Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

On 27/7/2018 at 9:05 ΠΜ, Elma86 είπε:

Διακοπούλες ε?Για που με το καλό?Πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείς.Όλα καλά θα πάνε στο τέλος...Να σου πω το σκέφτομαι καμιά φορά  μήπως είναι κάτι άλλο, αλλά φοβάμαι ότι ίσως φταίει η ένεση που έκανα τον Μάιο  ή είναι κάποια ορμονική ανωμαλία. Είπα αν δεν έρθει μέχρι την Κυριακή που θα έχει περάσει μια βδομάδα θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα απογοητευτώ αλλά...

Κορίτσι  μου τελικά;ήρθε η περίοδος;

On 28/7/2018 at 1:59 ΜΜ, Geo1981 είπε:

@ZOIRITA20813 καλά είμαι κοριτσάκι μου! Περιμένω να αδιαθετησω μέχρι τη Δευτέρα κλασσικά... Τις απαντήσεις από τις εξετάσεις του άντρα μου τις πήρε ο γιατρός μας και δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα. Δευτέρα απόγευμα λέω να τον πάρω μήπως έχει και τις υπόλοιπες να δούμε τι γίνεται. Κατά τα άλλα ησυχία, μετράω τις μέρες για την άδεια! 3 και σήμερα σαν τους φαντάρους!

Να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, να ξεκουραστείς και προσπάθησε όσο μπορείς να αδειάσεις το μυαλό σου από κακές σκέψεις! 

Την καλησπέρα μου σε όλες! Καλό σκ να έχουμε! 

Εσύ κορίτσι μου αδιαθετησες ;

Εύχομαι να μην ήρθε σε καμία από τις 2 πάντως η καταραμένη!

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Κορίτσια τι κάνετε??να σας ρωτήσω ρε κορίτσια..είχα περίδο και την 5η ημέρα τελείωσα κανονικα..απ την 6ημέρα ομως δλδ εχθες,έχω υγρα ωορρηξίας..αυτα τα διαφανες σαν ασπραδι αυγου που ειναι..και σημερα ειναι πιο εντονα..ειναι δυνατον απο τοσο νωρις??εγω εχω κυκλο 28αρη και παντα αυτα τα υγρα μα παντα ομως μου ξεκινανε την 11ημερα και μετα απο 3 ημερες απο αυτα τα υγρα,κανω ωορρηξια..δλδ τωρα θα κανω ωορρηξια 9 με 10η ημερα??δεν ειναι πολυ νωρις??σας εχει τυχει ποτε??

Κοριτσι μου εμενα δεν μου έχει τύχει ωστόσο αν καταλαβαίνεις Όπως λες ότι είναι ωορηξια.....βουρ !!!!!

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κοριτσι μου εμενα δεν μου έχει τύχει ωστόσο αν καταλαβαίνεις Όπως λες ότι είναι ωορηξια.....βουρ !!!!!

Ήρθε η άτιμη σιγά μη δεν ερχόταν! Αυτός ο μήνας ήταν για πέταμα έτσι κι αλλιώς γιατί μετά τον άντρα μου αρρώστησα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια! Μπούκωμα κυρίως! Αύριο θα έχω νέα από τον γιατρό για τις απαντήσεις μας λογικά! Θα με πάρει μου είπε... Αντε να δούμε! 

13 ώρες πρίν, kido είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου αδιαθέτησες; Ελπίζω όχι!

Κανονικότατα κοριτσάκι μου! 28 νταν! Δεν είχα προσδοκίες ούτως ή άλλως αυτό το μήνα. Εσύ τι κάνεις?

14 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Ηρθε με καθυστερηση που δεν είμαι συνηθισμένη.Οχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό. Το μυαλό μου πηγαινε σε κακά πράγματα. Εσύ πως είσαι?

CpFNp3.png

7 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Ήρθε η άτιμη σιγά μη δεν ερχόταν! Αυτός ο μήνας ήταν για πέταμα έτσι κι αλλιώς γιατί μετά τον άντρα μου αρρώστησα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια! Μπούκωμα κυρίως! Αύριο θα έχω νέα από τον γιατρό για τις απαντήσεις μας λογικά! Θα με πάρει μου είπε... Αντε να δούμε! 

Κανονικότατα κοριτσάκι μου! 28 νταν! Δεν είχα προσδοκίες ούτως ή άλλως αυτό το μήνα. Εσύ τι κάνεις?

Τι να κάνουμε, ένας θα είναι ο καλός ο μηνας! Προσπαθήστε δυνατά τον Αύγουστο! Εγώ καλά είμαι κι αγωνιώ γιατί περιμένω την άλλη βδομάδα να δω τι κάναμε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , kido είπε:

Τι να κάνουμε, ένας θα είναι ο καλός ο μηνας! Προσπαθήστε δυνατά τον Αύγουστο! Εγώ καλά είμαι κι αγωνιώ γιατί περιμένω την άλλη βδομάδα να δω τι κάναμε!

Είχες πολύ καλές επαφές Κικίτσα μου..πιστεύω έχεις μεγάλες πιθανότητες...μακάριιιιιι...άντε να δούμε την επόμενη βδομάδα...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Είχες πολύ καλές επαφές Κικίτσα μου..πιστεύω έχεις μεγάλες πιθανότητες...μακάριιιιιι...άντε να δούμε την επόμενη βδομάδα...

Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω μέσα μου! Θα δείξει! Ό,τι μπορούσαμε το κάναμε! Τώρα αν δεν κάτσει στον επόμενο μήνα!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω μέσα μου! Θα δείξει! Ό,τι μπορούσαμε το κάναμε! Τώρα αν δεν κάτσει στον επόμενο μήνα!

Μακάρι κοριτσάκι μου! Κι εγώ στο εύχομαι! Που θα πάει...! 

Καλημέρα, και εγώ έκανα σπερματέγχυση σε αυτό τον κύκλο και περιμένω να δω τι έχει γίνει .. Άτιμες 2 εβδομάδες αναμονής!! Καλά τα λέει η φίλη εδώ, τα 8 στάδια των 2 εβδομάδων αναμονής: https://www.babble.com/pregnancy/the-8-stages-of-the-two-week-wait/

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμη σε ψύχραιμη φάση, αφού έχω αποφασίσει να κάνω τεστ την άλλη Παρασκευή - σε έναν αιώνα και μια μέρα δηλαδη! :)

Είχα μόνο 1 ωοθηλακιο που έσπασε στη σωστή ώρα αλλά το σπέρμα ήταν σχετικά λίγο (8εκ) αν και με καλή κινητικότητα (95%). Επίσης εκ των υστέρων βλέπω ότι όλες περιμένανε παραπάνω για να σηκωθούνε, εγώ μόνο 5 λεπτά. Και διάβασα χτες μια μελέτη που έλεγε ότι ήταν σαφώς καλύτερα τα αποτελέσματα με 20 λεπτά αναμονή. Τώρα τι να πω.. Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς έτσι (με 5 λεπτά) έμεινα και την πρώτη φορά έγκυος αλλά είχαμε πολύ παραπάνω σπέρμα.. Ουφ προσπαθώ να μην είμαι και πολύ αισιόδοξη γιατί αφού λειτούργησε την πρώτη φορά με την μία, σκέφτομαι ότι βάσει πιθανοτήτων τώρα λογικά δεν θα λειτουργήσει...

Χρειάζομαι επιγόντως μια χρονοκάψουλα για να πάω μπροστά τον χρόνο! Μου τη δίνει κάθε φορά να έχεις χάσει τόσο χρόνο και σκέψη και μετά να κάθεσαι να κοιτάς ένα 0 στη χοριακή... 

Κορίτσια μου τι κάνετε?!! 

Εγω στην αναμονή... Μίλησα λίγο με το γιατρό μου σήμερα αλλά δεν έχει όλες τις απαντήσεις ακόμα στα χέρια του... Το μόνο που μου είπε είναι ότι το σπερμοδιάγραμμα είναι το ίδιο με το προηγούμενο, χαμηλή συγκέντρωση. Την Παρασκευή θα πάρει και τις υπόλοιπες και θα τις στείλει σ'εμας και στον ουρολόγο για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε... Κουράστηκα βρε κορίτσια μου, πόσο περίμενε πια?!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα, και εγώ έκανα σπερματέγχυση σε αυτό τον κύκλο και περιμένω να δω τι έχει γίνει .. Άτιμες 2 εβδομάδες αναμονής!! Καλά τα λέει η φίλη εδώ, τα 8 στάδια των 2 εβδομάδων αναμονής: https://www.babble.com/pregnancy/the-8-stages-of-the-two-week-wait

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμη σε ψύχραιμη φάση, αφού έχω αποφασίσει να κάνω τεστ την άλλη Παρασκευή - σε έναν αιώνα και μια μέρα δηλαδη! :)

Είχα μόνο 1 ωοθηλακιο που έσπασε στη σωστή ώρα αλλά το σπέρμα ήταν σχετικά λίγο (8εκ) αν και με καλή κινητικότητα (95%). Επίσης εκ των υστέρων βλέπω ότι όλες περιμένανε παραπάνω για να σηκωθούνε, εγώ μόνο 5 λεπτά. Και διάβασα χτες μια μελέτη που έλεγε ότι ήταν σαφώς καλύτερα τα αποτελέσματα με 20 λεπτά αναμονή. Τώρα τι να πω.. Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς έτσι (με 5 λεπτά) έμεινα και την πρώτη φορά έγκυος αλλά είχαμε πολύ παραπάνω σπέρμα.. Ουφ προσπαθώ να μην είμαι και πολύ αισιόδοξη γιατί αφού λειτούργησε την πρώτη φορά με την μία, σκέφτομαι ότι βάσει πιθανοτήτων τώρα λογικά δεν θα λειτουργήσει...

Χρειάζομαι επιγόντως μια χρονοκάψουλα για να πάω μπροστά τον χρόνο! Μου τη δίνει κάθε φορά να έχεις χάσει τόσο χρόνο και σκέψη και μετά να κάθεσαι να κοιτάς ένα 0 στη χοριακή... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Geo1981Υπομονή κορίτσι μου θα τα καταφέρεις! Κουράζεσαι αλλά όταν πιάσει τόπο όλος αυτός ο κόπος δεν θα θυμάσαι τίποτα!!!

@favolΚαλή επιτυχία!!! Ο,τι έγινε έγινε τώρα, μην το σκέφτεσαι και κάνε θετικές σκέψεις! Προπαθεια να ξεχαστούμε κάνουμε αυτό το δύσκολο 2βδομάδο όλες μας, είτε φυσικά είτε με υποβοηθούμενη μέθοδο, ίδια η αγωνία!

• Ευχαριστώ 2

7 ώρες πρίν, favol είπε:

Καλημέρα, και εγώ έκανα σπερματέγχυση σε αυτό τον κύκλο και περιμένω να δω τι έχει γίνει .. Άτιμες 2 εβδομάδες αναμονής!! Καλά τα λέει η φίλη εδώ, τα 8 στάδια των 2 εβδομάδων αναμονής: https://www.babble.com/pregnancy/the-8-stages-of-the-two-week-wait

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμη σε ψύχραιμη φάση, αφού έχω αποφασίσει να κάνω τεστ την άλλη Παρασκευή - σε έναν αιώνα και μια μέρα δηλαδη! :)

Κούκλα μου σου εύχομαι και αυτή τη φορά να λειτουργήσει με τη μία! Ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε το σκέφτεσαι είτε όχι! Θετική ενέργεια από μένα πολλή! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, kido είπε:

@Geo1981Υπομονή κορίτσι μου θα τα καταφέρεις! Κουράζεσαι αλλά όταν πιάσει τόπο όλος αυτός ο κόπος δεν θα θυμάσαι τίποτα!!!

@favolΚαλή επιτυχία!!! Ο,τι έγινε έγινε τώρα, μην το σκέφτεσαι και κάνε θετικές σκέψεις! Προπαθεια να ξεχαστούμε κάνουμε αυτό το δύσκολο 2βδομάδο όλες μας, είτε φυσικά είτε με υποβοηθούμενη μέθοδο, ίδια η αγωνία!

Αχ κοριτσάκι μου σ'ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια! Ευχή μου να έρθει σύντομα εκείνη η ώρα που θα πάψω να σκέφτομαι όλα αυτά θα σκέφτομαι μόνο ένα γερό μωράκι μέσα μου! Εύχομαι για όλες το ίδιο φυσικά... Καλό μας βράδυ και καλό μήνα κορίτσια μου γλυκά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...