Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Τιποτα γλυκια μουυυυ!σ ευχαριστω πολυυυ και ανταποδιδω,οπου και να πας να περασεις τελειααα!!!θα συμφωνησω απολυτα,σαν την χαλκιδικηηηη δεν εχει λεμεεε!!!!και οπως το ειπες!μακαρι να μη χρειαστει τιποτα απο ολα αυτα,και να ερθει η εκλπηξουλααα!!θα ητανε το καλυτεροοο!!!:wub:

;) μακαρι!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

@Elma86 Ελμακι μπορείς να μου πεις βήμα βήμα τη εξωσωματική,  δλδ πόσες ενέσεις έκανες πρίν τη ωοληψια, μετά τη φάρμακα σού έδωσαν και κάθε λεπτομέρεια, πόσες μέρες από την έναρξη τις ενέσεις έγινε η ωοληψία. Έχω άγχος αν θα μας φτάσουν τα λεφτά. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 12 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

@Elma86 Ελμακι μπορείς να μου πεις βήμα βήμα τη εξωσωματική,  δλδ πόσες ενέσεις έκανες πρίν τη ωοληψια, μετά τη φάρμακα σού έδωσαν και κάθε λεπτομέρεια, πόσες μέρες από την έναρξη τις ενέσεις έγινε η ωοληψία. Έχω άγχος αν θα μας φτάσουν τα λεφτά. 

Καλημέρα Μπετάκι μου!Να σου πω αρχικά οτί πάντα εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις και τη μέτρηση των ορμονών που θα κάνεις ανα 2 μέρες. Εγώ και τις δυο φορές εκανα με ανταγωνιστες. Θα σου πω τώρα για την τελευταία μου φορά τον Μάρτιο.Ξεκίνησα με 150 μονάδες τη δεύτερη μέρα της περιόδου βράδυ την ίδια ώρα κάθε φορά.. Μετά νομίζω την 6η ή την 7η μέρα αρχισα το πρωί να κάνω και την ένεση του ανταγωνιστή. Πρωί ανταγωνιστη, βραδυ διεγερσης. Ωοληψία έκανα την 13η μέρα του κύκλου. Την προηγούμενη φορά πέρσι έκανα την 11η. Αυτό εξαρτάται από τις ορμόνες και το πόσο προχωράνε τα ψάρια όπως σου είπα.Εκανα λοιπόν 9 ενέσεις διέγερσης και 4 ή 5 ανταγωνιστών. 11η μέρα έκανα την ένεση για την πρόκληση ωορρηξίας το βράδυ συγκεκριμένη ώρα που μου είπαν αυτοι. Σάββατο εκανα ωοληψία,Μέχρι τετάρτη έκανα για διέγερση, μέχρι Πέμπτη πρωι ανταγωνιστή και Πέμπτη βράδυ της ωορρηξίας. Από Παρασκευή άρχισα και κολπικά υπόθετα προγεστερόνης μόνο, για να ετοιμαστώ για την εμβρυομεταφορά που κάναμε 5 μέρες μετα.Ελπίζω να σε κατατόπισα και να μη σε μπέρδεψα. Ο,τι άλλο χρειαστείς εδω είμαι. Επίσης να σου πω οτι πέρσι εκανα ενέσεις προγεστερόνης και όχι υπόθετα. Αλλά μου τα είχαν γραψει από την αρχη

CpFNp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα Μπετάκι μου!Να σου πω αρχικά οτί πάντα εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις και τη μέτρηση των ορμονών που θα κάνεις ανα 2 μέρες. Εγώ και τις δυο φορές εκανα με ανταγωνιστες. Θα σου πω τώρα για την τελευταία μου φορά τον Μάρτιο.Ξεκίνησα με 150 μονάδες τη δεύτερη μέρα της περιόδου βράδυ την ίδια ώρα κάθε φορά.. Μετά νομίζω την 6η ή την 7η μέρα αρχισα το πρωί να κάνω και την ένεση του ανταγωνιστή. Πρωί ανταγωνιστη, βραδυ διεγερσης. Ωοληψία έκανα την 13η μέρα του κύκλου. Την προηγούμενη φορά πέρσι έκανα την 11η. Αυτό εξαρτάται από τις ορμόνες και το πόσο προχωράνε τα ψάρια όπως σου είπα.Εκανα λοιπόν 9 ενέσεις διέγερσης και 4 ή 5 ανταγωνιστών. 11η μέρα έκανα την ένεση για την πρόκληση ωορρηξίας το βράδυ συγκεκριμένη ώρα που μου είπαν αυτοι. Σάββατο εκανα ωοληψία,Μέχρι τετάρτη έκανα για διέγερση, μέχρι Πέμπτη πρωι ανταγωνιστή και Πέμπτη βράδυ της ωορρηξίας. Από Παρασκευή άρχισα και κολπικά υπόθετα προγεστερόνης μόνο, για να ετοιμαστώ για την εμβρυομεταφορά που κάναμε 5 μέρες μετα.Ελπίζω να σε κατατόπισα και να μη σε μπέρδεψα. Ο,τι άλλο χρειαστείς εδω είμαι. Επίσης να σου πω οτι πέρσι εκανα ενέσεις προγεστερόνης και όχι υπόθετα. Αλλά μου τα είχαν γραψει από την αρχη

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες τόσο γρήγορα, έχω άγχος πολύ. Πριν τη ωοληψια πόσες φορές έκανες υπέρηχο; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες τόσο γρήγορα, έχω άγχος πολύ. Πριν τη ωοληψια πόσες φορές έκανες υπέρηχο; 

Νομίζω 4 φορες εκανα. Να νιώθεις ενθουσιασμό που είσαι κοντα στο μωρό σου και όχι άγχος!!!Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις με την πρώτη!Θα είσαι απο τις τυχερες θα το δεις. Πότε ξεκινάς?

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκιααααα!!! @BettySt Αγαπημένη μουυυ τι βλέπω??ξεκινάμε??αχχχχχ πόσο χαίρομαιιιιι!!!και θα συμφωνήσω με το Ελμάκι με την πρώτη θα πιάσεις!είσαι τόσο κοντά στο μωράκι σου!μην αγχώνεσαι,όλα θα πάνε τέλεια..πιστεύω σε σενα..να ρωτησω και γω κατι μιας και με αφορα το θεμα? @Elma86 απο φαρμακα εκτως τις ενεσης εννοω σε χαπια δεν παιρνουμε τιποτα αλλο??η ειναι αναλογως το πρωτοκολλο και τις ορμονες που θα εχει η καθε κοπελα?ας πουμε εσυ οιστρογονα δεν πηρες?μονο ενεσεις και προγεστερονη σε υποθετα?

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκιααααα!!! @BettySt Αγαπημένη μουυυ τι βλέπω??ξεκινάμε??αχχχχχ πόσο χαίρομαιιιιι!!!και θα συμφωνήσω με το Ελμάκι με την πρώτη θα πιάσεις!είσαι τόσο κοντά στο μωράκι σου!μην αγχώνεσαι,όλα θα πάνε τέλεια..πιστεύω σε σενα..να ρωτησω και γω κατι μιας και με αφορα το θεμα? @Elma86 απο φαρμακα εκτως τις ενεσης εννοω σε χαπια δεν παιρνουμε τιποτα αλλο??η ειναι αναλογως το πρωτοκολλο και τις ορμονες που θα εχει η καθε κοπελα?ας πουμε εσυ οιστρογονα δεν πηρες?μονο ενεσεις και προγεστερονη σε υποθετα?

Σίγουρα είναι αναλόγως την κοπέλα. Εμένα το ενδομήτριο μου ηταν καλό οπότε δεν χρειαζόμουν οιστρογονα.Δεν ξέρω αν θα μου έδιναν σε αντίθετη περίπτωση. Ασε που όταν κάνεις διέγερση λόγω των πολλών ωοθηλακίων παράγονται πολλά γι αυτό και μπορεί να πάθεις υπερδιέγερση όπως εγω, Μου είχαν φτάσει 4.900!!Επίσης μου είπαν οτι τα οιστρογόνα τα παίρνεις όταν κάνεις προετοιμασία ενδομητρίου. Μόνο εμβρυομεταφορά από κατάψυξη δηλαδη. Οταν χρησιμοποιείς κατεψυγμένα τότε παίρνεις οιστρογόνα και προγεστερόνη

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Elma86 είπε:

Νομίζω 4 φορες εκανα. Να νιώθεις ενθουσιασμό που είσαι κοντα στο μωρό σου και όχι άγχος!!!Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις με την πρώτη!Θα είσαι απο τις τυχερες θα το δεις. Πότε ξεκινάς?

Σήμερα θα κάνω την πρώτη ένεση  (δεύτερη μέρα του κύκλου ).Κορίτσια έχω πελαγοσει, μου ήρθε πολύ ξαφνικά,  δεν περίμενα να ξεκινησουμε αυτό το μήνα γιατί νόμιζα ότι δεν προλαβαίνω επειδή θα πιάσει Αύγουστος. Και έλεγα ότι τα κάνουμε τη προσπάθεια το Σεπτέμβρη που θα είχαμε μαζέψει και άλλα χρήματα. Ασε που μας ειπε οτι τα φάρμακα θα κοστίζουν γύρω στα 600-700€ και εγώ θα δώσω μόνο για τις ενέσεις τόσο. Ότι είναι να γίνει ας γίνει,  ελπίζω να μας φτάσουν τα λεφτά. 

• Μου αρέσει 4

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Σήμερα θα κάνω την πρώτη ένεση  (δεύτερη μέρα του κύκλου ).Κορίτσια έχω πελαγοσει, μου ήρθε πολύ ξαφνικά,  δεν περίμενα να ξεκινησουμε αυτό το μήνα γιατί νόμιζα ότι δεν προλαβαίνω επειδή θα πιάσει Αύγουστος. Και έλεγα ότι τα κάνουμε τη προσπάθεια το Σεπτέμβρη που θα είχαμε μαζέψει και άλλα χρήματα. Ασε που μας ειπε οτι τα φάρμακα θα κοστίζουν γύρω στα 600-700€ και εγώ θα δώσω μόνο για τις ενέσεις τόσο. Ότι είναι να γίνει ας γίνει,  ελπίζω να μας φτάσουν τα λεφτά. 

Αντε βρε καλή αρχή!Εγω αυτα που χρησιμοποιούσα κάθε μπουκαλάκι ήταν 900 μονάδες δηλαδή μου πήγε 6 μέρες.Πόσες μονάδες κάνεις εσύ? Όπως και να έχει πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή σου. Καθόλου αλάτι αν μπορεις και ότι μπορεί να περιέχει  πολλά ασπράδια αυγών και κοτόπουλο

CpFNp3.png

πρίν από 28 λεπτά , BettySt είπε:

Καλή Αρχή κοριτσάρα μουυυυυ!!!εύχομαι με όλη μου την αγάπηηηη να πάνε όλα τέλεια!θα συμφωνήσω με την έλμα..καλή διατροφούλα και μακριά το αλάτιιι!!!και πάλι καλή αρχή!η παναγίτσα μαζί σου..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Elma86 είπε:

Αντε βρε καλή αρχή!Εγω αυτα που χρησιμοποιούσα κάθε μπουκαλάκι ήταν 900 μονάδες δηλαδή μου πήγε 6 μέρες.Πόσες μονάδες κάνεις εσύ? Όπως και να έχει πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή σου. Καθόλου αλάτι αν μπορεις και ότι μπορεί να περιέχει  πολλά ασπράδια αυγών και κοτόπουλο

Η ένεση είναι Bemfola 225 IU. Τώρα 14.30 θα πάω να τις πάρω να κάνω τη πρώτη. Μου είπε Τετάρτη υπέρηχο και Ε2. Ασε μαύρα μεσάνυχτα έχω,  είμαι τελείως άσχετη. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 31 λεπτά , BettySt είπε:

Καλή επιτυχία Μπέτυ μου! Εύχομαι να είναι μια και καλή!

Just now, Nektarinaki είπε:

Καλή Αρχή κοριτσάρα μουυυυυ!!!εύχομαι με όλη μου την αγάπηηηη να πάνε όλα τέλεια!θα συμφωνήσω με την έλμα..καλή διατροφούλα και μακριά το αλάτιιι!!!και πάλι καλή αρχή!η παναγίτσα μαζί σου..

Σε ευχαριστώ πολύ! Αλάτι έτσι και αλλιώς δεν τρώω πολύ. Θα τι ρίξω στα αυγά. Χαχαχα 

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλή επιτυχία Μπέτυ μου! Εύχομαι να είναι μια και καλή!

Σε ευχαριστώ πολύ Κική μου! Και εσύ πολύ σύντομα με καλά νέα! Δοσ'του να καταλάβει τώρα στις γόνιμες! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Μπορώ να τρώω φρούτα η δεν είναι καλό γιατί πρηζουν; Γενικά τι μπορώ να φαω; Δεν μου είπαν τίποτα :???:

Μπορείς να τρως οτιδήποτε δεν έχει αλάτι. Τα φρούτα δεν μου τα απαγόρευσαν ποτέ. Σε κάποια τρόφιμα έχει κρυμμένο. Γλυκά πχ έχουν αρκετό, κέτσαπ μουστάρδα επίσης. Κασέρι σαλάμια τυριά εκτός κοτατζ ή ανθότυρο, έχουν αλάτι να τα αποφευγεις

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...