Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια να ξέρετε εγώ νομίζω έχασα την πίστη μου... 

Καλησπέρα σας :* 

Λογικό να νιώθεις έτσι...είναι απο την απογοήτευση τώρα..και εγώ έχω νιώσει έτσι άπειρες φορές...θα τα καταφέρουμε όμως!!!!!!όλες θα γίνουμε μανούλες!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Να σου πω ότι δεν σε καταλαβαίνω? Ψέματα θα είναι. Δε θα σου χρυσωσω το χάπι. Η απογοήτευση θα είναι εκεί. Το πόσο χώρο θα της δώσεις στην καθημερινότητα σου όμως εξαρτάται από εσένα. Όσο περνάνε οι μέρες θα τη νιώθεις λιγότερο. Ίσως και καθόλου κάποιες στιγμές και περισσότερο κάποιες άλλες. Αυτό που περνάς το έχω περάσει 3 φορές.. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και αστον να θρηνησει. Μετά θυμίσου ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και κάνε πράγματα για τους 2 σας. Έπεσες αλλά θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις. Υπομονή κορίτσι μου θα περάσει σιγά σιγά... 

• Μου αρέσει 4

CpFNp3.png

@ZOIRITA20813 κουράγιο..Θα φύγει  και αυτό σαν κακό  όνειρο..Εμείς  το μόνο που μπορούμε  να σου πούμε είναι ότι έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας,θετική  ενέργεια και προσευχή  να σου πάνε όλα καλά..Μια αγκαλιά  ζεστή σου προσφέρουμε  απλόχερα και να θυμάσαι  ότι  δεν είσαι  μόνη  σου...

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

ΑγκαλιάΑααα  μεγάλη,  όχι τεράστια αγκαλιά. Ξέρω ότι δεν έχει λόγια παρηγοριάΣ,  αλλά όπως είπαν και θα υπόλοιπα κορίτσια όταν έρθει το μωράκι (γιατί θα ΈΡΘΕΙ! !!) θα τα ξεχάσεις οοολα. Τη πιστή την έχουμε όλες βαθιά μέσα μας και δεν γίνεται με τίποτα να τη χάσεις είναι εκεί και σύντομα θα τη ξανά νιώσεις. Είμαστε μαζί σού, να το θυμάσαι δεν είσαι μόνη σου σε όλο αυτό! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέραα κορίτσια μουυυ τι κάνετε??μόλις γύρισα απο το ιπποκράτειο!πήρα την απόφαση για τα φάρμακαααα!!!ευτυχώς εγκρίθηκεεεε!!!!τον Σεπτέμβριο ξεκινάω!!!!!!ήτανε και άλλες κοπέλες εκεί!!!ευτυχώς όλες εγκρίθηκαν!!πόσο τις ένιωθα απο μέσα μου!!!!είπαμε όλες η μία στην άλλη καλή επιτυχία!!!!πόσο συγκινητικό!!!!ευχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που εχουνε μπεί σε αυτό τον δρόμο,να τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!μέσα απο την καρδία μου..

• Μου αρέσει 9

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπέραα κορίτσια μουυυ τι κάνετε??μόλις γύρισα απο το ιπποκράτειο!πήρα την απόφαση για τα φάρμακαααα!!!ευτυχώς εγκρίθηκεεεε!!!!τον Σεπτέμβριο ξεκινάω!!!!!!ήτανε και άλλες κοπέλες εκεί!!!ευτυχώς όλες εγκρίθηκαν!!πόσο τις ένιωθα απο μέσα μου!!!!είπαμε όλες η μία στην άλλη καλή επιτυχία!!!!πόσο συγκινητικό!!!!ευχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που εχουνε μπεί σε αυτό τον δρόμο,να τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!μέσα απο την καρδία μου..

Εγω σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς καθόλου! Όπως και να εχει πολυ σύντομα θα έχεις το  σποράκι στη κοιλίτσα σού. 

Τι χαρτιά και εξετάσεις σας ζήτησαν;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Με το καλο τον Σεπτεμβριο! Εγω θα καλεσω αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να κλεισω ραντεβου! Γνωριζεις αν η επιτροπη σταματα για καποιο διαστημα τωρα το καλοκαιρι!? 

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Εγω σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς καθόλου! Όπως και να εχει πολυ σύντομα θα έχεις το  σποράκι στη κοιλίτσα σού. 

Συμφωνα με τον νομο ζητανε:

• Σαλπιγγογραφια  
  • Δυο σπερμοδιαγραμματα, αν υπαρχει καποιο παθολογικο θελει κ γνωματευση ουρολογου
  • Ορμονικο ελεγχο
  • Ελεγχο για ιους ( hiv κτλ)
  • Β χοριακη εως και 15 μερες πριν την καταθεση φακελου στην επιτροπη
  • Ληξιαρχικη πραξη γαμου ή συμβολαιογραφικες πραξεις συναινεσης
  • Ολα τα βιβλιαρια υγειας σου αν εχεις πανω απο ενα
  • Ασφαλιστικη ενημεροτητα
  • Φωτοτυπια ταυτοτητας

Αναλυτικα ολα αυτα διατυπωνονται στο ειδικο εντυπο παραπομπης προς την επιτροπη εξωσωματικης (ΑΔΑ : ΨΜΣΘΟΞ7Μ-ΓΘΑ) που μπορεις να το βρεις και στο δικτυο ή να το παρεις απο το κεντρο εξωσωματικης! Εκει αναφερονται και τα χρονικα διαστηματα που θεωρουνται σε ισχυ τα αποτελεσματα των εξετασεων σου! Παραδειγματος χαριν οι ορμονικες σου εξετασεις εχουν ισχυ τριμηνου, η σαλπιγγρογραφια 5 ετη κτλ

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

tpnxp3.png

10 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια! @MelinaFo σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!κοίτα εγώ πήγα πρώτα στο κέντρο για να με βοηθήσουν με τα χαρτία όλα επειδή εκείνοι ξέρουν,και αφού τα μάζεψα ολα τα χαρτία,πήρα τηλ στην επιτροπή και μου κλείσανε ραντεβού μια βδομ.μετα..και μια βδομαδα μετα αφού κατέθεσα τα χαρτιά,πήρα την απόφαση..δεν ξέρω αν κλείνουνε η όχι,αλλα με την λογική και το οτι είναι δημόσιο,λογικά θα κλείνουνε..θα σου πούνε αυτοι..απλως θα πρεπει να προσεξεις πολυ με τα χαρτια να τα μαζεψεις ολα με προσοχη..οτι απορια εχεις σχετικα με τα χαρτια να μου στειλεις..θα σου τις λυσω ολες.οταν εχεις τα χαρτια στο χερι σου,ξανα στειλε μου.γιατι οι δηλωσεις που θα σας δωσουνε,θελουνε σιγουρα επικυρωση απο κεπ.εγω τις εκανα..υπηρχανε κοπελες που δεν τις εκαναν και τις εστελναν να ψαχνουνε κεπ πρωινιατικα!γι αυτο σου λεω θελει προσοχη!ο,τι χρειαστεις,εδω ειμαι! @BettySt μπετουλα μου τα χαρτια ειναι αυτα που σου δημοσιευσε η Μελινα..απλως οπως προειπα θελει προσοχη το πως θα κινηθεις με τα χαρτια..και σου ξανα λεω!καντα τα χαρτια θα σε περασουν!μη το αφηνεις!οτι αλλο χρειαστειτε με ρωτατε!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα ξύπνησα χωρίς να κλαίω... εντάξει είμαι καλύτερα λοιπόν! 

@Nektarinaki μπράααβο για την επιτροπή!!! δωσε μου πληζ ένα τηλέφωνο τους να κλείσω ένα ραντεβού για τον Σεπτέμβρη να είμαι σίγουρη!!! :) :) :) 

τα χαρτιά λίγο πολύ τα έχω ! 

την άλλη παρασκευή φεύγουμε διακοπές να ηρεμήσει το κεφαλάκι μας, θα κανονίσω τον Σεπτέμβρη να περάσουμε επιτροπή , Οκτώβρη θα παντρευτούμε και θα βάλουμε μπρος! :)  σας ευχαριστώ πολύ για τις αγκαλιές σας!!! από την μια λέω δεν είμαι μόνη, υπάρχουν κορίτσια που με νιώθουν ,από την άλλη με θλίβει αυτό γιατί υπάρχουν κορίτσια που με νιώθουν αντί  να είναι εγκυούλες και να περιμένουν τα παιδάκια τους... 

θα πάτε πουθενά διακοπές εσεις κορίτσια μου;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα κορίτσια μου,σήμερα ξύπνησα χωρίς να κλαίω... εντάξει είμαι καλύτερα λοιπόν! 

@Nektarinaki μπράααβο για την επιτροπή!!! δωσε μου πληζ ένα τηλέφωνο τους να κλείσω ένα ραντεβού για τον Σεπτέμβρη να είμαι σίγουρη!!! :):):)

τα χαρτιά λίγο πολύ τα έχω ! 

την άλλη παρασκευή φεύγουμε διακοπές να ηρεμήσει το κεφαλάκι μας, θα κανονίσω τον Σεπτέμβρη να περάσουμε επιτροπή , Οκτώβρη θα παντρευτούμε και θα βάλουμε μπρος! :) σας ευχαριστώ πολύ για τις αγκαλιές σας!!! από την μια λέω δεν είμαι μόνη, υπάρχουν κορίτσια που με νιώθουν ,από την άλλη με θλίβει αυτό γιατί υπάρχουν κορίτσια που με νιώθουν αντί  να είναι εγκυούλες και να περιμένουν τα παιδάκια τους... 

θα πάτε πουθενά διακοπές εσεις κορίτσια μου;

Κοριτσάκι μου καλημέρα! Δεν έχω κάτι παραπάνω να σου πω από όσα είπαν οι υπόλοιπες! Μόνο ότι έχεις και από εμένα μια μεγάλη αγκαλιά και όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορώ να στείλω! Να πας τις διακοπουλες σου να ηρεμήσετε και οι δύο και όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο γίνονται όλα! Μην τα παρατάς! 

Διαφημίσεις

@ZOIRITA20813Καλημέρα κοριτσάκι μουυυ!χαίρομαι που είσαι ήδη καλύτερα!και σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγιααα!το τηλ. Είναι 2310986561 αυτό είναι το τήλ.στο ιπποκράτειο.που είναι τις πέμπτες εκεί.τις παρασκευές είναι στην Κων/νου Καλαμανλη-περδικα και το τηλ εκει ειναι 2310986553. Όταν ειστε έτοιμοι πέρνετε και κλείνετε!εμείς θα πάμε με ένα άλλο ζευγάρι κολλητών μας στο κάμπινγκ στο πλατανίτσι.6-12 Αγουστουυυυ!!!το περιμένω πως και πως!α και παρεπιπτόντως,θα είμαι ακριβώς στις γόνιμες μέρες τοτε:oops:οπότε καταλαβαίνετε!λίγο στη σκηνή,λίγο στην παραλία!χχαχαχαχχααχ κάτι θα γίνει!!!!και φυσικά δεν είσαι η μόνη!και μείς εδώ μαζί σου στον αγώνα!θα παρηγοριέσαι απο εμάς!όλες θα τα καταφέρουμε!το πιστεύω!!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια! @MelinaFo σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!κοίτα εγώ πήγα πρώτα στο κέντρο για να με βοηθήσουν με τα χαρτία όλα επειδή εκείνοι ξέρουν,και αφού τα μάζεψα ολα τα χαρτία,πήρα τηλ στην επιτροπή και μου κλείσανε ραντεβού μια βδομ.μετα..και μια βδομαδα μετα αφού κατέθεσα τα χαρτιά,πήρα την απόφαση..δεν ξέρω αν κλείνουνε η όχι,αλλα με την λογική και το οτι είναι δημόσιο,λογικά θα κλείνουνε..θα σου πούνε αυτοι..απλως θα πρεπει να προσεξεις πολυ με τα χαρτια να τα μαζεψεις ολα με προσοχη..οτι απορια εχεις σχετικα με τα χαρτια να μου στειλεις..θα σου τις λυσω ολες.οταν εχεις τα χαρτια στο χερι σου,ξανα στειλε μου.γιατι οι δηλωσεις που θα σας δωσουνε,θελουνε σιγουρα επικυρωση απο κεπ.εγω τις εκανα..υπηρχανε κοπελες που δεν τις εκαναν και τις εστελναν να ψαχνουνε κεπ πρωινιατικα!γι αυτο σου λεω θελει προσοχη!ο,τι χρειαστεις,εδω ειμαι! @BettySt μπετουλα μου τα χαρτια ειναι αυτα που σου δημοσιευσε η Μελινα..απλως οπως προειπα θελει προσοχη το πως θα κινηθεις με τα χαρτια..και σου ξανα λεω!καντα τα χαρτια θα σε περασουν!μη το αφηνεις!οτι αλλο χρειαστειτε με ρωτατε!

Σε ευχαριστω πολυ!!! Πηρα για ραντεβου σημερα και κλεισαμε για τελη Αυγουστου προφανως δεν συνεδριαζει αυτο το διαστημα! Εχουμε τα παντα απο χαρτουρα και ευτυχως δεν ληγει καποια εξεταση εως το ραντεβου! Θα ελεγξουν τον φακελο και στο νοσοκομειο πριν παω και θα μου δωσουν και το παραπεμπτικο! Οσο για τις δηλωσεις οντως δεν γνωριζω τι υπευθυνες δηλωσεις σου ζητησαν?

tpnxp3.png

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Πηρα για ραντεβου σημερα και κλεισαμε για τελη Αυγουστου προφανως δεν συνεδριαζει αυτο το διαστημα! Εχουμε τα παντα απο χαρτουρα και ευτυχως δεν ληγει καποια εξεταση εως το ραντεβου! Θα ελεγξουν τον φακελο και στο νοσοκομειο πριν παω και θα μου δωσουν και το παραπεμπτικο! Οσο για τις δηλωσεις οντως δεν γνωριζω τι υπευθυνες δηλωσεις σου ζητησαν?

Ωραια χαιρομαιιι που εκλεισες κοπελα μου!λοιπον αυτες οι υπευθυνες δηλωσεις ειναι δυο μια ο συζυγος και μια εσυ..τις συμπληρωνετε και δηλωνετε στην ουσια οτι δεν εχετε ξανα παρει φαρμακα..αν εχετε παρει δεν ξερω αν δινουνε αλλου ειδους δηλωσεις..εμεις παιρναμε πρωτη φορα φαρμακα..μας τις εδωσε το κεντρο αυτες τις δηλωσεις..και γω δεν ηξερα γι αυτες..και τις θελουνε οπωσδηποτε επικυρωμενες..επισης εκτως απ τα βιβλιαρια υγειας,θα μπεις στο συστημα στο ικα και θα κατεβασεις το αρχειο το οποιο γραφει απο ποτε μεχρι ποτε εχεις και εσυ και ο συζυγος ασφαλεια.γιατι εμεις δεν το πηγαμε και μας στειλανε πισω στο σπιτι και τρεχαμε να τα βγαλουμε...ευτυχως ειναι κοντα το σπιτι μας απ το ιπποκρατειο!δλδ τις θελουνε να τις εχουνε γραπτες τις ασφαλιστικες σας.δεν ειναι δυσκολο,μη σε αγχωνει.θα μπειτε ο καθενας στο συστημα του,θα το κατεβασετε σαν αρχειο και αν δεν εχετε εκτυπωτη,θα το περασετε σε ενα φλασακι και θα το βγαλετε φωτοτυπιες.αν θυμηθω οτιδηποτε αλλο σημαντικο,θα σε ενημερωσω κοριτσι μου.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ωραια χαιρομαιιι που εκλεισες κοπελα μου!λοιπον αυτες οι υπευθυνες δηλωσεις ειναι δυο μια ο συζυγος και μια εσυ..τις συμπληρωνετε και δηλωνετε στην ουσια οτι δεν εχετε ξανα παρει φαρμακα..αν εχετε παρει δεν ξερω αν δινουνε αλλου ειδους δηλωσεις..εμεις παιρναμε πρωτη φορα φαρμακα..μας τις εδωσε το κεντρο αυτες τις δηλωσεις..και γω δεν ηξερα γι αυτες..και τις θελουνε οπωσδηποτε επικυρωμενες..επισης εκτως απ τα βιβλιαρια υγειας,θα μπεις στο συστημα στο ικα και θα κατεβασεις το αρχειο το οποιο γραφει απο ποτε μεχρι ποτε εχεις και εσυ και ο συζυγος ασφαλεια.γιατι εμεις δεν το πηγαμε και μας στειλανε πισω στο σπιτι και τρεχαμε να τα βγαλουμε...ευτυχως ειναι κοντα το σπιτι μας απ το ιπποκρατειο!δλδ τις θελουνε να τις εχουνε γραπτες τις ασφαλιστικες σας.δεν ειναι δυσκολο,μη σε αγχωνει.θα μπειτε ο καθενας στο συστημα του,θα το κατεβασετε σαν αρχειο και αν δεν εχετε εκτυπωτη,θα το περασετε σε ενα φλασακι και θα το βγαλετε φωτοτυπιες.αν θυμηθω οτιδηποτε αλλο σημαντικο,θα σε ενημερωσω κοριτσι μου.

Μπραβο φιλη μου σημαντικες οι πληροφοριες σου! Ασφαλιστικες εχουμε εκδοσει απο το δικτυο ναι! Αλλα για τις υπευθυνες δηλωσεις δεν ηξερα μπορει να μου τις δωσουν στο νοσοκομειο αλλιως θα τις ψαξω!!! Πρωτη φορα παμε για φαρμακα και εξωσωματικη! Και παλι σε ευχαριστω και να περασεις τελεια στο υπεροχο και οανεμορφο Πλατανιτσι γτ σαν την Χαλκιδικη δεν εχει!!!!!:D

Α κοριτσια και κατι ακομα...ευχομαι να μην χρειαστει τιποτα απο ολα αυτα και να μας προλαβει καμια τρελη εκπληξη!!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, MelinaFo είπε:

Μπραβο φιλη μου σημαντικες οι πληροφοριες σου! Ασφαλιστικες εχουμε εκδοσει απο το δικτυο ναι! Αλλα για τις υπευθυνες δηλωσεις δεν ηξερα μπορει να μου τις δωσουν στο νοσοκομειο αλλιως θα τις ψαξω!!! Πρωτη φορα παμε για φαρμακα και εξωσωματικη! Και παλι σε ευχαριστω και να περασεις τελεια στο υπεροχο και οανεμορφο Πλατανιτσι γτ σαν την Χαλκιδικη δεν εχει!!!!!:D

Α κοριτσια και κατι ακομα...ευχομαι να μην χρειαστει τιποτα απο ολα αυτα και να μας προλαβει καμια τρελη εκπληξη!!!:wub:

Τιποτα γλυκια μουυυυ!σ ευχαριστω πολυυυ και ανταποδιδω,οπου και να πας να περασεις τελειααα!!!θα συμφωνησω απολυτα,σαν την χαλκιδικηηηη δεν εχει λεμεεε!!!!και οπως το ειπες!μακαρι να μη χρειαστει τιποτα απο ολα αυτα,και να ερθει η εκλπηξουλααα!!θα ητανε το καλυτεροοο!!!:wub:

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...