σχετικό;

Εεεε δε μπορώ τόση Η ώρα γράφω κ δε καταχωρείτε!!! Λοιπόν 16/7 έκανα σπερματεγχυση. 30/7 αρνητική χοριακη...15 μέρες θέλει γιατί ήδη έχουμε την ορμόνη μέσα μας..Εγώ να φανταστείς γέμισα ακμή.. είχα υπνηλία.. ανακατωσούρα.. πράγματα που μ είπε ο γυναικολόγος ότι σε μια εγκυμοσυνη θα τα έχω και θα γίνω κ πουά πιθανόν απ την ακμή.. 

On 6/8/2018 at 5:54 ΜΜ, athinoulitsa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα.κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο και είδαμε ένα μικροσκοπικό φασολακι με την καρδούλα του να χτυπάει γρήγορα!!!Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη λιγάκι γιατί θέλω να πάνε όλα καλά!!!!Αυτά τα νέα μου!!!!

Ζουζούνα μου μπράβο! Πολύ χαίρομαι! Να μην έχεις άγχος! Όλα καλά θα πάνε! Να είσαι χαλαρή και να ξεκουράζεσαι!!! 

• Μου αρέσει 1

On 7/8/2018 at 11:33 ΠΜ, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα...σίγουρα πάνω από 5 για να είναι θετική... πόσο είναι η δική σου; 

@BettySt κορίτσι μου τι κανεις; πως πάει η διαδικασια; λογικά πρέπει να έχεις κάνει ωοληψια...πως πηγε; σε σκέφτομαι,αναμένω νεότερα σου ! 

Οι υπόλοιπες τι κανετε; 

Καλά είμαι κορίτσι μου! Όλα καλά προς το παρόν. Εσύ τι κάνεις;

Τα υπόλοιπα κορίτσια όλα καλά, έχουμε κανένα νέο;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέρα,  εδώ όλα καλά, περνάει και η 9η DPO σιγά σιγά.. Το σημερινο τεστάκι ήταν αρνητικό. Οκ πολύ νωρίς αλλά πήρα απόφαση να κάνω ένα κάθε μέρα, έτσι για να κάνω κάτι καθώς περιμένω! :) Γενικά πάντως δεν νοιώθω σχεδόν τπτ..

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ κοριτσάκια μου ειμαι στις γόνιμες αλλά αυτό το μήνα δεν πάμε υποβοηθούμενη διότι είναι κλειστά... τον επόμενο.. να έδινε η Παναγία κ να πιάναμε φυσιολογικά...τεσπα..καλό απόγευμα και φιλιά σε όλες!!!

πρίν από 11 λεπτά , favol είπε:

Καλησπέρα,  εδώ όλα καλά, περνάει και η 9η DPO σιγά σιγά.. Το σημερινο τεστάκι ήταν αρνητικό. Οκ πολύ νωρίς αλλά πήρα απόφαση να κάνω ένα κάθε μέρα, έτσι για να κάνω κάτι καθώς περιμένω! :) Γενικά πάντως δεν νοιώθω σχεδόν τπτ..

Μην αγχωνεσαι κορίτσι μου! Οοοολα θα πάνε Καλά! Από εδώ μέσα θα φύγουμε μανούλες όλες.. χεχεχε..Θα συζητάμε μετά τα της εγκυμοσύνης...  

Κ ακόμη είναι νωρίς περίμενε να περάσουν οι μέρες κ να ξεκαθαρίσει το τοπίο..φιλακιαααα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Hope.M είπε:

Εγώ κοριτσάκια μου ειμαι στις γόνιμες αλλά αυτό το μήνα δεν πάμε υποβοηθούμενη διότι είναι κλειστά... τον επόμενο.. να έδινε η Παναγία κ να πιάναμε φυσιολογικά...τεσπα..καλό απόγευμα και φιλιά σε όλες!!!

Μην αγχωνεσαι κορίτσι μου! Οοοολα θα πάνε Καλά! Από εδώ μέσα θα φύγουμε μανούλες όλες.. χεχεχε..Θα συζητάμε μετά τα της εγκυμοσύνης...  

Κ ακόμη είναι νωρίς περίμενε να περάσουν οι μέρες κ να ξεκαθαρίσει το τοπίο..φιλακιαααα

Μακάρι @Hope.M μου να μην χρειαστείς τπτ και να το κάνει το θάυμα του ο Αύγουστος!! Good luck!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Έκανες ωοληψια;Γονιμοποιηθηκαν; θα κάνεις βλαστοκύστες; εγώ διακοπές ....μπάνια μπυρίτσα και φαγητό! Σε λίγες μέρες γυρνάω και βουρ στην δουλεια και τις ετοιμασιες 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

1 ώρα πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Έκανες ωοληψια;Γονιμοποιηθηκαν; θα κάνεις βλαστοκύστες; εγώ διακοπές ....μπάνια μπυρίτσα και φαγητό! Σε λίγες μέρες γυρνάω και βουρ στην δουλεια και τις ετοιμασιες 

Ναι έκανα ωοληψία. Πήρανε 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 7. Όλα έγιναν βλαστοκυστες. Εχθές βάλαμε 2 άριστες και 5 κατάψυξη. Τώρα περιμένω. 

Καλά να περνάς και να έρθεις με νέες δυνάμεις! 

• Μου αρέσει 4

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Ναι έκανα ωοληψία. Πήρανε 8 ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 7. Όλα έγιναν βλαστοκυστες. Εχθές βάλαμε 2 άριστες και 5 κατάψυξη. Τώρα περιμένω. 

Τέλεια κορίτσι μου! Καταπληκτικά ποσοστά. Με το καλό μια τέλεια χοριακη σε μερικές μέρες!

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Elma86 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου! Καταπληκτικά ποσοστά. Με το καλό μια τέλεια χοριακη σε μερικές μέρες!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελμακι μου, και εσύ πολύ σύντομα να μας έχεις ευχάριστα εύχομαι! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελμακι μου, και εσύ πολύ σύντομα να μας έχεις ευχάριστα εύχομαι! 

Μπράβο Μπετουλα εξελίξεις! Εύχομαι να πιάσεις άκοπα και με την πρώτη, εγώ αδιαθέτησα πάμε για αυγουστιάτικη η φθινοπωρινή σύλληψη! Χεχε! Φιλιααα

• Ευχαριστώ 1

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Περιμένουμε τα ευχάριστα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο Μπετουλα εξελίξεις! Εύχομαι να πιάσεις άκοπα και με την πρώτη, εγώ αδιαθέτησα πάμε για αυγουστιάτικη η φθινοπωρινή σύλληψη! Χεχε! Φιλιααα

Ευχαριστώ γλυκιά μου! Σου εύχομαι να έρθει πολύ σύντομα το μπεμπέ! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλή επιτυχία στο επομενο βημα κορίτσι μου!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Με το καλό μια καταπληκτική χοριακη!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...