Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Κοριτσια με συγνωμη για το άσχετο, αλλά εκεί που γράφει Παράθεση κάτω από κάθε σχολιασμό, εκεί πάρω για να ανταπάντησω να σχολιάσω?  

Αχ πόσο χαίρομαι!!!! Η Παναγίτσαμαζί σου!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Ναι κορίτσι μου εκεί που λέει παράθεση πατάς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 3/8/2018 at 11:58 ΠΜ, athinoulitsa είπε:

Εγώ στις δύο πρώτες σπερματεγχυσεις είχα μείνει ξαπλωμένη κανένα δεκάλεπτο.στην Τρίτη έμεινα πάλι δέκα λεπτά στην γυναικολογική καρέκλα και μετά με πήγαν σε ένα κρεβάτι όπου έμεινα άλλο ενα τέταρτο περίπου.δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε ρόλο αυτό..

Καλημέρα κορίτσι να σε ρωτήσω σε ποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πήγες?

LolXp3.png

22 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Καλημέρα κορίτσι να σε ρωτήσω σε ποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πήγες? Καλημέρα!!!!Είμαι από Θεσσαλονίκη και πήγα στο embryolab.

On 3/8/2018 at 5:27 ΜΜ, Geo1981 είπε:

Και το ψυχολογικό κάτι είναι... 

Είσαι σίγουρη ότι πέρασαν μόνο 5 λεπτά? Κι εμένα μου είχε φανεί λίγος ο χρόνος(το 20λεπτο δλδ), αλλά είπα ότι κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Είχα διαβάσει για κάτι μισάωρα, 40λεπτα... Τι να πω... Το Σεπτέμβρη που λογικά θα επαναλάβουμε τη διαδικασία θα σου πω! 

Βασικά δεν το είχα στο νου μου οπότε δεν μέτρησα το χρόνο.. Απλά μου το είπε ο γιατρός μόλις σηκώθηκε ότι εγώ θα μείνω 5 λεπτά ακόμη ξαπλωμένη. Τώρα δεν μου φάνηκαν και πολύ περισσότερα.. Δεν ξέρω..

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα.κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο και είδαμε ένα μικροσκοπικό φασολακι με την καρδούλα του να χτυπάει γρήγορα!!!Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη λιγάκι γιατί θέλω να πάνε όλα καλά!!!!Αυτά τα νέα μου!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα.κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο και είδαμε ένα μικροσκοπικό φασολακι με την καρδούλα του να χτυπάει γρήγορα!!!Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη λιγάκι γιατί θέλω να πάνε όλα καλά!!!!Αυτά τα νέα μου!!!!

Αχ πόσο χαίρομαι δε φαντάζεσαι! Φυσικά και όλα θα πάνε Τέλεια! Με την Παναγία βοηθο (μεγάλη η χάρη της αυτό το μήνα που γιορταζει) , όλα θα πάνε Τέλεια! Εγώ περιμένω να αδιαθετησω τέλη Αυγούστου γύρω στις 29. Αν και θέλω να μου έρθει 30 γιατί οι μέρες οι γόνιμες τις σπερματεγχυσης θα πέσουν Κυριακή αν μου έρθει στις 29.και υποπτεύομαι ότι γι αυτό μπορεί να μην έπιασα κ τον προηγούμενο.. γιατί είχε σπάσει τ αυγό ήδη την Κυριακή Κ γω έκανα Δευτέρα..  τεσπα...προσεύχομαι στην Παναγία πρώτον ρε κορίτσια μου να έπιανα φυσικά αυτό το μηνα να σταματήσει η ταλαιπωρία... αλλιώς αρχίζω σεπραφαρ, ovitrele και σπερματεγχυση...αααιντε να πάρουμε σειρά εμείς κορίτσι μου...σύρε το πόδι σου (όπως λένε κ στο χωριό μου ) για να περνούμε σειρά..  Οοοολα Καλά! Καλό απόγευμα!!!

πρίν από 1 λεπτό , Hope.M είπε:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Hope.M είπε:

Αχ πόσο χαίρομαι δε φαντάζεσαι! Φυσικά και όλα θα πάνε Τέλεια! Με την Παναγία βοηθο (μεγάλη η χάρη της αυτό το μήνα που γιορταζει) , όλα θα πάνε Τέλεια! Εγώ περιμένω να αδιαθετησω τέλη Αυγούστου γύρω στις 29. Αν και θέλω να μου έρθει 30 γιατί οι μέρες οι γόνιμες τις σπερματεγχυσης θα πέσουν Κυριακή αν μου έρθει στις 29.και υποπτεύομαι ότι γι αυτό μπορεί να μην έπιασα κ τον προηγούμενο.. γιατί είχε σπάσει τ αυγό ήδη την Κυριακή Κ γω έκανα Δευτέρα..  τεσπα...προσεύχομαι στην Παναγία πρώτον ρε κορίτσια μου να έπιανα φυσικά αυτό το μηνα να σταματήσει η ταλαιπωρία... αλλιώς αρχίζω σεπραφαρ, ovitrele και σπερματεγχυση...αααιντε να πάρουμε σειρά εμείς κορίτσι μου...σύρε το πόδι σου (όπως λένε κ στο χωριό μου ) για να περνούμε σειρά..  Οοοολα Καλά! Καλό απόγευμα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!ας μας φυλάει η Παναγίτσα όλες!!!το καλοκαίρι φημίζεται για τις εγκυμοσύνες...λες να είναι ο τυχερός σου μήνας???σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!!Αλλά πάντως και η σπερματεγχυση κάνει θαύματα.....πάρε παράδειγμα από μένα κι έχω κι άλλες δύο γνωστές που έτσι απέκτησαν παιδί και μάλιστα η μια με την πρώτη!!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!ας μας φυλάει η Παναγίτσα όλες!!!το καλοκαίρι φημίζεται για τις εγκυμοσύνες...λες να είναι ο τυχερός σου μήνας???σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!!Αλλά πάντως και η σπερματεγχυση κάνει θαύματα.....πάρε παράδειγμα από μένα κι έχω κι άλλες δύο γνωστές που έτσι απέκτησαν παιδί και μάλιστα η μια με την πρώτη!!!!

Αχ σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. να δώσει η Παναγία (που έχω κ το όνομα της- Μαρια) και να γινόταν το θαύμα αυτό το μήνα χωρίς σπερματεγχυση..(ειναι κλειστα αυτο το μηνα)Όπως και να χει ξεκιναω με θετική ενέργεια όπως μου είπες κ με το δεδομένο ότι θα κάνω τρεις (όπως μας πρότεινε ο γιατρός εξ αρχης). Μακάρι να πετύχει σε κάποια από τις 2 που μ έμειναν.. να μην πάω σε εξωσωματική.. τεσπα..όλα Καλά! Η Παναγία μαζί μας!!! Κ σε σένα καλό βράδυ κορίτσι μου με το υπέροχο μικρό σπορακι σου!Η Παναγία μαζί σου!θα σας ενημερώσω! Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , mkalog02 είπε:

κοπελες μου καλησπερα. πόσο πρέπει να είναι η χοριακή 14 μέρες μετά απο σπερματεγχυση εάν υπάρχει εγκυμοσύνη?

Καλημέρα...σίγουρα πάνω από 5 για να είναι θετική... πόσο είναι η δική σου; 

@BettySt κορίτσι μου τι κανεις; πως πάει η διαδικασια; λογικά πρέπει να έχεις κάνει ωοληψια...πως πηγε; σε σκέφτομαι,αναμένω νεότερα σου ! 

Οι υπόλοιπες τι κανετε; 

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , mkalog02 είπε:

κοπελες μου καλησπερα. πόσο πρέπει να είναι η χοριακή 14 μέρες μετά απο σπερματεγχυση εάν υπάρχει εγκυμοσύνη?

καλημέρα!πρέπει δεν υπάρχουν...εξαρτάται από τη μέρα που γίνεται η εμφύτευση.γενικότερα αν είναι πάνω απο 25 είναι μια βιωσιμη εγκυμοσύνη.Εχεις κάνει?

CpFNp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Elma86 είπε:

καλημέρα!πρέπει δεν υπάρχουν...εξαρτάται από τη μέρα που γίνεται η εμφύτευση.γενικότερα αν είναι πάνω απο 25 είναι μια βιωσιμη εγκυμοσύνη.Εχεις κάνει?

Ακριβώς! 

Μήπως ξέρετε πόσες μέρες μετά την ένεση Ovitrelle 250 είναι ανιχνεύσιμη; Σήμερα που είναι 8DPO είπα να αρχίσω να κάνω κάθε πρωί τεστάκι "για να κάνω κάτι" μπας και περάσουν πιο εύκολα οι μέρες και σε κάποια σημεία πήγαινε κάπως να εμφανιστεί κάτι αχνο.. Κάπου είχα δει ότι παίζει να είναι παρούσα μέχρι και 10 μέρες μετά την ένεση (εμένα είχαν περάσει 9). Σας είχε πει ο γιατρός κάτι σχετικό;

1 hour ago, favol είπε:

Ακριβώς! 

Μήπως ξέρετε πόσες μέρες μετά την ένεση Ovitrelle 250 είναι ανιχνεύσιμη; Σήμερα που είναι 8DPO είπα να αρχίσω να κάνω κάθε πρωί τεστάκι "για να κάνω κάτι" μπας και περάσουν πιο εύκολα οι μέρες και σε κάποια σημεία πήγαινε κάπως να εμφανιστεί κάτι αχνο.. Κάπου είχα δει ότι παίζει να είναι παρούσα μέχρι και 10 μέρες μετά την ένεση (εμένα είχαν περάσει 9). Σας είχε πει ο γιατρός κάτι σχετικό;

Προσπαθώ να  σ απαντήσω 1 ώρα κοπέλα μου αλλά δεν καταχωρείτε η απάντηση ..λοιπόν.θα στα γράψω όσο μπορώ λόγω ίντερνετ .η ΟVITRELLE είναι ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΟΝΑΔΟΤΡΟΠΙΝΗ.ειναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης δλδ. Από την ένεση κ μετά είμαστε τεχνικως έγκυες.μεχρι να ξεκαθαρίσει στον οργανισμό τι έχει γίνει στις 15 μέρες.οποιοδήποτε αποτέλεσμα πιο πριν ειναι ψευδες..

1 hour ago, favol είπε:

Ακριβώς! 

Εεεε δε μπορώ τόση Η ώρα γράφω κ δε καταχωρείτε!!! Λοιπόν 16/7 έκανα σπερματεγχυση. 30/7 αρνητική χοριακη...15 μέρες θέλει γιατί ήδη έχουμε την ορμόνη μέσα μας..Εγώ να φανταστείς γέμισα ακμή.. είχα υπνηλία.. ανακατωσούρα.. πράγματα που μ είπε ο γυναικολόγος ότι σε μια εγκυμοσυνη θα τα έχω και θα γίνω κ πουά πιθανόν απ την ακμή.. Κάνε λίγη υπομονή ξέρω είναι δύσκολο.. αν και δε γνωριζόμαστε, σου εύχομαι ολόψυχα να είναι Όλα τέλεια και η Παναγία να σε βοηθήσει...όλα θα πάνε τέλεια!!!

• Ευχαριστώ 1

Ναι το ξέρω ότι είναι αυτή η ορμόνη, αλλά κάποια στιγμή αποβάλεται η δόση που πέρνεις.. Και αν είσαι όντως εγκυος ο ορανισμός αρχίζει και συνθέτει μόνος του. Δεν νομίζω ότι είναι 15 οι μέρες.. Έχει να κάνει και με τα κιλά και με το ύψος της δόσης και τον οργανισμό από ότι έχω καταλάβει. Αλλά έχω διαβάσει από μερικές μέρες έως 10 από την ένεση..Σου έχει πει εσένα ότι θα είναι για 15 μέρες ο γιατρός σου;

πρίν από 30 λεπτά , favol είπε:

Ναι το ξέρω ότι είναι αυτή η ορμόνη, αλλά κάποια στιγμή αποβάλεται η δόση που πέρνεις.. Και αν είσαι όντως εγκυος ο ορανισμός αρχίζει και συνθέτει μόνος του. Δεν νομίζω ότι είναι 15 οι μέρες.. Έχει να κάνει και με τα κιλά και με το ύψος της δόσης και τον οργανισμό από ότι έχω καταλάβει. Αλλά έχω διαβάσει από μερικές μέρες έως 10 από την ένεση..Σου έχει πει εσένα ότι θα είναι για 15 μέρες ο γιατρός σου;

Ναι γιατί συγκεκριμένα μου είπε να μην ειμαι ανυπόμονη ως συνήθως χαχαχαχ. Τώρα αν είναι έτσι όπως λες με τα κιλά κ το ύψος ειμαι 50 με 1.58 ( ντερεκι χαχαχ) τώρα τι να πω..Μπορεί να ισχύει κ αυτό που λες.εμένα συγκεκριμένα (εμένα όμως Ε, ) κ η νοσοκομα που μ εκανε την ενεση ( φωναξα στο σπιτι να ερθει γυναικα γιατι με τις βελονες δεν τα παω καθοοοοολου καλα) κ ο γυναικολογος μ ειπαν 15.. ομως εμενα. Μπορεί να διαφέρει όπως λες από οργανισμό σε οργανισμο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...