Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Αχ  kido μου πραγματικά..να'ναι καλά ο άντρας μου με τη θετική του σκέψη!!!!στέλνω όλη μα όλη τη θετική μου ενέργεια σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν για μωράκι......!!!

Κούκλα μου συγχαρητήρια! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση να ξέρεις και εσύ και ο καλός σου! Εμένα προσωπικά μου έδωσες μεγάλη δύναμη! Να σαι καλά κοριτσάκι μου και όλα να πάνε τέλεια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geo1981 με συγκίνησες πραγματικά!!!σ'ευχαριστώ πολύ!!!Επειδή δυόμιση χρόνια ξέρω πολύ καλά πως είναι να απογοητεύεσαι χαίρομαι παρά πολύ που λες οτι σου έδωσα δύναμη!!!καμία γυναίκα δεν πρέπει να τα παρατάει αν το θέλει πραγματικά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Geo1981 με συγκίνησες πραγματικά!!!σ'ευχαριστώ πολύ!!!Επειδή δυόμιση χρόνια ξέρω πολύ καλά πως είναι να απογοητεύεσαι χαίρομαι παρά πολύ που λες οτι σου έδωσα δύναμη!!!καμία γυναίκα δεν πρέπει να τα παρατάει αν το θέλει πραγματικά!!!

Αχ κοριτσάκι μου! 3 χρόνια και ακόμα περιμένουμε! Τουλάχιστον τώρα το ψάχνουμε το θέμα! Ελπίζω πρίν τελειώσει η χρονιά να έχω κι εγώ ένα καλό νέο να σας πω! 

Καλημέρα σε όλες.... Αν και με τα γεγονότα της πυρκαγιάς δυστυχώς δεν είναι καλή η μέρα.... 

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρετε σύντομα.πάντως η βοήθεια της επιστήμης είναι παρά πολύ σημαντική!!αν δεν είχα "ζητήσει βοήθεια"από εξειδικευμένους γυναικολογους μπορεί να μην τα είχα καταφέρει ακόμα!!!Καλή δύναμη υπομονή και επιμονή!!!Όσο για τις πυρκαγιές με θλίψη τις παρακολουθώ από την τηλεόραση μιας και είμαι από Θεσσαλονίκη.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

@BettySt πως πάνε οι ενεσουλες? Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε? 

Καλά πάνε Ελμακι μου. Από αύριο ξεκινάω και τη δεύτερη ένεση ανταγωνιστή. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπερηχο και Ε2 . 

Εσύ τι κάνεις; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως περνάτε;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

15 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλά πάνε Ελμακι μου. Από αύριο ξεκινάω και τη δεύτερη ένεση ανταγωνιστή. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπερηχο και Ε2 . 

Εσύ τι κάνεις; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως περνάτε;

Αντε με το καλό! Εγώ τίποτα! Μάλλον έχω μια ανωμαλία στον κύκλο τωρα που με εκνευρίζει αλλά κατά τα άλλα ησυχία 

CpFNp3.png

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!εγώ εδώ ήσυχα..μετράω τις μέρες για τις διακοπούλες!!!να σε ρωτήσω @BettySt μόνο ενέσεις κάνεις ή παίρνεις και χαπάκια?

Μόνο ενέσεις, από σήμερα κάνω 2 την ημέρα. Ασε η δεύτερη δεν είναι προγεμισμενη και ζοριστηκα να τη κάνω  (να τραβήξω το υγρό από το μπουκαλάκι ) και τη χαλασα, χυθηκε το μισό. Ε μετά με το άλλο μισό έκανα προπόνηση και βρήκα το κόλπο. 

Εσύ πότε φεύγεις διακοπές;

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Αντε με το καλό! Εγώ τίποτα! Μάλλον έχω μια ανωμαλία στον κύκλο τωρα που με εκνευρίζει αλλά κατά τα άλλα ησυχία 

Ααα, τι ανωμαλία ;

Να σε ρωτήσω ποιες ενέσεις έκανες εσύ. Εγώ τώρα κάνω και δεύτερη cetrotide 0,25 mg και ζοριστηκα, αλλά κατάλαβα τώρα πώς ακριβώς να τη κάνω. Μου φάνηκε όμως ότι έμεινε μια μικρή σταγονιτσα μέσα στο μπουκαλάκι, δεν είμαι πολύ σίγουρη. Λες να πειράζει;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , BettySt είπε:

Μόνο ενέσεις, από σήμερα κάνω 2 την ημέρα. Ασε η δεύτερη δεν είναι προγεμισμενη και ζοριστηκα να τη κάνω  (να τραβήξω το υγρό από το μπουκαλάκι ) και τη χαλασα, χυθηκε το μισό. Ε μετά με το άλλο μισό έκανα προπόνηση και βρήκα το κόλπο. 

Ααα, τι ανωμαλία ;

Να σε ρωτήσω ποιες ενέσεις έκανες εσύ. Εγώ τώρα κάνω και δεύτερη cetrotide 0,25 mg και ζοριστηκα, αλλά κατάλαβα τώρα πώς ακριβώς να τη κάνω. Μου φάνηκε όμως ότι έμεινε μια μικρή σταγονιτσα μέσα στο μπουκαλάκι, δεν είμαι πολύ σίγουρη. Λες να πειράζει;

Εγώ έκανα puregon και για ανταγωνιστή orgalutran. Δεν πειράζει αλλά να γυρνάς το μπουκαλακι στο πλάι να έρχεται η σταγόνα κάπου στη μέση. Θα βγάζεις λίγο τη σύριγγα και κάπως θα βρίσκονται και θα το παίρνεις όλο. 

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elma86 είπε:

Εγώ έκανα puregon και για ανταγωνιστή orgalutran. Δεν πειράζει αλλά να γυρνάς το μπουκαλακι στο πλάι να έρχεται η σταγόνα κάπου στη μέση. Θα βγάζεις λίγο τη σύριγγα και κάπως θα βρίσκονται και θα το παίρνεις όλο. 

Αυτό ακριβώς έκανα μετά στις πρόβες με την ένεση που χαλασα, αλλά ήδη είχα κάνει την άλλη που σου είπα ότι σαν να έμεινε μια μικρή σταγόνα. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Έλα αφού βρήκες το κόλπο,όλα καλά!!άντε ωραία..με το καλό η συνέχεια! Εμείς 7 φευγουμεεεε!!!περιμένω πως και πώς να περάσουνε οι μέρες!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Έλα αφού βρήκες το κόλπο,όλα καλά!!άντε ωραία..με το καλό η συνέχεια! Εμείς 7 φευγουμεεεε!!!περιμένω πως και πώς να περάσουνε οι μέρες!

Ουφφφφ, ναι. 

Τέλεια, καλά να περάσετε! Να γυρίσεις ανανεωμένη! Φιλιά 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κορίτσια μου....Εγώ αύριο απόγευμα φεύγω διακοπές...με πήρε πολύ από κάτω, έγιναν και όλα αυτά με τις φωτιές και έκλαιγα για ολους και για όλα. Τώρα αισιοδοξώ(γιατί αλλιώς την παθαίνω την κατάθλιψη), μπήκα σε διάθεση διακοπών,ετοιμάζω βαλίτσες και παω για ηρεμια,μπανακια και πολλα τετ α τετ με τον αντρουλη ! Προσπάθεια λεω να ξανακάνω μετά τον γάμο και το γαμήλιο ταξιδι (ο γάμος θα γινει τον τέλη Οκτώβρη).  

@BettySt να ξέρεις ότι σε ζηλεύω που είσαι στην διαδικασία και σε σκέφτομαι συνέχεια! Θα περιμένω νεότερα για το πόσα αυγουλακια βλέπετε! Και οποια απορία έχεις να με Ρωτάς!!!  @Elma86 σίγουρα είναι ανωμαλία στον κυκλο; ή μήπως κάτι αλλο; @Nektarinaki μου καλές διακοπές να έχεις και να του δώσεις να καταλάβει! Πότε ξεκινας;  @Geo1981 κορίτσι μου τι κανεις; @kido  @MelinaFo @Andriani76 @Dimitr@17 τα νεα σας;  @athinoulitsa μας ανοίγεις το δρόμο για φουσκωμένες κοιλιτσες!!!! @happy! τι κάνουν τα σποράκια σου; μεγαλώνουν;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν; 

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια μου....Εγώ αύριο απόγευμα φεύγω διακοπές...με πήρε πολύ από κάτω, έγιναν και όλα αυτά με τις φωτιές και έκλαιγα για ολους και για όλα. Τώρα αισιοδοξώ(γιατί αλλιώς την παθαίνω την κατάθλιψη), μπήκα σε διάθεση διακοπών,ετοιμάζω βαλίτσες και παω για ηρεμια,μπανακια και πολλα τετ α τετ με τον αντρουλη ! Προσπάθεια λεω να ξανακάνω μετά τον γάμο και το γαμήλιο ταξιδι (ο γάμος θα γινει τον τέλη Οκτώβρη).  

@BettySt να ξέρεις ότι σε ζηλεύω που είσαι στην διαδικασία και σε σκέφτομαι συνέχεια! Θα περιμένω νεότερα για το πόσα αυγουλακια βλέπετε! Και οποια απορία έχεις να με Ρωτάς!!!  @Elma86 σίγουρα είναι ανωμαλία στον κυκλο; ή μήπως κάτι αλλο; @Nektarinaki μου καλές διακοπές να έχεις και να του δώσεις να καταλάβει! Πότε ξεκινας;  @Geo1981 κορίτσι μου τι κανεις; @kido  @MelinaFo @Andriani76 @Dimitr@17 τα νεα σας;  @athinoulitsa μας ανοίγεις το δρόμο για φουσκωμένες κοιλιτσες!!!! @happy! τι κάνουν τα σποράκια σου; μεγαλώνουν;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν; 

Φιλάκια ομορφιές μου ! 

Χάρηκα πολύ που είσαι καλύτερα!  Να περάσετε όμορφα και να μας έρθεις δριμύτερη! Με το καλό και ο γάμος! 

Είδαμε 15 αυγούλάκια, Δευτέρα ξαναπάω για υπερηχο και μετά θα μου πει ο γιατρός ποτέ με το καλό η ωοληψια. Αυτά 

• Μου αρέσει 4

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...