Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσι 3,4 χοριακη και ...Αρνητικό! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, να είσαι δυνατή και σύντομα να συνελθεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Σου στέλνω αγκαλιά. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσι 3,4 χοριακη και ...Αρνητικό! 

Δυστυχως ειναι κατι που κανεις δεν ελεγχει ξεκινας την μεταφορα και περιμενεις! Μολις ηρεμησετε μιληστε με τον γιατρο σας και αναζητηστε την πιθανη αιτια αυτης της εξελιξης! Ειναι κ αυτο ενα βημα προς τον στοχο σου ασχετα αν τωρα δεν το νιωθεις ετσι! Ευχομαι συντομα να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

@ZOIRITA20813 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου...δεν ήτανε ακόμη η ώρα..ξέρω,πονάς,νιώθεις θυμό,λογικό..αλλα πού θα πάει θα γίνει το θαυματάκι την επόμενη φορά...κουράγιο κοπέλα μου και δύναμη..μια μεγάλη αγκαλίτσα σου δίνω.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώπολυ ...θα μου επιτρέψετε λίγο να κοπανηθω, να κλάψω να ξέσπασω και θα επανέλθω δριμύτερη! 

@BettySt τι σας είπε η γιατρος;

Ξέσπασε όσο θες! Καλό θα σου κάνει! Κι εγώ μερικές φορές πατάω ένα κλάμα και χαλαρώνω! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώπολυ ...θα μου επιτρέψετε λίγο να κοπανηθω, να κλάψω να ξέσπασω και θα επανέλθω δριμύτερη! 

@BettySt τι σας είπε η γιατρος;

Μας ειπε οτι μπορει και να προλάβουμε να κάνουμε κάτι αυτό το μήνα, αλλά εγώ δεν νομίζω ότι προλαβαίνω , γιατί η περίοδο τη περιμένω από 22/7 και μετά και θα παει Αύγουστος που κλείνουν τα κέντρα, οπότε το  Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός.

Εσύ πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς! Και να φροντισεις πρώτα από όλα τον εαυτό σου, να είσαι υγιής και δυνατή! Φιλιά! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; @Nektarinaki @Elma86 @Tatiana30 @happy! @Geo1981 όλα καλά;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Μας ειπε οτι μπορει και να προλάβουμε να κάνουμε κάτι αυτό το μήνα, αλλά εγώ δεν νομίζω ότι προλαβαίνω , γιατί η περίοδο τη περιμένω από 22/7 και μετά και θα παει Αύγουστος που κλείνουν τα κέντρα, οπότε το  Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός.

Εσύ πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς! Και να φροντισεις πρώτα από όλα τον εαυτό σου, να είσαι υγιής και δυνατή! Φιλιά! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; @Nektarinaki @Elma86 @Tatiana30 @happy! @Geo1981 όλα καλά;

Μπετακι μουυυ!καλά είμαι εγώ!είμαι στην 21η ημέρα του κύκλου και περιμένω να περάσουνε οι μέρες να δω μηηηηηηπως έγινε κανένα θαυματάκι!πάντως αν πας Σεπτέμβριο,μαζί θα πάμε....

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μπετακι μουυυ!καλά είμαι εγώ!είμαι στην 21η ημέρα του κύκλου και περιμένω να περάσουνε οι μέρες να δω μηηηηηηπως έγινε κανένα θαυματάκι!πάντως αν πας Σεπτέμβριο,μαζί θα πάμε....

Κορίτσι άντε στο εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι δικός σου.

Κ εγώ θα ξέρω σε μιάμιση βδομάδα 

• Ευχαριστώ 1

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Κορίτσι άντε στο εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι δικός σου.

Κ εγώ θα ξέρω σε μιάμιση βδομάδα 

Μακάρι κορίτσι μου μακάριιιιιι!!!και στις δυό μας να είναι ο μήνας μας!!!πόσο ωραία θα ήτανε!!!υπομονή να περάσουνε οι μέρες να δούμε!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Χαχαχα. Και τώρα σχεδόν μαζί είμαστε,  εγώ είμαι 24 η. Για να δούμε! 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! @BettyStκαλά κοριτσάκι μου δόξα τω Θεό! Αναμένουμε τις απαντήσεις από το μεγαλύτερο μέρος των εξετάσεων του άντρα μου και βλέπουμε. Ήταν να πάμε σήμερα για να δώσουμε και το δείγμα για τον κατακερματισμό αλλά αρρώστησε ο καλός, οπότε μάλλον για Δευτέρα μας βλέπω!. Ο Σεπτέμβριος θα είναι για όλες μας πολύ σημαντικός απ'οτι φαίνεται! Πάμε δυνατά! 

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, ZOIRITA20813 said:

Κορίτσια να ξέρετε εγώ νομίζω έχασα την πίστη μου... 

Καλησπέρα σας :* 

Μην απογοητεύεσαι...

μην με ρωτήσεις γιατί αλλά πιστεύω οτι θα σου έρθει... θα δεις!

μην εγκαταλείπεις... αν διαβάσεις τι έχουν περάσει άλλες κοπέλες και τελικά τα κατάφεραν...

όταν έρθει το μωράκι σου δεν θα θυμάσαι τίποτα...

• Μου αρέσει 2

LZ71p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...