Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

@ZOIRITA20813 μουυυ έτσι κορίτσι μουυ έπεσες,αλλα θα σηκωθείς!!!ευχαριστώ κορίτσι μουυυυ επίσης καλές διακοπούλες!!εννοείται θα του δώσω να καταλάβει..εγώ έτσι όπως τα υπολόγισα,ξεκινάω κάπου στις 20 Σεπτεμβρίου!άντε να δούμε..είμαι πολύ αισιόδοξη,και καθόλου αγχωμένη!ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!ας χαρούμε όλες τώρα κοριτσάκια το καλοκαιράκι και τις διακοπούλες μας και όλα θα γίνουνε με την σειρά τους!! Σας φιλώ όλες γλυκαααααα!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια μου....Εγώ αύριο απόγευμα φεύγω διακοπές...με πήρε πολύ από κάτω, έγιναν και όλα αυτά με τις φωτιές και έκλαιγα για ολους και για όλα. Τώρα αισιοδοξώ(γιατί αλλιώς την παθαίνω την κατάθλιψη), μπήκα σε διάθεση διακοπών,ετοιμάζω βαλίτσες και παω για ηρεμια,μπανακια και πολλα τετ α τετ με τον αντρουλη ! Προσπάθεια λεω να ξανακάνω μετά τον γάμο και το γαμήλιο ταξιδι (ο γάμος θα γινει τον τέλη Οκτώβρη).  

@BettySt να ξέρεις ότι σε ζηλεύω που είσαι στην διαδικασία και σε σκέφτομαι συνέχεια! Θα περιμένω νεότερα για το πόσα αυγουλακια βλέπετε! Και οποια απορία έχεις να με Ρωτάς!!!  @Elma86 σίγουρα είναι ανωμαλία στον κυκλο; ή μήπως κάτι αλλο; @Nektarinaki μου καλές διακοπές να έχεις και να του δώσεις να καταλάβει! Πότε ξεκινας;  @Geo1981 κορίτσι μου τι κανεις; @kido  @MelinaFo @Andriani76 @Dimitr@17 τα νεα σας;  @athinoulitsa μας ανοίγεις το δρόμο για φουσκωμένες κοιλιτσες!!!! @happy! τι κάνουν τα σποράκια σου; μεγαλώνουν;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν; 

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Να περάσεις υπέροχα κορίτσι μου! Όλοι έχουμε επηρεαστεί με αυτά που συνέβησαν... ήταν τραγικά. Εγώ τελείωσα από τις γόνιμες και περιμένω 7/8 να δω τι έγινε κι αυτό το μήνα που είχαμε καλές επαφές! Αγωνιώ αλλά το ελέγχω!

9 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια μου....Εγώ αύριο απόγευμα φεύγω διακοπές...με πήρε πολύ από κάτω, έγιναν και όλα αυτά με τις φωτιές και έκλαιγα για ολους και για όλα. Τώρα αισιοδοξώ(γιατί αλλιώς την παθαίνω την κατάθλιψη), μπήκα σε διάθεση διακοπών,ετοιμάζω βαλίτσες και παω για ηρεμια,μπανακια και πολλα τετ α τετ με τον αντρουλη ! Προσπάθεια λεω να ξανακάνω μετά τον γάμο και το γαμήλιο ταξιδι (ο γάμος θα γινει τον τέλη Οκτώβρη).  

@BettySt να ξέρεις ότι σε ζηλεύω που είσαι στην διαδικασία και σε σκέφτομαι συνέχεια! Θα περιμένω νεότερα για το πόσα αυγουλακια βλέπετε! Και οποια απορία έχεις να με Ρωτάς!!!  @Elma86 σίγουρα είναι ανωμαλία στον κυκλο; ή μήπως κάτι αλλο; @Nektarinaki μου καλές διακοπές να έχεις και να του δώσεις να καταλάβει! Πότε ξεκινας;  @Geo1981 κορίτσι μου τι κανεις; @kido  @MelinaFo @Andriani76 @Dimitr@17 τα νεα σας;  @athinoulitsa μας ανοίγεις το δρόμο για φουσκωμένες κοιλιτσες!!!! @happy! τι κάνουν τα σποράκια σου; μεγαλώνουν;

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Διακοπούλες ε?Για που με το καλό?Πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείς.Όλα καλά θα πάνε στο τέλος...Να σου πω το σκέφτομαι καμιά φορά  μήπως είναι κάτι άλλο, αλλά φοβάμαι ότι ίσως φταίει η ένεση που έκανα τον Μάιο  ή είναι κάποια ορμονική ανωμαλία. Είπα αν δεν έρθει μέχρι την Κυριακή που θα έχει περάσει μια βδομάδα θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα απογοητευτώ αλλά...

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

11 hours ago, ZOIRITA20813 said:

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Ευχαριστώ που με ρωτάς, αλλά δεν έχω απολύτως κανένα νέο!

Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσει η άδειά μου στις 6/8 και να φύγουμε διακοπούλες.

Να περάσετε πολύ όμορφα και να ξεκουραστεί η ψυχή και το σώμα σας!!

LZ71p3.png

@Elma86αχ Ελμακι σου εύχομαι από καρδιάς να μας ανακοινώσεις ευχάριστα την Κυριακή! Θα χαρώ πάρα πολύ! 

@happy!τι κάνεις εγκυουλα, τα σπορακια σού; 

Κορίτσια που θα πάτε διακοπές; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκιααα!! @Elma86 Λες να έχουμε κανένα ευχάριστο?στο εύχομαι μέσα απ την ψυχή μου!!! @BettySt εμείς θα πάμε με ένα άλλο ζευγάρι κολλητών μας στο πλατανίτσι στην Χαλκιδική..καμπινγκ φάση φέτος!!μ αρεσειιιιιιιι!!!οοοληηη μέρα και οοοοολη νύχτα,θα τη βγάζω στην αγαπημένη μου θαλασσίτσα!!!εσύ θα πάς πουθενά έστω και για 2 μερούλες??δύσκολο τώρα με την καινουρια δουλειά ε?

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκιααα!! @Elma86 Λες να έχουμε κανένα ευχάριστο?στο εύχομαι μέσα απ την ψυχή μου!!! @BettySt εμείς θα πάμε με ένα άλλο ζευγάρι κολλητών μας στο πλατανίτσι στην Χαλκιδική..καμπινγκ φάση φέτος!!μ αρεσειιιιιιιι!!!οοοληηη μέρα και οοοοολη νύχτα,θα τη βγάζω στην αγαπημένη μου θαλασσίτσα!!!εσύ θα πάς πουθενά έστω και για 2 μερούλες??δύσκολο τώρα με την καινουρια δουλειά ε?

Διακοπές θα είναι το δρομολόγιο μου μέχρι Αθήνα και πίσω :). Δεν πειράζει, έχουμε μέλλον για διακοπές . Καλά να περάσεις !

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

15 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Καλα να περασεις κορίτσι μου γλυκο..εγω σε μια βδομαδα βγαινω σε αδεια..αλλα θα την περασω μονη μου τελια καθως το αγορι μου φευγει για δουλεια στο εξωτερικό έτσι ξαφνικα...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλα να περασεις κορίτσι μου γλυκο..εγω σε μια βδομαδα βγαινω σε αδεια..αλλα θα την περασω μονη μου τελια καθως το αγορι μου φευγει για δουλεια στο εξωτερικό έτσι ξαφνικα...

Τι;;; Πώς προέκυψε αυτό Δημητρούλα;; Θα είναι για λίγο ελπίζω! Γιατί δεν πας κι εσύ μαζί;

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τι;;; Πώς προέκυψε αυτό Δημητρούλα;; Θα είναι για λίγο ελπίζω! Γιατί δεν πας κι εσύ μαζί;

Προεκυψε ετσι ξαφνικα γτ αλλαξε δουλειά..θα λειψει 3μηνες...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Προεκυψε ετσι ξαφνικα γτ αλλαξε δουλειά..θα λειψει 3μηνες...

Ω ρε κορίτσι ανατροπή...

Τι να κάνουμε υπομονή μέχρι να γυρίσει πάλι κοντά σου!!

20 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Κοιτα να αδειασεις λιγο το κεφαλι σου απο τις εννοιες της καθημερινοτητας! Και μεις θα φυγουμε για καμμια βδομαδα! Δευτερα θα περασω απο το νοσοκομειο να τελειωσουμε τον φακελο για την επιτροπη γτ και αυτοι διακοπτουν για το καλοκαιρι!  Ευχομαι το καλοκαιρακι να κανει το θαυμα του για ολα τα κοριτσια:wub:

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

@ZOIRITA20813 καλά είμαι κοριτσάκι μου! Περιμένω να αδιαθετησω μέχρι τη Δευτέρα κλασσικά... Τις απαντήσεις από τις εξετάσεις του άντρα μου τις πήρε ο γιατρός μας και δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα. Δευτέρα απόγευμα λέω να τον πάρω μήπως έχει και τις υπόλοιπες να δούμε τι γίνεται. Κατά τα άλλα ησυχία, μετράω τις μέρες για την άδεια! 3 και σήμερα σαν τους φαντάρους!

Να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, να ξεκουραστείς και προσπάθησε όσο μπορείς να αδειάσεις το μυαλό σου από κακές σκέψεις! 

Την καλησπέρα μου σε όλες! Καλό σκ να έχουμε! 

• Μου αρέσει 1

On 28/7/2018 at 1:59 ΜΜ, Geo1981 είπε:

@ZOIRITA20813 καλά είμαι κοριτσάκι μου! Περιμένω να αδιαθετησω μέχρι τη Δευτέρα κλασσικά... Τις απαντήσεις από τις εξετάσεις του άντρα μου τις πήρε ο γιατρός μας και δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα. Δευτέρα απόγευμα λέω να τον πάρω μήπως έχει και τις υπόλοιπες να δούμε τι γίνεται. Κατά τα άλλα ησυχία, μετράω τις μέρες για την άδεια! 3 και σήμερα σαν τους φαντάρους!

Να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, να ξεκουραστείς και προσπάθησε όσο μπορείς να αδειάσεις το μυαλό σου από κακές σκέψεις! 

Την καλησπέρα μου σε όλες! Καλό σκ να έχουμε! 

Τι έγινε κοπέλα μου αδιαθέτησες; Ελπίζω όχι!

Κορίτσια τι κάνετε??να σας ρωτήσω ρε κορίτσια..είχα περίδο και την 5η ημέρα τελείωσα κανονικα..απ την 6ημέρα ομως δλδ εχθες,έχω υγρα ωορρηξίας..αυτα τα διαφανες σαν ασπραδι αυγου που ειναι..και σημερα ειναι πιο εντονα..ειναι δυνατον απο τοσο νωρις??εγω εχω κυκλο 28αρη και παντα αυτα τα υγρα μα παντα ομως μου ξεκινανε την 11ημερα και μετα απο 3 ημερες απο αυτα τα υγρα,κανω ωορρηξια..δλδ τωρα θα κανω ωορρηξια 9 με 10η ημερα??δεν ειναι πολυ νωρις??σας εχει τυχει ποτε??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...