Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

για σπερματέγχυση δεν δίνουν καμία βοήθεια..

για εξωσωματική για να σου δώσουν αυτό το (επίδομα) υπάρχουν μερικά κριτίρια..ηλικία , πόσες φορές έκανες αυτά..αυτοί που δεν πληρούν τα κριτίρια δεν παίρνουν το επίδομα.

στα νοσοκομεία δεν ασχολούνται με υπογονιμότητα..

και οι ασφαλιτικές δεν καλύπτουν..

αυτο που εχω παρατηρηση αλλα κ δει οτι κανενα κρατος δεν βοηθαει τα ζευγαρια να κανουν παιδια μα ουτε κ στην υιοθεσια δεν βοηθαμε δεν δινουν τα παιδια σς οικογενειες που λαχταρανε για παιδακι αφου δεν μπορουν να κανουν για α ή β λογο ειναι απαραδεκτα τα πραγματα.

ειναι δυνατον γιατην εξωσωματικη εσυ να δινει; 3500 κ να παιρνεις πισω ουτε 1000 ενω θα επρεπε να ειναι δωρεαν ντιπ γαιουρια ειναι ολοι τους

αντε τα πηρα τωρα :evil::evil:

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που εχω παρατηρηση αλλα κ δει οτι κανενα κρατος δεν βοηθαει τα ζευγαρια να κανουν παιδια μα ουτε κ στην υιοθεσια δεν βοηθαμε δεν δινουν τα παιδια σς οικογενειες που λαχταρανε για παιδακι αφου δεν μπορουν να κανουν για α ή β λογο ειναι απαραδεκτα τα πραγματα.

ειναι δυνατον γιατην εξωσωματικη εσυ να δινει; 3500 κ να παιρνεις πισω ουτε 1000 ενω θα επρεπε να ειναι δωρεαν ντιπ γαιουρια ειναι ολοι τους

αντε τα πηρα τωρα :evil::evil:

ένα δίκαιο το έχεις..με τέτοια υπογεννητικότητα που υπάρχει θα έπρεπε να βοηθάνε με κάθε τρόπο..και σε εμάς έπρεπε να σε βοηθάνε και στα δημόσια νοσοκομεία..

άστα να πάνε ...δυστυχώς όλοι σκέφτονται το σήμερα και όχι μακροπρόθεσμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Για την εξωσωματικη παιρνεις πισω 370 Ε!!!! Τα πηρα δυο χρονια μετα, αφου υπεβαλλα τις αποδειξεις στον τοτε ΟΠΑΔ! Τωρα τουλαχιστον αν περασεις επιτροπη σου δινουν δωρεαν τα φαρμακα! Εγω τοτε πληρωσα συμμετοχη μονο για τα φαρμακα 1200 Ε. Εξτρα οι υπερηχοι, τα εξοδα εξωσωματικης, κλπ! Αν σου βασταει κανε παιδι!

Εμενα την σαλπιγγογραφια μου την ειχε γραψει ο γιατρος και δεν την εγκρινανε απο τον ΟΠΑΔ! Πηγε ο μπαμπας μου, ξεσηκωσε γραμματεις και προϊσταμενους και τελικα την "εγκρινανε"! Οταν πηγα στο διαγνωστικο να την κανω μου ειπαν οτι κανενα κεντρο δεν εχει συμβαση με τον ΟΠΑΔ για αυτη την εξετσαη:shock:! Τελικα τα ΄σκασα τα 180 (πριν 3 χρονια νομιζω) και φευγοντας βλεπω στην αποδειξη 160!!! Ελλαδαρα!

Για την εξωσωματικη παιρνεις πισω 370 Ε!!!! Τα πηρα δυο χρονια μετα, αφου υπεβαλλα τις αποδειξεις στον τοτε ΟΠΑΔ! Τωρα τουλαχιστον αν περασεις επιτροπη σου δινουν δωρεαν τα φαρμακα! Εγω τοτε πληρωσα συμμετοχη μονο για τα φαρμακα 1200 Ε. Εξτρα οι υπερηχοι, τα εξοδα εξωσωματικης, κλπ! Αν σου βασταει κανε παιδι!

Εμενα την σαλπιγγογραφια μου την ειχε γραψει ο γιατρος και δεν την εγκρινανε απο τον ΟΠΑΔ! Πηγε ο μπαμπας μου, ξεσηκωσε γραμματεις και προϊσταμενους και τελικα την "εγκρινανε"! Οταν πηγα στο διαγνωστικο να την κανω μου ειπαν οτι κανενα κεντρο δεν εχει συμβαση με τον ΟΠΑΔ για αυτη την εξετσαη:shock:! Τελικα τα ΄σκασα τα 180 (πριν 3 χρονια νομιζω) και φευγοντας βλεπω στην αποδειξη 160!!! Ελλαδαρα!

δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα μας ταλαιπωρούν και με αυτές τις διαδικασίες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

σωστηηηη ετσι οπως το ειπες Ελλαδαρααα με τα τρελα σου νομοι κ αρπαχτες μονο για τον κωλο τους εμεις οι υπολοιποι πρηρωστε κοροιδα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε??χαθηκαμε λιγακι.πολυ ζεστη καλε τι ειναι αυτο το πραμα.τινκ και γεωργια εμαθα και τα δικα σας μαντατα.πιστευω εως τον σεπτεμβρη θα αλλαξουν τα πραγματα λιγο οι διακοπουλες,η θαλασσα και γενικοτερα η αυγουστιατικη ραστωνη θα βοηθησει στο επιθυμητο αποτελεσμα.βλεπω ψαχνεστε για εξωσωματικες,πρεπει να γνωριζουμε τα παντα γιατι ποτε δε ξερεις(χτυπαω ξυλο-αχρειαστη να ειναι θεε μου),παντως εγω εκλεισα ραντεβου με αιματολογο και ενδοκρινολογο για θρομβοφιλια και θυροειδη αντιστοιχα για μετα τις 20 αυγουστου.ακουσα οτι η θρομβοφιλια ευθυνεται και για την μη εμφυτευση του εμβρυου.στο εξωτερικο λεει τη θεωρουν απαραιτητη προγεννητικη εξεταση.αντε να δουμε..φιλες μου σας φιλω και πανω απο ολα ηθικον ακμαιωτατον.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

janneta, την καλυτερη επιλογη εκανες! Εμενα η αιματολογος με εσωσε. Απο τοτε που διαπιστωθηκε αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο κυησης (ενα ειδος θρομβοφιλιας) και ξεκινησα σαλοσπιρ, αρχισα να βλεπω και συλληψεις (φυσικες ή υποβοηθουμενες)! Τον ενδοκρινολογο κι εγω τον παραμελησα λιγακι, ισως θα πρεπε να κανω μια επανεξεταση θυροειδη, χρονια εχω να τον ελεγξω.

Αντε, να παμε για κανα μπανακι, γιατι μ΄αυτη τη ζεστη δε λειτουργει τιποτα;)!

καλημέρα κορίτσια..

ποία είναι αυτή η Σίλα??εγώ κοιμάμαι από τις 9.30!!!

εμένα ο γιατρός που πάω για σπέρμα. και θα πάω και για εξωσ. είναι ενδοκρινολόγος..

τελικά μάλλον δεν με βλέπω να πηγαίνω σήμερα για ανάλυση..

μου έχει πει ότι θα μου δώσει λίστα εξετάσεων στο επόμενο ραντεβού που θα είναι πριν το τέλος Αυγούστου..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσαρες!

Λιωσαμε απο την ζεστη 2 μερες τωρα τι πραγμα ειναι κι αυτο?

Εγω επαιξα και τα μπουγελακια μου με την μικρη σαν παιδι κι εγω!

Εγω αποφασισα αυτο το μηνα να μην παρω τιποτα ουτε βιταμινες ουτε συμπηρωματα ουτε τιποτα κι ο,τι γινει.Ετσι κι αλλιως ο Σεπτεμβριος κοντοζυγωνει και θα αρχισουν παλι ολα απο την αρχη οποτε χαλαρα τωρα και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει...

Σας φιλω ολες

behappy με το καλο η αυχενικη διαφανεια!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Λιωσαμε απο την ζεστη 2 μερες τωρα τι πραγμα ειναι κι αυτο?

Εγω επαιξα και τα μπουγελακια μου με την μικρη σαν παιδι κι εγω!

Εγω αποφασισα αυτο το μηνα να μην παρω τιποτα ουτε βιταμινες ουτε συμπηρωματα ουτε τιποτα κι ο,τι γινει.Ετσι κι αλλιως ο Σεπτεμβριος κοντοζυγωνει και θα αρχισουν παλι ολα απο την αρχη οποτε χαλαρα τωρα και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει...

Σας φιλω ολες

behappy με το καλο η αυχενικη διαφανεια!

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!!

τρελη ζεστη οποτε κλασικα βουρ στην θαλασσα κ πλαι σημερα κ δεν βγαινουμε απο το νερο μονο οταν ειναι να φυγουμε ;);):P:p

καλημέρα κορίτσια!!! τυχερούλες!!!!εγώ μαλλόν Σαββατοκυριάκο θα καταφέρω να πάω για μπάνιο!!!

ναι από Σεπτέμβρη χαλαρά τώρα και ευχόμαστε να έρθει από μόνο του...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια..

ποία είναι αυτή η Σίλα??εγώ κοιμάμαι από τις 9.30!!!

εμένα ο γιατρός που πάω για σπέρμα. και θα πάω και για εξωσ. είναι ενδοκρινολόγος..

τελικά μάλλον δεν με βλέπω να πηγαίνω σήμερα για ανάλυση..

μου έχει πει ότι θα μου δώσει λίστα εξετάσεων στο επόμενο ραντεβού που θα είναι πριν το τέλος Αυγούστου..

Η Σιλά ειναι ενα τουρκικο στο Μεγκα, που ξεκιναει κατα τις 9.30. Σαν υποθεση ειναι οπως τα γνωστα τουρκικα (ερωτες, ιντριγκες, ζηλειες, εγκυμοσυνη με την πρωτη συνευρεση:evil:,αεριτζιδικος ψευτοπλουτος, πρωτογονα εθιμα, κλπ). Παιζει ομως ενα παιδι;););), να το πιεις στο ποτηρι!!!! Και μετα απο τοσους φλουφληδες, νευρωτικους και γκέυ που μας φλομωσαν τα ελληνικα σηριαλ, τα παληκαρια στα τουρκικα ειναι μια δροσερη ανασα!

Δε μου λες, αυτος ο γιατρος ειναι 3 σε 1; Και ουρολογος και γυναικολογος και ενδοκρινολογος; Αν ειναι και πλαστικος βγαζω εισητηρια για Κυπρο!!

Αααααχ, θαλασσα! Απο Δευτερα σου ΄ρχομαι! Βρηκαμε ενα δωματιο πανω στο κυμα (για να πλατσουριζω εγω), με κηπο και Wi-Fi (για να αραζει το αγορι) και με 40 τη βραδια (που θα πληρωσει η μαμυ μου) κι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!

Μονο μην αρχισει τις καταιγιδες απο βδομαδα γιατι θα τα παρω ασχημα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...