Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!!να μην φοβασαι τιποτα.ευχομαι βημα βημα ολα να σου πανε καλα και να ερθει το μωρακι σου(ή τα μωρακια σου)με το καλο.και σε ολα τα κοριτσια ευχομαι το καλοκαιρι να ειναι θερμο και αποδοτικο......χαμογελα σε ολη την διαδικασια...νομιζω οτι η καλη διαθεση βοηθαει περισσοτερο απο πολλα φαρμακα.....βεβαια και τα φαρμακακοα την κανουν την δουλεια τους!!!αλλα η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω.οσο για το φαγητο εμενα μου ειχαν κοψει αλατι και ζαχαρη γιατι ειμαι στρουμπουλη ....και τωρα τα ποδια μου με το ελαχιστο αλατι ειναι τουμπανα......οποτε εχω να σου προτεινω λαχανικα και φρουτα για να δροσιζεσαι κιολας.κρεας καθαρο χωρις λιπη.και πολλες βραστες σαλατες....σε φουσκωνουν και δεν πεινας.και δεν παχαινουν.ασε που βοηθουν στη τουαλετα...και οσο αστειο και αν σου φαινεται σε λιγο καιρο θα με θυμηθεις αχχαχααχχα.και τα υπολοιπα κοριτσια βεβαια να βοηθησουν απο τωρα το εντερακι τους γιατι κοντευει η ωρα σας χαχαχααχαχαχ.αντε με το καλο!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου Καλημέρα!!! 

@BettySt κορίτσι μου καλή αρχή! Με το καλό να είναι η πρώτη σου προσπάθεια και η τελευταία μια που θα πετύχεις!!!!! Κι εγώ με ανταγωνιστή έκανα κύκλο,Κυριακή 24/6 ξεκίνησα gonal  ,μετά την επόμενη Πέμπτη ξεκίνησα και ανταγωνιστή και gonal , και Δευτέρα 2 Ιουλίου τελείωσα Με τις ενέσεις.. στις 12 το βράδυ έκανα την ovitrelle και 4/7 έγινε η ωοληψια. Μετα απο την ωοληψια ξεκίνησα να παίρνω κολπική προγεστερόνη,cyclacur, prezolon και glucophage .Επίσης έκανα ανά 2 μέρες εξέταση οιστραδιολης και lh.

Στην ωοληψια δεν κατάλαβα τπτ ,μετά πονούσα λίγο αλλά μου έβαλαν παυσίπονη και τέλος και ο πόνος. 

Κορίτσι μου όλα καλά να πάνε.θα αναμένουμε νέα σου!!!! 

ghbcp2.png

11 ώρες πρίν, happy! είπε:

Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!!να μην φοβασαι τιποτα.ευχομαι βημα βημα ολα να σου πανε καλα και να ερθει το μωρακι σου(ή τα μωρακια σου)με το καλο.και σε ολα τα κοριτσια ευχομαι το καλοκαιρι να ειναι θερμο και αποδοτικο......χαμογελα σε ολη την διαδικασια...νομιζω οτι η καλη διαθεση βοηθαει περισσοτερο απο πολλα φαρμακα.....βεβαια και τα φαρμακακοα την κανουν την δουλεια τους!!!αλλα η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω.οσο για το φαγητο εμενα μου ειχαν κοψει αλατι και ζαχαρη γιατι ειμαι στρουμπουλη ....και τωρα τα ποδια μου με το ελαχιστο αλατι ειναι τουμπανα......οποτε εχω να σου προτεινω λαχανικα και φρουτα για να δροσιζεσαι κιολας.κρεας καθαρο χωρις λιπη.και πολλες βραστες σαλατες....σε φουσκωνουν και δεν πεινας.και δεν παχαινουν.ασε που βοηθουν στη τουαλετα...και οσο αστειο και αν σου φαινεται σε λιγο καιρο θα με θυμηθεις αχχαχααχχα.και τα υπολοιπα κοριτσια βεβαια να βοηθησουν απο τωρα το εντερακι τους γιατι κοντευει η ωρα σας χαχαχααχαχαχ.αντε με το καλο!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλα αυτά που είπες έτσι και αλλιώς είναι το καθημερινο μου μενού :) οποπότε δεν θα ζοριστω  και ιδιαίτερα, μόνο με το αγαπημένο μου τυρακι που πρέπει να αποφεύγω και μου αρέσει πολύ. Δεν μου ανέφεραν εμένα τίποτα για διατροφή, εσάς ποτέ σου είπαν να προσέχετε τι τρώτε; 

2 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια μου Καλημέρα!!! 

@BettySt κορίτσι μου καλή αρχή! Με το καλό να είναι η πρώτη σου προσπάθεια και η τελευταία μια που θα πετύχεις!!!!! Κι εγώ με ανταγωνιστή έκανα κύκλο,Κυριακή 24/6 ξεκίνησα gonal  ,μετά την επόμενη Πέμπτη ξεκίνησα και ανταγωνιστή και gonal , και Δευτέρα 2 Ιουλίου τελείωσα Με τις ενέσεις.. στις 12 το βράδυ έκανα την ovitrelle και 4/7 έγινε η ωοληψια. Μετα απο την ωοληψια ξεκίνησα να παίρνω κολπική προγεστερόνη,cyclacur, prezolon και glucophage .Επίσης έκανα ανά 2 μέρες εξέταση οιστραδιολης και lh.

Στην ωοληψια δεν κατάλαβα τπτ ,μετά πονούσα λίγο αλλά μου έβαλαν παυσίπονη και τέλος και ο πόνος. 

Κορίτσι μου όλα καλά να πάνε.θα αναμένουμε νέα σου!!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ τώρα κάνω τις ενέσεις, Τετάρτη θα κάνω υπέρηχο και Ε2 και μετά θα μου πει πως και με τι να συνεχίσω. Εγώ κάνω την ένεση Bemfola 225 IU. Πρώτη φορά την άκουσα αυτή η ένεση, όλες οι υπόλοιπες τις είχα ακούσει από αλλά κορίτσια. 

Εσύ πως είσαι, καλύτερα; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 43 λεπτά , BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλα αυτά που είπες έτσι και αλλιώς είναι το καθημερινο μου μενού :) οποπότε δεν θα ζοριστω  και ιδιαίτερα, μόνο με το αγαπημένο μου τυρακι που πρέπει να αποφεύγω και μου αρέσει πολύ. Δεν μου ανέφεραν εμένα τίποτα για διατροφή, εσάς ποτέ σου είπαν να προσέχετε τι τρώτε; 

Ευχαριστώ πολύ! Εγώ τώρα κάνω τις ενέσεις, Τετάρτη θα κάνω υπέρηχο και Ε2 και μετά θα μου πει πως και με τι να συνεχίσω. Εγώ κάνω την ένεση Bemfola 225 IU. Πρώτη φορά την άκουσα αυτή η ένεση, όλες οι υπόλοιπες τις είχα ακούσει από αλλά κορίτσια. 

Εσύ πως είσαι, καλύτερα; 

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Να είσαι χαλαρή και χαμογελαστή και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Να είσαι χαλαρή και χαμογελαστή και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος, μόνο να βρω τις ενέσεις ζοριστηκα (μένω επαρχία )και εκεί λίγο με έπιασε. Αλλά όλα καλά, τίς πήρα στην ώρα  

Εσύ τι έγινε με τα αποτελέσματα του άντρα σου;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , BettySt είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος, μόνο να βρω τις ενέσεις ζοριστηκα (μένω επαρχία )και εκεί λίγο με έπιασε. Αλλά όλα καλά, τίς πήρα στην ώρα  

Εσύ τι έγινε με τα αποτελέσματα του άντρα σου;

Την Τρίτη θα πάρουμε τα αποτελέσματα και θα δώσουμε το δείγμα για τον κατακερματισμό επιτέλους! Για να πω την αλήθεια κι εγώ κουράστηκα με την αναμονή... Αντε τουλάχιστον να έρθει ο Αύγουστος να ξεκουρασουμε λίγο το κορμί μας! 

Εσύ θα πας πουθενά μετά τη μεταφορά? 

πρίν από 41 λεπτά , Geo1981 είπε:

Την Τρίτη θα πάρουμε τα αποτελέσματα και θα δώσουμε το δείγμα για τον κατακερματισμό επιτέλους! Για να πω την αλήθεια κι εγώ κουράστηκα με την αναμονή... Αντε τουλάχιστον να έρθει ο Αύγουστος να ξεκουρασουμε λίγο το κορμί μας! 

Εσύ θα πας πουθενά μετά τη μεταφορά? 

Στη δουλειά δυστυχώς. Λίγο καιρό είναι που ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά. Αλλά δεν θα άλλαζε κάτι και πολύ να ήμουν γιατί δεν δίνει άδεια ούτε δώρα και τα έμαθα αυτά από τα υπόλοιπα κορίτσια ό ίδιος ακόμα δεν μου έχει πει κουβέντα .Το μόνο καλό είναι ότι περνώ τα λεφτά μου κάθε μέρα αλλιώς δεν θα καθόμουν. Τι τραβαμε άσε. Και τώρα θα αναγκαστω να πω ψέματα για να κάνω τη δουλειά μου .

Λίγη υπομονή ακόμα και σου εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι σούπερ! Εσείς θα πάτε διακοπές;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Στη δουλειά δυστυχώς. Λίγο καιρό είναι που ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά. Αλλά δεν θα άλλαζε κάτι και πολύ να ήμουν γιατί δεν δίνει άδεια ούτε δώρα και τα έμαθα αυτά από τα υπόλοιπα κορίτσια ό ίδιος ακόμα δεν μου έχει πει κουβέντα .Το μόνο καλό είναι ότι περνώ τα λεφτά μου κάθε μέρα αλλιώς δεν θα καθόμουν. Τι τραβαμε άσε. Και τώρα θα αναγκαστω να πω ψέματα για να κάνω τη δουλειά μου .

Λίγη υπομονή ακόμα και σου εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι σούπερ! Εσείς θα πάτε διακοπές;

Πωπω κοριτσάκι μου υπομονή! Είναι δύσκολο όλο αυτό με τις δουλειές γενικά! Η άδειά μου ξεκινάει στις 2 του μήνα! Αλλά θα φύγουμε στις 22! Την περνώ μαζεμένη όλη την άδεια γιατί κλείνει η υπηρεσία και επιστρέφω αρχές Σεπτέμβρη! Φοβερή αποτοξίνωση! 

Μόλις πάρω απαντήσεις θα σας ενημερώσω κούκλες να μου πείτε γνώμες γιατί δεν έχω ιδέα! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια.....μετά από δύο αποτυχημένες σπερματεγχυσεις,είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ήθελα να κάνω και Τρίτη όπως μας είχαν προτείνει αλλά ο άντρας μου επέμενε να κάνουμε μια τελευταία κι ότι γίνει......και τελικά το Σάββατο έμαθα οτι είμαι έγκυος!!!η χοριακη μου στις 14 μέρες μετά τη σπερματεγχυση ήταν 125 μονάδες.σήμερα έκανα επαναληπτική και περιμένω αποτελέσματα.Είμαι λίγο αγχωμένη γιατί μετά απο δυόμιση χρόνια ήρθε το όνειρο επιτέλους και σχεδόν δεν το πιστεύω ακόμα.όσες γνωρίζετε....πως σας φαίνεται η χοριακη?

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια.....μετά από δύο αποτυχημένες σπερματεγχυσεις,είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ήθελα να κάνω και Τρίτη όπως μας είχαν προτείνει αλλά ο άντρας μου επέμενε να κάνουμε μια τελευταία κι ότι γίνει......και τελικά το Σάββατο έμαθα οτι είμαι έγκυος!!!η χοριακη μου στις 14 μέρες μετά τη σπερματεγχυση ήταν 125 μονάδες.σήμερα έκανα επαναληπτική και περιμένω αποτελέσματα.Είμαι λίγο αγχωμένη γιατί μετά απο δυόμιση χρόνια ήρθε το όνειρο επιτέλους και σχεδόν δεν το πιστεύω ακόμα.όσες γνωρίζετε....πως σας φαίνεται η χοριακη?

Καλημέρα!! Για πρώτη τιμή είναι πάρα πολύ καλή!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Να κάνεις επαναληπτική να δείτε ότι ανεβαίνει και όλα να πάνε καλά!!! Πώς νιώθεις έχεις συμπτώματα;;;

Διαφημίσεις

Έκανα σήμερα επαναληπτική και περιμένω τα αποτελέσματα ...!δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο μόνο υπνηλία αρκετά έντονη μέχρι στιγμής!!!Ευχαριστώ και εύχομαι να έχει διπλασιαστεί το νούμερο για να ξεαγχωθω!!

Just now, athinoulitsa είπε:

Έκανα σήμερα επαναληπτική και περιμένω τα αποτελέσματα ...!δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο μόνο υπνηλία αρκετά έντονη μέχρι στιγμής!!!Ευχαριστώ και εύχομαι να έχει διπλασιαστεί το νούμερο για να ξεαγχωθω!!

Περιμένουμε λοιπον το νουμεράκι σου!!  Καλά αποτελέσματα!! Υπομονή λίγες ωρίτσες! Ρίξε κανέναν ύπνο να μην το σκέφτεσαι χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Μόλις με πήραν από το εργαστήριο....356 έφτασαν οι μονάδες της χοριακης...οπότε όλα καλά!!6 Αυγούστου θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο!!!

Σούπερ!!! Είδες που δεν ήθελες 3η φορά!!! Είχε έμπνευση ο άντρας σου!!! Μπράβοοοοοο :)

• Μου αρέσει 1

Αχ  kido μου πραγματικά..να'ναι καλά ο άντρας μου με τη θετική του σκέψη!!!!στέλνω όλη μα όλη τη θετική μου ενέργεια σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν για μωράκι......!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...