Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.. έχετε ανοίξει καμία θέμα με σπερματεγχυσεις?

Λοιπόν.Για να σας τα περιγράψω λίγο, προσπαθούμε ευλαβικά (και χωρίς αποτελεσμα) για ενα μωρακι... εχουμε ξεψαχνιστει πατόκορφα από εξετάσεις και δόξα το Θεό δεν έχουμε σχεδόν τίποτα.εννοώ ότι υπάρχει μόνο ένα μικρό θεματάκι με την κινητικότητα με το σπέρμα. είμαστε στην κατηγορία για σπερματεγχυση. Κάναμε την πρώτη. Δυστυχώς απέτυχε γιατί μας είπαν 1=καμία. Μας ειπα να κάνουμε ακόμη 2 (λόγω ηλικίας ειμαι 34). Τεσπα τον Αύγουστο τώρα είναι κλειστά στις μέρες τις γόνιμες.οποτε από Σεπτέμβρη. Έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία να μου πει αν πετυχαίνει έστω με άλλες 2 η τζαμπα χάνουμε δάκρυα, πόνο, ψυχή, χρόνο και χρήμα? Εννοώ μήπως να πάμε κατευθείαν σε Εξωσωματική? Αν κ ο γιατρός που είναι άψογος μας ειπε να μη βιαζόμαστε κ να μην προτρέχουμε..εγώ πάλι στα τάρταρα και θέλω μωράκι ρε κορίτσια...

4 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Λοιπόν.Για να σας τα περιγράψω λίγο, προσπαθούμε ευλαβικά (και χωρίς αποτελεσμα) για ενα μωρακι... εχουμε ξεψαχνιστει πατόκορφα από εξετάσεις και δόξα το Θεό δεν έχουμε σχεδόν τίποτα.εννοώ ότι υπάρχει μόνο ένα μικρό θεματάκι με την κινητικότητα με το σπέρμα. είμαστε στην κατηγορία για σπερματεγχυση. Κάναμε την πρώτη. Δυστυχώς απέτυχε γιατί μας είπαν 1=καμία. Μας ειπα να κάνουμε ακόμη 2 (λόγω ηλικίας ειμαι 34). Τεσπα τον Αύγουστο τώρα είναι κλειστά στις μέρες τις γόνιμες.οποτε από Σεπτέμβρη. Έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία να μου πει αν πετυχαίνει έστω με άλλες 2 η τζαμπα χάνουμε δάκρυα, πόνο, ψυχή, χρόνο και χρήμα? Εννοώ μήπως να πάμε κατευθείαν σε Εξωσωματική? Αν κ ο γιατρός που είναι άψογος μας ειπε να μη βιαζόμαστε κ να μην προτρέχουμε..εγώ πάλι στα τάρταρα και θέλω μωράκι ρε κορίτσια...

Έχει πίστη κοπέλα μου και θα γίνει! Για τη σπερματέγχυση δεν έχω εμπειρία προσωπική αλλά θα σου πουν τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Αχ σ ευχαριστώ κοπέλα μου γλυκιά..   τι να πω...ειναι μεγάλος πόνος ρε κορίτσια...χρηματικά.. ψυχολογικα...οι εποχές είναι δύσκολες.. να θες να κάνεις παιδί, να δυσκολεύεσαι και σε κατάσταση και σε τσέπη.. από που να το πιάσεις...εύχομαι να έρθει.. θα μπω σε φάση 2ης σπερματεγχυσης μετά τις 30 Αυγούστου.. θα σας ενημερώσω...

21 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Κούκλα μου σου εύχομαι και αυτή τη φορά να λειτουργήσει με τη μία! Ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε το σκέφτεσαι είτε όχι! Θετική ενέργεια από μένα πολλή! 

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάμε οοοοοοολα όπως τα θέλεις!!! Η Παναγίτσα μαζί σου κοπέλα μου!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου επειδή έχω καυαμπερδευτει με το που πρέπει να σχολιάσω, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στις κοπέλες που περιμένουν χοριακη τα καλυυυυυυτερα αποτελέσματα από καρδιάς!!!

1 hour ago, Hope.M είπε:

Αχ σ ευχαριστώ κοπέλα μου γλυκιά..   τι να πω...ειναι μεγάλος πόνος ρε κορίτσια...χρηματικά.. ψυχολογικα...οι εποχές είναι δύσκολες.. να θες να κάνεις παιδί, να δυσκολεύεσαι και σε κατάσταση και σε τσέπη.. από που να το πιάσεις...εύχομαι να έρθει.. θα μπω σε φάση 2ης σπερματεγχυσης μετά τις 30 Αυγούστου.. θα σας ενημερώσω...

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Hope.M είπε:

Κούκλα μου καλημέρα! Η @athinoulitsa  θα σου πει που είναι η πιο πρόσφατη!!! Κι εγώ στη δική σου φάση είμαι περίπου μόνο που εγώ είμαι 37 και έχουμε χαμηλή συγκέντρωση. Σήμερα το απόγευμα θα έχω ίσως περισσότερα νέα! 

On 23/7/2018 at 1:00 ΜΜ, athinoulitsa είπε:

Μόλις με πήραν από το εργαστήριο....356 έφτασαν οι μονάδες της χοριακης...οπότε όλα καλά!!6 Αυγούστου θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο!!!

Κοριτσάκι μη μας ξεχάσεις όταν κάνεις τον υπέρηχο! Θέλουμε νέα! Και να πεις την εμπειρία σου εδώ στο κορίτσι! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Έχω χαθεί εντελώς το ξέρω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω. Είμαι καλά, προς το παρόν δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω αυτή τη στιγμή. 

Φιλιά πολλά σε όλες! 

• Μου αρέσει 4

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση! Τσουπ να ήρθε η πρώτη Παρασκευή, μια βδομαδίτσα έμεινε! :) @kido ανυπομονώ και για τα δικά σου την Δευτέρα να πάρουμε θετική ενέργεια! Μακάρι! Χοριακή θες να κάνεις ή τεστ; Είναι ακόμη μια κοπέλα την Δευτέρα, ε;

@Hope.Mισχύει το μία ίσον καμία στη σπερματέγχυση! Αφού είστε καλά πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 για να χάσεις τις ελπίδες σου, να μην σου πω 6. Φυσικά η εξωσωματική έχει διπλάσιες και πιθανότητες αλλά είναι πολύ δυσκολότερη μέθοδος, θα σου πρότεινα να το παλέψεις λίγο με τις σπερματεγχίσεις. Αν σκεφτείς ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι 15%-20% είναι όχι και τόσο πιθανό να μείνει κανείς με την πρώτη. Γιαυτό και εγώ τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό για να το πάρω κουλ! :) 

Αλήθεια και εσύ και όσες άλλες (@athinoulitsa) έχετε κάνει μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα μείνατε μετά ξαπλωμένες; (ναι , έχω κολλήσει λίγο) :)

@Geo1981 καλά αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Geo1981 είπε:

Κούκλα μου καλημέρα! Η @athinoulitsa  θα σου πει που είναι η πιο πρόσφατη!!! Κι εγώ στη δική σου φάση είμαι περίπου μόνο που εγώ είμαι 37 και έχουμε χαμηλή συγκέντρωση. Σήμερα το απόγευμα θα έχω ίσως περισσότερα νέα! 

Κοριτσάκι μη μας ξεχάσεις όταν κάνεις τον υπέρηχο! Θέλουμε νέα! Και να πεις την εμπειρία σου εδώ στο κορίτσι! 

Καλημέρα!!!!Δεν θα σας ξεχάσω εννοείται!Τη Δευτέρα έχω τον πρώτο μου υπέρηχο!Όσο για τη σπερματεγχυση εμείς κάναμε τρεις όπως μας είχαν προτείνει από το κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και όντως στην τρίτη πετύχαμε!!!Εμείς είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα.Λόγω της επιτυχούς έκβασης θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όσα ζευγάρια έχουν ήπια προβλήματα....και να κάνουν υπομονή.μετά τη δεύτερη αποτυχημένη είχα απογοητευτεί και ήθελα να σταματήσω...ο αντρουλης μου επέμεινε όμως και τσουυπ το τσακωσαμε.Παρεμπιπτόντως είμαι 32 χρονών και προσπαθούσαμε 2,5 χρόνια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , favol είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση! Τσουπ να ήρθε η πρώτη Παρασκευή, μια βδομαδίτσα έμεινε! :)@kido ανυπομονώ και για τα δικά σου την Δευτέρα να πάρουμε θετική ενέργεια! Μακάρι! Χοριακή θες να κάνεις ή τεστ; Είναι ακόμη μια κοπέλα την Δευτέρα, ε;

@Hope.Mισχύει το μία ίσον καμία στη σπερματέγχυση! Αφού είστε καλά πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 για να χάσεις τις ελπίδες σου, να μην σου πω 6. Φυσικά η εξωσωματική έχει διπλάσιες και πιθανότητες αλλά είναι πολύ δυσκολότερη μέθοδος, θα σου πρότεινα να το παλέψεις λίγο με τις σπερματεγχίσεις. Αν σκεφτείς ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι 15%-20% είναι όχι και τόσο πιθανό να μείνει κανείς με την πρώτη. Γιαυτό και εγώ τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογικό για να το πάρω κουλ! :)

Αλήθεια και εσύ και όσες άλλες (@athinoulitsa) έχετε κάνει μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα μείνατε μετά ξαπλωμένες; (ναι , έχω κολλήσει λίγο) :)

Πρώτα τεστ και αν λέμε αν φανεί καμια γραμμή τρέχοντας μετά για χοριακή! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , favol είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση! Τσουπ να ήρθε η πρώτη Παρασκευή, μια βδομαδίτσα έμεινε! :)@kido ανυπομονώ και για τα δικά σου την Δευτέρα να πάρουμε θετική ενέργεια! Μακάρι! Χοριακή θες να κάνεις ή τεστ; Είναι ακόμη μια κοπέλα την Δευτέρα, ε;

Εγώ στις δύο πρώτες σπερματεγχυσεις είχα μείνει ξαπλωμένη κανένα δεκάλεπτο.στην Τρίτη έμεινα πάλι δέκα λεπτά στην γυναικολογική καρέκλα και μετά με πήγαν σε ένα κρεβάτι όπου έμεινα άλλο ενα τέταρτο περίπου.δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε ρόλο αυτό..

2 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Εγώ στις δύο πρώτες σπερματεγχυσεις είχα μείνει ξαπλωμένη κανένα δεκάλεπτο.στην Τρίτη έμεινα πάλι δέκα λεπτά στην γυναικολογική καρέκλα και μετά με πήγαν σε ένα κρεβάτι όπου έμεινα άλλο ενα τέταρτο περίπου.δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε ρόλο αυτό..

Εγώ μόνο στην γυναικολογική καρέκλα έκατσα. Ένα 20λεπτο σίγουρα! Το πρώτο 10λεπτο μου είχαν αφήσει και το διαστολέα μέσα και φώναξαν και τον άντρα μου για παρέα... Ευτυχώς το ρίξαμε στην πλάκα γιατί ήταν αρκετά άβολη η κατάσταση! 

Α, βρε κορίτσια μου, έχω βρει ένα βραχιολακι με φεγγαρόπετρα και ροζ χαλαζία, διάβασα ότι η ενέργεια αυτών των λίθων βοηθάει στην γονιμότητα, να το δοκιμάσω? Τι λέτε κι εσείς?! 

@Geo1981 εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι οι πέτρες φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα.. ίσως ψυχολογικό! :)

Χμμμμμ.... περίεργο που και οι 2 σας καθίσατε τόσο παραπάνω.. Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί με σήκωσε τόσο γρήγορα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , favol είπε:

@Geo1981 εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι οι πέτρες φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα.. ίσως ψυχολογικό! :)

Χμμμμμ.... περίεργο που και οι 2 σας καθίσατε τόσο παραπάνω.. Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί με σήκωσε τόσο γρήγορα..

Και το ψυχολογικό κάτι είναι... 

Είσαι σίγουρη ότι πέρασαν μόνο 5 λεπτά? Κι εμένα μου είχε φανεί λίγος ο χρόνος(το 20λεπτο δλδ), αλλά είπα ότι κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Είχα διαβάσει για κάτι μισάωρα, 40λεπτα... Τι να πω... Το Σεπτέμβρη που λογικά θα επαναλάβουμε τη διαδικασία θα σου πω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Geo1981 είπε:

Και το ψυχολογικό κάτι είναι... 

Είσαι σίγουρη ότι πέρασαν μόνο 5 λεπτά? Κι εμένα μου είχε φανεί λίγος ο χρόνος(το 20λεπτο δλδ), αλλά είπα ότι κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Είχα διαβάσει για κάτι μισάωρα, 40λεπτα... Τι να πω... Το Σεπτέμβρη που λογικά θα επαναλάβουμε τη διαδικασία θα σου πω! 

Κοριτσια με συγνωμη για το άσχετο, αλλά εκεί που γράφει Παράθεση κάτω από κάθε σχολιασμό, εκεί πάρω για να ανταπάντησω να σχολιάσω?  

On 23/7/2018 at 1:00 ΜΜ, athinoulitsa είπε:

Μόλις με πήραν από το εργαστήριο....356 έφτασαν οι μονάδες της χοριακης...οπότε όλα καλά!!6 Αυγούστου θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο!!!

Αχ πόσο χαίρομαι!!!! Η Παναγίτσαμαζί σου!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...