Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, happy! είπε:

Αληθεια δεν ειχα κανενα συμπτωμα.μονο απο τα φαρμακα οτι ενιωθα...μακαρι ρε κοριτσια ολες να εχετε υπεροχα νεα.ποτε σου ειπε να κανεις την χοριακη???

Καλημέρα.αυριο έχω χοριακή αλλά δε νομιζω να την κανω κοριτσια,θα κάνω ένα τεστ .... δεν ειμαι καλα σημερα . Ξερω οτι δεν τα καταφερα . Εχει φυγει ολη μου η θετικη ενεργεια και όλη η χαρά μου. Έβλεπα και περίεργα όνειρα όλο το βράδυ! Πφφφφ

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα.αυριο έχω χοριακή αλλά δε νομιζω να την κανω κοριτσια,θα κάνω ένα τεστ .... δεν ειμαι καλα σημερα . Ξερω οτι δεν τα καταφερα . Εχει φυγει ολη μου η θετικη ενεργεια και όλη η χαρά μου. Έβλεπα και περίεργα όνειρα όλο το βράδυ! Πφφφφ

αστο το τεστ κορίτσι μου Αύριο θα ξέρεις για σίγουρα.Πήγαινε μια βόλτα με τον άντρα σου να ξεχαστεις να περάσει η μέρα και κάνε λίγη υπομονη. Επίσης δεν χρειάζεται να νιώθεις και κάτι ιδιαίτερο. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα θα είναι για καλό. Επίσης για το τεστ να σου πω ότι την πρώτη φορα μου βγήκε αρνητικο και έκανα την χοριακή και ήταν 26. Αρα δεν είναι και τόσο αξιοπιστα τουλάχιστον αν δεν έχει ανεβει αρκετα η χοριακη.Να θυμάσαι οτι κάνεις ό,τι  καλύτερο μπορείς. 

CpFNp3.png

1 ώρα πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Ααααα δεν θέλω τέτοια! Άσε τα τεστ! Μια μέρα έμεινε, θα κάνεις τη χοριακη σου αύριο θα είναι θετικότατη και όλα καλά! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @Elma86! Μια βολτίτσα θα σε χαλαρώσει! Λίγη υπομονή κοριτσάκι μου! 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου αλλά δεν  το έχω σήμερα..προσπαθώ να δουλέψω, ξεχνιέμαι λίγο και πάλι βουρ στις άσχημες σκέψεις. Έχω δει και άσχημα όνειρα, άγχος λέει η μητέρα μου, προμήνυμα λέω εγώ....εντωμεταξύ νόμιζα ότι μου ήρθε και η περίοδος αλλά δεν ήρθε ακόμα... έχουν μείνει 26 ώρες περίπου...θα κοιμάμαι απο το απόγευμα μέχρι αύριο το πρωι μπας και ξεχαστώ! 

ghbcp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου αλλά δεν  το έχω σήμερα..προσπαθώ να δουλέψω, ξεχνιέμαι λίγο και πάλι βουρ στις άσχημες σκέψεις. Έχω δει και άσχημα όνειρα, άγχος λέει η μητέρα μου, προμήνυμα λέω εγώ....εντωμεταξύ νόμιζα ότι μου ήρθε και η περίοδος αλλά δεν ήρθε ακόμα... έχουν μείνει 26 ώρες περίπου...θα κοιμάμαι απο το απόγευμα μέχρι αύριο το πρωι μπας και ξεχαστώ! 

Τα όνειρα τα βλέπεις απ το αγχός κοριτσάκι μου..προσπάθησε όσο μπορείς να  χαλαρώσεις..ότι είναι να γίνει,θα γίνει..εσύ έκανες ό,τι μπορούσες...μην αγχώνεσαι και στενοχωρίεσαι προκαταβολικά..ειναι ψυχοφθόρο..άστο να κυλίσει και αύριο θα ξέρεις..περιμένουμε να μας ενημερώσεις..σου εύχομαι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου μια θετική χοριακή..φιλάκια πολλά!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Αααα μην ακούω τέτοια. Αύριο πρωί πρωί να πάς να κάνεις τη χοριακουλα σού  και άσε τα τεστ! Εγώ τσάμπα σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια; Ούτε λίγη δεν σου κολλησα; 

Ένα τεράστιο νούμερο αύριο σου εύχομαι! Φιλια 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε, έχουμε κανένα νέο;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@ZOIRITA20813 ένα τεράστιο νούμερο σήμερα να μας πεις! Καλά αποτελέσματα! (και μην σου περάσει από το μυαλο και δεν πάς για χοριακη γιατί θα έρθω να σε βρω και θα σε πάω με το ζόρι ) Ακους;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 33 λεπτά , BettySt είπε:

@ZOIRITA20813 ένα τεράστιο νούμερο σήμερα να μας πεις! Καλά αποτελέσματα! (και μην σου περάσει από το μυαλο και δεν πάς για χοριακη γιατί θα έρθω να σε βρω και θα σε πάω με το ζόρι ) Ακους;

Κορίτσι μου Καλημέρα. Έκανα τεστ και έφαγα το αρνητικό μου ... δεν ξέρω τι να κάνω...θα πάω αναγκαστικά γιατί το θέλει ο εξωσωματικός αλλά Αν ήταν στο χερι μου δεν θα πήγαινα...

Μαζέψτε πολλά λόγια συμπαράστασης και αγάπης γιατί θα τα χρειαστώ!

ghbcp2.png

2 1/2 ώρες ακόμα κορίτσια.... στις 830 το πρωί έκανα και δεύτερο τεστ το οποίο αν το γύριζες λίγο και κάτω από το πολύ φως ,φαινόταν μια χαζογραμμη, ή μπορεί και να ηταν η ιδέα μου. Δεν ξέρω,είναι οι ώρες που τρελαίνεται το κεφάλι μου ...

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

2 1/2 ώρες ακόμα κορίτσια.... στις 830 το πρωί έκανα και δεύτερο τεστ το οποίο αν το γύριζες λίγο και κάτω από το πολύ φως ,φαινόταν μια χαζογραμμη, ή μπορεί και να ηταν η ιδέα μου. Δεν ξέρω,είναι οι ώρες που τρελαίνεται το κεφάλι μου ...

Μακαρι να είναι εκει αυτή η πολυπόθητη γραμμούλα!!! Παρτους κάνα τηλέφωνο μήπως και τα έβγαλαν.. 

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Μακαρι να είναι εκει αυτή η πολυπόθητη γραμμούλα!!! Παρτους κάνα τηλέφωνο μήπως και τα έβγαλαν.. 

Θα με πάρουν τα παιδιά αμέσως μόλις βγουν. Μας ξέρουν και σκέψου ούτε την χοριακη δεν πληρώσαμε, μας την έκαναν δώρο. Σκέψου πόσες φορές μας έχουν δει οι άνθρωποι... 1 ωρίτσα ακόμα....

ghbcp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσι 3,4 χοριακη και ...Αρνητικό! 

Να θυμάσαι ότι έκανες ό, τι καλύτερο μπορούσες απλώς δεν ήταν η ώρα του αυτή. Επίσης να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται γίνεται για καλό. Οταν θα έρθει τελικά το μωράκι σου θα το καταλάβεις. Θα πεις ότι δεν θα ήθελες κανένα άλλο παιδί εκτός από εκείνο. Μπορεί να σου ακούγονται χαζά αλλά εμένα αυτά με παρήγορουν και θα το καταλάβεις αργότερα. Θα δεις τι μπορεί να έφταιξε θα το διορθώσεις και θα συνεχίσεις..υπομονή και κουραγιο

• Μου αρέσει 3

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...